Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ύφασμα (Wrap/Pouch) που κρατά το μωρό κοντά στο σώμα

Recommended Posts

an thn exeis mporsta (boudas) me ta podia ekso, otan ferneis tis tirantes mprosta na tis deneis mia fora kato apo ton popo ths mpempas kai meta na tis ferneis epano kai anamesa apo ta podarakia kai na tis deneis piso. Tha dw meta an exo kapoia photo na sou steilo.

Σ΄ευχαριστώ πολυ Σοφάκι μου :D Μαλλον το κατάλαβα , αν βαλεις και φωτο θα ειμαι σιγουρη ! Πρεπει να αλλαξω τροπους δεσίματος ...εγω ξεμεινα στους αρχικους :oops:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 448
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή η ιδέα του κόμπου.

Εγώ (που πάντα βιάζομαι), δεν κάνω κόμπο, αλλά κάνω ένα "στρίψιμο" και μετά δένω πίσω.

facingout%20016.jpg

(Το έχεις δοκιμάσει αυτό; γιατί είναι απ' τους "αρχικούς" τρόπους!)

Όταν διάβαζα αυτό που περιγράφεις ως πρόβλημα πάντως, σκέφτηκα το αντίθετο απ' το "να την έχεις απ' την αρχή ψηλά": όταν τη βάζεις μέσα, να πιάνεις το μπροστά μέρος του mei tai και να το τραβάς προς τα πάνω, ώστε να "πέσει" το μωρό απ' την αρχή εκεί που πρέπει (να κάθεται με τον πωπό της καλά, να μην έχει μετά περιθώριο να "κατέβει" κι άλλο) και μετά να δένεις τις ράντες, στο σωστό σημείο.

Βεβαιώσου επίσης ότι έχεις δέσει αρκετά σφιχτά και τις ράντες της μέσης, αλλιώς μπορεί να είναι αυτές που κατεβαίνουν χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Στελλιτσα σ΄ευχαριστώ για την απαντηση :D

Εμενα ποτε δεν ειναι ετσι οπως στη φωτο ...κατι κανω λαθος .... Θα δοκιμασω αυτα που μου λες τωρα κιολας :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω σε άλλο topic ή αν εδώ είναι καλά, αν οι admin νομίζουν ότι πρέπει να μεταφερθεί, παρακαλώ ας το κάνουν.

Το έγραφα στο blog μου και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί με τους γονείς του φόρουμ που φοράνε τα μωρά τους:

Πραγματικά χωρίς καθόλου κόπο (ήταν ένα απ' τα ευκολότερα πράγματα που έχω "φτιάξει"), έφτιαξα αυτό:

babywearing%20overcoat%20rearview.JPG

babywearing%20overcoat%20sideview.JPG

(Οι φωτογραφίες είναι λίγο μαύρα χάλια, αλλά περιμένω τα χιόνια για να βγάλω καλύτερες! :oops: Η Ρέα είναι σε mei tai κάτω απ' το μπουφάν, αλλά θα μπορούσε να είναι σε οποιοδήποτε μάρσιπο αγκαλιάς, το δοκίμασα με όλα και ήταν τέλειο!)

Το μπουφάν το πήρα απ' τους Κινέζους (15 ευρώ) και πρόσθεσα δυο μικρά τρίγωνα από μαύρο fleece ύφασμα (αν αγοράσετε μισό μέτρο θα σας μείνει πάρα πολύ και θα κοστίσει 2,5 ευρώ περίπου) και 40 εκατοστά περίπου από μαύρο ρέλι (κόστος: περίπου 25-30 λεπτά). Το "σούρωμα" με το κορδόνι στην πλάτη το έβγαλα απ' την κουκούλα, οπότε δεν κόστισε τίποτα!

Πανεύκολο!

Πώς σας φαίνεται;

:D

πω πωωω φοβερή ιδέα!!

Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω τι έκανες.. :oops::D:D

Λοιπόν κι η μικρή μου "γλιστράει" μετά από λίγο στο σλινγκ και κατεβαίνει χαμηλά κ προσπαθώ να τη σηκώσω ενώ τη φοράω κ να τεντώσω καλά το ύφασμα.

Φαντάζομαι οτι είναι φυσιολογικό από το βάρος της ειδικά αν τη φοράω πάνω από 1 ώρα ή κινούμαι αρκετά.

Διαφημίσεις

πω πωωω φοβερή ιδέα!!

Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω τι έκανες.. :oops::D:D

Λοιπόν κι η μικρή μου "γλιστράει" μετά από λίγο στο σλινγκ και κατεβαίνει χαμηλά κ προσπαθώ να τη σηκώσω ενώ τη φοράω κ να τεντώσω καλά το ύφασμα.

Φαντάζομαι οτι είναι φυσιολογικό από το βάρος της ειδικά αν τη φοράω πάνω από 1 ώρα ή κινούμαι αρκετά.

Έχεις καταλάβει αν γλυστράει το μωρό πιο βαθιά στο sling ή αν γλυστράει το sling πιο χαμηλά; Αν είναι η πρώτη περίπτωση, όπως είπα και πριν, προσπάθησε απ' την αρχή να τη βάλεις όσο πιο βαθιά μπαίνει. Μερικές φορές, βάζουμε το μωρό και "στερεώνεται" σε ένα σημείο, χωρίς ο πωπός του να είναι στο κατώτερο σημείο που θα μπορούσε, και με την κίνηση, σιγά-σιγά πάει και το βρίσκει αυτό το το σημείο.

Αν είναι η δεύτερη, μια καλή ιδέα είναι να περάσεις την ουρά μια φορά μέσα απ' τους κρίκους.

perasma%20ap%20tous%20krikous.JPGmeta.JPG

Έτσι, την "μπλοκάρει", χωρίς να φαίνεται ότι έχεις κάνει κάτι (η ουρά εξακολουθεί να είναι όμορφη και απλωμένη μπροστά σου).

Αλλιώς μπορείς να την τυλίξεις γύρω απ' τους κρίκους (αν δεν θες να φαίνεται).

Στέλλα είδα στο site σου φωτό με chunei και έχω ξετρελαθεί!

Πως μπορώ να το προμηθευτώ?

Χρησιμοποιώ ήδη ring sling που μου έχεις φτιάξει και έχω βολευτεί πολύ αλλά ομολογώ ότι το chunei με εντυπωσίασε! :D

Σου έχω στείλει και sms!

Φιλιά!

vbHl.jpg.png

χμμ προσπαθώ να θυμηθώ αλλά δεν είμαι σίγουρη αν γλιστράει μέσα στο σλινγκ ή όλο μαζί...θα το προσέξω την επόμενη φορά που θα τη βάλω κ θα σου πω.

Υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο το μέγεθος του στήθους ή η στάση του σώματος?

καλέ soundcat αμάν κάναμε να μάθαμε το απλό παραδοσιακό σλινγκ τι μας λες τώρα για τσουνάμι? :D

Χρησιμοποιώ ήδη ring sling που μου έχεις φτιάξει και έχω βολευτεί πολύ αλλά ομολογώ ότι το chunei με εντυπωσίασε! :D

Σου έχω στείλει και sms!

Φιλιά!

Πολύ φοβάμαι ότι το sms σου χάθηκε στο υπερπέραν (το κινητό μου έφαγε κάτι "τούμπες" χθες και σήμερα δεν καταφέρνω να το φορτίσω με τίποτα). Πού θα μου πάει, θα βρω λύση. (την τελευταία φορά που πήρα καινούριο κινητό, το παλιό μου "αυτοκτόνησε" πέφτοντας απ' τον τέταρτο όροφο! ο γιος μου το βοήθησε να απαρνηθεί το μάταιο τούτο κόσμο...)

Το chunei είναι πολύ όμορφο, και πολύ άνετο όσο το φοράς. Το συνιστώ για μεγάλες βόλτες και μεγάλα μωρά. (Είναι λίγο δύσκολο για θηλασμό και δεν προτείνεται για μικρά μωρά).

Επίσης βγαίνει σε μεγέθη και επηρεάζεται τόσο απ' τις διαστάσεις της μαμάς όσο και του μωρού (εγώ που έχω τις διαστάσεις μου μπόλικες δυσκολεύτηκα λίγο με το Βασίλη ενώ με τη Ρέα μου είναι μάλλον μεγάλο). Ο άντρας μου δε μπορεί να το φορέσει (δεν κουμπώνει). Το καλό είναι ότι το βάρος πέφτει κυρίως στον κορμό (όχι στους ώμους) και γι' αυτό είναι πραγματικά ξεκούραστο.

Στη σημερινή συνάντηση μπορείτε να δοκιμάσετε chunei, θα έχουμε δύο!

Όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει, προτείνω αυτό:

http://www.hosausa.com H Jun που έχει το site είναι πολύ εξυπηρετική! Σας προτείνω ανεπιφύλακτα αν θέλετε να αγοράσετε ένα chunei να το πάρετε από κει, έρχεται αμέσως και είναι πολύ όμορφο.

Εγώ δεν φτιάχνω chuneis παρά μόνο για προσωπική χρήση. Πρώτον, γιατί πριν αρχίσω να φτιάχνω slings (όλων των άλλων τύπων) για άλλους, τα έστειλα στην Αμερική σε testers, πήρα εγκρίσεις και θετικά σχόλια και είμαι 100% σίγουρη ότι τα slings μου είναι καλοφτιαγμένα, ασφαλή και όμορφα. Μέχρι να έχω μεγάλη εμπειρία με chunei και αντίστοιχες "εγκρίσεις" δεν μπορώ να "συμβιβαστώ"! Δεύτερον τα chuneis είναι κάτι που έχει "σκεφτεί" σαν ιδέα κάποιος άλλος και χρειάζομαι την έγκρισή του αν πρόκειται τα το φτιάχνω προς πώληση. Αλλιώς είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας!

Πάντως, αν θέλει κάποια να ράψει μόνη της για προσωπική χρήση και νιώθει σίγουρη για το αποτέλεσμα, θα χαρώ να βοηθήσω αν χρειάζεται βοήθεια με τις οδηγίες.

Διαφημίσεις

καλέ soundcat αμάν κάναμε να μάθαμε το απλό παραδοσιακό σλινγκ τι μας λες τώρα για τσουνάμι? :D

:lol::lol::lol: Τι να κάνω βρε γερακίνα μου θέλω να δοκιμάζω νέα πράγματα! Αφού έμαθα το sling και το κατέχω λέω να δοκιμάσω και άλλες εναλλακτικές!

vbHl.jpg.png

Σου έχω στείλει και sms!

Φιλιά!

Πολύ φοβάμαι ότι το sms σου χάθηκε στο υπερπέραν (το κινητό μου έφαγε κάτι "τούμπες" χθες και σήμερα δεν καταφέρνω να το φορτίσω με τίποτα). Πού θα μου πάει, θα βρω λύση. (την τελευταία φορά που πήρα καινούριο κινητό, το παλιό μου "αυτοκτόνησε" πέφτοντας απ' τον τέταρτο όροφο! ο γιος μου το βοήθησε να απαρνηθεί το μάταιο τούτο κόσμο...)

Το chunei είναι πολύ όμορφο, και πολύ άνετο όσο το φοράς. Το συνιστώ για μεγάλες βόλτες και μεγάλα μωρά. (Είναι λίγο δύσκολο για θηλασμό και δεν προτείνεται για μικρά μωρά).

Επίσης βγαίνει σε μεγέθη και επηρεάζεται τόσο απ' τις διαστάσεις της μαμάς όσο και του μωρού (εγώ που έχω τις διαστάσεις μου μπόλικες δυσκολεύτηκα λίγο με το Βασίλη ενώ με τη Ρέα μου είναι μάλλον μεγάλο). Ο άντρας μου δε μπορεί να το φορέσει (δεν κουμπώνει). Το καλό είναι ότι το βάρος πέφτει κυρίως στον κορμό (όχι στους ώμους) και γι' αυτό είναι πραγματικά ξεκούραστο.

Στη σημερινή συνάντηση μπορείτε να δοκιμάσετε chunei, θα έχουμε δύο!

Όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει, προτείνω αυτό:

http://www.hosausa.com H Jun που έχει το site είναι πολύ εξυπηρετική! Σας προτείνω ανεπιφύλακτα αν θέλετε να αγοράσετε ένα chunei να το πάρετε από κει, έρχεται αμέσως και είναι πολύ όμορφο.

Εγώ δεν φτιάχνω chuneis παρά μόνο για προσωπική χρήση. Πρώτον, γιατί πριν αρχίσω να φτιάχνω slings (όλων των άλλων τύπων) για άλλους, τα έστειλα στην Αμερική σε testers, πήρα εγκρίσεις και θετικά σχόλια και είμαι 100% σίγουρη ότι τα slings μου είναι καλοφτιαγμένα, ασφαλή και όμορφα. Μέχρι να έχω μεγάλη εμπειρία με chunei και αντίστοιχες "εγκρίσεις" δεν μπορώ να "συμβιβαστώ"! Δεύτερον τα chuneis είναι κάτι που έχει "σκεφτεί" σαν ιδέα κάποιος άλλος και χρειάζομαι την έγκρισή του αν πρόκειται τα το φτιάχνω προς πώληση. Αλλιώς είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας!

Πάντως, αν θέλει κάποια να ράψει μόνη της για προσωπική χρήση και νιώθει σίγουρη για το αποτέλεσμα, θα χαρώ να βοηθήσω αν χρειάζεται βοήθεια με τις οδηγίες.

Ευχαριστώ Στέλλα!

Τι άλλο carrier προτείνεις???

vbHl.jpg.png

Ευχαριστώ Στέλλα!

Οι εναλλακτικές είναι τόσο πολλές που πραγματικά εξαρτάται απ' τη χρήση που θέλεις να κάνεις! Απ' το πώς σε βολεύει να το φοράς, απ' το αν σου αρέσει η πλάτη, απ' το αν θες να έχεις κάπου ν' ακουμπήσεις το μωρό ή όχι, απ' το αν έχεις πρόβλημα στους ώμους ή όχι, απ' το τι σου αρέσει αισθητικά, απ' το αν θα το φοράς με κρύο ή με ζέστη, πραγματικά το να δοκιμάσεις είναι η καλύτερη περίπτωση!

Γενικά, όταν έχεις ήδη sling, πιστεύω πως ένα mei tai είναι μια σταθερή αξία, το χρησιμοποιείς για πολύ καιρό, αντέχει πολύ (και σε βοηθάει ν' αντέχεις κι εσύ!) και είναι "για όλους", καλύπτοντας βασικά όλες τις ανάγκες.

Θεωρώ ότι τα περισσότερα carriers δύο ώμων είναι παραλλαγές του mei tai(π.χ. χονδρικά, το onbuhimo είναι ένα mei tai με κρίκους στο κάτω μέρος, το podeagi είναι ένα mei tai χωρίς τις κάτω ράντες (φαρδύ ή στενό), και μπορείς να βρεις trinity mei tai, blanketless mei tai, buckle-tai, ατέλειωτος κατάλογος!). Τα Soft Structured Carriers (τύπου Ergo) είναι επίσης μια άλλη επιλογή αν σου αρέσουν τα πιο "πολύπλοκα" carriers (με αγκράφες/κουμπώματα).

(Έχω φωτογραφίες απ' όλα, αν ενδιαφέρεσαι θα βάλω εδώ αύριο - γιατί ετοιμάζω τη Ρέα για βόλτα! :D )

(και φυσικά μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα από κοντά όποτε θέλεις! και τυχαίνει επίσης η σημερινή συνάντηση έχει ακριβώς αυτό το θέμα - πάνω από 12 διαφορετικοί τύποι και πάνω από 30 διαφορετικές μάρκες!)

Ευχαριστώ Στέλλα!

Οι εναλλακτικές είναι τόσο πολλές που πραγματικά εξαρτάται απ' τη χρήση που θέλεις να κάνεις! Απ' το πώς σε βολεύει να το φοράς, απ' το αν σου αρέσει η πλάτη, απ' το αν θες να έχεις κάπου ν' ακουμπήσεις το μωρό ή όχι, απ' το αν έχεις πρόβλημα στους ώμους ή όχι, απ' το τι σου αρέσει αισθητικά, απ' το αν θα το φοράς με κρύο ή με ζέστη, πραγματικά το να δοκιμάσεις είναι η καλύτερη περίπτωση!

Γενικά, όταν έχεις ήδη sling, πιστεύω πως ένα mei tai είναι μια σταθερή αξία, το χρησιμοποιείς για πολύ καιρό, αντέχει πολύ (και σε βοηθάει ν' αντέχεις κι εσύ!) και είναι "για όλους", καλύπτοντας βασικά όλες τις ανάγκες.

Θεωρώ ότι τα περισσότερα carriers δύο ώμων είναι παραλλαγές του mei tai(π.χ. χονδρικά, το onbuhimo είναι ένα mei tai με κρίκους στο κάτω μέρος, το podeagi είναι ένα mei tai χωρίς τις κάτω ράντες (φαρδύ ή στενό), και μπορείς να βρεις trinity mei tai, blanketless mei tai, buckle-tai, ατέλειωτος κατάλογος!). Τα Soft Structured Carriers (τύπου Ergo) είναι επίσης μια άλλη επιλογή αν σου αρέσουν τα πιο "πολύπλοκα" carriers (με αγκράφες/κουμπώματα).

(Έχω φωτογραφίες απ' όλα, αν ενδιαφέρεσαι θα βάλω εδώ αύριο - γιατί ετοιμάζω τη Ρέα για βόλτα! :D )

(και φυσικά μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα από κοντά όποτε θέλεις! και τυχαίνει επίσης η σημερινή συνάντηση έχει ακριβώς αυτό το θέμα - πάνω από 12 διαφορετικοί τύποι και πάνω από 30 διαφορετικές μάρκες!)

Θα ήθελα πολύ να έρθω αλλά απογευματινές ώρες από τις 19:00 και μετά ξεκινάμε ρουτίνα ύπνου οπότε μας είναι δύσκολο να παρευρεθούμε! Πως μπορούμε να συναντηθούμε από κοντά πρωί ή μεσημέρι για να δοκιμάσω??

Το Σάββατο θα κατέβω για ψώνια Γλυφάδα! Μπορείς να κανονίσεις συνάντηση?? Και αύριο μπορώ από τις 11:ΟΟ και μετά!

vbHl.jpg.png

Τέλειο Στέλλα!!!

Δείτε και αυτό

http://www.upmama.com/pages/Mcoatgallery.php

πολύ όμορφο! Μπορεί κάποιος να το φορέσει κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης, για να φοράει το μωράκι του αλλά και σαν απλό μπουφανάκι!

Διαφημίσεις

Καλα ρε κοριτσια ειστε καλα? Και ειχα αποφασισει για μει ται... Στελλα εσυ τι λες? Σλινγκ εχουμε εσυ μας το εφτιαξες και ειπαμε να παμε στο επομενο σταδιο μιας και βαρυναμε πολυυυυυυυυυυυ... αλλα παλι μπερδευτηκα με τα καινουργια...

Καλα ρε κοριτσια ειστε καλα? Και ειχα αποφασισει για μει ται... Στελλα εσυ τι λες? Σλινγκ εχουμε εσυ μας το εφτιαξες και ειπαμε να παμε στο επομενο σταδιο μιας και βαρυναμε πολυυυυυυυυυυυ... αλλα παλι μπερδευτηκα με τα καινουργια...

Όπως είπα και στην soundkat, θεωρώ τα περισσότερα παραλλαγές του mei tai.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα:

Στη φωτογραφία αυτή από τη χθεσινή μας συνάντηση, η κοπέλα φοράει ένα onbuhimo. Το onbuhimo είναι σαν το mei tai, αλλά αντί για ράντες στο κάτω μέρος έχει κρίκους. Οι ράντες των ώμων περνάνε μέσα απ' τους κρίκους και δένουν μετά μπροστά.

20081211_7303.JPG

Δες τώρα τι κάναμε χθες: Μια απ' τις κοπέλες που ήρθε στη συνάντηση είχε ήδη ένα mei tai. Είναι έγκυος και τη βολεύει η πλάτη, αλλά δεν της αρέσει να δένει τις ράντες του mei tai στην κοιλιά της (ούτε πάνω ούτε κάτω απ' την κοιλίτσα!). Ένα onbuhimo θα ήταν μια καλή περίπτωση, αλλά εφόσον είχε ήδη ένα mei tai, το "μετατρέψαμε" προσωρινά σε onbu! Δέσαμε τις κάτω ράντες σαν "θηλιές" και ιδού οι κρίκοι μας!

20081211_7300.JPG

20081211_7298%20(2).JPG

Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά απ' τις φωτογραφίες (μόλις βρω χρόνο θα το φτιάξω αναλυτικά), πάντως το mei tai της μανούλας αξιοποιήθηκε πλήρως και δεν χρειάστηκε να επενδύσει σε άλλο ένα carrier!

Γενικά πιστεύω ότι το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του και ότι ο καθένας διαλέγει με βάση το δικό του προσωπικό γούστο.

Ωστόσο θεωρώ ότι το mei tai, όταν είναι φτιαγμένο σωστά (σωστό μήκος και φάρδος σώματος, σωστό άνοιγμα-γωνία στις πάνω και τις κάτω ράντες, κλπ.) είναι μια καλή επένδυση που σε βγάζει ασπροπρόσωπη για πολύ πολύ καιρό.

Συμπληρώνω για πιο "ολοκληρωμένη εικόνα":

meitai_vs_onbu.JPG

Τα δύο carriers μαζί.

Μια σημαντική διαφορά του onbu απ' το mei tai (εκτός απ' τους κρίκους) είναι ότι είναι γενικά μικρότερο (σε ύψος και πλάτος) - έτσι ήταν παραδοσιακά, έτσι το κρατήσαμε, έτσι τα φτιάχνουμε, έτσι έφτιαξα και τα onbuhimos που δοκιμάζαμε χθες.

meitai_vs_onbu_2.JPG

Αυτό που κάναμε χθες με το mei tai (προσωρινή χρήση ως onbu) είναι μια καλή λύση.

meitai_tied_as_onbu.JPG

(Αύριο που θα ξυνπήσει η Ρέα θα προσπαθήσω να βρω χρόνο να φτιάξω ένα γρήγορο βιντεάκι να δείτε πόσο απλό και εύκολο είναι να φορεθεί!)

Το μόνο μειονέκτημα σε σχέση με το κανονικό onbuhimo είναι ότι οι "θηλιές" από ύφασμα έχουν "τριβή" σε σχέση με τους κρίκους, και δεν "γλιστράνε" τόσο εύκολα οι ράντες για να δέσεις (δεν είναι και κανένα φοβερό μειονέκτημα, αλλά όσο πιο εύκολα "γλιστράνε" οι ράντες, τόσο γρηγορότερα "ασφαλίζεις" το μωρό στην πλάτη).

Πώς σας φαίνεται;

ΤΕΛΕΙΟ !!!!

Δεν εχω θεμα εγκυμοσυνης αλλα μου αρεσε η ιδέα να την βάλω ετσι στην πλάτη :D

Βεβαια φοβαμαι να το δοκιμάσω μονη μου ....και θελω πολυ να ξεκινησω να την φοραω στην πλατη (αχ τα μαλλάκια μου ) αλλα φοβαμαι :oops:

(Τι ωραια χρωματα ! Αχ με παρεσυρε ο ερωτας και το βαρεθηκα τωρα το χρωμα του δικου μου μει ται )

VgL7.jpgIgLdp2.png

Κοριτσια HELP εχω ringsling ειχα αρκετο καιρο να βαλω τον μικρο και οταν προσπαθησα δεν τοπυ αρεσε με τα ποδια μεσα(5,5 μηνων)

Πως μπορω να τον φορεσω με τα ποδια εξω???

Μηπως σε αυτην την ηλικια ειναι καλυτερα να παρω κατι αλλο???

4

ΤΕΛΕΙΟ !!!!

Δεν εχω θεμα εγκυμοσυνης αλλα μου αρεσε η ιδέα να την βάλω ετσι στην πλάτη :D

Βεβαια φοβαμαι να το δοκιμάσω μονη μου ....και θελω πολυ να ξεκινησω να την φοραω στην πλατη (αχ τα μαλλάκια μου ) αλλα φοβαμαι :oops:

Η πλάτη είναι πολύ άνετη! Αν θες να δοκιμάσεις όμως το παραπάνω (mei tai δεμένο σαν onbu), θα προτιμούσα να περιμένεις λίγο για σωστές και αναλυτικές οδηγίες.

Μέχρι τότε, δοκίμασε αυτό:

http://www.babywearing.gr/Babywearing/WearingInstructions/MeiTai/instructions_meitai_backcarry_smallbaby.htm

Είναι πιο εύκολο απ' όσο δείχνει και σε κανένα σημείο δεν "αφήνεις" το μωρό στην πλάτη σου, είναι πάντα δεμένο! Βάλε τον άντρα σου να σε προσέχει την πρώτη φορά που θα το κάνεις και δοκίμασέ το!

(Τι ωραια χρωματα ! Αχ με παρεσυρε ο ερωτας και το βαρεθηκα τωρα το χρωμα του δικου μου μει ται )

Να σου πω ένα κόλπο ακόμα;

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις το mei tai σου! Μπορείς να το "μεταμφιέσεις"!

Να του βάλεις ένα "κάλυμμα" στα χρώματα που θέλεις, φαντάσου το σαν μαξιλαροθήκη με τρύπες για τις ράντες (σε απλοϊκή περιγραφή), που μπαίνει σαν "γάντι" πάνω απ' το mei tai σου και εφαρμόζει ακριβώς!

Έτσι έφτιαξα αυτό:

christmasfamily%20babywearing_small.JPG

(Δεν θα έφτιαχνα καινούριο mei tai μόνο και μόνο για να φορέσουμε "ΑγιοΒασιλιάτικα"! Είναι πολλή δουλειά για να γίνεται για πλάκα!)

Κοριτσια HELP εχω ringsling ειχα αρκετο καιρο να βαλω τον μικρο και οταν προσπαθησα δεν τοπυ αρεσε με τα ποδια μεσα(5,5 μηνων)

Πως μπορω να τον φορεσω με τα ποδια εξω???

Μηπως σε αυτην την ηλικια ειναι καλυτερα να παρω κατι αλλο???

Ναι, 5,5 μηνών (και ειδικά αγόρι) είναι μάλλον μεγάλος για να έχει τα πόδια του μέσα! Δίκιο είχε ο καημένος και διαμαρτυρήθηκε!

Δοκίμασε αυτό:

http://www.babywearing.gr/Babywearing/WearingInstructions/RingSling/instructions_ringsling_hipcarry.htm

Καλή επιτυχία!

Το καλυτερο θα ηταν Στελλα μου να μπορουσαμε να τα φορεσουμε, να τα προβαρουμε αλλα ειναι απο δυσκολο εως ακατορθωτο. Αχ σας ζηλευω...........Σημερα ημουν αγορα με τον αδερφο μου και μας κοιτουσαν ολοι... ωσπου μου λεει ο μικρος: Βγαλτην βαλτην στο καροτσι γιατι θα μας το ματιαξουν το κοριτσι............ Ο Ρουβας τελικα δεν εκανε και πολυ δουλεια... :!::!::!:

Να σου πω ένα κόλπο ακόμα;

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις το mei tai σου! Μπορείς να το "μεταμφιέσεις"!

Να του βάλεις ένα "κάλυμμα" στα χρώματα που θέλεις, φαντάσου το σαν μαξιλαροθήκη με τρύπες για τις ράντες (σε απλοϊκή περιγραφή), που μπαίνει σαν "γάντι" πάνω απ' το mei tai σου και εφαρμόζει ακριβώς!

Έτσι έφτιαξα αυτό:

christmasfamily%20babywearing_small.JPG

(Δεν θα έφτιαχνα καινούριο mei tai μόνο και μόνο για να φορέσουμε "ΑγιοΒασιλιάτικα"! Είναι πολλή δουλειά για να γίνεται για πλάκα!)

Στο ράψιμο εχω δυο αριστερά χερια , που λενε και οι Γερμανοι ! :oops:

Σημερα παλι σκεφτομουν μηπως βαρέθηκα το μει ται ? Να χα και κανα αλλο ?

Α η επιχειρηση να την φορεσω στην πλατη δεν πηγε καλα ...γκρινιαζε και η μωρουλινιτσα ...θα το ξαναπροσπαθήσουμε ομως :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...