Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Φιλακια γρηγορα και στην εδω γειτονια!

Επιτελους εχω χρονο...Γιατι δουλευω μεν...αλλα στο Παρισι! Ειμαι εδω για γυρισμα και αντι να βολταρω (ενταξει ολημερα εξω ειμαι και κανω γυρισμα) γυρισα πως και πως να σας γραψω...Εχω χρονοοοοο επιτελους! Κι επρπε να παω στο Παρισι γιαν τον βρωωωωωωω!

Η Αλεξανδρα θα μεινει με τον μπαμπα της και θα ερθει κατα πασα πιθανοτητα την αλλη εβδομαδα με τη μαμα μου! Για να δουμε! ΜΟυ λειπει τραγικα...Σημερτα ειπε στον Στελιο: Μαμα Παλισι....Αχ!

Λοιπον σας γλυκοφιλω!!!!

t605sfybbbgaujm4.png

Μεράαααα... δεν έχουμε κλείσει μάτι! Ευτυχως η λαρυγγίτιδα καλύτερα, δυστυχώς ρίγη-πυρετός υψηλός-παραμιλητά- τρελός εμετός το αντιπυρετικό... ωραία τα περναμε εκεί στην εξοχη!!!:rolleyes: Όμως ήπιαμε ένα καφεδάκι με τον γιωργάκη στην 5,30... είδαμε μαζί και την ανατολή, ούτε στο κάμπινγκ να είμασταν!

Μικρό ανήλικο τι βιβλίο είναι αυτό και θα σκάσω;;; Που πας και τα βρίσκεις ήθελα να ξερα:D

Εγώ για την ώρα παίζω την άνεργη Μαίρη Παναγιωταρα... που ζηλεύει θανάσιμα την μαντάμ που βρίσκεται στο Παρίσι... Θοδωρίκο μουουουουου όλα καλά;;;

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

rosalita το θριλερ καλο??????

Πολύ καλό! "Παραφυσική δραστηριότητα λεγόταν! Με φαντάσματα και έτσι! Και καλά το γύριζαν οι ίδιοι οι πρωταγονιστές με ερασιτεχνική κάμερα! Όχι βέβαια σαν την βλακεία το "Μλεργουιτς προτζεκτ"... Πολύ καλό!!

5Aqjp3.png

Διαφημίσεις

Bonjour!

Θοδωρίνο μας κάνεις και ζηλεύουμε! Καλή δουλίτσα και να το διασκεδάσετε τώρα που θα ρθει και το Αλεξανδρί!

Να χαίρεστε όσους γιορτάζουν!

Αγγελική Χρόνια Πολλά και ευτιχισμένα!

Άφρο να χαίρεσαι το γίγαντα και τον ανηψιό σου!

Αχ, ναι!! Χρόνια πολλά Αγγελική και στον Άγγελο της Αφροδίτης και της Σοφούκας!! Έχουμε και άλλους? Και κάποιο Μιχάλη δεν έχουμε? Έχω πάθει μπλακ άουτ...

5Aqjp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

Ευχαριστω κοριτσακια για τις ευχες. Μολις χτες θυμηθηκαμε οτι γιορταζει ο μικρος σημερα...:oops:

Αγγελικη, πολυχρονη, να σε χαιρομαστε!

σοφουκα να το χαιρεσαι το βλασταρι σου, καλη προοδο να εχει κ να ειναι παντα ευτυχισμενος!

Αμα δεν είσαι εδώ να μου βαστάς το χέρι και να μου λες "push μαρη push" δεν γεννάω!!!

μα αυτο ειναι αυτονοητο. Το νου σου ρεμαλι!!!!

Κι εγώ θέλω ρεμάλι από πόλη σε πόλη!

απο πολη σε πολη αδερφες μου, απο πολη σε πολη!!!

Άφρο να χαίρεσαι το γίγαντα και τον ανηψιό σου!

ευχαριστω! Τον ανηψιο μου Εκτορα τον λενε, αλλα τον χαιρομαι:-P!

(((Θοδωρουλι))) ζηλευω!

σας φιλω!

GwASp3.png

Χρονια πολλά και σκανταλιάρικα και πολύ γελαστά στον μικρό γιγαντα (σας έχω πει ότι ειναι η αδυναμία του Γιώργου;;;)

Χρονια πολλά κι ευτυχισμένα Αγγελικούλα!

Ροζάκι κι εγώ στις πέντε το πρωί καρέκλες έριξε τώρα όμως έχει βγάλει ήλιο...

Καλημερα και χρονια πολλα στα αγγελακια της Αφροδιτης και της Σοφουκας!

Τι να σας πω για να μη ζηλευετε...οτι κανει ψοφο...Σημερα εχουμε γυρισμα μεχρι αργα το βραδυ πανω στο Σηκουανα και χθες που περασα για δεκα λεπτα, να τσεκαρω το χωρο εγινα παγωτο....Δε σας πειθω...Καλα παω να ετοιμαστω να βαλω τις 18 στρωσεις κρεμμυδιου σε ρουχα και να φαω κανενα κρουασαν...

Λεγκοπουλο περαστικα σας...

Φιλακια!

t605sfybbbgaujm4.png

Διαφημίσεις

kalhmera!

χρονια πολλα στην Αγγελικη ,στο Αγγελογιγαντακι και στο Σοφουκινοαγγελακι!!

θοδωρουλααααα με το Αλεξανδρι να φερει κι εμενα η μαμα σου???

ωραια μερα για βολτα κι χθες επισης γιατι δεν κανονισαμε τιποτις ??

Θέλω κι εγώ να φάω κρουασάν πάνω απ'το Σηκουάναααααααααααααααααααααααααααα!!!!! Μπουχουχουχουχου

Χρόνια πολλά στον ζουζούνο Σοφουκοαγγελούκο που τον ξέχασα η γαϊδάρα!

καλημερες!!!!!!!

σημερα το καφε μας εχει αρωμα γαλλιας απο οτι ειδα.....μπραβο μπραβο......ζηλευω!!;):)

χρονια πολλα και ευτυχησμενασε οσους γιορταζουν!!!!!:):)

περαστικουλια και στα αρρωστουλια!!!!!!:(

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Χρονια πολλα κι απο μενα....στα αγγελοπαιδακια/μωρακια και αγγελογονεις!!!

αυτο παει να πει café au lait βρε θεοδωρα ....αχχχχ τι εξοδους στο σινεμα ζηλευατε κοριτσια, αυτα ειναι!!!

θελω κι εγω κρουασαν στο σηκουανααααα, πανω, κατω, μεσα δεν εχει σημασιαααααα μπουχουχουχουουουου

μου λειπει η γαλλια τοοοοοοσοοοοοοοοο μπουχουουουου:?:?:?

θεοδωρα ντυσου σαν κρομμυον κι απολαυσε το!:-D

Λεγκω αυτο παει να πει αισιοδοξος ανθρωπος, να εχεις ξενυχτησει κ να το παρομοιαζεις με καμπινγκ, ευγε κοπελα μου!!!:shock::mrgreen:

Aαααααχ, ναι ρε Λέγκω, φτου φτου να μη σας ματιάσω τι ωραίο ζευγαρι που είστε, τι ωραία που τα αντιμετωπίζετε τα δύσκολα!!!Ματς-μουτς, σας αγαπώ πολύ!!!

Ααααααααχ, ξανά, πόσο στεναχωρήθηκα που η Θεοδώρα κρυώνει στο Σηκουάνα! Μήπως πρέπει να πάμε όλες μαζί να της συμπαρασταθούμε;;;Και να της πάμε και την Αλεξάνδρα να μην ταλαιπωρείται η μανούλα;;;; Ααααααχ, πως μου λείπει η Γαλλία (άσχετο, έχω πάει δυο-τρεις φορές τουρισμό, αλλά γιατί να μη μου λείπει;;;;)

Ααααααχ, τα νεύρα μου, όλα στραβά πάνε, και συνεχίζω τη δουλειά και σκατά έγινα με τον σούπερμαν που δεν έχει το νιρβάνα-στυλ του συνονόματου του και δεν βοηθάει για να ηρεμήσει κανείς....

Λοιπόν καιρός να σταματήσω τα ααααααχ και να ευχηθώ και ψηφιακά χρόνια πολλά στο σούπερ-βαφτιστήρι μου!!! Να τον χαίρεστε Αφροδιτούλι!!!

Χρόνια πολλά Αγγελική, Σοφούλι να τον χαίρεσαι τον Άγγελο σου!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Αααααα....Μην ξεχάσω.Παλλαντινάκι,Χρόνια πολλά,να τα εκατοστήσεις!!!!!Να χαίρεσαι το Σοφουκάκι σου που έχει μισο-γενέθλια σήμερα και να τα εκατοστήσετε και σαν ζευγάρι!!!!Πολλά και γλυκά χρόνια να ζήσετε,με πολλά γλυκά παιδάκια!!!!!!

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...