Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Όχι, λέω για το xlr που κάνει και για νεογέννητα....Βασικά έχουμε τραγικό πρόβλημα με το χώρο, το ασανσέρ είναι απειροελάχιστο και αυτά τα ογκώδη καρότσια για νεογέννητα με προβληματίζουν. Με τη Λήδα μόνο και χωρούσαμε με τα χίλια ζόρια ΑΦΟΥ διαλύαμε το καρότσι...Με δύο παιδιά μου φαίνεται αδύνατο...

Α, και το γαμπρό δεν τον αποκαλύπτω για ευνόητους λόγους! :)

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπελιές!!!

Χρόνια πολλά στον Μιτσάκο!ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!

Βασω να χαίρεσαι τον αντρούλι σου!!!

Πάλι συνάντηση εεε;;;Να δω πότε θα μπορέσω να έρθω και γω με το Γιώργο μου....σας ζηλεύω που μένετε Αθήνα και βρίσκεστε!!!:-)

Έχουμε και μεις γαμπρό καλέ.......2 (-1,13) μέτρα άντρα!!!:lol:

Τώρα το άλλο τι θα μας βγεί θα μάθω την άλλη Τρίτη στην β επιπέδου....ελπίζω να φανεί!!!

Καλημέρα!

Λοιπόν τέλος, πείστηκα ότι οι συναντήσεις γίνονται για να τρώμε και μετά να ανταλάζουμε συνταγές...

Πολύ μου αρέσει να διαβάζω σχόλια συναντήσεων! Περάσατε τέλεια! Καλορίζικο το σπιτάκι Τάτι, έκανες ωραίο ποδαρικό!

Άντε πριν γεννήσεις να κάνουμε και στο δικό μου σπίτι...

Με αυτές τις παλιοβροχές όλο σε σπίτια θα είμαστε!

Χρόνια Πολλά στο Μητσάκο, στο Βασιλόπουλο και στην αδερφούλα της Αφροδίτης και της δικιάς μου. Η οποία έχει πάρει τους γιους της και έχει πάει στο Λονδίνο!

Άντε σε λίγα χρόνια να κανονίζουμε και ταξίδια!

Καλημέρα!

Μπορώ τώρα με ησυχία να δηλώσω ότι οι φακές της Μυρτούς ήταν ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

(την έγραψα τη συνταγή)

Χλόη μου, κι εγώ αναρωτιόμουν για ώρα ποια είσαι εσύ. Τελικά το υπέθεσα αλλά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε

C@t!!!! Προσπαθούσα απεγνωσμένα να θυμηθώ ποια έχει κόρη Φωτεινή αλλά ντράπηκα να σε ρωτήσω...χχχχχ.

Λέγκω, μιας και έχω κόρη της παντρειάς και βλέπω ότι ο Θοδωρής είναι και πάλι ελεύθερος...εκδηλώνω ενδιαφέρον. Μα τι πλάκα έχει αυτό το παιδί. 40.000 τούμπες έφαγε αλλά εκεί απτόητος.

Και τέλος για να ζηλέψετε, ο Κωστής κοιμήθηκε μόλις ξεκίνησε το αυτοκίνητο.

Μυρτώ να το πάρεις το μακλαρεν!!!! Δαγκωτό!!! Εγώ και στα δύο παιδιά είχα το techno classic -προκάτοχο του xlr και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Λέγκω, μιας και έχω κόρη της παντρειάς και βλέπω ότι ο Θοδωρής είναι και πάλι ελεύθερος...εκδηλώνω ενδιαφέρον. Μα τι πλάκα έχει αυτό το παιδί. 40.000 τούμπες έφαγε αλλά εκεί απτόητος.

Καλά πάλι θα περάσετε πάνω από το πτώμα της Άννας :mrgreen:

ΣΣ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να βλεπω το παιδί μου στεναχωρημένο, είναι πρωτοφανές αλλά το δίχρονο κοριτσάκι μου έπεσε από νωρίς στα βάσανα... και επίσης πολύ συγκηνητικό όταν χαιρετιόταν με το αμορε νο1 τον Ντένη...

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

ένα παιζάκι που αγαπάει η ¨Αννα, εκτός φόρουμ...

ENTIT: ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΡΟΥΧΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΕΟ;;;;

Μία ζακέτα μωβ καφέ γυναικεία ZARA και ένα μπουφανάκι τζην 6M Calvin Clein;;;;;

Περιμενω πμ ακούτε!!!!

WLn5p2.png

Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες και στις Δημητρούλες!!!! Περαστικά και Σιδερένιος ο Δημητράκης μας και γρήγορα στο σπίτι του!

Καλά μιλάμε έχω πρασινίσει από το κακό μου που δεν ήρθαμε στη συνάντηση :mrgreen: Χαίρομαι όμως που περάσατε ωραία και χαρήκανε και παίξανε τα μικρά! δεν πειράζει την επόμενη φορά!

Θα σας βάλω κι εγώ φωτο από τον γάμο χτες που ο Ιάσονας ήταν παρανυφάκι.

Ντου και όποια άλλη θέλω κι εγώ φωτο από τη συνάντηση να σας καμαρώσω!!!:D

Μπαίνω στα γρήγορα από τη δουλειά, να ευχηθώ χρόνια πολλά στο Μητσάκο, σιδερένιος και γρήγορα σπίτι του! Είχε κάνει και ράμματα?Έκανε την επέμβαση τελικά?

Περάσατε τέλεια χτες πάλι ε? Άντε κανονίστε για την Τετάρτη ώστε αν καταφέρουμε και είμαστε καλά μέχρι τότε, έχω βέβαια αμφιβολίες γι αυτό, να έρθουμε κι εμείς!

καλησπέρα!

Μήπως εσείς οι έμπειρες μαμάδες και εξαιρετικές μαγείρισσες (σλουρπ, καλά το καταλάβατε, κάτι θα ζητήσω) ξέρετε καμιά συνταγή για μπισκότα οδοντοφυίας; Βρήκα αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-odontofiias.html αλλά δεν θέλω να βάλω φαρίν λακτέ. Ήμουν σίγουρη ότι υπήρχε στο φόρουμ συνταγή, αλλά δεν τη βρίσκω

jv42p3.png

DfUyp2.png

Διαφημίσεις

Η πολυαγαπημένη μου μανούλα ξαναχτύπησε... γιατί πέφτει ο Θοδωράκης; Γιατί δεν έχει βαφτιστεί και δεν τον έχει πάει τρεις φορές στην εκκλησία η νονά του... αμήν. Μήπως έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να την μαζέψει; Δηλαδή αν βαφτιστεί (που με αυτά που ακούω απλά δεν θα συμβεί ποτέ) δεν θα ξαναρρωστήσει, παίζει να φτιάξει το πουλάκι του από μόνο του, θα ισιώσουν τα πόδια του και θα σταματήσει να πέφτει. Λέτε να πάρει και μπόι; Για μισό να ρωτήξω...

Βασουλίνι μου να χαίρεσαι τον Δημήτρη σου...

Μαριλένα θέλω οπωσδήποτε φωτό απ'τον παίδαρο!

Και φυσικά πως μπορούμε να αντισταθούμε σ'αυτή την κολασμένη πρόταση για το όμορφο Σοφάκι με λέτε;:cool:

Φτου σου άκαρδη συμπεθέρα!!! Ποτέ δεν ήσουν σύμφωνη με το συνοικέσιο, το ξέεεεερω γω...

Κι εμένα ο Θοδωράκης δεν κοιμήθηκε στο ταξί χθες... ηταν απασχολημένος να κλωτσάει την Ευτυχία της Σοφούκας και να μην την αφήνει να φάει. Αναρωτιέμαι πως δεν του σπασε τα μουτράκια!!!:mrgreen:

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Η πολυαγαπημένη μου μανούλα ξαναχτύπησε... γιατί πέφτει ο Θοδωράκης; Γιατί δεν έχει βαφτιστεί και δεν τον έχει πάει τρεις φορές στην εκκλησία η νονά του... :

Λέγκω μου, συγνώμη κιόλας, αλλά το έχει γνωρίσει το παιδί η μαμά σου? 10 λεπτά να μείνεις με το Θοδωρίκο, καταλαβαίνεις οτι για άλλους λόγους πέφτει το παιδί! :lol: Aφού δε βάζει κ@λο κάτω το ζουζούνι!!

Μιά χαρά είναι το παιδί. Και το μπόι του και η κορμάρα του, και... το άλλο δεν το έχω δει, αλλά είμαι σίγουρη οτι κι αυτό σούπερ είναι :mrgreen: ! Δεν το κρύβω οτι έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο Σοζωρή!! (Κυρίως από τότε που τον είδα ντυμένο Σαρλώ, με το κατσαρολάκι κρεμασμένο στο παντελόνι!!)

Όσο για τη βάφτιση... κι εγώ τα άκουγα. Οτι θα ηρεμίσει το παιδί, θ'αρχίσει να κοιμάται να τρώει...

Μετά τη βάφτιση όπως ήταν εξουθενωμένη κοιμήθηκε ένα δίωρο σερί, και λέω και γω "βρε λες? Λες ν'αρχίσει να κοιμάται?":lol: :lol: :lol:

Η πολυαγαπημένη μου μανούλα ξαναχτύπησε... γιατί πέφτει ο Θοδωράκης; Γιατί δεν έχει βαφτιστεί και δεν τον έχει πάει τρεις φορές στην εκκλησία η νονά του... αμήν. Μήπως έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να την μαζέψει; Δηλαδή αν βαφτιστεί (που με αυτά που ακούω απλά δεν θα συμβεί ποτέ) δεν θα ξαναρρωστήσει, παίζει να φτιάξει το πουλάκι του από μόνο του, θα ισιώσουν τα πόδια του και θα σταματήσει να πέφτει. Λέτε να πάρει και μπόι; Για μισό να ρωτήξω...

Βασουλίνι μου να χαίρεσαι τον Δημήτρη σου...

Μαριλένα θέλω οπωσδήποτε φωτό απ'τον παίδαρο!

Και φυσικά πως μπορούμε να αντισταθούμε σ'αυτή την κολασμένη πρόταση για το όμορφο Σοφάκι με λέτε;:cool:

Φτου σου άκαρδη συμπεθέρα!!! Ποτέ δεν ήσουν σύμφωνη με το συνοικέσιο, το ξέεεεερω γω...

Κι εμένα ο Θοδωράκης δεν κοιμήθηκε στο ταξί χθες... ηταν απασχολημένος να κλωτσάει την Ευτυχία της Σοφούκας και να μην την αφήνει να φάει. Αναρωτιέμαι πως δεν του σπασε τα μουτράκια!!!:mrgreen:

θα ξορκιστεί το παιδί στη βάφτιση! και με τις 3 κοινωνίες δε! Εκεί να δεις θαύματα!!!!

Πάω για τάισμα!!!

Καλά, τα ίδια λέει και η μανούλα μου στην αδελφή μου που δεν έχει βαφτίσει την κόρη της και ανηψιά μου. Όποτε αρρώσταινε έφταιγε το ότι δεν ήταν βαφτισμένη και τώρα δε που έχει εμφανίσει το κορίτσι παιδικό διαβήτη έχει ΟΡΓΙΑΣΕΙ!!!!:mad:

Η πολυαγαπημένη μου μανούλα ξαναχτύπησε... γιατί πέφτει ο Θοδωράκης; Γιατί δεν έχει βαφτιστεί και δεν τον έχει πάει τρεις φορές στην εκκλησία η νονά του... αμήν.

Οχι βρε!!!!!!!!!!! γιατί η Γη γυρίζει και τον παρασέρνει κι εκείνον!!!!!!!!!

Καλά εντάξ, προθκυνώ!!!

Παλλαντίνιο, πάρε μια καθαρή πετσετούλα, βρέξτη, βάλτη για λίγο στο ψυγείο, και βουαλά το "μπισκότο" οδοντοφυϊας!

Εδώ ΚΑΤΙ παίζει...

το ξέρετε ότι τα μικρά παιδάκια όταν συμπαθούν ένα άλλο παιδάκι του αντίθετου φύλου πολύ, το αρχίζουν στις γρήγορες? :lol:

όσο πιο βαριά η κλωτσιά, τόσο πιο ερωτευμένο είναι :lol:

Η πολυαγαπημένη μου μανούλα ξαναχτύπησε... γιατί πέφτει ο Θοδωράκης; Γιατί δεν έχει βαφτιστεί και δεν τον έχει πάει τρεις φορές στην εκκλησία η νονά του... αμήν.

Τι λέει καλέ; Ο Θοδωράκης πέφτει γιατί πολύ απλά γουστάρει τρελλά να πέφτει, να γλιστράει, να κάνει μπλονζόν και ισορροπία πάνω στα τουβλάκια, να τσακίζεται από καναπέδες και ξανά προς τη δόξα να τραβά! Απίστευτος, τρομερή ενέργεια! και με όλα αυτά τα πεσίματα ρίχνει και όλα τα κορίτσια, αμέ! Και για του λόγου το αληθές...

Γενικά η Ευτυχία χθες την ψιλοέλεγε σε όλα τα παιδάκια, τα έδιωχνε από τα παιχνίδια και δεν τα άφηνε να παίζουν μαζί της :( Παρόλα αυτά, με τον Θοδωρή είχε εντυπωσιαστεί τόσο πολύ που δεν τολμούσε να αντιδράσει, ότι κι αν της έκανε!:lol: Επίσης, δεν τόλμησε να ενοχλήσει καθόλου τη Μαρίνα, γιατί η Μαρίνα είναι απίστευτη κυρία και ξέρει να φέρεται και ξέρει να επιβάλλεται διακριτικά και δεν τολμάει κανείς να την ενοχλήσει, εμπνέει σεβασμό!:wink:

Τατιάνα, σ' ευχαριστούμε πολύ, περάσαμε τέλεια! Τα παιδάκια ήταν πραγματικά πιο συντονισμένα και πιο ήρεμα! :D Το σπίτι τέλειο και πολύ ζεστό και όλες οι κούτες μαζεμένες! Η φακοσαλάτα καταπληκτική, και τα μακαρόνια του Μικ το ίδιο (κι ο Μικ καταπληκτικός τύπος!). Χάρηκα πολύ που επιτέλους κατάφερα να έρθω σε μια συνάντηση και σας είδα όλες και τα μωράκια σας!

Να χαίρεστε τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες! Να χαιρόμαστε και τον Μητσάκο και με το καλό να βγει γερός και δυνατός!:D

HXuSp2.pngaS46p2.png

καλησπέρα!

Μήπως εσείς οι έμπειρες μαμάδες και εξαιρετικές μαγείρισσες (σλουρπ, καλά το καταλάβατε, κάτι θα ζητήσω) ξέρετε καμιά συνταγή για μπισκότα οδοντοφυίας; Βρήκα αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-odontofiias.html αλλά δεν θέλω να βάλω φαρίν λακτέ. Ήμουν σίγουρη ότι υπήρχε στο φόρουμ συνταγή, αλλά δεν τη βρίσκω

το εψαξα και εγω λιγο και δε βρηκα πουθενα χωρις φαριν λακτε:(:(

βασικα σε οποιο site βρηκα ουσιαστικα εχει αυτη τη συνταγη απο τις συνταγες της παρεας...:(

και εδω στο parents μονο αυτη βρηκα!

αν τελικα βρεις καμια χωρις φαριν λακτε προωθησε τη και σε μας...;);)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...