Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΟΒΙΕΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ FORUM ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΦΟΒΙΑΣ ΜΟΥ.

ΕΙΜΑΙ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 9,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ ΓΑΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΟΤΙ ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ Α.Ε. ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ (35ΑΡΑ , ΑΝΗΠΑΝΤΡΗ ΚΤΛ). ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ!!!!ΤΕΣΠΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΕΓΩ 4 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΕΣΤΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ (ΤΙ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!). ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΣΤΙΣ 18.30ΜΜ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ.ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ. ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 6.00ΠΜ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑ 10 ΛΕΠΤΑ.ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο ΕΦΗΜΕΡΕΥΩΝ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΙΛΑΝ ΣΠΙΤΙ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ.ΠΗΓΑΜΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΦΙΓΜΟΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 200.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ.ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ. ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ !ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΕΝΝΑ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΟ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 9ο ).ΣΟΚ!!!!!!!!!ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΗΘΕΛΑ!!!!!!!!!ΕΓΩ ΕΦΤΑΙΓΑ!!!!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ,ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ,ΕΙΧΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΗΞΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ.ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΨΗ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ S.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΦΕΣ ΒΛΕΝΕΣ.ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΨΕΙ.ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΒΛΕΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!!!!!

ΞΕΡΩ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΠΟΛΥ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλωσηρθες FRANKA!

Προσπαθησε να μην κατηγορεις τον εαυτο σου για οσα σου συμβαινουν :(

Ευχομαι ολοψυχα αυτη την φορα ολα να πανε καλα με την εγκυμοσυνη σου

και σε λιγους μηνες να εχετε το αγγελουδι σας αγκαλια!!!

Franka,

να δεις που όλα θα πάνε καλά αυτήν την φορά. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν χαρίζεται σ΄αυτήν τη ζωή. Όλα θέλουν και τις θυσίες τους. Τώρα όμως που το θές τόσο πολύ να δείς που ο Θεός θα στο χαρίσει.

oIKlp2.png

FRANKA καλωσηρθες στο forum και με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου.

Σιγουρα οι εμπειριες που περιγραφεις ειναι απο μονες τους ικανες να σου δημιουργησουν πολλες φοβιες,το καλυτερο ομως που εχεις να κανεις ειναι νομιζω να εμπιστευτεις το γιατρο σου και να ηρεμησεις. Αφου βρηκατε τι φταιει,φανταζομαι πως ηδη ακολουθεις καποια αγωγη ετσι δεν ειναι;

Παντως αν θες τη γνωμη μου,οσο λιγοτεροι το ξερουν για την εγκυμοσυνη σου τοσο καλυτερα. Στο λεω αυτο με κινδυνο να φανω για αλλη μια φορα γραφικη,ομως πιστευω πολυ στο ματι και τις επιπτωσεις που μπορει να εχει πανω μας η ζηλια και η κακια των αλλων.Εχω γραψει παμπολλες φορες σε αυτο το forum posts στα οποια "τα χωνω" κανονικοτατα στις κακιασμενες συναδελφους μου που εσκασαν οταν εμαθαν οτι ειμαι εγκυος και στην πλειοψηφια τους το εδειχναν καθαρα.Κατι ηξερα εγω που μεχρι τον 5ο μηνα τους το εκρυβα.Κι οταν πια το εμαθαν γιατι δεν κρυβοταν αλλο,κυκλοφορουσα μονιμως με ενα σταυρουδακι στο χερι το οποιο οταν ενιωθα οτι καποια με κοιτουσε με κακια το εσφιγγα δυνατα κι επαιρνα κουραγιο.Γραφεις οτι εχεις κι εσυ μια τετοια συναδελφο,αν θες λοιπον την ταπεινη μου γνωμη,αν δεν μπορεις να την αποφυγεις καλο θα ηταν να ζητησεις απο το γιατρο σου να σου γραψει μια μεγαλη αδεια και να κατσεις σπιτι σου μαζι με τους δικους σου ανθρωπους που θα σε περιβαλλουν με αγαπη και ζεστασια. Εντωμεταξυ,ειναι απαραδεκτοι οι εργοδοτες σου που εστελναν εσενα μεσα στη ζεστη για τις εξωτερικες δουλειες,επειδη δεν μπορουσε η αλλη. Κι εσυ τι φταις δηλαδη,δεν καταλαβα.Να μην παει κανεις για τις εξωτερικες δουλειες αμα δεν εχουν ατομο,οχι να τρεχουν εσενα στην κατασταση που ησουν.

Οπως και να 'χει,να εισαι ηρεμη και ακομη κι αν με θεωρεις υπερβολικη σε αυτα που γραφω για την αδεια,πιστεψε με,θα ειναι καλυτερα ετσι.

Σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

Franka,

σίγουρα το παρελθόν δεν μπορεί να σε αφήνει εντελώς χαλαρή όμως προσπάθησε να παραμείνεις αισιόδοξη, να ακολουθείς κατά γράμμα αυτά που σου λέει ο γιατρός σου και ...εύχομαι κι εγώ αυτή τη φορά να πάνε όλα πολύ καλά!

Διαφημίσεις

Franka ευχομαι ολα να πανε καλα με την εγκυμοσυνη σου! Μην αγχωνεσαι και μη κουραζεσαι, εχε πιστη στο θεο και θα δεις οτι θα σε βοηθησει να κρατησεις επιτελους αυτο το αγγελουδι αγκαλια...

Καλη εγκυμοσυνη!!!

ikfUp2.png WTMrp3.png

Κι οταν πια το εμαθαν γιατι δεν κρυβοταν αλλο,κυκλοφορουσα μονιμως με ενα σταυρουδακι στο χερι το οποιο οταν ενιωθα οτι καποια με κοιτουσε με κακια το εσφιγγα δυνατα κι επαιρνα κουραγιο.Γραφεις οτι εχεις κι εσυ μια τετοια συναδελφο,αν θες λοιπον την ταπεινη μου γνωμη,αν δεν μπορεις να την αποφυγεις καλο θα ηταν να ζητησεις απο το γιατρο σου να σου γραψει μια μεγαλη αδεια και να κατσεις σπιτι σου μαζι με τους δικους σου ανθρωπους που θα σε περιβαλλουν με αγαπη και ζεστασια.

Κάπως έτσι έκανα κι εγώ. Σταυρουδάκια, ματάκια, χαντρούλες... Όσο για την δουλειά είμαι μόνιμα σε ασθένεια. Θα κάνουν να με δούν κανα χρόνο. Στην αρχή μου ήταν δύσκολο. Αισθανόμουν ότι επιβάρυνα συναδέλφους και είχα τύψεις. Θα μπορούσαν όμως όλοι τους να συμπεριφέρονται καλύτερα και να δείχνουν μεγαλύτερη κατανόηση. Εφόσον δεν το έκαναν, δεν έδειξα κι εγώ κατανόηση στις ανάγκες τησ δουλειάς και έκατσα σπιτάκι μου .Και όσο περνάει ο καιρός λέω πως πολύ καλά έκανα...

oIKlp2.png

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΞΑΠΛΩΝΩ. ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ!ΑΡΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ : ΣΙΔΗΡΟ , ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΚΤΛ, ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΕΣΗ INNOHEP ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗ. Η ΕΛΕΙΨΗ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ S (ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ) ΠΗΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΕΣΠΑ,ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!!!!!!

... και θα είμαστε εδώ για να σ' ακούμε! Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να πάνε όλα καλά και να χαρείς σε λίγους μηνες τη γλυκιά "ταλαιπωρία" της μητρότητας (εξάλλου θα έχεις ήδη ξεκουραστεί αρκετά! :):wink: ).

Πάντως κι εγώ παρόλο που είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη προσευχόμουν πολύ. Πήγαινα και σε ένα γνωστό μου καλόγερο και με διάβαζε (ας είναι καλά..). Να κάνεις και να σκέφτεσαι ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και αισιόδοξα.

.png

Μπράβο!!! Αυτό ακριβώς.. θετικές σκέψεις, αδειούλα και να αποφεύγεις όσους σε στενοχωρούν!!! Γράψε και τίποτα εκεί που ξέρεις :lol: Καλή συνέχεια κοπέλα μου.

Διαφημίσεις

Πραγματικά δεν αξίζει να ρισκάρουμε τη ζωούλα που έχουμε μέσα μας!Κι εγώ έμεινα στη δουλειά από φιλότιμο και αλληλεγγύη προς τους συναδέλφους, είχα σκοπό να δουλέψω ως τον 5ο, παρόλο που είχα αναγούλες, νύσταζα πολύ στα μισά του 8ώρου και κουραζόμουν. Μέχρι που χρειάστηκε να μείνω στο κρεβάτι από πόνους και ενοχλήσεις χαμηλά και τότε φοβήθηκα τόσο πολύ κι ένιωσα τύψεις όπως κι εσύ οτι αν γίνει κάτι εγώ θα φταίω, παρόλο που ξέρω οτι δεν είναι ακριβώς έτσι. Τελικά σκέφτηκα οτι δεν αξίζει το άγχος κ οι συσπάσεις για τη δουλειά κι οτι δεν είναι δικό μου πρόβλημα το τι θα γίνει αν φύγω. (βέβαια μιλάω σχεδόν καθημερινά με τη συνάδελφο που δουλεύαμε μαζί και παίρνω κάπου κάπου δουλειά στο σπίτι, αλλά δεν είναι το ίδιο.)

Franka, καλωσήρθες στην παρέα μας και σε λίγους μήνες στο club των μαμάδων!!!!

Να σκέφτεσαι μόνο θετικά κι αισιόδοξα και να ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού σου κι όλα θα πάνε καλά!!!

Το σημαντικό είναι να έχεις ένα γερό μωράκι κι ευτυχία κι ηρεμία με τον άντρα σου!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΟΥ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΙΜΟΚΟΛΠΙΤΙΔΑ (??????????????/) ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΦΕ ΒΛΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ FLAGYL ΤΩΝ 500. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ????? ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ! (ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΑ ΑΥΤΟ!!!!!!)

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Kατ'αρχάς καλωσήρθες!

Eίναι απόλυτα λογικό κοπέλα μου, να έχεις φοβίες. Aυτά που πέρασες δεν είναι και λίγα...

Όμως τώρα ξέρεις τί συμβαίνει και το αντιμετωπίζεις, άρα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα πια. Όλα θα πάνε καλά. Στο εύχομαι απ'την καρδιά μου!

Όσο για τα κολπικά υπόθετα που ρωτάς, θα σου πω ότι κι εμένα μου έδωσε ο γιατρός μου να βάλω. Έπαιρνα αντιβίωση λόγω αμυγδαλίτιδας και άρχισα να έχω κάποιες "μικροενοχλήσεις" στην ευαίσθητη περιοχή και ο γιατρός μου φοβήθηκε για μήκυτες.

Δεν τα έχω πάρει ακόμα γιατί απλά περιμένω να δω μήπως έχω βελτίωση, επειδή έκανα κάποιες πλύσεις με χαμομήλι και ήδη βλέπω διαφορά.

Aν δω χεροτέρευση, θα τα πάρω αμέσως.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης εμφανίζονται συχνότερα προβλήματα με μύκητες και ουρολοιμώξεις κα, είναι ευκολότερο να «τσιμπήσεις» κάτι τώρα, οπότε θέλει μεγαλύτερη προσοχή, και εγώ έκανα κάποια θεραπεία για μύκητες στην αρχή της εγκυμοσύνης μου κολπικά. (δεν νομίζω να υπάρχει έγκυος που να μην έχει κάνει) :lol::lol:

Μην σε ανησυχεί λοιπόν κάνε ότι σου είπε ο γιατρός η κολπική αγωγή είναι αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη. Μόνο μην χρησιμοποιήσεις το έμβολο (νομίζω ότι θα πρέπει να το αναφέρει και στις οδηγίες χρήσης) για κάθε αμφιβολία ρώτα το γιατρό σου.

Όλες μας έχουμε φοβίες στην εγκυμοσύνη το θετικό είναι ότι μέσα από το φόρουμ μπορούμε να τις συζητάμε και να τις «ξορκίζουμε»

Όλα θα πάνε καλά τώρα που εντοπίστηκε το πρόβλημα να έχεις μια υπέροχη συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου. :P:P

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΧΙΖΩ ΥΠΟΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ !!!!!!

Λοιπόν, κατ'αρχήν να πώ οτι εγώ προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξη, αρνούμαι να φορέσω χαντρούλες ματάκια κτλ., δεν θεωρώ οτι όλος ο γυναικείος πληθυσμός με ζηλεύει που είμαι έγκυος και γενικά δεν δέχομαι καμία αρνητική ενέργεια (ή δεν πιστεύω σε αυτήν οπότε δεν με επηρεάζει).

Έμεινα έγκυος ούσα άνεργη, οπότε έχω πολλά στο μυαλό μου για το πώς θα ανταπεξέλθουμε οικονομικά, αλλά από την άλλη χαίρομαι που έχω τη δυνατότητα να ξεκουράζομαι όσο θέλω, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες που υπήρχε και δεύτερος αμνιακός σάκος και έπρεπε να προσέχω διπλά! Τότε, παρ'όλο που δεν έκανα τίποτα κουραστικό, το ένα κυριολεκτικά εξαφανίστηκε, και έτσι δεν μπορούσα να κατηγορήσω κανέναν. Αυτά απλά γίνονται δυστυχώς.

Τώρα για τα υπόθετα, νομίζω οτι είναι εντελώς ασφαλή και δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Σε 2-3 μέρες νομίζω περνάνε αυτά τα θέματα, αν και μερικές φορές απ'ό,τι διαβάζω σε βιβλίο για την εγκυμοσύνη επανέρχονται αλλά δεν πρέπει να ανησυχούν την έγκυο.

Λοιπόν, ξέχνα την αρνητική ενέργεια, επικεντρώσου στην ψυχολογική σου κατάσταση για να ηρεμήσεις, χαμογέλα στους συναδέλφους και απλά κάνε τις δουλειές που νιώθεις καλά να κάνεις με το δικό σου ρυθμό, όταν και αν με το καλό επιστρέψεις στη δουλειά.

Εγώ επέλεξα να εργάζομαι εθελοντικά αυτό το διάστημα 4 ώρες την ημέρα περίπου και αισθάνομαι περίφημα. Το προτιμώ χίλιες φορές από το να αισθάνομαι σαν άρρωστη ή να κάνω δουλειές του σπιτιού και να περιμένω τον αντρούλη μου το βραδάκι. Πίστεψε και εσύ λίγο στον εαυτό σου και στο οτι στην τωρινή σου εγκυμοσύνη δεν έχεις ουσιαστικό πρόβλημα. Και η κολλητή μου κάθε μέρα έκανε ενέσεις και είναι τώρα στον 8ο μήνα. Αυτά είναι όλα προληπτικά και γι' αυτό υπάρχουν...

Καλή "ανάρρωση" λοιπόν και θετική σκέψη!

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Λοιπόν, ξέχνα την αρνητική ενέργεια, επικεντρώσου στην ψυχολογική σου κατάσταση για να ηρεμήσεις, χαμογέλα στους συναδέλφους και απλά κάνε τις δουλειές που νιώθεις καλά να κάνεις με το δικό σου ρυθμό, όταν και αν με το καλό επιστρέψεις στη δουλειά.

Καλή "ανάρρωση" λοιπόν και θετική σκέψη!

Συμφωνώ απολύτως :):):):):)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Sunsun,πιστεψε με,κι εγω πολυ θα το ηθελα να μη θεωρω πως ολοι οι αλλοι ζηλευαν την εγκυμοσυνη μου,αλλα κι εσυ αμα δουλευες εκει που δουλευω εγω και γνωριζες τα ατομα με τα οποια αναγκαστικα ερχομαι σε επαφη στο γραφειο,τοτε μπορει και να ειχες την ιδια αποψη με εμενα!!! Εννοειται πως δε θελω να πανικοβαλλω κανεναν με τις αποψεις μου περι "ματιου" και επιπτωσεων της ζηλιας,και ξερω πως γινομαι γραφικη με ολα αυτα,αλλα σιγουρα ισχυει το "φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισα". Εννοειται πως η εγκυμοσυνη δεν ειναι ασθενεια για να καθομαστε μονιμως σε εναν καναπε-εκτος κι αν η κατασταση το απαιτει-ομως ειναι πολυ καλυτερα η κοπελα να καθισει σπιτι της με την οικογενεια της και τους ανθρωπους που την αγαπουν παρα να ερχεται σε επαφη με μια συναδελφο που εξ αρχης της εδειξε το φθονο της για την κατασταση της.

Καλημέρα,

Κατ'αρχήν θα ήθελα να πω πως κι εγώ δεν ασχολούμουν με κανέναν γύρω μου για το τι λέει ή το πως με κοιτάει. Μέχρι να ξυπνήσω και να καταλάβω πως ο κόσμος ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι αγγελικά πλασμένος και πως η κακία και η ζήλια είναι καθημερινό φαινόμενο.

π.χ. Δεν είναι δυνατόν να έχω περάσει τις δυσκολίες που πέρασα, να παιδεύομαι για όσο καιρό έτρεχα σε γιατρούς κτλ, να έχω βάλει αυτή την συνάδελφο στο σπίτι μου, να την έχω ταϊσει, κοιμήσει κτλ, να μου το παίζει ότι πολύ με πονά και με το που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μένω έγκυος και εχω άδεια να μην μου τηλεφωνεί για να μου πεί έστω ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ και να λέει σε όλους (ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ - ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ) ότι έχω αφήσει τρομερές εκρεμμότητες. Το αν η οικογένεια μου έχει δύσκολη οικονομική καταάσταση το σκέφτηκε ????? Αν αυτοί οι άνθρωποι δεχθούν αυτά που λέει και γυρίσω με το καλό στη δουλειά και με κρατήσουν ΜΟΝΟ μέχρι όσο δεν μπορούν να με απολύσουν θα αισθανθεί όμορφα???? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΝΑΙ!!! :P

Εγώ λοιπόν από αυτούς τους ανθρώπους απογοητεύομαι. Και σίγουρα συμφωνώ με την joe πως ο καθένας μας από τα προσωπικά του βιώματα κρίνει. Όπως επίσης βλέπω από άλλες φίλες πως οι δικές τους συνάδελφοι είναι πολύ χαρούμενοι με την εγκυμοσύνη τους.

Τέσπα, σε ένα πράγμα κατέληξα μετά απο αυτό : ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΥΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΘΛΙΜΕΝΟΣ - ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...