Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για δειτε κι εδω για καλλυντικα,μπορει να μην εχει την ποικιλια του strawberrynet,αλλα οι τιμες του ειναι πολυ καλες με μεταφορικα 7,5 λιρες.Δοκιμασμενο! http://www.chemistdirect.co.uk

Ενα αλλο ειναι και το http://www.hqhair.com πολυ καλο κι αυτο!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Όπως σας είχα γράψει παρήγγειλα στις 20-11 μία κρεμούλα από το fragrances , μου στείλαν μείλ στις 25-11 και μου έγραψαν ότι έστειλαν το πακετάκι μου. Από τοτε κάθε μέρα κοιτάω το γραμματοκιβωτιο μου μήπως και ερθει κάνα ειδοποιητήριο αλλά τζίφος. Τα λεφτά τα έβαλα σε χρεωστική και τραβηχτηκαν φυσικά κανονικά με την αποστολή του δέματος. Χθες είπα να τους στείλω ένα μείλ μήπως και υπάρχει περιπτωση να επέστρεψε πίσω ή αν μπορεί ακόμη και να χάθηκε το δεματάκι μου. Υπάρχει περίπτωση από τις 25-11 να μην έχει φτάσει ακόμη Ελλάδα???

Μου φαίνεται ότι πάει τζαμπα το 50 αρικο γαμώτο...:-(

Έχει συμβεί σε άλλη κοπέλα τέτοια καθυστέρηση??

Μην ανησυχείς! και η δική μου πρώτη παραγγελία άργησε: Παρήγγειλα δύο κρέμες Dr.Murad στις 18-11, το ειδοποιητήριο από το ταχυδρομείο ήρθε 7-12 για παραλαβή 8-12.Κατά τ’άλλα όλα τέλεια. Οι κρέμες, τις οποίες στην Ελλάδα φέρνει μόνο το Sephora (και αυτές όχι όλες) σχεδόν μισή τιμή!!!!!, η χρέωση στην πιστωτική ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και φυσικά χωρίς έξοδα αποστολής.

Κορίτσια τσεκάρετε τιμές να καταργήσουμε τα Hondos γιατί τελικά μας τα παίρνουν κανονικά!

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

Γεια σας.Ειμαι μελος στην Oriflame και ψαχνω κοπελες για να γραψω στην εταιρια.Ισως σας φαινετε αποτομος ο τροπος που το λεω αλλα προτιμω την ειλικρινια απο τα καλοπιασματα.Αν σας ενδιαφερει να ασχοληθητε με την πωληση `η απλα να αγοραζετε τα δικα σας προιοντα με 30% εκπτωση απο τις ηδη χαμηλες τιμες στειλτε μου πμ για περισσοτερες λεπτομεριες .Η εγγραφη ειναι εντελως δωρεαν και πραγματικα δεν εχετε κατι να χασετε.

Ευχαριστω.

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια μπηκα κι εγω σ αυτο το fragrancex αλλα προειδοποιει για τελωνειο!Εσεις που παραγγειλατε για δωστε μας τα φωτα σας!!Οντως πολυ καλες τιμες!!!

Καλά κάνει και προειδοποιεί για τελωνείο γιατί όντως υπάρχει αυτός ο φόβος. Προωπικά προσπάθησα σε όλες τις παραγγελίες να μείνω κάτω από τα 100ευρώ και μιας και ήταν χωρίς έξοδα αποστολής δεν ήταν πρόβλημα για μένα.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

κοριτσια μια φιλη μου ειδε ολες τις δημοσιευσεις σας και φυσικα θελει να κανει παραγγκελια αλλα δεν εχει καταλαβει τον τροπο χωρις πιστωτικη!μπορει καποια να τα γραψει πιο αναλυτικα.σε λιγο καιρο θα μου χρισιμευσουν και μενα!ευχαριστω.καλημερα

Καμμια απο εσας δηλαδη δεν εχει πληρωσει τελωνειο?Γιατι οι Σουηδοι εδω εναι πολυ τυπικοι και φοβαμαι για τελωνειο!!

Sorry αν γινομαι κουραστικη!!

Κοριτσακια..επιτελους έφτασε η πολυπόθητη κρεμουλα μου!!! Μια χαρα συσκευασμενη και κανονικοτατη για όσες μπορει να έχουν τις αμφιβολίες τους! Σιγουρα θα ξαναπαραγγειλω όταν χρειαστω κατι..απλά θα ξερω να κάνω πιο νωρίς την παραγγελια μου για να μην ξεμένω κιόλας!:wink:

Τωρα ετοιμάζω την παραγγελια μου από το chemistdirect όπου έχει καλλυντικά φαρμακευτικα περισσότερο και άλλα πολύ χρήσιμα ήδη..!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

και εγω εκανα πριν λιγο!!ελπιζω να τα εχουμε για τα Χριστουγεννα.....

απαντω στο δικο μου και λεω οτι μαλλον δε θα τα εχω!!!φορτωθηκαν μολις 11/12.....λιγο χλωμο με την κινηση που εχουν αυτες τις ημερες τα ταχυδρομεια....σνιφ σνιφ..

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω , πηγα χτες να παραγγείλω αρώματα και δεν τα στέλνει ελλαδα δυστηχώς!!!

kalamaraki μου δηλαδη έκανε παραγγελια και δεν τη δεχτηκαν?? Αφου στις πληροφοριες δεν μας εξαιρει καπου..θα μας τρελανουν οι Αγγλοι και θελω ένα σωρο πραγματα..με στενοχωρησες όντως..:roll: Τους έστειλα μειλ να δω τι θα μου πουν.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

kalamaraki μου δηλαδη έκανε παραγγελια και δεν τη δεχτηκαν?? Αφου στις πληροφοριες δεν μας εξαιρει καπου..θα μας τρελανουν οι Αγγλοι και θελω ένα σωρο πραγματα..με στενοχωρησες όντως..:roll: Τους έστειλα μειλ να δω τι θα μου πουν.

Για ποιο σαιτ λετε οτι δεν στελνει Ελλαδα?

Kι εγω χτες παρειγγηλα απο την fragransec (λιγο αργα ξεσηκωθηκα για παραγγελια,αλλα μολις χτες συνειδητοποιησα οτι only one week left για τα Χριστουγεννα)! Μου ηρθε mail οτι εφυγαν κιολας. Ποιος ξερει,θα τα εχω μεχρι τη Πρωτοχρονια ,ή θα μεινουν ολοι χωρις δωρο?

Γιατι χρηματα και για άλλα δωρα δεν υπαρχουν..

Καλε μου Αι Βασιλη,βαλε το χερακι σου!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα σε ολες. θελω να ρωτησω και εγω κατι μπηκα και εγω στο site που λετε για να παραγγειλω το αγαπημενο μου κραγιον απο την estee.βεβαια ειναι η πρωτη φορα που θα παραγγειλω ετσι και εχω μερικες αποριες γιατι μαλλον τα αγγλικα μου δεν ειναι σε καλη κατασταση και δεν καταλαβαινω τα προιοντα ερχονται στο ταχυδρομειο η στο τελωνειο?μπορει κανεις να ψωνισει με αντικαταβολη?ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ε?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ PLEASE.

κοριτσια καλημερα σε ολες. θελω να ρωτησω και εγω κατι μπηκα και εγω στο site που λετε για να παραγγειλω το αγαπημενο μου κραγιον απο την estee.βεβαια ειναι η πρωτη φορα που θα παραγγειλω ετσι και εχω μερικες αποριες γιατι μαλλον τα αγγλικα μου δεν ειναι σε καλη κατασταση και δεν καταλαβαινω τα προιοντα ερχονται στο ταχυδρομειο η στο τελωνειο?μπορει κανεις να ψωνισει με αντικαταβολη?ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ε?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ PLEASE.

Τα πραγματα πηγαινουν στο ταχυδρομειο,δεν μπορεις ομως ν αγορασεις με αντικαταβολη.Τωρα με το τελωνειο,επειδη ειχα φιλη στο ταχυδρομειο,εξαρταται σε ποιον θα πεσεις,αν δηλαδη ο υπαλληλος ειναι τυπικοτατος μπορει να ζητησει δασμους.Απ οτι ομως εχω καταλαβει το θεμα τελωνειου ειναι ακομα χαλαρο στην Ελλαδα!Ελα εδω (στη Σουηδια) να δεις,αμεσως σε παιρνουν τηλεφωνο!!Ελπιζω να σε βοηθησα!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΖΗΤΑΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ?Α!ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ?

Είναι τα στοιχεία που έχεις δηλώσει στην κάρτα σου και τα στοιχεία που δηλώνεις για να σου έρθουν τα αρώματα. Εγώ έβαλα τα ίδια στοιχεία γιατί μένω σε 1 διεύθυνση.

433965qzur0la2nd.gif

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω , πηγα χτες να παραγγείλω αρώματα και δεν τα στέλνει ελλαδα δυστηχώς!!!

Σε ποιο σαιτ αναφερεσαι?? Οχι, τιποτε αλλο, αλλα ετοιμαζομαι να βγαλω καρτα για να παραγγειλω απο το fragnancex :confused:.. Μη μεινω με τη χαρα :mrgreen::mrgreen:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Σε ποιο σαιτ αναφερεσαι?? Οχι, τιποτε αλλο, αλλα ετοιμαζομαι να βγαλω καρτα για να παραγγειλω απο το fragnancex :confused:.. Μη μεινω με τη χαρα :mrgreen::mrgreen:

οχι καλέ για το φραγκρανσ και το φραουλονετ!!!!!

αλλά για το http://www.chemistdirect.co.uk αναφέρομαι!!!

και που δηλωνουμε αν θελουμε δωρεαν εξοδα αποστολης η εκπτωση?

Προφανως οταν προχωρησεις με την παραγγελια υπαρχει καποιο πεδιο στο οποιο αν γραψεις free,δεν εχεις εξοδα αποστολης.Θα το δεις πανω ψηλα στην σελιδα μολις ανοιγει,εκει το γραφει,

USE CUPON CODE ''FREE''

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...