Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Ο Σπυράκος που είναι δίπλα απ'τον Μήτσο είναι 3,5 χρονών και είναι μογκολάκι γιαυτό και τον παρατήσανε... Μα ρε κορίτσια είναι υπέροχος!!! Άμα τον δείτε... κατι ματάκια, κούκλος ειναι! Το καλό είναι πως οι νοσηλεύτριες πριν πιάσουν βάρδια πρώτα περνάνε απ'το δωμάτιο να τον δούνε... τον αγαπάνε πάαααρα πολύ και τον προσέχουν. Αλλά όπως και να το κάνεις ένα νοσοκομείο δεν είναι χώρος να μεγαλώνει ένα παιδάκι γμτ...

Μυρτώωωωω... αυτό είναι το κομμάτι απ'την Κακή εκπαίδευση που σου έλεγα ότι μ'αρεσε πάααρα πολύ... δεν ξέρω τι λέει αλλά για κάποιο λόγο με μελαγχολεί http://www.youtube.com/watch?v=IxhFiK3fv3Q

Άφρο κουράγιο με το πεθερίξ... θα ξεσπάσει και η λαϊκή οργή για το όνομα λογικά εε; Στεναχωρήθηκα πολύ με την μερέντα... αφού δεν είχε κάτι στα συστατικά ρε γμτ :(

Λενάκο μου, καλημέρα... η πιθανότητα να είναι πιο απαιτητικό με σκότωσε:lol:

Πονάει η έρμη η τσουλουφίτσα εεε; Ο Αλεκούκος συνεχίζει και είναι καλά με την μικρή;

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Τι έγινε ρε κοριτσάκια μας κάνουν γυμνάσια τα πιτσιρίκια το βράδυ? Γιατί ομως?Λέτε να τα ενοχλεί κάτι? Κι εγώ που νόμιζα ότι σιγά-σιγά τώρα που κρυώνει ο καιρός θα κοιμούνται καλύτερα...μύθος κι αυτό! Ο Γωγουλίνος ο καυμένος καλά κοιμάται, εγώ έχω τα θεμάτά μου και ξυπνάω συνέχεια! Αλήθεια ήθελα να ρωτήσω εσάς που έχετε ήδη 2ο παιδάκι τα κοιμίζετε στο ίδιο δωμάτιο?Εμάς είναι και πολύ μικρή η κρεβατοκάμαρα και με το ζόρι χωράει το πορτ μπεμπέ, ενώ το Γώγο από 50 ημερών που σταμάτησε να ξυπνάει το βράδυ τον πήγαμε στο δωμάτιό του! Τώρα όμως φοβάμαι μήπως η μπεμπούλα αρρωσταίνει συνέχεια από το Γώγο αν είναι στο ίδιο δωμάτιο! Ανησυχίες που έχω πρωί-πρωί ε?

Μπράβο στο Μητσάκο μας!!! Και μπράβο και σε σας που πήγατε και τους είδατε...

Εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα άυπνη αλλά κοιμηθήκαμε όλοι μαζί γιατί τα πιτσιρίκια είχαν ξεσηκωθεί (Η Λήδα και ο Οδυσσέας ο φιλοξενούμενος) και δε μπορούσαν να κοιμηθούν με τίποτα! Τι ''κωλομπούτες'' ρίξανε δε λέγεται...Έκανα μια μικρη πρόβα δύο παιδιών...Χμμμ, καθόλου ενθαρυντικά συμπεράσματα!

Γμτ ζαλίζομαι σήμερα, γιατί άραγε;

Μαρλε δε σου απάντησα στο προγραμμα γιατί το δικό μας ήταν λίγο μπλεγμένο, συναντηθήκαμε με ένα σωρό φίλους από Θεσσαλονίκη που θέλαν να δουν τους φιλοξενούμενους μας.... Τελικά από θέατρο δρόμου είδαμε τρια-τέσσερα πράγματα, το πιο εντυπωσιακό ηταν κάτι ολλανδοί ξυλοπόδαροι-δράκοι...χα,χα,οι μαμάδες φοβηθήκαμε λίγο αλλά το παίζαμε γενναίες για να μην τρομάξουν τα παιδιά!!!

Αυτά κοριτσούδια πάω κι εγώ να ετοιμάσω το μάθημα μου!!!Αν με δείτε να περιφέρομαι στον καφενέ, διώξτε με!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Καλά έχω μια απορία! Ο Σπυράκος τι κάνει όλη μέρα?Πού μπορεί να παίξει το παιδί? Είναι συνεχώς στην κούνια του? Δεν υπάρχει κανένα πιο κατάλληλο μέρος από το δωμάτιο του νοσοκομείου για να πάει?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αχ πόσο χάρηκα με τα νέα του Μητσάκου μας! Να βγεί γρήγορα απ'το νοσοκομείο το παιδάκι!

Λέγκω μου, να γκρινιάξεις όσο θέλεις!! Σου εύχομαι όμως το επόμενο νινί να είναι σούπερ υπναράς, να πίνει μπόλικο γαλατάκι να χορταίνει, και μετά να ρίχνει κάτι ύπνους ξεγυρισμένους!! Να ζηλέψει κι ο Θοδωρής, ν'αρχίσει κι αυτός να κοιμάται, και να χορτάσεις ύπνο κοριτσάκι!! Πίστεψέ με, ξέρω πολύ καλά τι μαρτύριο είναι αυτό το κάθε ώρα. Η Νεφέλη το σταμάσε όταν έβγαλε και το τελευταίο δόντι.

Μπισκοτάκια βρώμης

6 Κ ταχίνι

3/4 κούπας μέλι

1/2 κ αλάτι

1 1/2 κούπα νιφάδες βρώμης (κουάκερ)

1/3 κούπας ηλιόσπορους, σταφίδες σουσάμι... ό,τι θέλεις

Ανακατεύεις καλά το ταχίνι με το μέλι και μετά το αλάτι. Προσθέτεις τη βρώμη ανακατεύεις καλά (θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις χέρια) και μετά βάζεις και τους ξηρούς καρπούς.

Γίνεται μιά πηχτή μάζα που κολάει. Πλάθεις μπισκοτάκια με τα χέρια και τα απλώνεις στο ταψί σε αντικολλητικό χαρτί, ή με λίγο λαδάκι. Μπορεί να χρειαστεί να πλένεις τα χέρια σου ενδιάμεσα, για να μην κολάνε τα μπισκότα πάνω στα χέρια σου.

Ψήνεις για 10 λεπτά περίπου, ανάλογα πόσο τραγανά τα θέλεις. Όταν τα βγάλεις είναι μαλακά αλλά σκληραίνουν μόλις κρυώσουν. Αν τα θέλεις τραγανά άφησέ τα να πάρουν λίγο χρώμα, αλλά λίγο, και προσοχή γιατί καίγονται απότομα.

(1 ώρα μου πήρε να τα γράψω με τις διακοπές της Νεφέλης!! :roll:)

Αφροδίτη, αν κάνει να φάς σταφίδες και αμύγδαλα ξέρω τι θα σου φτιάξω!!

Μήπως ξέρεις αν μπορείς να φας χαρουπάλευρο? Δεν είναι αλλεργιογόνο απ'ότι ξέρω, και πολλοί το τρώνε αντί για κακάο.

Εγώ πάντως κάποια λιχουδιά θα βρω να μπορείς να φας! Πείσμωσα τώρα!! :lol:

Καλημέρα κοπελιές!!!

Άντε όλα καλά για τον γλυκό Μιτσάκο!!!Σιδερένιος!!!

...και εκεί που νόμιζα ότι το παιδί μου δεν πρόκειτε να περπατήσει παρα μόνο κρατούμενος εδώ και κεί, έφερε το σπίτι 15 φορές βόλτα γύρω γύρω.... ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ :shock:.....γέλασα με την ψυχή μου γιατί πήγαινε σαν τον Τσάπλιν..έκανε και χαρούλες το μανάρι μου...

Επιτέλους θα φτιάξω και γω περπατόπιτα...ανάγκη και άχτι την είχα τόσο καιρό!!!

καλημερα και απο μενα!!!:)

τι παθανε ολα τα ζουζουνια σας και σας ταλαιπωρησαν ετσι το βραδυ?!?!?!

μηπως ειχε πανσεληνο?!?!?:rolleyes::rolleyes:

felia συγχαρητηρια!!!!!!!!

ξερετε καμια ευκολη συνταγη για καρυδοπιτα?? (σχετικα υγιεινη)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Φέλιαααα, καλό κυνήγι κοπελιά!

Μπααα ο δικός μου πάντα έτσι ήταν... είναι σταθερή αξία στον χάλια βραδινό ύπνο, σιγά μην του φταίει η πανσέληνος.

Μήπως καμία απ'τις κοπέλες που ήρθαν την Κυριακή είδαν πουθενά καμια χύμα μπαλαντέζα; Μου την έχει βάλει το σκατό και δεν μπορώ να βάλω δυο μέρες τώρα πλυντήριο;;;

Χλόη μου, όταν λες κούπες δεν εννοείς φλυτζάνια εεε; Και το κ είναι κουταλάκι γλυκού; Για να βγουν λιγοτερο γλυκά να μειώσω το ταχίνι; Πωπω κολασμένα είναι τα άτιμα! Σε λίγο σου βάζω και γω τη συνταγή... σμουτς

Μπράβο στο αστεράκι σου Φέλια! Τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου!

Εγώ δεν πρόλαβα να χαρώ που ήταν τόσο καλό παιδάκι ο Γωγούλης μου χτες, με πήρανε τηλ από το σταθμό και είχαμε πάλι 38,2! Μέχρι να τον φέρω σπίτι φτάσαμε 38,5, παρόλα αυτά είναι ευδιάθετος και παίζει ο μικρούλης μου. Αμάν πια αυτές οι ιώσεις ούτε εβδομάδα δεν κλείνουμε καλά και φτού και από την αρχή! Α, ναι έχουμε και διάρροια εδώ και 3 μέρες! Ευτυχώς είμαι στο σπίτι κι εγώ με αναρρωτική η οποία θα πάρει σίγουρα παράταση μέχρι αύριο γιατί αλλιώς ποιός θα το κρατήσει το παιδάκι μου?Δηλαδή αν δε τον είχα θηλάσει μπορεί να ήταν και χειρότερα?

Εγώ δεν πρόλαβα να χαρώ που ήταν τόσο καλό παιδάκι ο Γωγούλης μου χτες, με πήρανε τηλ από το σταθμό και είχαμε πάλι 38,2! Μέχρι να τον φέρω σπίτι φτάσαμε 38,5, παρόλα αυτά είναι ευδιάθετος και παίζει ο μικρούλης μου. Αμάν πια αυτές οι ιώσεις ούτε εβδομάδα δεν κλείνουμε καλά και φτού και από την αρχή! Α, ναι έχουμε και διάρροια εδώ και 3 μέρες! Ευτυχώς είμαι στο σπίτι κι εγώ με αναρρωτική η οποία θα πάρει σίγουρα παράταση μέχρι αύριο γιατί αλλιώς ποιός θα το κρατήσει το παιδάκι μου?Δηλαδή αν δε τον είχα θηλάσει μπορεί να ήταν και χειρότερα?

περαστικουλια σας και εσας...:(

και μια που λεμε για ιωσουλες, ως τωρα δε μου εχει αρρωστησει το θησαυρακι μου, ηρθε λοιπον η παιδιατρος στα βαφτισια, γιατι ειναι και οικογενειακη φιλη και μου λεει ολα αρρωσταινουν μετα τη βαφτιση...:( ελπιζω να διαψευστει....:()

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Μαρινάκι περαστικά!

Δες και την άλλη πλευρά, θα περάσει όλες τις ιώσεις τώρα ο Γώγος και όταν θα έρθει το μωρό δεν θα φέρνει άλλες στο σπίτι...

Γαλατούλα, καλή βόλτα! ο Αλέκος δεν πολύξυπνάει τώρα τα βράδια αλλά και να ξυπνήσει τις περισσότερες φορές παέι ο μπαμπάς του και είτε θέλει νερό, είτε άκουσε το σκουπιδιάρικο, ή απλά μας βλέπει, οτυ δίνουμε φιλί και ξανακοιμάται... Ναι ναι ο Αλέκος τα κάνει αυτά... Και επίσης κοιμάται μόνος του τα βράδια. Παίρνει 2,3 βιβλία και τα ΄"διαβάζει" και τον παίρνει ο ύπνος. Χθες το βράδυ έπεσε για ύπνο και εμείς κάναμε μπάνιο την τσουλουφίτσα η οποία έκλαιγε και τον ακούγαμε να λέει από μέσα "Δεν είναι τίποτα..."

Μαρίνα, εγώ κοιμίζω την τσουλουφίτσα στο δωμάτιο μου... Χώρεσε η κούνια του ΙΚΕΑ η οποία είναι μικρή σε σχέση με του Αλέκου. Μόλις λίγο στρώσει με τα βραδινά ξυπνήματα θα τη μεταφέρω με τον Αλέκο.

Διαφημίσεις

Φέλια άντε με το καλό! Εγώ το περπάτημα πάντως το είχα δει πολύ θετικά γιατί το παιδί ήταν λες και ελευθερώθηκε και ηρέμησε πολύ από όταν περπάτησε... Και ας μποσουλούσε με τρομερή άνεση παντού (σε παρκα, πλατείες κτλ...)

Αντε ρε Μαρινάκι πάλι άρρωστος ο μικρός; Δυστυχώς στην αρχή μέχρι να αποχτήσει αντισώματα έτσι είναι στον παιδικό, είναι μια φάση που δεν την γλυτώνεις... Τουλάχιστον να την περάσει πιο χαλαρά απ'την προηγούμενη φορα!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Και μεις με φλέματα κοιμηθήκαμε και "ξυπνήσαμε" άυπνοι....ευτυχως δεν έχει πυρετό...άντε πάλι αντιβίωση γμτοοοο :-(

Γιατί αντιβίωση;

Ελενίτσα μανουλίτσα τι κάνεις; τι κάνει η μικρή τουλουφίτσα; κι ο Αλεκούκος; πολλά πολλά φιλάκια σμμμμουτς!

Πολύ χάρηκα με τα νέα του Μήτσου μας! άντε με το καλό να βγει από το νοσοκομείο!

Για το άλλο το παιδάκι τι να πω, γμτ πως τα αφήνουν έτσι;;;;

Μυρτώ μου καλά που δεν είπαμε να συναντηθούμε, εγώ μπερδεύτηκα και πήγα μία ώρα μετά .... πετύχαμε όμως κι εμείς τους δεινόσαυρους, κι εγώ σκιάχτηκα λίγο, ο Ιάσονας κοίταγε καλά-καλά και έκανε συνέχεια τον ήχο που έβγαζαν!

Φελια, κ γω καλυτερα το βρηκα οταν περπατησε η Δαναη. Αφου περιμενω να περπατησει κ ο Αγγελος αλλα αργει αυτο! Πολυ γκρινια εχει τυο μαναρι μου σημερα ρε γμτ κ κανει γουλιτσες που μυριζουν ξινιλα...

φελια γιατι να παρει αντιβιωση?

Αφροδίτη, αν κάνει να φάς σταφίδες και αμύγδαλα ξέρω τι θα σου φτιάξω!!

Μήπως ξέρεις αν μπορείς να φας χαρουπάλευρο? Δεν είναι αλλεργιογόνο απ'ότι ξέρω, και πολλοί το τρώνε αντί για κακάο.

Εγώ πάντως κάποια λιχουδιά θα βρω να μπορείς να φας! Πείσμωσα τώρα!! :lol:

ναι, ναι τρωω χαρουπαλευρο! Μετα θα σε παρω σπιτι να μου μαγειρευεις! Εισαι πολυ μπροστα στη κουζινα, κοπελια!

ξερετε καμια ευκολη συνταγη για καρυδοπιτα?? (σχετικα υγιεινη)

εγω ξερω μια καθολου υγιεινη (πολλα αυγα κ ζαχαρη, αλλα χωρις λιπαρο στοιχειο) κ οχι ιδιαιτερα ευκολη.. αμα πετυχει ομως ειναι κόλαση, το αγαπημενο μου γλυκο.

GwASp3.png

Μαρινακι περαστιοκα στον γωγακη.... παλι ταλαιπωρια ρε γμτ.... Παντως την πρωτη χρονια στον παιδικο ετσι ειναι. και η δαναη περισυ αρρωσταινε συνεχεια, φετον (φτου φτου σκορδα) δεν εχει τσιμπησει τπτ ακομα. και φετος ειναι πολυ σημαντικο γιατι εχουμε κ τον μικρο. μακαρι να αποκτησει τωρα τα αντισωματα που χρειαζεται ωστε να μην αρρωταινει μετα που θα εχετε κ το μωρο.

α,λεγκω το ταχινι δεν ειναι γλυκο, φανταζομαι αν θες λιγοτερη γλυκα θα πρεπει να αφαιρεσεις μελι.

α, χτες στο φεστιβαλ ηταν πολυ ωραια. η μικρη αποσβοληθηκε1 οσο για τους δεινοσαυρους, αχρικα κ γω παγωσα, αλλα η δαναη ξεκαρδιστηκε κ μετα χαιδεψε εναν απο αυτους κιολας... πολυ εντυπωσιακοι. βεβαια δεν ηθελε με τιποτα να γυρισουμε σπιτι "να μεινουμε εδω ορθιοι" φωναζε...

Ελενηηηη, θελω κ γω υπνο μονη της..... Τι ωρα κοιμαται ο αλεκος? εμας και χτες που ηταν υποτιθεται κουρασμενη απο τη βολτα στο κεντρο παλι μετα τις 11.30 κοιμηθηκε:evil:

GwASp3.png

Μακάρι να αποκτάει τουλάχιστον αντισώματα και να μην έχουμε τρελά θέματα μετά με το μωρό!

Φέλια εμένα η παιδίατρος που είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα άρρωστος ο μικρός από αρχές Σεπτέμβρη δε μου έχει δώσει ευτυχώς ακόμα αντιβίωση, κι έχει φαγωθεί η πεθερά μου που δίνουν ένα φαρμακάκι να του περάσει, αλλά βέβαια μάνα είμαι εγώ που δεν πάω να πάρω καμιά σακούλα φάρμακα από το φαρμακείο...Τσιφουτιές! Άντε με έπιασε παραλλήρημα!

Α, ναι πέρα από την πλάκα κι εμένα ο μικρός από 11 μηνών που ξεκίνησε να περπατάει ηρέμησε απίστευτα πολύ και έστρωσε και τον ύπνο του! Η επόμενη μεγάλη αλλαγή θα γίνει όταν αποφασίσει να μας πει και καμιά κουβεντούλα!

Αφροδιτάκι πάλι με περιορισμούς στη διατροφή είσαι ε? Ο Αγγελούκος θέλει να σε κάνει τοπ μόντελ λέμε, για αυτό τα κάνει αυτά! Να μια καλή δικαιολογία που πλακώνομαι τώρα στις σοκολάτες, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα πέσει απαγόρευση μετά!

Ds τι εννοεί ο ποιητής (η παιδίατρος αλλιώς!)! Εμένα βαφτίστηκε πέρυσι τέτοια εποχή μόλις 3,5 μηνών και πρώτη φορά αρρώστησε φέτος τον Ιούλιο!

ναι, ναι τρωω χαρουπαλευρο! Μετα θα σε παρω σπιτι να μου μαγειρευεις!

:lol: Αμέ γιατί όχι!!

Ελένη τι γλύκας είναι ο Αλέκος!! Έχω πάθει πλάκα. Μακάρι κι η Νεφέλη να είναι τόσο συνεργάσιμη όταν έρθει το μπεμπέ!

Φέλια συγχαρητήρια και καλό κυνήγι!!

Μαρίνα περαστικά στο Γωγάκη! Όσο για τα αντισώματα είναι σίγουρο. Είναι το μόνο θετικό στις αρρώστιες. Δυναμώνουν τα παιδάκια!

Λέγκω η κούπα είναι περίπου 230 γρ, κάτι τέτοιο. Περίπου φλυτζάνι του τσαγιού πρέπει να είναι. Εγώ βάζω πολύ λιγότερο μέλι απ'ότι λέει η συνταγή, αλλά το μέλι είναι απαραίτητο γιατί αλλιώς δε δένει η ζύμη. Αν βάλεις μέλι έλατου (εγώ δεν είχα) δεν έχει πολύ έντονη γεύση, και νομίζω γίνονται καλύτερα.

Α, και δε σου τη λέω που δεν έβαλες ακόμα τη συνταγή για τους ρεβυθοκεφτέδες, απλά και μόνο γιατί δεν έχω πάρει ακόμα ρεβύθια, αλλιώς... :mrgreen:

Μαρινακι περαστιοκα στον γωγακη.... παλι ταλαιπωρια ρε γμτ.... Παντως την πρωτη χρονια στον παιδικο ετσι ειναι. και η δαναη περισυ αρρωσταινε συνεχεια, φετον (φτου φτου σκορδα) δεν εχει τσιμπησει τπτ ακομα. και φετος ειναι πολυ σημαντικο γιατι εχουμε κ τον μικρο. μακαρι να αποκτησει τωρα τα αντισωματα που χρειαζεται ωστε να μην αρρωταινει μετα που θα εχετε κ το μωρο.

α,λεγκω το ταχινι δεν ειναι γλυκο, φανταζομαι αν θες λιγοτερη γλυκα θα πρεπει να αφαιρεσεις μελι.

α, χτες στο φεστιβαλ ηταν πολυ ωραια. η μικρη αποσβοληθηκε1 οσο για τους δεινοσαυρους, αχρικα κ γω παγωσα, αλλα η δαναη ξεκαρδιστηκε κ μετα χαιδεψε εναν απο αυτους κιολας... πολυ εντυπωσιακοι. βεβαια δεν ηθελε με τιποτα να γυρισουμε σπιτι "να μεινουμε εδω ορθιοι" φωναζε...

Ελενηηηη, θελω κ γω υπνο μονη της..... Τι ωρα κοιμαται ο αλεκος? εμας και χτες που ηταν υποτιθεται κουρασμενη απο τη βολτα στο κεντρο παλι μετα τις 11.30 κοιμηθηκε:evil:

Άφρο μου, ο Αλέκος κοιμάται κατά τις 10 με 10.30. Και έχει κοιμηθεί και κανένα ίωρο τεχνητό το μεσημέρι. Το τεχνητό είναι γιατί από το κρεβάτι του ξυπνάει στη 1 ώρα και άμα είμαι σπίτι τον παίρνω στο κρεβάτι μας και εκεί ρίχνει ξεγυρισμένους ύπνους. Μετά πρέπει να τον ξυπνήσω.

Λοιπόν για το μόνος του, παρατήρησα κάποια στιγμή όταν ακόμα τον κοίμιζα, ότι αν έβγαινα για λίγο από το δωμάτιό του (π.χ. να πλύνω τα δόντια μου) δεν αντιδρούσε και με περίμενε... Και μετά έκανα και καμιά ακόμα δουλειά. Και μετά ανέλαβε ο Χαβιέ και μια μέρα του είπε καληνυχτα και τον άφησε μόνο του... Ήταν έτοιμος νομίζω και έγινε πολύ ομαλά, ούτε που το περιμέναμε... Κανά δυο φορές που έχει πει όχι νάνι ή παίρνει το μαξιλάρι του και θέλει μέσα, του λέμε διάφορα άσχετα και ξεχνιέται και τελικά πέφτει.

Το ερώτημα της ημέρας, να βάλω λίγο κρεμύδι στην πατατοσαλάτα ή λέτε να την πειράξει?? Θα βάλω και θα δω...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...