Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι για δίδυμα...

il

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΤΟ ARIA 50/50 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ Κ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ PEREGO ΤΟ ARIA TWIN EΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 60/40 ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΡΕΦΙΚΩΝ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 221
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τους πήρα απ'την αρχή το Twin Techno της Maclaren. Με καθίσματα 50/50 που πέφτουν εντελώς πίσω οπότε με εξυπηρέτησε αφάνταστα όταν ήταν ακόμη βρεφάκια, αρκετά ελαφρύ και εύκολο στον χειρισμό με πολύ καλές αναρτήσεις για να μην τους βγαίνει το φαγητό απ'τη μύτη. Ένα θεματάκι στο ασανσέρ το έχουμε, αλλά επειδή δεν υπήρχε άλλη λύση, αναγκαστικά το κλείνω ελάχιστα, το βάζω μέσα και το ξανανοίγω εντελώς όταν βγαίνουμε. Δεν ξέρω αν είναι και ο σωστότερος των τρόπων, αλλά δε γινόταν διαφορετικά: ή θα έκανα αυτό ή θα μέναμε κλεισμένοι στο σπίτι μέχρι δεν ξέρω κι εγώ πότε.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

:PΚαλημέρα κορίτσια? Θα ήθελα την συμβουλή σας. Ψάχνω για καροτσάκι (αν και λίγο νωρίς βέβαια, αλλά καλό είναι να ενημερώνομαι) και μου έχουν πει για το μοντέλο της Perego ότι είναι αρκετά καλό. Το έχει πάρει καμία, γνωρίζει κάτι ή αν όχι ποιο έχετε πάρει? Ποιο εξυπηρετεί?:)

Διαφημίσεις

sofia_m δεν ειναι απο 6 μηνων και πανω το καροτσι?

θεωρητικα ναι... αλλα εχει ενα γαζι στο κουμπι που ρυθμιζεις την κλιση κ αν το κοψεις ξαπλωνει μεχρι τερμα, οποτε κανει κ για νεογεννητο.βεβαια εμεις λογω καιρου το χρησιμοποιησαμε 2 μηνων...

Το νέο αρια είναι 50/50 και ξαπλώνει σχεδόν όλο πίσω. Η κλίση του είναι ελάχιστη οπότε από 40 ημερών μπορείς πολύ άνετα να τα βάζεις.

Πήγαμε βόλτα. Τα υπέρ ότι είναι πανάλαφρο, στρίβει πολύ εύκολα, είναι γουστόζικο, έχει ποδόσακκους για να μην μας φεύγουν οι κουβερτούλες, είναι πολύ ευέλικτο και περνάει πολύ άνετα από τις πόρτες. Α και έχει θήκη και για τον καφέ.

Το μειον του είναι ότι δεν έχει λαβές για να κρεμάσεις την τσάντα σου. Εγώ θα βάλω την τσάντα αλλάγματος. Πιστεύω να πιάνει από άκρη σε άκρη.

Κατά τη γνώμη μου τζάμπα λεφτά θα δώσεις για τα έξτρα καρεκλάκια.

ϊσως το μοντέλο του 2010 να είναι πιο εξελιγμένο. Επίσης διάβασα στο ιντερνετ ότι έχει μικρές κουκούλες αλλά εμένα μου φαίνονται και μεγάλες γιατί όταν τις άνοιξα εντελώς τα μωρά ...χάθηκαν.

ειναι πραγματι παναλαφρο... βεβαια αυτο με το χερουλι που λες , εγω το θεωρω θετικο...συγκεκριμενα εψαχνα με μονοκομματο χερουλι για να μπορω να το κινησω κ με το ενα χερι αν χρειαστει...

t7XLp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΤΟ ARIA 50/50 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ Κ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ PEREGO ΤΟ ARIA TWIN EΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 60/40 ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΡΕΦΙΚΩΝ..

χρυσα το 50/50 υπαρχει τωρα στην αγορα, το 60/40 σπανια. αν κανεις ερευνα τιμων στο ιντερνετ θα δεις απλα οτι το προωθουν και αυτο σε περιπτωση που το ενα παιδι με το αλλο εχει 1 με 2 χρονια διαφορα και η μαμα θελει να εχει 1 καροτσι για να τα μετακινει.

στο 60/40 επειδη το εχω ψαξει πολυ εχει διαφορα στισ ηλικιες.λενε οτι στο60 ειναι το μωρακι που ειναι μεγαλυτερο ενω το 40 το μικρο

Ένα θεματάκι στο ασανσέρ το έχουμε, αλλά επειδή δεν υπήρχε άλλη λύση, αναγκαστικά το κλείνω ελάχιστα, το βάζω μέσα και το ξανανοίγω εντελώς όταν βγαίνουμε. Δεν ξέρω αν είναι και ο σωστότερος των τρόπων, αλλά δε γινόταν διαφορετικά: ή θα έκανα αυτό ή θα μέναμε κλεισμένοι στο σπίτι μέχρι δεν ξέρω κι εγώ πότε.

Αυτό είναι μεγαλοφυές! :)

Αν το είχα σκεφτεί ή μου το είχε πει κάποιος, σίγουρα αυτό το καρότσι θα έπαιρνα. Εμεις ειχαμε τοτε ασανσερ με στενη πορτα.

Τελικά πήραμε 2 μονά καρότσια με μπάρα, που οδηγούνται με το ένα χέρι. Αυτή η οδήγηση με το ένα χέρι μας χρειάστηκε κάμποσες φορές. Αν και με διδυμοκαρότσι, δεν ξέρω κατά πόσον γίνεται.

Έτσι και αλλιώς ήθελα δεύτερο άτομο στη βόλτα, για να είμαστε άνετα, γιατί τα δικά μου παιδιά περνούσαν περιόδους με γκρίνια και ήθελαν αγκαλιές στη μέση της βόλτας. Βέβαια, αυτό συνέβαινε κατά κανόνα με το ένα παιδί, τον Ταλιμπάν και ευτυχώς δεν έχουν όλοι έναν Ταλιμπάν. Κάποιες σύντομες περιόδους, ακόμα και με το δεύτερο άτομο, η βόλτα έβγαινε ξινή.

Μετά τους 10 μήνες περίπου έγιναν πιο καλόβολα τα παιδιά και τα έβγαζα μόνη μου τακτικά. Το ένα από τα καρότσια μας μετατρέπεται σε διπλό.

Πάντως, το καρότσι-μπαστούνι για δίδυμα, όταν το βλέπω να το οδηγούν, είναι λίγο πιο άβολο, σε σχέση με τη μπάρα. Ειναι που χρειάζεται να απλώνει κανείς τα χερια του.

Καλημέρα σε όλους.

Λέγομαι Έλλη, είμαι έγκυος στον 6ο μήνα σε δίδυμα κοριτσάκια, διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον τα θέματα στο forum από την αρχή της εγκυμοσύνης μου και σήμερα αποφάσισα να εγγραφώ κι εγώ, προκειμένου να ρωτήσω τη γνώμη σας σχετικά με καροτσάκι για δίδυμα.

Έχει κανείς χρησιμοποιήσει καροτσάκι της Per-Perego ή της Graco; Λόγω απουσίας κατάλληλων πεζοδρομίων στη γειτονιά μας, πιστεύω ότι δεν θα μας εξυπηρετήσει καθόλου καροτσάκι οριζόντιο, με τις θέσεις δίπλα-δίπλα, γιατί απλά δεν χωράει να περάσει...Άρα αναγκαστικά κοιτάζουμε μοντέλα με τις θέσεις μπρος-πίσω. Και μάλιστα μοντέλα που να δέχονται καθισματάκια αυτοκινήτου, γιατί θα πρέπει να συναρμολογούμε το καρότσι πριν κάθε έξοδο από την πολυκατοικία, δυστυχώς το ασανσέρ είναι πολύ στενό και ανοιχτό καρότσι δεν χωράει...

Τα φώτα σας παρακαλώ...

Ευχαριστώ πολύ!

Το διπλό καρότσι είναι λύση εάν υπάρχει διαθέσιμο μόνο ένα άτομο για την έξοδο των μωρών .Συγχρόνως προυποθέτει ότι τα μωρά ετομάζονται στο καρότσι μέσα στο σπίτι. Ότι έχει προσεκτικά επιλεγεί τύπος που να χωράει από τις πόρτες του διαμερίσματος και του ασανσέρ.Ότι οι διαστάσεις του θαλάμου του ασανσέρ το χωρούν , προφανώς ανοικτό .Ότι η έξοδος της πολυκατοικίας έχει άμεση πρόσβαση στο πεζοδρόμιο , είναι δηλαδή χωρίς σκαλοπάτια .Ότι τα πεζοδρόμια της ευρύτερης περιοχής επιτρέπουν την κίνησή του .

Εάν έστω και μία από τις προυποθέσεις αυτές δεν υπάρχει τότε το δίδυμο-καρότσι δεν είναι η λύση .Γιατί δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι είναι πιό βαρύ και ογκώδες και συγχρόνως συμπτυσσόμενο χρειάζεται πολύ χώρο στο πορτ-μπαγαζ .Νομίζω ότι θα είναι χρήσιμη και κατατοπιστική και μία επίσκεψη σε αυτή τη σελίδα .

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους.

Λέγομαι Έλλη, είμαι έγκυος στον 6ο μήνα σε δίδυμα κοριτσάκια, διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον τα θέματα στο forum από την αρχή της εγκυμοσύνης μου και σήμερα αποφάσισα να εγγραφώ κι εγώ, προκειμένου να ρωτήσω τη γνώμη σας σχετικά με καροτσάκι για δίδυμα.

Έχει κανείς χρησιμοποιήσει καροτσάκι της Per-Perego ή της Graco; Λόγω απουσίας κατάλληλων πεζοδρομίων στη γειτονιά μας, πιστεύω ότι δεν θα μας εξυπηρετήσει καθόλου καροτσάκι οριζόντιο, με τις θέσεις δίπλα-δίπλα, γιατί απλά δεν χωράει να περάσει...Άρα αναγκαστικά κοιτάζουμε μοντέλα με τις θέσεις μπρος-πίσω. Και μάλιστα μοντέλα που να δέχονται καθισματάκια αυτοκινήτου, γιατί θα πρέπει να συναρμολογούμε το καρότσι πριν κάθε έξοδο από την πολυκατοικία, δυστυχώς το ασανσέρ είναι πολύ στενό και ανοιχτό καρότσι δεν χωράει...

Τα φώτα σας παρακαλώ...

Ευχαριστώ πολύ!

ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΔΙΔΥΜΩΝ 23 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ :

1 ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΞΩ

2 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝAI ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΝΑΜΑ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟ ( ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΡΟΤΣΙ )

3 KATA THN ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ -ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΜΕΤΡΟ ΜΗΚΟΣ ( ΣΤΟ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ) ΟΠΟΤΕ

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΛΠ

4 ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ:

Και μάλιστα μοντέλα που να δέχονται καθισματάκια αυτοκινήτου, γιατί θα πρέπει να συναρμολογούμε το καρότσι πριν κάθε έξοδο από την πολυκατοικία,

ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ,,,,,,,,,,,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ( ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ -ΚΑΙ

ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ) ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ

ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΕΒΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΔΙΔΥΜΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ( ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΠΧ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ , ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ . ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ Ή ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ

Elli, έχω ξαναγράψει για αυτό το θέμα την άποψή μου, δλδ υπάρχει κάπου και άλλη σχετική συζήτηση, ψάξε την γιατί θα δεις πάρα πολλές απόψεις κι εκεί. Εγώ έχω δίδυμα αγοράκια (πλέον 9 μηνων) και επέλεξα το duette sw της peg perego το οποίο είναι μπρος πίσω. Όλοι γύρω μας ήταν αντίθετοι λέγοντας ότι είναι μεγάλο και δύσκολο στον χειρισμό. Δεν είναι και τόσο μεγάλο από κοντά αν το δεις αλλα είναι πράγματι δύσκολο, εγώ δλδ δεν το παίρνω απόφαση να πάρω μόνη μου τα παιδιά και να βγούμε βόλτα, γιατί είναι και το καρότσι πάρα πολύ βαρύ, είναι και τα παιδιά...... Πάντως, δεν έχω τελικά μετανοιώσει που το επέλεξα, γιατί ούτως ή άλλως πάντα με κάποιον άλλο βγαίνουμε βόλτα, είναι πάρα πολύ σταθερό και στιβαρό, πήραμε και τα έξτρα καθισματάκια για το αυτοκίνητο τα οποία για τον πρώτο χρόνο μπορείς να χρησιμοποιείς και στο αυτοκίνητο και στο καρότσι, γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έτυχε και μια γνωστή μου να μου δώσει ένα χρησιμοποιημένο aria twin και μου φαίνεται πάρα πολύ ψεύτικο, δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ. Απλά πριν την επιλογή κάνε και έναν έλεγχο εάν χωράει διπλωμένο στο αυτοκίνητό σας, μην περιοριστείς δλδ στη μέτρηση με τις διαστάσεις που σου δίνουν τα διαφημιστικά. Τα καρότσια της Graco τα είχα δει κι εγώ στο ίντερνετ, είναι αρκετά πιο οικονομικά και έχω διαβάσει καλές κριτικές γενικά, αλλά δεν έχω εμπειρία. Πάντως, όσον αφορά το duette sw, κάνε πολύ καλή έρευνα τιμής γιατί οι τιμές παίζουν τρελλά.

• 3 εβδομάδες μετά...

Εμείς πήραμε δύο μονά μου τα ενώνεις αλλα δεν έιναι και πολύ βολικό γιατί οι συνδετήρες πέρνουν χρόνο να τους βάλεις ασε που είναι μεγάλο το πλάτος και έτσι τώρα που είναι 8 μηνών πήραμε και ένα διπλό που είναι πιο ελαφρύ ( inglesina) και αναλογα που πάμε και τι θελούμε να κάνουμε πέρνουμε.

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Εμείς καταλήξαμε σε διπλα-διπλα, για να μην έχουμε θέματα με το ποια θα κάτσει μπροστά και ποια πίσω (αυτό προτείνουν και οι ειδικοί). Πήραμε το διπλό από το Mothercare (δεν θυμάμαι μοντέλο, αλλά ένα έχει), με τρεις ρόδες - ζαντολάστιχο!!, φουσκωτήρα!! κλπ και η επιλογή μας είναι ιδανική. Δεν υπάρχει πιο εύκολο καρότσι. Το οδηγείς με το ένα χέρι ακόμα και σε χωματόδρομο. Μια μέρα πήρα το καρότσι της νύφης μου (μονό) και μου ήταν αδύνατο να το κουμαντάρω. Απορούσα πως τα καταφέρνει. Το δικό μου και με 2 ήταν άπειρα πιο εύκολο. Το μόνο αρνητικό: μεγάλο πορτ μπαγκάζ. Τρώει χώρο. Μετρήστε πριν αγοράσετε αν κλειστό χωράει στο αυτοκίνητο - εμείς αλλάξαμε αυτό που είχαμε πριν τη γέννα επειδή ήτασν δίπορτο, ακι το καινούργιο, φροντίσαμε να είναι τεράστιο!!

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

εχουμε παρει το διπλο καροτσι της TFK το οποιο ειναι πολυ καλο, γυριζει πανευκολα, αλλα ειναι βαρυ. ηταν το μονο που χωρουσε στο πορτ-μπαγκαζ μας γιατι κλεινει σαν βαλιτσα κ οχι σαν ομπρελα, κι επιπλεον παιρνει και πορτ-μπεμπε. ειναι ομως βαρυ και δεν το παιρνω μονη μου, καθως δεν εχω δυνατα χερια κ το φοβαμαι οταν κατεβαινουμε πεζοδρομια. σκεφτομαστε την ανοιξη να παρουμε 2 μονα, οχι πολυ ακριβα, αφου για το διπλο δωσαμε μια περιουσια περιπου 1150? (καροτσι, πορτ-μπεμπε, αδιαβροχο, ποδοσακοι, κουνουπιερα). θα βαρυνουν τα κοριτσια μεχρι την ανοιξη που θα ξαναβγαινουμε βολτες κ λεω να παρουμε 2 μονα μηπως ειναι βολικοτερο. πια ομως θα πιανουν λιγο χωρο ωστε να χωρουν κ τα 2 σε πορτ-παγκαζ?

8I4zp2.png

Εγώ είχα κάνει επιλογή από τα καρότσια του jumbo. Ήταν οικονομικά, μου φάνηκαν αρκετά γερά και δεν αγχωνόμουν αργότερα όταν τα παιδιά "πήδαγαν" μέσα για να τα κάνουν ... βάρκες, τσουλήθρες κτλ.

Με τα δύο μονά καρότσια του jumbo... έβγαλα και τα 4 παιδιά.

Να σημειώσω μάλιστα πως όταν τα δίδυμά μου τα είχα 17 μηνών και το μωρό 2 μηνών (περίπου), φόρτωνα τα δίδυμα στα καρότσια (με τους συνδετήρες) και πίσω έβαζα το καθισματάκι του αυτοκινήτου (το κρέμαγα στα χερούλια των καροτσιών) με το μωρό.

Έτσι βγάλαμε όλη τη χρονιά που χρειαζόμουν να μεταφέρω 3 μωρά!

Με λίγα λόγια... ΑΝΤΕΞΑΝ μια χαρά! ;)

Τα καρότσια μας έκλειναν σαν ομπρέλες (για να χωράνε στο πορτ παγκάζ). Τα είχαμε μετρήσει με μεζούρα για σιγουριά!! (σε .. Toyota Corolla)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

εχουμε παρει το διπλο καροτσι της TFK το οποιο ειναι πολυ καλο, γυριζει πανευκολα, αλλα ειναι βαρυ. ηταν το μονο που χωρουσε στο πορτ-μπαγκαζ μας γιατι κλεινει σαν βαλιτσα κ οχι σαν ομπρελα, κι επιπλεον παιρνει και πορτ-μπεμπε. ειναι ομως βαρυ και δεν το παιρνω μονη μου, καθως δεν εχω δυνατα χερια κ το φοβαμαι οταν κατεβαινουμε πεζοδρομια. σκεφτομαστε την ανοιξη να παρουμε 2 μονα, οχι πολυ ακριβα, αφου για το διπλο δωσαμε μια περιουσια περιπου 1150? (καροτσι, πορτ-μπεμπε, αδιαβροχο, ποδοσακοι, κουνουπιερα). θα βαρυνουν τα κοριτσια μεχρι την ανοιξη που θα ξαναβγαινουμε βολτες κ λεω να παρουμε 2 μονα μηπως ειναι βολικοτερο. πια ομως θα πιανουν λιγο χωρο ωστε να χωρουν κ τα 2 σε πορτ-παγκαζ?

Τα καρότσια τύπου μπαστουνάκια. Είναι πανάλαφρα και πολύ μικρά όταν κλέινουν.

Όταν είμαστε 2 άτομα και βγάζω τα δίδυμα με μπαστουνάκια τα πάμε. Περνάνε και από παντού.

Εγώ πάντως όλο το καλοκαίρι στο aria της pegperego πήγαινα βόλτα και τους 3 μου γιους. Ο ένας μόνος του και ο άλλος κανονικά και πίσω του με ανοιχτά πόδια ο μεγάλος. Το καταδιασκέδαζαν εκείνοι μου βγήκε η μέση εμένα :-).

Λοιοπόν 7,5κιλά το καρότσι και τα παιδιά 11, 11700 και 18,600. Σούπερ γυμναστική. Αλλά όμως δεν το πολυκαταλάβαινα το βάρος. Μόνο στις ανηφόρες.

• 1 month later...

Arial Tween και ξερό ψωμί.....Ενα πράγμα θα σας πω....Χωράει στο πορτ-μπαγκάζ στο Suzuki Jimny...όποιος το έχει θα ξέρει για αυτό το "οικογενιακό αυτοκίνητο"...!!!

Εμείς έχουμε την μακλάρεν... μου φαίνεται λίγο άβολο στο πως κατεβαίνει

η πλάτη..επίσης στο ένα χερούλι το αφρολέξ σκίστηκε αμέσως

κ κάτι άλλο...οι ρόδες ή οι αναρτήσεις τρίζουν

δεν ξέρω δεν εχω δοκιμάσει άλλα καρότσια

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

• 1 month later...

κοριτσια περιμενω και εγω διδυμακια!!

σας διαβαζω εδω μεσα!! και ειμαι προβληματισμενη!! ευτυχως ειναι δυο οι καλυτερες επιλογες απο οτι φεναιτε και παιζει αναμεσα σε maclaren και peg perego!!

με μια - επισκεψεις στα μαγαζια πιστευω να βγαλω ενα συμπαιρασμα!!

να ρωτησω κατι?? υπαρχει καποιο site που μπορουμε να παραγγειλουμε απο εξωτερικο και να τα αγορασουμε πολυ ποιο οικονομικα ολα αυτα τα be-be??

κοριτσια περιμενω και εγω διδυμακια!!

σας διαβαζω εδω μεσα!! και ειμαι προβληματισμενη!! ευτυχως ειναι δυο οι καλυτερες επιλογες απο οτι φεναιτε και παιζει αναμεσα σε maclaren και peg perego!!

με μια - επισκεψεις στα μαγαζια πιστευω να βγαλω ενα συμπαιρασμα!!

να ρωτησω κατι?? υπαρχει καποιο site που μπορουμε να παραγγειλουμε απο εξωτερικο και να τα αγορασουμε πολυ ποιο οικονομικα ολα αυτα τα be-be??

απο το δικο μου της TFK δεν ειμαι κ πολυ ευχαριστημενη. ειναι πολυ βαρυ κ η πλατη δεν γινεται καθετη. εχει 4 θεσεις αλλα τωρα που τα μωρα ειναι 6,5 μηνων κ θελουν να καθονται καθετα, δεν τα εξυπηρετει. το μονο καλο ειναι οτι στριβει πολυ ευκολα. απο οσα εχω διαβασει ολοι ειναι ευχαριστημενοι με το aria twin, γιατι ειναι ελαφρυ κ χωραει στο πορτπαγκαζ. βλακεια μας που δεν το ειδαμε

8I4zp2.png

κοριτσια ειμαι πολυ προβληματισμενη!!

τελικα οχι για το τι μαρκα θα παρω καροτσι αλλα για το εαν θα παρω 2 μονα η' ενα διπλο!!

και απο οτι αναγκαστικα θα παρουμε και μονα και διπλο!!

υπαρχει καμια κοπελα που το εχει κανει αυτο η' ειμαι υπερβολικη!!

μα πραγματικα σε ορισμενες περιπτωσεις θα χρειαστω τα μονα και σε αλλες το διπλο!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...