Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΟΒΙΕΣ

Recommended Posts

FRANKA κατα τη γνωμη μου τα λες πολυ σωστα!!! Εννοειται πως οι φιλοι φαινονται στη χαρα κι οχι στα δυσκολα. Προσωπικα,επειδη την ψυλλιαστηκα πολυ νωρις,οπως σου ειπα δεν ενακοινωσα σε κανεναν την εγκυμοσυνη μου και οταν δοξα το Θεο γεννησα το εκρυψα απο ολους στη δουλεια,εκτος απο δυο κοντινα μου ατομα (εννοειται αντρες,) τους οποιους βεβαια παρακαλεσα να μην πουνε κουβεντα στους υπολοιπους κι ευτυχως το σεβαστηκαν.Μονο αυτους δεχτηκα στο μαιευτηριο,κι οταν πλεον μαθευτηκε στο γραφειο οτι γεννησα και οτι βρισκομαι ηδη σπιτι,εμαθα οτι πολλες συναδελφοι-μεταξυ των οποιων και προισταμενες μου-"στραβωσανε" που δεν τις ειδοποιησα. Ξερω πολυ καλα οτι θα εχω προβλημα οταν με το καλο επιστρεψω στη δουλεια το Σεπτεμβρη και δεν αποκλειεται με τουτα και με 'κεινα οταν ληξει η περιοδος κατα την οποια δεν μπορουνε να μου κανουνε τιποτα,να με στειλουνε σπιτι μου. Αλλα να σου πω κατι; Σκασιλα μου!!! Οικονομικη ανεση δεν εχω και τη χρειαζομαι τη δουλεια,ομως μπορω να κανω οποιαδηποτε δουλεια οπως και ολοι μας και δε με ενδιαφερει καθολου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ο,τι και να μου κανουνε. Ειχα μπει κι εγω απο πολυ νωρις στο τριπακι της "καριερας" και του "η δουλεια ειναι η ζωη μου" αλλα συντομα καταλαβα ποσο μουφες ειναι ολα αυτα και πλεον τους εχω γραμμενους κανονικοτατα!!! :o

Σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη και μη δινεις σημασια σε κανεναν κουκλα μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Ξεκίνησα τα υπόθετα.Τι φρίκη είναι αυτή??????????????????

Πήγα και στον γιατρό εχθές. Όλα καλά μου είπε.

Σε περίπτωση που κάνει συραφή στον τράχηλο θα γίνει σε 3 εβδομάδες. Έχει κανει καμιά σας ή μήπως ξέρει τίποτα βρε παιδιά ??? Αν πρέπει να μείνεις ξάπλα μετά κτλ???

Περιμένω νέα σας!!!!!!!! :?:

καλημερα FRANKA δεν εχω απαντηση σε αυτο που ρωτας το μονο που θελω να σου πω καλο υπολοιπο μην ακους κανεναν :!: να ξερεις οι φιλοι φαινονται στα δυσκολα οι πραγματικοι ομως :!: καλο υπολοιπο κ με ενα γερο μωρακι :!: ολα θα πανε καλα :!: απο αυτα που γραφεις φαινεσαι αξιολογη κοπελα :!: κατι παρομοιο ειχα περασει κ εγω :!:

Καλημέρα,

Ξεκίνησα τα υπόθετα.Τι φρίκη είναι αυτή??????????????????

Πήγα και στον γιατρό εχθές. Όλα καλά μου είπε.

Σε περίπτωση που κάνει συραφή στον τράχηλο θα γίνει σε 3 εβδομάδες. Έχει κανει καμιά σας ή μήπως ξέρει τίποτα βρε παιδιά ??? Αν πρέπει να μείνεις ξάπλα μετά κτλ???

Περιμένω νέα σας!!!!!!!! :?:

Δεν ειναι τπτ η συραφη,κι γω εκανα πριν 2 εβδομ για να μην χασω το διδυμακι αλλα τελκα το χασαμε..Μια ελαφρια αναισθησια θα σου κανει,μεθη λεγεται...Μην μασας!Απλα εχω ακουσει οτι καποιες πονεσαν οταν τις το εβγαλαν,αντε να δουμε!

Αν οι συνάδελφοι είναι τόσο χάλια, κορίτσια μόλις "ελευθερωθείτε" ψάξτε για άλλη δουλειά. Μέχρι τότε... χαμογελάστε και γράψτε και τίποτα στα παλιά σας τα παπούτσια. Δύσκολο, το ξέρω, γιατί και μένα μου τα λέγανε για άλλο θέμα και δυσκολευόμουν, αλλά πιστέψτε με τώρα που τα βλέπω απ'έξω και που διαβάζω και τα δικά σας μου ΄ρχεται να το φωνάξω...

Εδώ και χρόνια έχω αποφασίσει οτι δεν υπάρχει δικαιοσύνη (στη ζωή εννοώ) και άσχημα πράγματα συμβαίνουν σε καλούς ανθρώπους ή καλά σε κακούς (άρα μπορεί να μην υπάρχει και Θεός, συγνώμη που το λέω έτσι ωμά). Έτσι όταν κάποιος μου λέει "μα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό" εγώ του λέω "κι όμως μπορεί" γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Κάποιοι θα σε πατήσουν και θα σε εκμεταλλευτούν όσο μπορούν ακόμα και αν δεν έχουν συμφέρον (πόσο μάλλον αν έχουν).

Το μόνο πράγμα που μετράει, ακόμα και πάνω από την υγεία, έτσι το έχω φιλοσοφήσει εγώ, είναι η αγάπη. Αγάπη θα πάρεις μάλλον από την οικογένειά σου, από τους στενούς σου φίλους και από ανθρώπους που δεν το περιμένεις και τους ξέρεις λίγο ή τους γνωρίζεις στα δύσκολα.

Αυτά...

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου FRANKA και καλώς μας ήλθες. :D

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά. Η τρίτη σου φορά θα είναι και η τυχερή, θα το δεις.Εσύ απλά άκου τον γιατρό σου και τίποτα άλλο.

Κι εμένα στην αρχή ήταν "επαπειλούμενη", αλλά μετά από 2 εβδομάδες περίπου, όλα καλά !!!!

:D Με το καλό σε λίγο καιρό να χαρείς το μωράκι σου.

1Iik.png

Καλησπέρα,

Απο την αρχή που μπήκα στο φόρουμ μόνο για μένα γράφω οπότε θα ήθελα να πω σε ορισμένες τα παράκατω:

1ον - xazomana - Τι έγινε τελικά με τις μικροενοχλήσεις που είχες ??? Ελπίζω να σταμάτησαν με τις πλύσεις.

2ον - joe - Τελικά συμφωνούμε πολύ. Μάλλον ο κόσμος είναι πολύ κακός. Πρέπει να τους γράψουμε !!!

3ον - kouklitsa - Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

4ον - embryoyla - Λυπάμαι πραγματικά πολύ.

5ον - sunsun - Είμαι σίγουρη πως πραγματικά είναι από τα πιο συμαντικά η αγάπη. Όπως και ότι σίγουρα εσύ που το πιστεύεις αυτό θα την δίνεις απλόχερα στους άλλους.

6ον - Νικι-76 - Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές αου και ανταποδίδω.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ! ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. - ΦΟΒΟΥΣ Κ ΦΟΒΙΕΣ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ!!! βλ.ΕΓΚΥΟΣ Κ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ -

Προσπάθησε όμως να σκέφτεσαι θετικά κ καθε προβληματάκι που ίσως προκύπτει να το αντιμετωπίζεις με αισιοδοξία κ ηρεμία. Κάποιες ατυχίες που μας έχουν συμβεί στο παρελθόν, ας μην γίνουν εμπόδιο να χαρούμε κ να απολαύσουμε την τωρινή μας εγκυμοσύνη.Το ίδιο λέω κάθε μέρα στον εαυτό μου κ σιγά σιγά ακόμη κ με τρόμο προσπαθώ να στέλνω χαμόγελα στο φασολάκι μου!!!

Πολλά φιλάκια και στο δικό σου "ανθρωποφασολάκι" :D:D:D

ΦΙΛΟΥΔΙΑ

FRANKA,

τελικά οι πλύσεις ανακούφισαν για λίγο όμως. Mόλις άρχισα να αισθάνομαι κάτι πάλι, αμέσως πήρα τα υπόθετα για να το προλάβω στην αρχή.

Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να πάω στο γιατρό για καλλιέργεια.

Tώρα ευτυχώς είμαι καλά!

Eύχομαι σε σένα να πάνε όλα καλά!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Καλησπέρα,

Sashoo μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογάκια. Εύχομαι να είναι όλα καλά γιατι φοβάμαι πολύ. ΌΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!

Τελικά μάλλον μόνο κακό κάνω.

xazomama να ρωτήσω κάτι - και σε οποια άλλη γνωρίζει. Βάζοντας το βράδυ τα υπόθετα και το πρωί πηγαίνοντας για τσισάκια βγάζω κατι λίγο από βλένες (ροζ - διαφανείς) και μετά από τις 200 φορές που πηγαίνω στην τουαλέτα (να φανταστείς μέχρι τις δωδεκα το πρώι) σταματάνε. Ειναι φυσιολογικό ???????????

Αν θυμάσαι είχα βλένες καφέ στην αρχή και έτσι έκανα καλλιέργεια και βρήκαμε την κολπίτιδα.

HELP!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

FRANKA μου ολες μας εχουμε αγχος στην εγκυμοσυνη,αλλες περισσοτερο κι αλλες λιγοτερο,ειδικα αν ειναι η πρωτη μας. Εγω προσωπικα φοβομουν πολυ μεχρι να το νιωσω να κινειται,γυρω στον 5ο μηνα,με αποτελεσμα καθε τρεις και λιγο να τρεχω για υπερηχο για να δω αν ειναι ολα καλα!!! Μαλιστα επειδη ντρεπομουν να ζαλιζω συνεχεια το γιατρο που ειχα τοτε (αλλαξα γιατρο στην 31η εβδομαδα) πηγαινα για υπερηχους στη Βιοιατρικη ή στο Ιασω,οπου ζητουσα να μην ενημερωσουν το γιατρο μου γιατι και καλα δε χρειαζεται να ειναι παρων!!! :oops: Μιλαμε,πρεπει να με ειχαν περασει για εντελως τρελλη αλλα δε με ενοιαζει,ουτε και τωρα μετανιωνω. Αφου αγχωνομουν,τι να κανω;

Βεβαια και οταν "ακουσα" το μωρο παλι δε μου περασαν εντελως οι φοβιες,αφου ετσι κι εκανα λιγη ωρα να το νιωσω παθαινα πανικο. Χωρια που με επιανε τρελλα οταν πετυχαινα στο δρομο μου καμμια "γκαντεμω" συναδελφο (ειναι γνωστη στο forum η αντιπαθεια μου για τις συναδελφους μου!!!)Νομιζω ομως πως ολα αυτα ειναι φυσιολογικα και δεν πρεπει να νιωθουμε παλαβες που ανησυχουμε,αφου ετσι κι αλλιως τα μωρακια μας ειναι ο,τι σημαντικοτερο στη ζωη μας,αν δεν αγχωθουμε γι΄αυτα τοτε για τι θα αγχωθουμε;

Βεβαια παν μετρον αριστον,μη γινουμε κι εντελως για δεσιμο και θεωρουμε οτι οποιος μας στραβοκοιταξε την κοιλια μας ματιαξε ή οτι αν μας πονεσε λιγο ο αστραγαλος σημαινει κατι!!!

:D

• 2 εβδομάδες μετά...

Γειά σας !!!!!!!!!

Τι κάνετε???? Καιρό έχουμε να τα πούμε. Είχα μια περιπετειούλα πάλι την οποία θα ήθελα να την μοιραστώ μαζι σας!!!!!!

1/2 είδα λίγο αίμα σε μία βλένα και έπαθα πανικό!!!!!!! Πήγα στον γιατρό στην κλινική και μου είπε πως ο τραχηλος είναι μια χαρά και το παιδάκι ακόμα καλήτερα!!! Που να ηρεμήσω όμως??? Με κράτησε στην κλινική για ξάπλα μόνο, μέχρι της 3/2 όπου και ήρθα σπίτι. Μόνο ξαπλωμένη είπε και το πολύ στην τουαλέτα!!! Κι έτσι είμαι στο κρεββάτι όλη μέρα. Λίγο βαρετό αν και για να είναι το μωρό μου καλά και με το ένα πόδι μέχρι το τέλος!

Σήμερα πήγα στον γιατρό και μου είπε πως το παιδάκι είναι ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΛΟΥΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!

Αυτά τα νέα μου,

Εύχομαι να είσαστε όλοι καλά!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...