Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Χάος κυρίες και κύριοι!!!!!!!!!!!!

Καθότι δεν επιθυμώ να περιπλέξω περισσότερο τα πράγματα με τα μπρέτζελ και τα μπρίτζελ απο δω και πέρα θα τα λέω σφολιάτα με σοκολάτα και φουντούκι... και για να είμαι ακόμα πιο political correct τους ρεβυθοκεφτέδες θα τους λέω ρεβυθοζυμαράκια:mrgreen: Ελπίζω με αυτό τον τρόπο να ληθεί αυτό το μπλέξιμο!!!

Σοφουκάκι μου πως πάει το διάβασμα; Με τρόμο σκέφτομαι το σχολείο και το διάβασμα!

Που είσαι Αγγελικούλα χαμένη;;; Βρήκες την κατάλληλη μέρα να μπεις!:-D

Το γάλα μαγνησίας δεν φέρνει κόψιμο;

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Χα,χα,χα,το θέατρο του παραλόγου! Ηρθε κι η συμπεθέρα κι έδεσε το γλυκό!!!!Λοιπόν γλυκά μου σφολιατίνια σας ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!Πάω σπιτάκι μου να ξεραθώ!!!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Χα,χα,χα,το θέατρο του παραλόγου! Ηρθε κι η συμπεθέρα κι έδεσε το γλυκό!!!!Λοιπόν γλυκά μου σφολιατίνια σας ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!Πάω σπιτάκι μου να ξεραθώ!!!

Τσάκω ένα τραγουδάκι έτσι για να φύγεις χορεύοντας

:mrgreen:

Σοφουκάκι μου πως πάει το διάβασμα; Με τρόμο σκέφτομαι το σχολείο και το διάβασμα!

:shock: Από τώρα σκέφτεσαι το σχολείο; Τόσο πολύ σου έχει λείψει λοιπόν;:mrgreen:

Μυρτώ να χαίρεσαι τον σούπερμαν!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Πολύ γέλασα με τις μαντικές ικανότητες της Αφροδίτης! Φαίνεται με τη διατροφή πέρασε σε άλλο επίπεδο!! :lol:

Μυρτούλα να χαίρεσαι τον σούπερμαν, και να προσέχεις τι τρως. Σκόρδο, τηγανητά, και πολύ βαριά φαγητά να τα αποφεύγεις. Α, και έχω ακούσει οτι βοηθάει πολύ να φας μιά κουταλιά ταχίνι. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι. Θα πάρεις και λίγο έχτρα ασβέστι! :wink:

Καληνύχτα κοριτσάκια μου!

Διαφημίσεις

καλησπερα απο το σπιτι αυτη τη φορα...λες να μπορεσω να πω εστω ενα τι κανετε???

Λέγκω τι κανει ο ταλιμπαν σου????

ΜΑριλενα φιλακια στον Ιασωνα....

Αφροδιτη τα μωρακια σου πως ειναι??? χαιρομαι πολυ που η μικρη τα παει καλα στο παιδικο...και εμενα η Νανσυ τωρα μετα απο ενα μηνα αρχιζει και δειχνει πιο θετικα δειγματα....παει χωρις κλαματα και μπαινει μεσα στη ταξη...περασαμε δυσκολες μερες, τα ελεγα στη Μυρτω μια μερα που τη συναντησα στο θησειο....

Χλοη εφτιαξα τα μπισκοτα βρωμης, απο σχημα τα εκανα χαλια αλλα απο γευση ειναι πολυ καλα...

πολλα φιλια σε ολες...

marina μια χαρα ειμαι , περασα καποιες δυσκολιες αλλα τωρα ολα καλα.....

κοριτσια ψηνω την καρυδοπιτα της afrodite, για να δουμε....;):D

θα σας πω τα αποτελεσματα αργοτερα!!!!;)

afrodite μηπως θυμασαι ενα περιπου στο χρονο ψησιματος?

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Ντου, επικράτησε ένα τρελό χάος χτες... Να καταλάβεις το μήνυμα μου το ποσταρα στις 20 αλλά το ρολόι έδειχνε 16, η Αφρο απάνταγε σε ερωτήσεις που δεν είχαν ακόμα τεθεί, η άντζελα προσπαθούσε να ποστάρει κάτι μάταια...

Τώρα όμως ξαναγυρίσαμε στα φυσιολογικά...ελπίζω!

Καλημέρα μικρές μου σπανακόπιτες!

Πάω ΙΚΕΑ, θέλει κανένας τίποτις;;;

Είμαι βαθυτατα συγκινημένη γιατί η Άννα με χαιρετάει κάθε πρωί και φεύγει με τον μπαμπά της για τον παιδικό με την τσάντα στην πλάτη χαρούμενη, μου λέει και ciao ciao κάθε φορά. Επίσης όταν την αφήνει εκεί τρέχει και αγκαλιάζει τις δασκάλες της...

WLn5p2.png

Λέγκω την συνταγή για τους ρεβυθοκεφτεδες θα την βάλεις καμιά φορά... Άντε γιατί με έπιασαν οι προκοπές μου!

Πρώτον, καλημέραααααααα

Δεύτερον, είπαμε δεν λέγονται ρεβυθοκεφτέδες αλλά ρεβυθοζυμαράκια, να μη λέμε κι ανακρίβειες:P

Τρίτον, δεν θα συμβαλω εγώ στην κατρακύλα που έχεις πάρει!!!:lol:

Τέταρτον, την έχω βάλει ήδη τη συνταγή...

καλημερα....

Τατιανα και εμενα η μικρη καθε φορα που φευγω για δουλεια μου λεει ciao ciao...τωρα που το ακουσε δε ξερω , παντως ειναι καλο δειγμα πως δεν στεναχωριεται πια με το παιδικο.....

καλημερα!

Είμαι βαθυτατα συγκινημένη γιατί η Άννα με χαιρετάει κάθε πρωί και φεύγει με τον μπαμπά της για τον παιδικό με την τσάντα στην πλάτη χαρούμενη, μου λέει και ciao ciao κάθε φορά. Επίσης όταν την αφήνει εκεί τρέχει και αγκαλιάζει τις δασκάλες της...

και μας μια απο τα ιδια μονο που δεν λεει τσαο αλλα λεει γειαααα...γειαααααααα.....

:)

γλυκια μου λεγκω... με ρωτησες καποια στιγμη πως τα βγαζω περα με τρια παιδια... να σου πω οτι ποτε δεν εχω μεινει και με τα τρια μονη μου ακομα...(παρα μονο κανα δυο φορες για κανα μισαωρο ή για παραπανω αλλα με τον στρατο να κοιμαται στο κρεββατακι του...)

το πρωι ο μικρος παει στον παιδικο και τα απογευματα εχω ή τον αντρα μου μια κοπελα που τον κραταει...τωρα με τα δυο ειναι ενα ζορι οταν γκρινιαζουν συγχρονως (ειδικα για φαι...)αλλα αυτο ξεπερνιεται ειτε βαζοντας και τα δυο στο στηθος ή κουνοντας το ενα στο ριλαξ και το αλλο να τρωει...

σας αφηνω γιατι καποιο σκουζει......ουααααααααααααααα.............

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Λύθηκε το πρόβλημα;;;Πάντως μόνο σε αυτό το φόρουμ μπορούμε να μετακινηθούμε στο χρόνο....Άφρο θα μου στείλεις μετά με πμ τους αριθμούς του τζόκερ...τώρα που μας πετάνε έξω απο τη δουλειά το χρειάζομαι....

Λέκγω αντιβίωση παίρνουμε για να μην κάνει καμιά πνευμονία και να φύγουν τα παλιοφλέματα....

Τατιάνα τι γλυκό παιδάκι.....απο το ΙΚΕΑ,ένα καναπέ..πάρε ότι βρεις δεν έχω πρόβλημα... :lol:

ε, μας τα ελεγα οτι ειμαι πολυ μπροστα και δεν με πιστευατε.... τωρα αποκατασταθηκε!!!!

καλημερα μικρα μου βρωμοψωμα (ψωμια με βρωμη καλε...)!

Εμεις περασαμε ενα υπεροχο βραδυ, με 37485958 ξυπνηματα της Δαναης και 445456473873646 βηξιματα. ε, ξυπνησε κ ο αγγελος 4-5 φορες για να φαει, οποτε χορτασαμε υπνο. εχω κ την πεθερα εδω που δεν καταλαβαινε τιποτε και εσκαβε με το κομπρεσερ... α, μου ηρθε κ περιοδος και εχω τα απειρα καντηλια.... τι αλλο τι αλλο? Με λενε αφροδιτη και ειμαι καλα!!!

αντζελα, που εισαι εσυ? μπραβο που πατε καλα, ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος, αλλα παει πέρασε! Μπραβο κ στην αννα και στον στρατο που τους αρεσει το σχολείο τους!

Φελια γιατι σας διωχνουν?

γκαλατ, εκανες αιτηση για ωρομισθια-αναπληρωτρια?

GwASp3.png

Τέταρτον, την έχω βάλει ήδη τη συνταγή...

Που την έβαλες;;;

με το αλλαλούμ του φόρουμ θα πήγε στην πρωτη σελίδα και την έχασα...

Στείλτην μου πλιιιιιιιιιιιζ

WLn5p2.png

τατι παρε!

Λοιπόν ρεβυθοκεφτέδες: 200 γρ. μουλιασμένα ρεβύθια, 4-5 κρεμμύδια, δυοσμος, 250γρ ντοματινια, 250 γρ φαριναπ, 1/2 κ.γλ baking, αλατοπιπερο... τα βάζουμε όλα στο μπλέντερ, προσθέτουμε το αλευράκι μετά και αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί για λίγο και μετά τηγανίζουμε σε μπόλικο λαδάκι!!!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα νόστιμά μου βρωμομπισκότα (με μέλι) :lol:

Εμείς Αφροδίτη μου στο σπίτι μου καταναλώνουμε πολλά τέτοια!! Βρωμονιφάδες, βρωμόγαλα, βρωμομπισκότα... Είμαστε οικολοοικογένεια!! :lol:

Αχ κουράγιο με τα ξυπνήματα κοριτσάκι!

Μπράβο στα παιδάκια που πάνε με χαρά στον παιδικό. Μου δίνει κουράγιο για όταν θα βάλω τη Νεφέλη.

Πάω να φτιάξω σπανακόπιτα! Χωρίς τυρί! Αφροδίτη, έλα να φάμε :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...