Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι για δίδυμα...

il

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα.

θα ηθελα να μαθω εαν τελικα το aria twin κανει απο νεογεννητα.

εχω μπερδευτει λιγακι γιατι καποιες κοπελες λενε πως κανει απο 3μηνων, αλλες απο 6 μηνων, και αλλες απο 6 μηνων και πανω.

και διαβασα και μια κοπελα που εγραψε πως βγηκε καινουριο μοντελο για νεογεννητα. τελικα τι ισχυει??

δυστυχως δε μου αρεσει κανενα αλλο και τον ιουνιο γενναω και σιγουρα μολις σαραντησω θα βγω εξω. ισως και νωριτερα.

ευχαριστω εκ των προτερων

dimitra αν ξηλωσεις μια ραφη που εχει πισω το σχοινακι που ανεβοκατεβαζεις την πλατη, μετα πεφτει εντελως και ετσι ειναι καταλληλο για νεογεννητο...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 221
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 κιλά??? Θα ψάξω να δω γιατί αν είναι 20 δεν παίζει με τίποτα..............

κυριακη δες εδω

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=9115

τερμα κατω γραφει διαστασεις και βαρος

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα..Εμείς έχουμε το καρότσι της peg perego duette το οποίο το χρησιμοποισαμε από όταν γεννηθήκανε (0 μηνών), αγοράζωντας 2 εξτρα στρωματάκια. Είναι πάρα πολύ βολικό στο οδήγημα, μπορείς να αλλάζεις συνεχώς θέσεις. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι τεράστιο...Εμείς πάντως δεν έχουμε άλλα καρότσια. Εξάλλου δεν βγαίνω ποτέ μόνη μου με το ένα παιδί...δεν έχω που να αφήσω το άλλο. Επίσης τώρα που είναι 23 μηνων, αλλά και από 21 μηνών δεν τους αρέσει το καρότσι...

καλησπερα κοριτσια!!

roza-f ευχαριστω πολυ!! και εγω καποια στιγμη θα αγορασω και 2 μονα φθηνα. αλλα πρεπεθ καλα καλα να αποφασισω πρωτα για το διπλο.

giala ευχαριστω πολυ

κοριτσια ειχα σκεφτει και το μακλαρεν αλλα ειχα ακουσει για το σαλο ου ειχε γινει με ακροτηριασμους στα δακτυλακια των μωρων , και για τις αποσυρσεις και εχω φοβηθει παρα πολυ.

anastasie ευχαριστω. φανταζομαι δεν χαλαει το καροτσι κοβοντας τη ραφι. ετσι δεν ειναι?? τελικα εκει θα καταληξω peg perego και θα κοψω την κλωστη. υπαρχει καποια κοπελα που το εχει κανει αυτο?? επαθε κατι το καροτσι??

καλησπερα κοριτσια!!

roza-f ευχαριστω πολυ!! και εγω καποια στιγμη θα αγορασω και 2 μονα φθηνα. αλλα πρεπεθ καλα καλα να αποφασισω πρωτα για το διπλο.

giala ευχαριστω πολυ

κοριτσια ειχα σκεφτει και το μακλαρεν αλλα ειχα ακουσει για το σαλο ου ειχε γινει με ακροτηριασμους στα δακτυλακια των μωρων , και για τις αποσυρσεις και εχω φοβηθει παρα πολυ.

anastasie ευχαριστω. φανταζομαι δεν χαλαει το καροτσι κοβοντας τη ραφι. ετσι δεν ειναι?? τελικα εκει θα καταληξω peg perego και θα κοψω την κλωστη. υπαρχει καποια κοπελα που το εχει κανει αυτο?? επαθε κατι το καροτσι??

δεν χαλαει καθολου... μην ανυσηχεις.... αν το δεις το καροτσι θα καταλαβεις!:wink:

tqj2p3.png vvtJp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας! Δεν εχω διδυμα αλλα 2 παιδακια με 19 μηνες διαφορα...

Μεχρι τωρα ειχα το ενα στο sling και τον μεγαλο στο καροτσι ή το μωρο στο καροτσι και τον μεγαλο στο sling...

Τωρα που ανοιγει ο καιρος και θα βγαινουμε μεχρι πιο αργα βολτες σκεφτομουν να παρω ενα διδιμοκαροτσο για να μπορουν να κοιμουνται και τα δυο αν θελουν...το προβλημα ειναι οτι μου χαρισαν ενα aria twin αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο στις στροφες...(σε σχεση με το μονο που οδηγουσα)! Εκτος και αν κανω εγω κατι λαθος...

Εχω δει ενα καροτσι ταντεμ της abc desing μηπως το εχει δοκιμασει κανεις και αν ναι ειναι ευκολο στην οδηγηση ή το aria θεωρειται καλυτερο?

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

κοριτσια μόλις πηρα καροτσι aria twin για τα διδυμακια μου και το παρελαβα με σκονη,γρατζουνιες και οι ροδες είναι συναρμολογημενες.Απλα πιστευω ότι μου στειλανε το εκθεσιακο.Μπορείτε να μου πείτε αν θυμαστε οταν παραλαβατε το καροτσι αν οι ροδες ηταν συναρμολογημενες ή τις συναρμολογησατε εσείς για να καταλαβω αν με κοροιδευουν ή οχι...

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, εμάς μας το έδωσαν μέσα σε ζελατίνες και ήταν ολοκαίνουργιο χωρίς καμμία γραντζουνιά ή ατέλεια. Το είχαμε πάρει απο τα "Λητώ", μετά απο παραγγελία στο κατάστημα αυτό.

Χιλιάδες κεριά μπορούν να ανάψουν από ένα κερί και η ζωή αυτού του κεριού δε θα μικρύνει. Όπως το κερί έτσι και η ευτυχία ποτέ δε μικραίνει όταν μοιράζεται"

- Βούδας -

κοριτσια μόλις πηρα καροτσι aria twin για τα διδυμακια μου και το παρελαβα με σκονη,γρατζουνιες και οι ροδες είναι συναρμολογημενες.Απλα πιστευω ότι μου στειλανε το εκθεσιακο.Μπορείτε να μου πείτε αν θυμαστε οταν παραλαβατε το καροτσι αν οι ροδες ηταν συναρμολογημενες ή τις συναρμολογησατε εσείς για να καταλαβω αν με κοροιδευουν ή οχι...

δεν εχω παραλαβει ακομα το καροτσι μας αλλα ξερω πολυ καλα απο φιλους οτι οι ροδες και τα υφασματα ερχονται χωρια απο τον σκελετο.

καλυτερα να παρεις ενα τηλ. να τους το πεις.

668bab1939.png

Ασπασία!!

να πω μια ιδέα!

κοίτα μήπως είναι οι μπροστινές ρόδες κλειδωμένες (για να μην γυρνάνε γύρω από τον εαυτό τους) ίσως φταίει αυτό!

είναι ένα πλαστικό πάνω στην ρόδα που ανεβοκατεβαίνει

το αστεράκι μου (3/5/2007)

τα αγοράκια μου (23/12/2009)

Ασπασία!!

να πω μια ιδέα!

κοίτα μήπως είναι οι μπροστινές ρόδες κλειδωμένες (για να μην γυρνάνε γύρω από τον εαυτό τους) ίσως φταίει αυτό!

είναι ένα πλαστικό πάνω στην ρόδα που ανεβοκατεβαίνει

Το ειχα τσεκαρει και αυτο αλλα ευχαριστω...Τελικα μετα απο μαι δυο βολτες εγινε πιο μαλακο μαλλον ειχε σφιξει απο την ακινησια...

Παντως ειναι πιο δυσχρηστο απο ενα μονο καροτσι ειδικα στις στροφες...

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Διαφημίσεις

δεν εχω παραλαβει ακομα το καροτσι μας αλλα ξερω πολυ καλα απο φιλους οτι οι ροδες και τα υφασματα ερχονται χωρια απο τον σκελετο.

καλυτερα να παρεις ενα τηλ. να τους το πεις.

Ευχαριστω για την απαντηση. Πηρα τηλεφωνο την αντιπροσωπεία και μου είπε ότι οι ρόδες έρχονται συναρμολογημένες.Αλλα πήρα τελικα τηλεφωνο το καταστημα, τους είπα ότι η συσκευασία ήταν ανοικτή,η σακουλα σκισμένη,το καροτσι γρατζουνισμένο (δεν με νοιαζει και πολυ αυτο,όσο ότι αν είναι το δείγμα τοσες φορες που θα έχει ανοιγοκλείσει ιδιαίτερα τις κουκουλίτσες μηπως έχουν προβλημα αργοτερα και στο κατω κατω το πληρωσα για καινουργιο!!) και φυσικα είχε παρα πολύ σκονη! Τελικα το μονο που μου ειπαν ήταν ότι να μην ανησυχώ και θα μου το αντικαταστησουν!!!

YiMXp3.png

Ευχαριστω για την απαντηση. Πηρα τηλεφωνο την αντιπροσωπεία και μου είπε ότι οι ρόδες έρχονται συναρμολογημένες.Αλλα πήρα τελικα τηλεφωνο το καταστημα, τους είπα ότι η συσκευασία ήταν ανοικτή,η σακουλα σκισμένη,το καροτσι γρατζουνισμένο (δεν με νοιαζει και πολυ αυτο,όσο ότι αν είναι το δείγμα τοσες φορες που θα έχει ανοιγοκλείσει ιδιαίτερα τις κουκουλίτσες μηπως έχουν προβλημα αργοτερα και στο κατω κατω το πληρωσα για καινουργιο!!) και φυσικα είχε παρα πολύ σκονη! Τελικα το μονο που μου ειπαν ήταν ότι να μην ανησυχώ και θα μου το αντικαταστησουν!!!

Φυσικα και να απαιτησεις να στο αλλαξουν!!!!

το πληρωσες για καινουριο, αν ηταν να παρεις το δειγμα να σου εκαναν και καλυτερη τιμη.

τελικα ηρθε το δικο μας και ηταν μια χαρα, σφραγισμενο και οι ροδες εκτος απο το καροτσι.

α! ασχετο, παραγγειλα και κατι μπουκαλια και ελειπε ενα, τους πηρα τηλ. και σημερα μου το στελνουν με κουριερ.

και ολα αυτα στο e-baby.

αντε με το καλο, να βολταρεις τους γιους σου!!!!!

668bab1939.png

σε ευχαριστω κορίτσι μου,δεν είχα χρόνο να ψαξω (οταν ήμουν έγκυος και καθόμουνα η χαζούλα δεν το είχα ψάξει...) τελικα το βρηκα 260ε και το θεωρησα πολυ καλη τιμή γιατι είχα ψαξει αλλου και μου είχαν πει περίπου 320.Τωρα ελπίζω αυριο να μου το αντικαταστησουν που μου είπαν...

YiMXp3.png

Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το aria twin της peg perego, μήπως γνωρίζει κάποια κοπέλα αν υπάρχει ομπρέλα γι' αυτό το καρότσι και αν ναι θα πρέπει φυσικά να πάρω δύο?? Σας ευχαριστώ πολύ

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Καλησπέρα σε όλους σας!

Θα γίνω και εγώ μητέρα διδύμων το καλοκαίρι και έχω κι εγώ μπει στον προβληματισμό του καροτσιού! Με όσα διαβάζω και τα δεδομένα μας έχω καταλήξει ότι θα πάρουμε διπλό καρότσι, όχι δύο μονά. Οι περισσότερες βλέπω ότι έχετε προτιμήσει το aria twin της peg perego.Εγώ προσανατολιζόμουν περισσότερο για Maclaren.Γνωρίζει κάποια από εσάς το άλλο μοντέλο για δίδυμα της Maclaren, το Triumph Twin; Το έχω βρει σε ένα γερμανικό site και στο ebaby.gr. Αυτό κοστίζει γύρω στα 280 Ευρώ, είναι λίγο πιο ελαφρύ αλλά δεν υστερεί ιδιαίτερα σε θέματα εξοπλισμού. Η απορία μου όμως είναι ότι στο γερμανικό site αναφέρεται ότι χρησιμοποιείται από νεογέννητα, ενώ στο ebaby.gr ότι χρησιμοποιείται από 3-4 μηνών και μετά. Έχει καμιά σας ιδέα για αυτό το μοντέλο;

κοριτσια τελικα μου εκαναν αντικατασταση και φυσικα μου είχαν δώσει το εκθεσιακο!! Αυτο που μου έδωσαν τωρα είναι ολοκαινουργιο,στις κουτες τα πιαστικα πιατακια,η σακουλα κλεισμενη,αγρατζουνιστο και γραφει ιταλικα απέξω.Τελικα ψαχνουν να μας κοροιδεψουν μερικοι.. ΠΡΟΣΟΧΗ πήρα τηλεφωνο την αντιπροσωπεια και μου είπε ότι το καταστημα θα έπρεπε να μου δωσει και ένα μπεζ καρτελακι εγγυησης,τους πηρα τηλεφωνο και μου είπαν ότι το είχαν ξεχάσει... Οποιος παίρνει peg-perego να ζηταει το καρτελακι εγγυησης!!

YiMXp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπερα κοριτσια!

ψαχνουμε και εμεις καροτσι για τα διδυμακια μας και επειδη εχω κοιταξει και το aria twin θελω να σας πω κατι.

πηγαμε στο λητω να το δουμε απο κοντα αλλα μας ειπαν οτι δεν ειναι απο νεογεννητα.Τοτε τους ρωτησα για τη ραφη,μιας και το ειχα δει που το αναφερατε κι εσεις.

Κατα συμπτωση ηταν εκει ο αντιπροσωπος της εταιριας peg perego,και μου ειπε οτι οντως καποιοι γονεις το κανουν αλλα η εταιρεια δεν το συνιστα σε καμια περιπτωση γιατι το κεντρο βαρος του καροτσιου ειναι υπολογισμενο απο 6 μηνων και οχι απο νεογεννητα που πρεπει να ειναι τελειως ξαπλα.Δηλ αν το κανουμε θα ειναι δικη μας η ευθυνη.

Επειδη ανησυχησα θεωρησα σωστο να σας το πω,ωστε να εχετε το νου σας.Εμεις μαλλον δε θα το παρουμε αν και ηταν πολυ ελαφρυ,οποτε κοιταζουμε για maclaren και για το silver cross pop duo.Αλλα δεν το ειχανε αυτο εκει,παρολο που ειναι το πιο ωραιο κατα τη γνωμη μου.

καλησπερα κοριτσια!!

giala ευχαριστω πολυ

μπορεις να με ενημερωσεις για αυτο το θεμα?υπαρχει θεμα με το μακλαρεν?

• 1 month later...

Γεια σε όλες !!! Έχω το aria twin αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις ζώνες της πλάτης γιατί "φεύγουν" απο εκεί που θηλυκώνουν στην πλάτη του καροτσιού και τα μωρά είναι ελεύθερα απο τη μέση και πάνω ,σκύβουν στα πλάγια και εξέχουν τα κεφαλάκια τους δεξιά και αριστερά. Άσε που κάνουν πίσω μετά λοξά και κοπανάνε στα πλαστικά μέρη που είναι ανάμεσα στις δύο θέσεις. Όσες έχουν aria twin θα καταλαβουν τί εννοώ... τί κάνετε με αυτό ?

2ht1p3.png

zaYXp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Μιας κι αυτό το forum με βοήθησε απολύτα στην αναζήτησή μου για καροτσάκι για τα διδυμάκια μου θεωρώ χρέος μου να προσφέρω κι εγώ τα φώτα μου :P

λοιπον το πιο βασικό είναι το μέτρημα... πάρτε μεσουρα, μέτρο, χάρακα, ότι σας είναι ευκαιρο και μετρήστε.. τα πάντα.. τις πόρτες, τους διαδρόμους, το ασανσέρ, το πορτ-μπαγκαζ... για τα πεζοδρόμια αφηστε το.. εκει δεν χωράνε ούτε τα μονά καρότσια :lol:

Μετά από όλα τα μετρήματα και πολύ αναζήτηση και διάβασμα.. εγω κατέληξα να παραγγείλω το καρότσι Cosatto-You-Twin-Stroller-Sis μέσω του βρετανικού amazon.co.uk

και πιο συγκεκριμένα (καντε κλικ στο παρακάτω link)

http://www.amazon.co.uk/Cosatto-You-Twin-Stroller-Sis/dp/B003KRR53K/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1306057650&sr=8-3

δεν ειναι μόνο τα μεγέθη του και το βάρος του αλλά και όλα τα υπόλοιπα..

αν και σίγουρα όσο βαραίνουν θα εκτιμίσω περίσσοτερο το γεγονός οτι ειναι ένα ελαφρύ καρότσι (15 κιλά)

είναι πολυ πιο οικονομικό από οποιοδήποτε καρότσι βρήκα σε οποιοδήποτε μαγαζι κι αν πήγα εδω.. (μαζί με τα μεταφορικά πληρώσαμε 200 ευρώ)

σου δίνει μέσα στην τιμή σχεδόν όλα τα αξεσουάρ όπως: ποδόσακους με επένδηση fleece (ειναι κορυφαίοι.. σαν μικρά sleeping bags), κουκούλες, ναϋλον σκέπασμα για την βροχή, ειδικό μαξιλαράκι για τα κεφαλάκια τους, ισοθερμικές θήκες για τα μπιμπερό (ή το νεράκι της μαμάς ;))

Το χρησημοποιήσαμε από την ημέρα που γενηθήκανε σχεδόν και με την εγκριση του παιδιάτρου μας όσον αφορά στην κλήση που έχει, γιατι δεν ξαπλώνει εντελώς πίσω. Μέσα στο σπίτι τα βάζαμε να κάθονται ανάποδα (το κεφάλι στα ποδια). Σωτήριοι για εμάς ήταν οι ποδοσακοι/sleeping bags μιας και τα μικρούλια γεννήθηκαν Φεβρουάριο οπότε στις πρώτες μας βόλτες είχε αρκετό κρύο... τα χώναμε μεσα στους σάκους τους... και ήταν ζεστα ζεστά!!

Επίσης τα εχουμε κοιμήσει μέσα σε αυτούς τους σάκους 2-3 φορές.. τους άρεσε αυτος ο περιορισμός και η ζεστασιά!

Χμμ .. νομιζω οτι έκανα αρκετή διαφήμηση :P

Είμαι στην διάθεση σας για τυχόν απορίες μιας και το εχω δοκιμάσει αρκετά

nllrp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...