Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Aυξημένη αυχενική πτυχή.... Β' επιπέδου

Recommended Posts

Θα του πεις οτι εχουμε αλλο τοσο μεχρι να ερθει το μικρο αδερφακι του,το οποιο θα του παιρνει τα παιχνιδια του,θα τον ξυπναει την νυχτα και (στο μυαλο του) θα διεκδικει την καρδια της μανουλας

Μην το παμε μετεπειτα οτι μπορει να του τρωει τις γκομενες,ειναι νωρις.

...αυτο ακριβως...ολα θα πανε καλα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

ειναι απιστευτο το ποσο πολυ κουνιεται!ξαπλωσα λιγο ν ηρεμησω αλλα δεν αντεχα να βλεπω τη κοιλια μου να πηγαινει περα δωθε απο τις κλωτσιες...Βοηθησε το θεεμου........

Ο αντρας μου οκαημενος προσπαθει να με κανει να δω θετικα... κι εγω τα βλεπω ολα μαυρα..Ο,τι λογια και να σας πω ειναι λιγα..σας ευχαριστω..ευχομαι οπως και να χει να ειμαι η τελευταια που περναω κατι τετοιο...

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Α,φιλεναδα,θα τα φαμε τα μουστακια μας.

Εγω ημουν η τελευταια,κοντρα μου πας τωρα και ειμαι και νευρικη?

Στηριξου στον αντρα σου,ειναι εκει και θελει να βοηθησει...Και ειναι πιο αντικειμενικος,εμεις με τα μωρα μας δεν θα ειμαστε ποτε.

Ολα θα πανε μια χαρα...Και θα σε δειρω οταν τα αποτελεσματα βγουν μια χαρα...Αλυπητα ομως....

Αντε,ματια μου,οι μανουλες αντεχουν τα παντα...

Κρατα δυναμεις για 2 γιους στην εφηβεια!!!Πω,πω,ο Θεος μαζι μας!

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Ax ρε χριστιανα μου....δε θα μπορεσω κατι τετοιο να το αντεξω...και το μονο που σκεφτομαι,ειναι η υπογραφη σου...να μη ξεχναω να αναπνεω..

Καρδια μου,μιλας για κατι πραγματικα και επιστημονικα τεκμηριωμενο...

Αυτη η υπογραφη δεν μπηκε πριν το διαβεβαιωσει ο καλυτερος γυναικολογος της Πατρας,ο καλυτερος εμβρυολογος της Ελλαδας και το καλυτερο εργαστηριο γενετικης (απ'οσο ξερω ολα αυτα,ε?)

Δεν θα φτασεις ποτε εσυ σε αυτο το σημειο,χαρα μου.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Δεν γραφω συχνα γιατι δεν προλαβαινω ομως τετοια θεματα παντα τα παρακολουθω και προσευχομαι να πανε ολα καλα.Μην στεναχωριεσαι (οσο μπορεις να το κανεις αυτο) και μην προδικαζεις τιποτα.Υπομονη και ολα θα πανε καλα.

Χριστιανα πρεπει να εισαι φοβερος ανθρωπος αφου τον δικο σου πονο τον μετατρεπεις σε δυναμη για τους αλλους.Να σαι καλα κοπελα μου και να ξερεις οσες δυσκολιες και να περασες, τα καλα,παντα με καποια μαγικη δυναμη τα εισπρατεις καποια στιγμη.Ειμαι σιγουρη οτι ετσι θα γινει και με σενα.Συγνωμη αν ξεφυγα λιγο!

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Ελενάκι μου γλυκό σε παρακαλώ μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω....

Είσαι δυνατή, πρέπει να είσαι δυνατή για χατήρι του μικρού σου και κυρίως γιαυτό το μωρό που κάνει τόσα κουνήματα σήμερα για να σου στείλει ένα μήνυμα...

"Μαμά είμαι εδώ και είμαι καλά!!!" Μην το στενοχωρείς λοιπόν...

Κάνε το σταυρό σου κοπέλα μου και θα δεις ότι με την άμνιο όλα θα είναι καλά και θα λες "μια περιπέτεια πέρασα και τίποτα άλλο!!!"

Ψηλά το κεφάλι μάναααααα!!!!

Τα προβλήματα μας τα στέλνει για να μην εφησυχάζουμε και να μην ξεχνάμε την πίστη μας..... θα ξεπαραστεί και αυτό με τον καλύτερο τρόπο, θα δεις....

Ότι χρειαστείς εδώ είμαι....

Αν θέλεις να πάρω και εγώ τον γιατρό μου ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσω, κάνει αυχενικές, β-επιπέδου και άμνιο στο ΙΑΣΩ.

στείλε μου μνμ στο κιν αν είναι!!!

Φιλάκια γλυκιά μου!!!!

lRZRp3.png

Προσπαθω να ειμαι δυνατη...μεχρι τις 17.30 θα εχει τελειωσει η διαδικασια της εξετασης,τι πρεπει να προσεξω μετα;Πρεπει να μεινω ξαπλωμενη;Θα μου δβσουν χαπια;Δε με νοιαζει ουτε το αγχος ουτε ηστεναχωρια ουτε ο πονος,μονο να ναι καλα το μωρακι μου..

Καρδουλα μου,γλυκια....

Στην ληψη τροφοβλαστη,η οποια δεν εγινε με τον κλασσικο τροπο σε μενα (τρεις ενεσεις,πιθανον αναισθητικες),αλλα μπαμ μια και εξω γιατι ο γιατρος δεν ηταν κανενας τυχαιος,το μονο που μου ειπε ηταν "Μην φυγεις απο Αθηνα τωρα,πιες εναν καφε και μετα".

Ισως λιγη ξεκουραση μετα δηλαδη...

Και αντε,να το ξαναπω,τι δεν σε νοιαζει η στενοχωρια?Δεν σε νοιαζει που στενοχωρεις το καρδουλακισου ΑΔΙΚΑ?

Οκ,σε καταλαβαινω..Γι'αυτο ομως και θα σε δειρω.......

VGI σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα.καλος ανθρωπος δεν ειμαι απλα δεν γουσταρω πια...ουτε πριν....οκ ολοι εμεις,αλλα μικρα μωρακια,με τοσες δυνατοτητες....

Ελενη,ολα θα πανε καλα!!!!!

Για πες,ειδες εχθες ειδηση στην τηλεοραση,ενος ετους μωρο να κυοφορει το διδυμο αδερφακι του????

Και μασας εσυ????

Αλβερτος Αινσταιν

μου ειχαν πει 3 μερες ξαπλα,κ 15 μερες οχι βαρη.μου εδωσαν κ αντιβιωση αμοξιλ 1000,κ μπουσκοπαν πλας για τον πονο.εγω δεν πηρα την αντιβιωση (γιατι μου ειχαν πει οτι ειναι προληπτικη )ουτε τα μπουσκοπαν,γιατι δεν ενιωσα κανενα πονο..μονο αγχος ειχα πολυ,κι εκεινη τη μερα το μωρακι μου κλωτσαγε συνεχεια.ξαπλα καθησα μονο δυο ωρες γιατι ειχα αρρωστα τα αλλα δυο παιδια.την ιδια μερα με την παρακεντηση,επαθε απυρετο σπασμο ο δημητρης μου,κ τον ειχα αγκαλια κ ετρεχα να βρω ταξι να παω στο παιδων,κ την επομενη η μεθεπομενη,γλιστρησα στον εμετο της βενετιας μ αυτην αγκαλια κ επεσα...αγιο ειχε αυτο το παιδι.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

Elkarak δεν εχω λογια να σου πω γι αυτο που περνας, μονο τις θετικες μου σκεψεις σου στελνω και ας μη γνωριζομαστε και ας μην εχουμε ξαναμιλησει ποτε στο φορουμ. Διαβασα την ιστορια σου και στεναχωρηθηκα πολυ, οχι γιατι θα εχει κατι το παιδακι σου, αυτο θα ειναι μια χαρα θα το δεις, αλλα γιατι πρεπει να υποβληθεις ξαφνικα σ αυτη τη διαδικασια, σωματικα και ψυχολογικα. Να εχεις αισιοδοξια και να σκεφτεσαι μονο θετικα, μη στεναχωρεις αδικα το παιδακι σου και το μωρακι στην κοιλιτσα σου. Ολα θα πανε πολυ καλα...Να το πιστεψεις και θα γινει. Σου στελνω τις καλυτερες ευχες μου για αισιο τελος αυτης της μικρης σου περιπετειας. Την επομενη φορα που θα ξαναμπω στο ποστ σας ελπιζω να διαβασω μονο ευχαριστα νεα.

ειμαι ασχετη με το θεμα αλλα αυτο που θα σου πω ειναι οτι ολα τα ασχημα φαινονται γρηγορα και ειναι ξεκαθαρα.δεν σηκωνουν περιπου η ασε να δουμε.εσει εισαι στη φαση της πιθανοτητασ οχι την βεβαιοτητας αρα μην αγχωνεσαι για κατι που δεν ειναι σιγουρο.δεν οφελει αν και ολες μας στη θεση σου στην ιδια κατασταση θα ειμασταν.θα δεις δεν ειναι τιποτα.αφου σου εβγαλαν δυο διαφορετικες μετρησεις ποιος μας λεει οτι δεν θα βγαλουν και μια τριτη? διαφορετικη?αφου το πρωτο τριμηνο δεν εδειξε τιποτα μη φοβασαι.κανε οτι πρεπει και εχε πιστη.κρατα μας ενημερες.φιλια.

Ειμαι κοντα στην βδομαδα που βρισκεσαι και μονο που διαβασα τι περνας σφιχτηκε η καρδια μου. Ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου ΚΑΛΑ ατοτελεσματα!!!!!!!!

Αχ κοριτσια μου γλυκα !Τα λογια σας ειναι βαλσαμο στη καρδια μου....Πηγα την εκανα και τελειωσα..τομονο που μου ειπε ο γιατρος οτι ηταν καθαρο το υγρο και οτι αυτο ειναι καλο...νομιζα για τα αποτελεσματα αλλα μου εξηγησε οτι απλα θα γινουν γρηγορα και ευκολα οι καλλιεργειες...δε μου μενει τωρα πια απο το να προσευχομαι στη Παναγια τη Μεγαλοχαρη να εχει το αγορι μου καλα....

Διαφημίσεις

μπραβο κοριτσακι μου ,αντε τωρα να δεις που ολα θα πανε μια χαρα και τα αποτελεσματα θα ειναι τα καλυτερα!!!!!!!!!!

κοιτα να ξεκουραστης τωρα και να εισαι λιγο προσεκτικη κανα δυο μερες,ετσι προληπτικα και μονο.............;)

elkarak καλη μου περναω ακριβως τα ιδια με εσενα , εκανα αυχενικηυ βγηκε 2,5 οριακη μου ειχε πει τοτε ο γιατρος και μου συστησε να μην κανω τροφοβλαστη τοτε αλλα να περιμενουμε το παπ-α μου βγηκε πολυ καλο και ετσι και εγω ησυχασα. Την προηγουμενη εβδομαδα πηγα για μινι β-επιπεδου και δυστυχως η αυχενικη πτυχη ειχε παει 5,3 και ο γιατρος μου ειπε πως τελικα πρεπει να κανω αμνιο. Σημερα πηγα για αμνιο το πρωι και περιμενω αυριο βραδυ τα αποτελεσματα θελω να σου πω ομως να μην ανησυχεις ο γιος μου ειχε αυχενικη 3 και καναμε κατευθειαν ληψη τροφοβλαστη που εδειξε πως ειναι υγιεστατος , και τωρα που ξαναειδα τις μετρησεις που ειχα τοτε στο μινι β-επιπεδου για να τις συγκρινω με τις τωρινες μου ειδα πως στις παρατηρησεις εγραφε "Παρατηρειται αυξημενη αυχενικη πτυχη 6mm'' τοτε ομως δεν ανησυχησαμε γιατι ειχα κανει ηδη τροφοβλαστη , σημερα στην αμνιο μου ειπε και ο δικος μου γιατρος πως ειναι καλο το αμνιακο υγρο γιατι ειναι καθαρο. Ελπιζω ολα να πανε καλα και στις δυο μας

Κι εμεις κοριτσια ευχομαστε οτι καλυτερο για τα μωρακια σας και αυριο ναμας ανακοινωσετε τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα.

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Elkaraki μου όλα θα πάνε καλά. Το πρωί που το διάβασα στενοχωρήθηκα αλλά δεν ανησύχησα, ίσως γιατί το προαίσθημά μου μού λέει ότι όλα είναι καλά, απλώς το μπεμπάκι σου σού κάνει καψόνια.

Δες και το μήνυμα της Κατερίνας23, νομίζω ότι είναι πολύ ελπιδοφόρο. Θυμόμουν ότι κάπου είχα διαβάσει για την Κατερίνα κι έψαχνα το πρωί να βρω μηνύματά της αλλά με το φόρτο της δουλειάς δεν πρόλαβα να ψάξω καλά. Και να που τώρα σου απάντησε η ίδια.

Όλα θα είναι καλά και για τις δυο σας.

Φρόντισε να ξεκουραστείς δυο-τρεις μέρες και να παραμείνεις ήρεμη.

Πότε βγαίνουν τα πρώτα αποτελέσματα της άμνιο? Σου είπαν?

5f27b8bd0c.png

Επισης κοριτσι μου προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη γινεται για τα παιδακια σου κυριως, στο λεω εγω που απο την προηγουμενη Παρασκευη κλαιω καθε μερα και δεν κοιμαμαι τα βραδια αλλα σημερα το πρωι πηγα με μια απιστευτη ηρεμια για την εξεταση οσο εβλεπα την μπουμπου μου στον υπερηχο αισθανομουνα πολυ χαλαρη και με κατεκλυσε μια απιστευτη θετικη ενεργεια απο εκεινη την στιγμη εχει εξαφανιστει σχεδον το αγχος νοιωθω οτι ολα θα πανε καλα ετσι νοιωθω και για σενα να δεις που τα παιδακια μας θα ειναι υγειεστατα!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια,κατερινα μου...εμεις εχουμε αυχενικη πτυχη 8,2...ειναι πολυ ανεβασμενη...η δικη σου κοριτσι μου ειναι ακριβως στο οριο,μην ανησυχεις καθολου,το φυσιολογικο ειναι κατω απο 6,οποτε το 5,3 νομιζω οτι ειναι μια χαρα, δε καταλαβαινω προς τι η αμνιο..Μπορεσα και κοιμηθηκα λιγο το βραδυ,αλλα ξυπνησα γυρω στις500 και απο τοτε στριφογυριζω...ειναι μεγαλη η αυχενικη μας ρε γαμωτο...

Τα πρωτα αποτελεσματα λογο σαββατοκυριακου θα τα παρω δευτερα γιατι τα στελνουν Αθηνα,οσο για το οτι ητανε καλο το υγρο δε το λαμβανω υπ΄οψιν μου..θυμαμαι οτι και οταν η Χριστιανα μαε εκανε τροφοβλαστη..της ειχε πει ο γιατρος οτι τα βλεπει καλα τα πραγματα..ισως να μου το ειπε για να αντεξω τις τεσσερις αυτες μερες μεχρι τα αποτελεσματα.

Καλημερα,Ελενακι μου.

Χαρα μου,ο γιατρος τοτε μου ειχε πει οτι τα βλεπει καλα τα πραγματα,αλλα που το συζητουσα με τα κοριτσια που με παιρνανε τηλεφωνο,φαινοτανε πολυ μαζεμενος.Δεν το ειχα πιστεψει.

Μην βασανιζεσαι,καρδουλα μου.Δυστυχως και στο σαιτ που μου απαντησαν εχθες,μου ειπαν τα ιδια με τον γιατρο σου.Οτι απλα ειναι κατι που πρεπει να το κοιταξεις,χωρις αμνιο κανεις δεν μπορει να ξερει.

Αν το καλοσκεφτεις,καρδουλα μου,ημουν απλα ατυχη...Οι πιθανοτητες,γιατι περι πιθανοτητων μιλαμε πια,ηταν με το μερος μου.60 τις 100 να ειναι υγιες.Δεν ειναι λιγο.

Θα σου στειλω πμ.

Αλβερτος Αινσταιν

elkaraki opως σου ειπα στην αυχενικη ειχα 2,5 και τωρα στο μινι βέπιπεδου 5,3 οχι στην βέπιπεδου το μινι το εκανα την προηγουμενη εβδομαδα που ημουνα 17+3 εσυ εκανες Β'επιπεδου που γινεται στις 22-24 εβδομαδες αρα λογικο να εχεις 8 οταν εγω εχω 5,3 και ειμαι 5 εβδομαδες πισω απο εσενα , στον γιο μου 17+2 ειχα 6,1 και ψαχνω τωρα το βέπιπεδου να δω ποσο ητανε τοτε αλλα δεν το βρισκω πουθενα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...