Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΙΚΑ ΕΟΠΠΥ ΠΕΔΥ)

pegi

Recommended Posts

κι εγώ ενδιαφέρομαι για καλό παιδίατρο κοντά στους Αμπελόκηπους.όποια ξέρει ας βοηθήσει!Ο Παπαγεωργίου που διάβασα πιο πάνω που είναι?γενικά όποια γνωρίζει ας δώσει πληροφορίες!γιατί θέλω επειγόντος να αλλάξω παιδίατρο!!!!!!!!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενας πολυ καλος γιατρος ειναι και ο ΓΙΔΑΡΗΣ στους αμπελοκηπους...εξαιρετικος γιατρος και πολυ καλος ανθρωπος

Όντως ο Γίδαρης είναι εξαίρετος άνθρωπος πάνω απ' όλα και τον αγαπάν πολύ και τα παιδιά! Η δική μας, αν και είναι μικρούλα, όποτε τον βλέπει γελάει σαν τρελή! Έρχεται σπίτι σου όποτε θέλεις, κανονίζει τα ραντεβού για τα βρεφάκια ώρες που δεν είναι εκεί άλλα παιδιά, πάντα μα πάντα διαθέσιμος στο τηλέφωνο, υποστηρικτικός πολύ στο θηλασμό και η ηρεμία του γαληνεύει και το παιδί και τους γονείς! Όσοι μένετε δυτικά, να τον προτιμήσετε! Απίστευτος άνθρωπος!

• 2 months later...
  • 3 months later...

ρε παιδια τα σχόλια σας για το συγκεκριμένο παιδίατρο είναι από το 2008..για εμας τις δυσμοιρες που γιναμε μανουλες το 2014 είναι λίγο θέμα..διάβασα κι εγώ τόσα οπλλά για το συγκεκριμένο παιδίατρο και μια και η μπουμπού μας είναι 20 ημερών και μια που μένω στην πολίχνη πήρα στο ιατρείο του τηλέφωνο δεν το σήκωσε κανένας, πήρα και στο κινητό τα ίδια.πέρασαν βέβαια και 6 χρόνια αλλά δεν είναι πια παιδίατρος ο άνθρωπος?ενημερώστε κι εμάς...μεγαλώσατε τα παιδιά σας..και αντί να μας δίνετε εμάς τις νεότερες τώρα συμβουλές εξαφανιστήκατε!!ωραιές είστε!!!:P

• 2 εβδομάδες μετά...
Ο δικός μας παιδιατρος ειναι στην Ευκαρπια και ειναι φοβερος.Ειναι στον ΟΠΑΔ αν και πλεον πληρωνουμε 30 ευρω επισκεψη.Τα εμβολια παντως μας τα γραφει κανονικα.

Να σου πω οτι ειναι υπερ του θηλασμου και δεν δινει φαρμακα με το παραμικρο.Ειναι πολυ καλος με το μικρο και μας εξηγει τα παντα αναλυτικα οποτε εχουμε αποριες.Αν σ΄ενδιαφερει στειλε μου πμ να σου δωσω τα στοιχεια του.

ποιος ειναι?δωστε στοιχεια παιδια..δεν ειναι κακο..αλλιως δεν εχει νοημα το φορουμ.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας! είμαι κι εγώ σε αναζήτηση παιδίατρου στη δυτική θεσσαλονίκη, διάβασα καλά σχόλια για τον κ.Γίδαρη και την κ.Πούλιου στους Αμπελόκηπους, τον κ.Δαουκόπουλο στο Ωραιόκαστρο, την κ.Σαραντάρη στον Εύσομο... δεν ξέρω που να καταλήξω... καμία βοήθεια? όσες γνωρίζουν μήπως θα μπορούσαν να μου πουν αν έχουν κάποια σύμβαση με ΕΟΠΠΥ, αν έρχονται σπίτι αν χρειαστεί, αν γνωρίζετε κόστος επίσκεψης, οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν πολύ χρήσιμη!!! ευχαριστω!!! :)

• 2 months later...

Κορίτσια πλέον στη δυτική Θεσσαλονίκη είναι ελάχιστοι οι παιδίατροι στον ΕΟΠΠΥ. Μπείτε στο site του ΕΟΠΠΥ ή όπως αλλιώς το λένε και βρείτε ποιοι είναι συμβεβλημένοι. Ελάχιστοι και σε μερικούς δήμους κανένας. Όταν ήταν τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΠΥ κάτι γινόταν. Τώρα ούτε ξέρω τι γίνεται. Πήγα σε 2 συμβεβλημένους Σταυρούπολη και Αμπελόκηπους, αλλά δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα.

74Qtp3.png2SeRp3.png

• 1 χρόνο μετά...
Πολύ καλός ο Γιδάρης Δήμος στους Αμπελόκηπους, ενώ πολύ αρνητική εμπειρία από Ηλία Χατζησάββα στην Α. Παπανδρέου.

Λυπάμαι που θα διαφωνήσω αλλά θεωρώ ότι ο Κος Χατζησάββας είναι ο καλύτερος γιατρός που υπάρχει!! Πέρα από τέλειος επιστήμονας είναι φοβερός άνθρωπος και επαγγελματίας! Άλλαξα πολλούς παιδίατρους για να καταλήξω στον Κο Χατζησάββα, δεν μας έχει εκμεταλλευτεί ποτέ και τον συμβουλεύομαι και για άλλα ζητήματα που με απασχολούν. Πάνω από όλα όμως εμπιστεύομαι την κρίση του παιδιού μου που από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησε, στα 3 του, τον λάτρεψε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λυπάμαι που θα διαφωνήσω αλλά θεωρώ ότι ο Κος Χατζησάββας είναι ο καλύτερος γιατρός που υπάρχει!! Πέρα από τέλειος επιστήμονας είναι φοβερός άνθρωπος και επαγγελματίας! Άλλαξα πολλούς παιδίατρους για να καταλήξω στον Κο Χατζησάββα, δεν μας έχει εκμεταλλευτεί ποτέ και τον συμβουλεύομαι και για άλλα ζητήματα που με απασχολούν. Πάνω από όλα όμως εμπιστεύομαι την κρίση του παιδιού μου που από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησε, στα 3 του, τον λάτρεψε!

Από ο,τι φαίνεται είναι υποκειμενικό, εμείς, 4 άνθρωποι αποκομίσαμε πολύ αρνητική εντύπωση από τον κ. Χατζησάββα. Καμία σχέση με τον κ. Γιδάρη στους Αμπελόκηπους τον οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλες τις μαμάδες. Δε θα έλεγα για κανέναν πάντως ότι είναι ο καλύτερος γιατρός που υπάρχει μια και δεν έχω γνωρίσει όλους τους γιατρούς της χώρας, εκτός και αν ήταν μπαμπάς μου, χαχα, που και πάλι θα ήμουν πιο φειδωλή, αστειεύομαι ασφαλώς, ας μην είμαστε λοιπόν υπερβολικοί στους χαρακτηρισμούς είτε είναι θετικοί είτε αρνητικοί.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλησπερα... Θα διηγηθω μια ιστορια και θα ηθελα οποιος μπορει να βοηθησει

Ειχαμε ενα παιδιατρο στην μεταλλειων ταυρου στον ευοσμο.. γενικα ψιλοαδιαφορος ο τυπος σε 5 λεπτα σε ξεπεταγε σαν πελατη και απαντουσε μεσα απο οτ στομα του... Οτιδηποτε ειχε συμβει στην μικρη που ητανε εκτος ωραριων δουλειας (09:00-13:00 και 17:00-20:30) η λυση ητανε ''πανε την μικρη στο νοσοκομειο''...

Πραγματικα επρεπε να εχεις προβλημα ΜΟΝΟ μεσα σε αυτο το ωραριο αλλιως ''πηγαινε σε νοσοκομειο'' λες και δεν ηξερα να την παω μονος μου επρεπε να συμβουλευτω αυτον.

πριν 15 μερες η μικρη αρχιζει το βηχα και σε 2 βραδυα τοσο εντονο που ξυπνουσε και τσιριζε...τον παιρνω τηλ. παρασκευη κααι του εξηγω το προβλημα. μου απανταει ''πηγαινε την σε νοσοκομειο''... πηγαινουμε 23:00 σε νοσοκομειο την εξεταζουν μας λενε οτι δεν εχει τιποτα, ε γιατι τσιριζει το παιδι τοτε χαζο ειναι?

την επομενη μερα τα ιδια ολο το βραδυ κλαμα την επομενη το πρωι (κυριακη) τηλεφωνο στον παιδιατρο... ''πηγαινε την στο νοσοκομειο'' ''ρε ποιο νοσοκομειο τον λεω δωσε μου λυση''

''εεε το παιδι πρεπει να κανει aerolin kai flixotide και καποιος πρεπει να σου το δειξει γιατι αλλιως δεν μπορεις να το κανεις και εγω δεν μπορω σημερα αρα αγορασε τα και πηγαινε να σου τα δειξουν στο νοσοκομειο'' τηλεδιαγνωση δηλαδη χωρις εξεταση...

τον κλεινω καινουμε εκεινη την ημερα γιατροσοφια (μπανιο με υδρατμους, συνεχεια ορους παυσιπονα) την επομενη κλεινουμε ραντεβου σε παιδιατρο αντρα στην βουλγαρη...βλεπει το παιδι και λεει

''το παιδι εχει ιωση πως δεν ειδανε το λαιμο του που ειναι κατακοκκινος? εκανε εμβολιο την τριτη και ειχε ηδη ιωση και το εμβολιο μεγενθυνε ολα τα προβληματα δεν επρεπε να το κανει''

χορηγηση procef, ζιρτεκ και soldesanil..και βλεπουμε

τωρα 10 μερες εχει καλυτερεψει πολυ αλλα και παλι υπαρχουν βραδυα που πνιγεται στο βηχα...απο δευτερα θα παρουμε τηλεφωνο για να κανουμε μασκα μαλλον..ειχα καποιος/α παρομοια συμπτωματα?

τισ πρωτες 3 μερες πυρετο μετα απο χορηγηση procef ο πυρετος υποχωρησε και τα συμπτωματα ελλατωθηκαν αλλα ο βηχας στον υπνο ειναι ενιοτε εντονος...υπαρχει μερα που δεν βηχει καθολου αλλα μερα που πνιγεται...

• 1 month later...

καλησπερα_ψαχνω_καλη/ο_παιδιατρο_ο_ΓΙΔΑΡΗΣ_ποσο_παιρνει_την_επισκεψη?ειχα_καλη_παιδιατρο_που_μου_παιρνε_20ευρω_αλλα_λογω_μετακομιση_πρεπει_να_αλλαξω_Οποια_μανουλΑ_γνωριζει_παιδιατρο_που_ναιναι_καλη_και_οικονομικη_δυτικη_θεσσαλονικη_να_μου_πει,γιατι_οσουσ_δοκιμασα_με_εοπυ_δεν_τρελαθηκα.

καλησπερα_ψαχνω_καλη/ο_παιδιατρο_ο_ΓΙΔΑΡΗΣ_ποσο_παιρνει_την_επισκεψη?ειχα_καλη_παιδιατρο_που_μου_παιρνε_20ευρω_αλλα_λογω_μετακομιση_πρεπει_να_αλλαξω_Οποια_μανουλΑ_γνωριζει_παιδιατρο_που_ναιναι_καλη_και_οικονομικη_δυτικη_θεσσαλονικη_να_μου_πει,γιατι_οσουσ_δοκιμασα_με_εοπυ_δεν_τρελαθηκα.

Καλησπέρα. ...Εγώ πάω στην Αποστολιδου Κυριακή στην Μενεμενη...πήγαινα τον μεγάλο μου κ τώρα που έκανε το 2ο συνεχίζω μ αυτήν είναι πολύ προσεκτική με τα παιδάκια την βρίσκεις όλες τις ώρες κ όλες τις μέρες. ..αν τύχει κ δεν σηκώσει για κάποιο λόγο το τηλ της μετά σε παίρνει αυτή οπωσδήποτε. ...δεν δίνει εύκολα αντιβίωση...αν χρειαστείς πες μου να σου δώσω στοιχεία ...στην αρχή μας έπαιρνε 35 κ μετά από από λίγο καιρό 30..αν πάω κ τα 2 για εξέταση μας παίρνει 50

• 1 month later...
  • 1 month later...

Διαφημίσεις

• 10 months later...

Γιδαρης. Ο χειρότερος που έχω πάει δυστυχώς μας μίλησαν για τον πατέρα του και πήγαμε. Ίσως ο πιο εριστικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει γενικά. 2 ώρες και 45 λεπτά αναμονή για ναπει ότι δεν έχει ανάγκη ότι έχει δει χιλιάδες παιδιά. Αν δεν έχεις ανάγκη μν κάνεις αισχροκερδια δημιουργοντας τέτοιες αναμονες. ποτέ ξανά!

• 5 months later...

Καλημέρα σας! Χαιρετώ όλες τις μανούλες εδώ μέσα, αλλά και κάποιους μπαμπάδες! Παρακαλώ πολύ θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε κάποια καλή/ό παιδίατρο στην περιοχή του Ευόσμου. Λέγοντας ΄καλή/ό΄, εννοώ καλό άνθρωπο, να ασχολείται με το παιδί, να μπορώ να επικοινωνήσω οποιαδήποτε ώρα μαζί της/του και να έρχεται σπίτι. Έχουμε ήδη αλλάξει έναν άντρα, του οποίου το όνομα έχει εκθειαστεί εδώ μέσα και μια γυναίκα, της οποίας το όνομα πάλι έχει εκθειαστεί εδώ μέσα, οπότε τώρα με το δεύτερο νεογέννητο αναζητάμε καινούριο/α παιδίατρο. Αν έχετε άποψη περί των εξής γιατρών, παρακαλώ θα με ενδιέφερε πολύ! Τα ονόματα είναι Σαραντάρη Χριστίνα, Καλού Χριστίνα, Νίκα Βασιλική, Καρασμάνης Κωνσταντίνος, ή οποιοδήποτε άλλον/ην γνωρίζετε εσείς. Ευχαριστώ πολύ!

• 5 months later...

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τα φώτα σας στο θέμα του παιδιάτρου. Σε λίγες εβδομάδες θα γεννηθεί το μωράκι μας και ψάχνουμε παιδίατρο. Στη δυτική Θεσσαλονίκη, οπωσδήποτε υπέρ του θηλασμού και της σωστής διατροφής. Δηλαδή να λέει όχι σε ρυζάλευρα και έτοιμες κρέμες. Επίσης θα ήθελα να ξέρω και πόσο χρεώνεται η επίσκεψη. Παρακαλώ όποια κοπέλα μπορεί να με βοηθήσει!! Σας ευχαριστώ :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...