Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Γυρισαμε κ εμεις επιτελους σπιτι μας! Ο Μητσακος ειναι μια χαρα , πολυ ταλαιπωρημενος βεβαια αλλα τελος καλο ολα καλα! Λιγο χεσμενος ειναι ακομα αλλα θα το ξεπερασει!

Σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες! Μακαρι να μην συμβει σε κανενα μωρακι αυτο που περασαμε αυτες τις μερες με τον Μητσακο μας.

Φιλιαα

Τζενάκο μου να δώσω τις ευχές μου και ιντερνετικά... αυτό να είναι το τελευταίο χουνέρι που πάθατε!!! Σιδερένιος ο μικρούλης μας και του χρόνου τριήμερο πάρτυ στη γιορτή του:wink:

Καλημέρα κοριτσούδες μου...

Ds, να χαίρεσαι το Νεφελάκι σου!!! Πολύχρονη και ευτυχισμένη!

Εμείς περάσαμε σούπερ χθες... πήγαμε για ψήσιμο στον κολλητό μου, μαζευτήκαμε αρκετοί και ξημερωβραδιαστήκαμε. Ο μικρός ξεσάλωσε αλλά όταν το απόγευμα ήρθαν κάτι εξάχρονα δίδυμα εκστασιάστηκε, πήγαινε και τα χάιδευε. Τι τα θες, τα παιδιά θέλουν παιδιά όσα καραγκιοζιλίκια και να κάνουν οι μεγάλοι!!!

Ρόζι μου, με αυτό το ξύπνημα στις 5 δεν τολμάω να γκρινιάξω! Μπορεί να ξυπνάει άπειρες φορές μέχρι το πρωί αλλά τουλάχιστον ξανακοιμάται. Τις προάλλες ξύπνησε απ'τις 5,30 και μου ρχοταν να κοπανίσω το κεφάλι μου στον τοίχο!!!

Πολυαγαπημένες μου γκαστρούλες θα γεννήσετε μια χαρά στην ώρα σας, δεν θέλω πανικούς και στεναχώριες...:)

Τι θα κάνω με τον θοδωράκη και το μέτρημα; Όταν μετράει μέχρι το πέντε είμαστε καλά, όταν μετράει μέχρι το τρία (που γίνεται όλη την μέρα) ή προπονείται στη σφαίρα και εξφεντονίζονται κουνέλια, πορτοκάλια κλπ ή στο άλμα και εκτοξεύεται από τραπέζια, καρέκλες, κρεββάτια, βιβλιοθήκες... η καλή περίπτωσή είναι όταν τον πιάνω στον αέρα ή κακή για την ώρα είναι επιπλέον καρούμπαλα αλλά δεν φαίνεται να στεναχωριέται ιδιαίτερα. Μήπως να τον βαφτίσω να βγει ο δαίμων από μέσα του;:lol:

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Χλόη υπομονή, σύντομα θα είσαι πρωί-βράδυ 6 μηνών:mrgreen: Κι εγώ ακριβώς έτσι αισθανόμουνα στη 2η εγκυμοσύνη στην αρχή.

:lol: :lol: Εντάξει δύο μήνες μείνανε, θα κάνω υπομονή!!

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Φελίνι μου, το νέστινγκ γίνεται λίγες μέρες πριν γεννήσεις. Ασε τις δικαιολογίες και παραδέξου οτι μεταλάχτηκες σε νοικοκυρούλα χαρωπή!! :lol:

dsάκι, εμείς γιορτάζουμε τη νεφέλη, μέσα στην οποία αναλήφτηκε ο Χριστούλης. Μ'αρέσει κι αυτό που σας είπε ο παπάς για τη νεφέλη των ουρανών, αλλά μιά και γιορτάζουμε ήδη την Παναγία στην οικογένεια, η άλλη εκδοχή μου φάνηκε πολύ υπέροχη. Η νεφέλη που ανέβασε στο Χριστό στον ουρανό!! (Μήπως είμαι πολύ χαζοευαίσθητη και ρομαντική? :mrgreen:)

Τζενάκι μου καλό, να μου φιλήσεις πολύ πολύ πολύ το Μητσάκο!!!

Κορίτσια, τις φωτό αφού τις δούμε όλοι τις σβήνετε έτσι?

δλδ άμα μετρήσει μέχρι το 5 γλιτώνεις τις εκσφενδονίσεις αντικειμένων και προσώπων?:roll:

Μπα ε? Απλώς προλαβαίνεις να τα πιάνεις στον αέρα:lol:

Όσο για τη βάφτιση....είμαι η πλέον αναρμόδια...αλλά επίσης μπα!!!!

Πιο πιθανό μου φαίνεται να γκρεμίσει την εκκλησία,να αναποδογυρίσει την κολυμπηθρα, να κρεμαστεί από τα άμφια, παρά να βγει ο δαίμων:wink:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

KALHMERA!

τζενουλα περαστικα και αγυριστα να ειναι!!

λεγκουλινι βλεπεις και εμενα που την βαφτισα δεν ξυπναει καθοοοολου..

αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι βρε μηπως φταιει που δεν την πηγα 3 φορες στην εκκλησια??:lol:

εμεις χθες πηγαμε στα "οακια" (ζωακια) στο αττικο παρκο

η στεφανια επαθε κατι αναλογο με το πολιτισμικο σοκ αλλα με ζωα "ζωικο" να το πω??:lol::lol:

την εντυπωσιασε ιδιαιτερα η καμηλοπαρδαλη και ειχε στηθει με τις ωρες απεξω και να φωναζει "αλαπαλαληηη ελα γιο "

Καλημερα!

Ελίζα μήπως έχεις αφήσει ρούχα σπίτι μου;;;;

οχι δεν ξεχασαν, εγω ξεχασα και ολο ξεχναω να στο πω!!!! Μια ζακετα δικη μου κ ενα τζιν μπουφαν του Αγγελου. Γιατι ομως ρωτας την ελιζα κ δεν ρωτας εμενα???? Εγω η Ελιζα κ η νταφ θα μπορουσαμε να εχουμε τοσο μικρο μπουφανακι, αλλα μονο εγω θα μπορουσα να εχω τοσο μεγαλη ζακέτα.... Αχ, η εγκυμοσυνη σου πηρε την πρακτικη σκεψη!!! Σματς γκαστρουλα μου!!!!

Ντι ες, πολυχρονη να ειναι η νεφελη σου!

Τζενη, καλως ηρθατε!!! σε λιγες μερες να εχετε ξεχασει την ασχημη αυτη περιπετεια! Σιδερενιος ο μικρουλης μας!

Χλοη, εννοειται οτι θελω συνταγη για τα μπισκοτακια, οχι οτι εχω αναγκη απο περισσοτερο φαι, 800 κιλα αηδια εχω καταντησει, αλλα τελος παντων.

αυτο με το πρηξιμο κ εγω το ειχα στην αρχη, και νομιζω οτι ειναι απο το εντερο.

Α, λεμε να παμε Σαβ/κο στο χωριο μου. Ετσι για την βολτα, να μαζεψει κ η δαναη καμια ελια με τους παππουδες, να μην τις τρωει μονο. σας εχω πει οτι αυτο το παιδι μπορει να φαει κνα ταπερ με ελιες αν την αφησω

Το πρωι πηγα και εκανα εξετασεις αιματος στα μικρουλια μου. Ελπιζω να εχουμε καλα αποτελεσματα. απο σημερα ξεκιναω κ ομοιοπαθητικη θεραπεια στον μικρο για τις αλλεργιες. Για να δουμε...

GwASp3.png

Καλημέρα!!!

Τζενάκι, καλώς ήρθες !!! Εύχομαι να ξεχάσετε την ταλαιπωρία σας σύντομα...

Βασούλι, πολύ αστεία η Στεφανία...Εμείς στον ζωολογικό κήπο είχαμε πάει όταν η Λήδα ήταν 1μιση και όλα τα εξωτικά ζώα την άφησαν παγερά αδιάφορη. Κόλλησε με τα κατσικάκια και τα ψαράκια...Αβυσσος η ψυχή του νηπίου!

Φελίνι μου, το νέστινγκ γίνεται λίγες μέρες πριν γεννήσεις. Ασε τις δικαιολογίες και παραδέξου οτι μεταλάχτηκες σε νοικοκυρούλα χαρωπή!! :lol:

:) Αυτό τις λέω και εγώ. Αυτό δεν είναι νέστινγκ είναι γνήσια προκοπή, κι αν δεν το κοιτάξει μπορεί να της μείνει το κουσούρι!!!

Ωραίες οι φωτογραφίες Τάτη, έχει και καλά στιγμιότυπα από το ερωτευμένο ζευγαράκι!!!

Ds, να την χαίρεσαι τη συννεφούλα σου!!!

Πρώην συμπεθέρα, δεν το κατάλαβα το σύστημα του Θοδωρή. Δηλαδή μετράει τα αντικείμενα και μετά τα εκσφενδονίζει;Τα εκσφενδονίζει και μετά τα μετράει;Αρχίζει να τα μετράει και αν κολλήσει εκνευρίζεται κι τα πετάει;;;Για ανάλυσε το, ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!!!!

Χθες ευχαριστήθηκα εθνική εορτή με καφεδάκι και σινεμά!!!

Μάκια!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Καλημέρα.

Λέγκω μου το αντιμετωπίζεις πολύ ψύχραιμα!!

Εμένα όταν ανεβαίνει στο κρεβάτι και χοροπηδάει μου παγώνει το αίμα!

Φεύγω από το δωμάτιο... οπότε φεύγει και αυτός.

Αφροφίτη, και μένα ο δικός μου έχει το ίδιο πάθος με τις ελιές!!!

Τώρα έχει μάθει να βγάζει και το κουκούτσι...

Εμείς τις αποκαλούμε "ακατανόμαστες" γιατί και μόνο που ακούει τη λέξη φωνάζει

"Θέλω, Θέλω" και φυσικά δεν τις εμφανίζουμε στο τραπέζι αν δεν φάει ικανοποιητική ποσότητα φαγητού αλλιώς δεν τρώει τίποτ' άλλο.

οχι δεν ξεχασαν, εγω ξεχασα και ολο ξεχναω να στο πω!!!!

Άντε καλέ δεν το πιστεύω:cool: Σε μας έχει ξεμείνει ένα φανελάκι και μια σαλιάρα... τα παπούτσια να χεις πάρει πίσω εε;

Πρώην συμπεθέρα,

Χτύπαμε κι άλλο μπορείς...

δεν το κατάλαβα το σύστημα του Θοδωρή. Δηλαδή μετράει τα αντικείμενα και μετά τα εκσφενδονίζει;Τα εκσφενδονίζει και μετά τα μετράει;Αρχίζει να τα μετράει και αν κολλήσει εκνευρίζεται κι τα πετάει;;;Για ανάλυσε το, ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!!!!

:lol::lol::lol: Λοιπόν όταν μετράει μέχρι το πέντε απλά μετράει... όταν μετράει μέχρι το τρία ή εκσφεντονίζει ή εκσφεντονίζεται. Κι επειδή δεν ξέρουμε αν θα φτάσει στο πέντε ή όχι είμαστε πάντα σε ετοιμότητα!!!

Βασουλι, λάμα είχε; Κι εγώ θα είχα κολλήσει με την καμηλοπάρδαλη:D Άψογη η Στεφανία μας!!!

Ο μικρός εντομεταξύ επαναλαμβάνει κάθε λέξη (σχεδον) που του λες... όχι απόλυτα βέβαια κατα προσέγγιση. Κι εκεί έιναι το άλλο πρόβλημα γιατί θεωρεί ότι τις λέει σωστά κι όταν μετά στις αναφέρει και εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα, φορτώνει τρελά!:rolleyes:

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια είναι παλιό αλλά εγώ τώρα το είδα...γελάω μόνη μου!!!!

Αχ, ναι εχουμε κι αυτό με τα νεύρα όταν δεν καταλαβαίνουν τι τους λες...Και το χειρότερο είναι ότι και να υποκριθείς ότι κατάλαβες πάλι σε καταλαβαίνουν τα σκασμένα!!!

καλημερα!!!

Ολοι σου ευχήθηκαν εκτός από εμένα που ως γνωστόν είμαι λίγο γκάου

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!:-D

ds, να χαίρεσαι τη Νεφέλη σου!

ds, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου. Πολύχρονη και γερή!

Ds, να χαίρεσαι το Νεφελάκι σου!!! Πολύχρονη και ευτυχισμένη!

Ντι ες, πολυχρονη να ειναι η νεφελη σου!

Ds, να την χαίρεσαι τη συννεφούλα σου!!!

thx!!!:D:D

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Γυρισαμε κ εμεις επιτελους σπιτι μας! Ο Μητσακος ειναι μια χαρα , πολυ ταλαιπωρημενος βεβαια αλλα τελος καλο ολα καλα! Λιγο χεσμενος ειναι ακομα αλλα θα το ξεπερασει!

Σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες! Μακαρι να μην συμβει σε κανενα μωρακι αυτο που περασαμε αυτες τις μερες με τον Μητσακο μας.

Φιλιαα

μπορει να μην εχουμε μιλησει αρκετα, ομως μεσα απο την καρδια μου ευχομαι ολα να ειναι περαστικα και να ειναι απο εδω και περα ο μητσακος σου υγιεστατος!!!!:-)

....και χρονια του πολλα για τις 26....;)

dsάκι, εμείς γιορτάζουμε τη νεφέλη, μέσα στην οποία αναλήφτηκε ο Χριστούλης. Μ'αρέσει κι αυτό που σας είπε ο παπάς για τη νεφέλη των ουρανών, αλλά μιά και γιορτάζουμε ήδη την Παναγία στην οικογένεια, η άλλη εκδοχή μου φάνηκε πολύ υπέροχη. Η νεφέλη που ανέβασε στο Χριστό στον ουρανό!! (Μήπως είμαι πολύ χαζοευαίσθητη και ρομαντική? :mrgreen:)

η αληθεια ειναι πως και εμενα μου αρεσε πιο πολυ αυτη η ιδεα...με εβαλες σε σκεψεις παλι...:rolleyes::rolleyes:;)

τελος παντων τωρα κλεισαμε....:)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Άντε καλέ δεν το πιστεύω:cool: Σε μας έχει ξεμείνει ένα φανελάκι και μια σαλιάρα... τα παπούτσια να χεις πάρει πίσω εε;

ε γεμισαν οι δικες μου ντουλαπες κ ειπα να τις ξαλαφρωσω... Ωρε μανα μου αφου εχω γινει ντακιμι με τον κ. Αλτζχαιμερ!

μυρτω τι ελεγε η ταινια?

Καλα με το βιντεο πεθανα!!!

GwASp3.png

Μ'άρεσε η ταινία, αλλά σημειώστε ότι είμαι τρελή φαν του Αλμοδόβαρ....Όταν τελειώνει μια ταινία του πάντα λέω ''αχ λίγο ακόμα, δε γίνεται;;;'' :)

Καλά, ο Αυτιάς καλλιτέχνης!!!

Διαφημίσεις

Bonjour!

Είστε καλά? Λίνα τι κάνετε? Τα παιδάκια σου? Πώς πήγε η παρέλαση? Εμένα και τα 2 έχουν συνάχι. Η τσουλουφίτσα δεν έχει μύξες μόνοφτερνίζεται και ρουθουνίζει... Έτσι είναι τα

βρέφη?

Χλόη, Εύη και Τάτι υπομονή! Είναι πιο δύσκολο τη 2η φορά! Η 3η φαντάζομαι ακόμα περισσότερο! Εγώ όταν γέννησα τον Αλέκο, μετά αναπολούσα την εγκυμοσύνη! Τώρα δεν μου λείπει καθόλου...

Μυρτώ το έχουμε ρίξει έξω εεε? Καλά κάνεις! Κι εγώ θέλω σινεμά, αλλά ούτε ένα ντι βι ντι δεν μπορώ να δω... Η τελευταία ταινία που είδα ήταν τη νύχτα που γέννησα!Μόλις τελείωσε με πιάσαν οι πόνοι! Κυρία η τσουλουφίτσα! Να μην ενοχλήσει τη μαμά....

Τάτι πες ΠΗΤ. Κι εσύ Εύη.

Τζενάκι σιδερένιοι κοπέλα μου, το παιδάκι σου να είναι πάντα γερό! Πώς είστε εσείς, αρχίσατε να παίρνετε τα πάνω σας?Δώσε πολλά-πολλά φιλάκια στο Μητσάκο και γρήγορα να σε τρελάνει και πάλι με τις ταρζανιές του!

Κοιτούσα τις φώτο και συνειδητοποίησα πόσο μεγάλωσαν τα πιτσιρίκια μας! Σε λίγο θα ζητάνε από μόνα τους συναντήσεις! Φελίνι το σπίτι σου είναι τέλειο, ειδικά για μαζώξεις με παιδάκια ιδανικό! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό ε?

Πάντως κι εγώ ζορίζομαι πολύ περισσότερο με τη 2η εγκυμοσύνη! Στο Γώγο ήμουν πολύ power, τώρα...γεράματα! Μόνο για φαί έχω διαρκώς όρεξη!:-(

Καλημέρα!!!!!!!

Χλοη, εννοειται οτι θελω συνταγη για τα μπισκοτακια, οχι οτι εχω αναγκη απο περισσοτερο φαι, 800 κιλα αηδια εχω καταντησει, αλλα τελος παντων.

αυτο με το πρηξιμο κ εγω το ειχα στην αρχη, και νομιζω οτι ειναι απο το εντερο.

Ναι πρόσεχε εσύ,ξεχειλίζουν τα πάχη!!!Άσε μας,ρε κοπελιά,σε είδαμε στις φωτό τι μοντελάκι πρώτης είσαι!!!!!!!!

Τζενάκι,καλώς επιστρέψατεστο σπιτάκι σας!!!!Περαστικά και αγύριστα στο Μητσάκο μας!!!!

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Κοριτσάκια ευχαριστώ για το κουράγιο! Η αλήθεια είναι οτι μέχρι στιγμής είμαι μιά χαρά. Βέβαια είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο. Εντάξει αυτό το πρήξιμο είναι λίγο εκνευριστικό, αλλά τίποτα το σοβαρό. Το μόνο που δεν αντέχεται είναι ο πόνος την ώρα που θηλάζω. Τέτοιο πόνο δεν έχω ξανανιώσει. :roll:

Mama mia όπως τα λες! Η Αφροδίτη είναι κουκλάρα!!

Αχ Ελενίτσα μου πότε θα γνωρίσω την υπέροχη τσουλουφίτσα? Κάνω υπομονή αλλά πόσο ν'αντέξω? :D

Λοιπόν, ιδού και η συνταγή. Όποια θέλει μετάφραση να μου πει.

Banana Oatmeal Cookies

Ingredients:

2 cups rolled oats

2/3 cup almonds

1 teaspoon baking powder

1/4 teaspoon sea salt

1/2 teaspoon ground cinnamon

1/4 teaspoon ground nutmeg

1 1/2 cups mashed banana (about 3 bananas)

1/4 cup coconut oil

1 teaspoon pure vanilla extract

3/4 cup raisins

Directions:

Preheat oven to 175 degrees. Lightly oil a cookie sheet. Grind oats and almonds to a coarse powder in food processor or blender. Pour them into a large mixing bowl. Stir in baking powder, salt, cinnamon, and nutmeg. In separate bowl or in food processor, beat together bananas, oil, and vanilla until smooth and creamy. Add banana mixture and raisins to oat mixture. Mix well. Drop cookie dough by tablespoons onto prepared baking sheet. Bake for 13 to 16 minutes, or until bottoms are golden brown.

Variation: Carob or chocolate chips can be substituted for raisins if desired.

Α, το nutmeg είναι μοσχοκάρυδο. Εγώ δεν είχα και δεν έβαλα, αλλά μιά χαρά έγιναν. Και στα παιδάκια αρέσουν πολύ!

Χλόη τι είναι τα rolled oats?

Και αν δεν έχουμε coconut oil κάνει σεισαμέλαιο?

Και το pure vanilla extract είναι η απλή βανίλια?

Τζενάκι μου καλώς επιστρέψατε! Να πάνε και να μην ξανάρθουνε!

Φιλάκια στο Μητσάκο!

Χλόη τι είναι τα rolled oats?

Και αν δεν έχουμε coconut oil κάνει σεισαμέλαιο?

Και το pure vanilla extract είναι η απλή βανίλια?

Rolled oats είναι η βρώμη (κουάκερ ή ό,τι άλλη μάρκα θέλεις)

Μπορείς να βάλεις ό,τι λάδι θέλεις. Το σουσάμι έχει έντονη γεύση, αλλά αν δε σε πειράζει...

vanilla extract είναι βανίλια σε υγρή μορφή, αλλά μπορείς να βάλεις και σκόνη.

Ναι πρόσεχε εσύ,ξεχειλίζουν τα πάχη!!!Άσε μας,ρε κοπελιά,σε είδαμε στις φωτό τι μοντελάκι πρώτης είσαι!!!!!!!!

αχ, το προβλημα ειναι στο live... στις φωτο συνηθως φαινομαι απο τη μεση κ πανω... Ο κατω οροφος ειναι πολυ προβληματικος!!!

Χλοη, πηγα να ρωτησω για το ground nutmeg αλλα με προλαβες.... εχει εντονη γευση αυτο, που για να ειμαι ειλικρινεις δε με τρελλαινει, ισως να μη το βαλω ουτε εγω. θα τα φτιαξω απο βδομαδα αφου αγορασω λαδι καρυδας, εκτος αν τα κανω με ηλιελαιο. Ευχαριστουμε για την συνταγη, φαινεται πολυ καλη.

μηπως αυτες τις συνταγε ςνα τις περασουμε και στο αλλο τοπικ των πρωην-υγιεινων? οπως κ τις φακες της μυρτως?

GwASp3.png

Λες βρε;;; :lol::lol::lol:

Να σου πω ο παππούς μου (εξού και το επώνυμο) ήταν πόντιος από την Τραπεζούντα.

Και μένα από κει ήρθε ο παππούς και εδώ εγκαταστάθηκαν σε ένα προσφυγικό χωριό του νομού Αχαϊας ονόματι Απιδεώνα.Τεμέτερον και συ,εεε???Γενικά κυκλοφορεί το επίθετο στην Ελλάδα,κυρίως στη Μακεδονία,δεν είναι και κανένα σπάνιο,πράγματι..

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Τζένη!! Ας είναι περαστικά και αγύριστα!!

Βάσω, τελικά αποθήλασες?????

Εμείς ναι...δηλαδή κάθε 2 μέρες τον βάζω λίγο όταν ξυπνάει πολύ ανήσυχος, αλλά μόνο και μόνο για να μην το κόψω απότομα... Δεν νιώθω να έχω καθόλου γάλα και με ψιλοδαγκώνει κιόλας επειδή έχει μάθει τώρα στο μπουκάλι...

5Aqjp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...