Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς βγάζετε τους λεκέδες απο τα ρούχα??

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλημερα.Αν μπορει καποια κοπελα να βοηθησει,εβαλα και επληνα τα φορμακια της μπεμπουλας μου με ενα τζιν παντελονακι το οποιο εβγαλε χρωμα και τωρα ολα τα φορμακια εχουνε μπλε κιλιδες:(:(,ξερει καποια πως βγαινουν?

Ευχαριστω πολυ

C6rZp8.png

gP5ap8.png

• 1 month later...

Μόλις μπήκαμε στη φάση της κρέμας και της φρουτόκρεμας. Και φυσικά η μικρή έγινε από την κορφή ως τα νύχια γεμάτη μήλο αλεσμένο. Έπλυνα ρούχα και σαλιάρες κανονικά στους 40 βαθμούς με βρεφικό απορρυπαντικό και μαλακτικό, όπως κάνω με όλα της τα ρούχα, αλλά οι λεκέδες έμειναν. Υπάρχει κάποιος τρόπος να καθαρίσουν ή θέλουν πέταμα?

εγω όταν το ειχα πάθει αυτό τα είχα βάλει στους 60 με κανονικό απορρυπαντικό και μετα στους 40 με βρεφικό. Μετά προσπάθησα να τα ξεπλένω αμέσως μόλις τα βγάλω απο το παιδί πρίν κολλήσει το φρούτο πάνω και είχαμε λιγότερα ατυχήματα

ssttaa

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 1 month later...

γεια σας,

τωρα ξεκινησα φρουτοκρεμα (αχλαδι μηλο και λιγο πορτοκαλι) στο μωρο μου και βρηκα οτι δε βγαινει ο λεκες απο τα πολτοποιημενα φρουτα με τιποτα. σας εχει τυχει? δεν ηξερα οτι βαφουν τοσο πολυ.

ναι ειναι δυσκολα.. εγω πιστευω το πορτοκαλι εκανε τη ζημια. ειναι δυσκολος λεκες σαν να λεμε κρασι. Λοιπον πρωτον γιατι δε φορουσε ποδιτσα? αν οχι να του φορας παντα! 2ον.. αν λερωθει κανε τοπικα με αβα για τα πιατα. τριψς το λεκε ξεπλυνε το καλα και μετα στο πλυντηριο..

και κατι τελευταιο αν ειναι λευκο το ρουχα χρησιμοποιησε καποιο λευκαντικο απορυπαντικο παλι στο χερι τοπικα στο λεκε. δε σου λεω χλωρινη να μη φρικαρεις.. ενα απλο λευκαντικο. παλι καλο ξεπλυμα και μετα στοπλυντηριο με το απορυπαντικο που χρησιμοποιεις για το μωρακι σου..το πιο σημαντικο ομως... αλλη φορα ποδιτσα!!!!

1-2-3MPOMPIRES!!!

Δεν βγαίνουν τα φρέσκα φρούτα δυστυχώς. Εκτός και αν το πλύνεις με σαπούνι επί τόπου. Την έχω πατήσει με μπανάνα και αχλάδι σε άσπρη μπλούζα. Δεν βγήκε ποτέ, ούτε με χλωρίνη γιατι ειχε στεγνώσει ο λεκές.

Διαφημίσεις

BIO SHOUT γραφει της johnson απο τα σουπερ μαρκετ το αγοραζω στα απορρυπαντικα.το υγρο παιρνω εγω το βαζω στους λεκεδες τα αφηνω κανενα 10 λεπτο και μετα στο πλυντηριο για πλύσιμο.

,,,,,,,?

Διαφημίσεις

εγω τους λεκεδες απο φρουτα-χυμο-κρασι τους αντιμετωπιζω με "διαβολακο του λεκε"

το δοκιμασα ομως δεν καθαριζε ετσι οπως αυτο και εγω ξεκινησα με διαβολακο ο,ως τιποτα εμενε κατι σαν σταμπα ενω με το ΒΙΟ καθαριζεται πολυ καλα και ειναι μεγαλο μπουκαλι το υγρο εχει και σε σπρει

,,,,,,,?

χμμμμ εμενα δεν μου αφησε ποτε λεκε... αυτο το ΒΙΟ που λες ειναι σε φουξ μπουκαλι και μοσχοβολαει?

σερραια και εσυ?οχι σε ασπρο με πορτοκαλι πώμα και το αγοραζω απο τον καντζα σιγουρα θα το εχουν και τα αλλα σουπερ μαρκετ ειναι άοσμο και πολυ μεγαλυτερο απο το διαβολακο

το χρησιμοποιω σε ολους τους λεκεδες ειχα παρει και το σπρει ομως περισσοτερο με βολεψε το υγρο

,,,,,,,?

γεια σας,

τωρα ξεκινησα φρουτοκρεμα (αχλαδι μηλο και λιγο πορτοκαλι) στο μωρο μου και βρηκα οτι δε βγαινει ο λεκες απο τα πολτοποιημενα φρουτα με τιποτα. σας εχει τυχει? δεν ηξερα οτι βαφουν τοσο πολυ.

χρησιμοποιούσα ace gentile σε σπρέυ

age.png

οποτε 2 θεσσαλονικιες που αγαπησαν σερραιους και ηρθαν στην πολη τους εδω και 2 χρονια μενουμε σερρες.πραγματικα δοκιμασε το πιστευω θα μεινεις ευχαριστημενη

,,,,,,,?

οποτε 2 θεσσαλονικιες που αγαπησαν σερραιους και ηρθαν στην πολη τους εδω και 2 χρονια μενουμε σερρες.πραγματικα δοκιμασε το πιστευω θα μεινεις ευχαριστημενη

μας καταφεραν λοιπον ;) (και ποσο μισουσα αυτην την πολη...)

ακομη δεν τρωμε φρουτακια αλλα μου εχει δωσει η φιλη μου μια κουτα ρουχα με λεκεδες απο φρουτα που δεν καταφερε να βγαλει... αντε να δουμε αν θα τα καταφερουμε εμεις ή αν θα αγορασουμε νεα γκαρνταρομπα :lol:

F2ETp3.png

Kοριτσια μετα απο 3 παιδια και τονους φρουτοκρεμα βρηκα την εξης λυση , βαζεις λιγο απορρυπαντικο πανω στο λεκε με λιγο νερο και το τριβεις ,μετα αφηνεις το ρουχο με το λεκε στον ηλιο (να χτυπαει ο ηλιος το λεκε )και το αφηνεις ,θα δειτε οτι μετα απο λιγη ωρα ο λεκες εξαφανιζεται, με τον πιο ευκολο τροπο, μετα το πλενεις κανονικα και ουτε γατα ουτε ζημια. Δοκιμαστε και με τους λεκεδες απο τα κακα τους.

μας καταφεραν λοιπον ;) (και ποσο μισουσα αυτην την πολη...)

ακομη δεν τρωμε φρουτακια αλλα μου εχει δωσει η φιλη μου μια κουτα ρουχα με λεκεδες απο φρουτα που δεν καταφερε να βγαλει... αντε να δουμε αν θα τα καταφερουμε εμεις ή αν θα αγορασουμε νεα γκαρνταρομπα :lol:

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ερθει ποτε στα σερρας ουτε με συμφοιτητες μου απο σερρες εκανα παρεα.γνωρισα τον ανδρα μου αλεξανδρουπολη ειδικευομενος αυτος και εγω φοιτητρια και με τουμπαρε!την πατησε η ξανθια

δοκιμασε το δε θα χρειαστει να παρεις καινουργια,τα πουκαμισα του ανδρα μου ολο και εχουν σταλες σοκολατα ροφημα με αυτο τα καθαριζω

,,,,,,,?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...