Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

Μόλις έκανα την παραγγελία μου, για αρχή μια κρεμούλα που την έχω ξαναδοκιμάσει για να δω αν έχει διαφορά, αν και στις κρέμες πώς να κάνουν νοθεία ή απομίμηση..άντε στα αρώματα..αν και από ότι είδα κοπέλες ψωνίζουν και είναι μια χαρά ευχαριστημενες..

Θα σας ενημερώσω όταν παραλάβω..ελπίζω να μην αργήσυν πολυ!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδιά, αν κάνεις register στο fragrancex, μαζεύεις πόντους ανάλογα με το ποσό και κερδίζεις μελλοντικές εκπτώσεις! Μάλιστα αν πάρεις προϊόντα 1000 δολαρίων εξασφαλίζεις έκπτωση 10%!!! Κρίμα, εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι κι έχω κάνει ήδη 3-4 παραγγελίες, τους έχασα αυτούς τους πόντους...

Πέρασα χτες από Χόντος και πρόσεξα πόσες πολλές πωλήτριες προωθούν τα καλλυντικά (μισθός+ένσημα+μπόνους) λογικό είναι μετά τα καλλυντικά να κοστίζουν όσο κοστίζουν. Επομένως ειναι λογικό τα ηλεκτρονικά καταστήματα να έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές και τα προϊόντα τους να είναι αυθεντικά. Το μόνο που θέλει προσοχή με τις αγορές από το ιντερνετ είναι να μην αρχίσεις και αγοράζεις πράγματα που δε χρειάζεσαι με το σκεπτικό ότι στα καταστήματα τα έχουν πολύ πιο ακριβά.

ΛΟιπόν μου απάντησαν πως επειδή είναι outlet μερικές φορές συμβαίνει να μην υπάρχει ζελατίνα και αν θέλω μπορώ να τα επιστρέψω με έξοδα αποστολής δικά μου...Πάντως οι κολώνιες είναι αυθεντικές.

Παιδιά, αν κάνεις register στο fragrancex, μαζεύεις πόντους ανάλογα με το ποσό και κερδίζεις μελλοντικές εκπτώσεις! Μάλιστα αν πάρεις προϊόντα 1000 δολαρίων εξασφαλίζεις έκπτωση 10%!!! Κρίμα, εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι κι έχω κάνει ήδη 3-4 παραγγελίες, τους έχασα αυτούς τους πόντους...

Όταν λες register εννοείς να έχουμε κωδικό και password;

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Εχω κάνει κι εγώ αρκετές πραγγελίες απο Strawberrynet (απο το 2004 που το ανακάλυψα). Πολύ καλή και ταχύτατη εξυπηρέτηση. Έτυχε να κάνω παραγγελία Πέμπτη και να έρθουν τα προϊόντα την Δευτέρα! Πως γίνεται, δεν ξέρω. Επίσης απαντάνε αμέσως στα mail!

Προχθές έκανα την πρώτη μου παραγγελία στο Fragancex και είμαι περίεργη να δω πότε θα έρθει η μάσκα που περιμένω!

Ανακάλυψα πριν 2-3 μήνες και ένα άλλο site παρόμοιο με το Strawberrynet και έχω την εντύπωση οτι πρόκειται για την ίδια εταιρία με διαφορετικό όνομα! Έχουν ακριβώς τα ίδια προϊόντα, με τις ίδιες τιμές! Έδρα είναι η Κίνα και σ' αυτή τη περίπτωση. Λέγεται Beautive.

το γελοίο είναι οτι δεν χρειάζομαι τίποτα τώρα , τα πήρα από σεφορά τον σεπτέμβρη αλλά κοιτόντας τις τιμές με τρώει το ποντικι μου να πάρω,,,,,,,

Όχι να μην πάρεις!!!:D Το ότι τα βρίσκουμε πιο φτηνά δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε άσκοπες αγορές...

Διαφημίσεις

ναι καλε...λέω απλά ότι με ξύνει το ποντίκι μου....

μπάινω κάθε μέρα και λέω ..."μόλις τελειώσει η κρέμα μου , αυτήν θα πάρω της biotherm γιατί ελλάντα δεν είχα λεφτά να την αποκτήσω...!" και κάνω όνειρα!

κοριτσια καλησπερα, νακανω καποιες ερωτησεις? τα καλληντικα αυτα απο που ερχονται απο κινα? γιατι ετσι νομιζω πωσ ειπε μια κοπελα? αρα ειστε σιγουρες οτι ειναι γνησια? εννοω οτι κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι απο γαλλια τα αρωματα ιταλια?και σε τι διαφερουν αυτα που αγοραζετε απο τα σαιτ που αναφερατε με αυτα που πωλουντε στους δρομους και φερουν την γνησια ονομασια,συσκευασια,περιτυλιγμα ταινια κουτι και οσμη?α και κατι ακομη εχουν εγγυηση επιστροφης χρηματων η εγγυηση επιστροφης προιοντος? σας ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας.

κοριτσια καλησπερα, νακανω καποιες ερωτησεις? τα καλληντικα αυτα απο που ερχονται απο κινα? γιατι ετσι νομιζω πωσ ειπε μια κοπελα? αρα ειστε σιγουρες οτι ειναι γνησια? εννοω οτι κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι απο γαλλια τα αρωματα ιταλια?και σε τι διαφερουν αυτα που αγοραζετε απο τα σαιτ που αναφερατε με αυτα που πωλουντε στους δρομους και φερουν την γνησια ονομασια,συσκευασια,περιτυλιγμα ταινια κουτι και οσμη?α και κατι ακομη εχουν εγγυηση επιστροφης χρηματων η εγγυηση επιστροφης προιοντος? σας ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας.

Τα αρώματα έρχονται από Αμερική αλλά κατασκευάζονται κανονικά στη χώρα τους (πχ. Γαλλία, Γερμανία) κανονικά όπως αυτά που πωλούνται κι εδώ. Αυτά που πωλούνται στους δρόμους άμα τα προσέξεις έχουν κάποιες διαφορές, δεν είναι ολόιδια, είμαι "μαϊμού" κοινώς, και το άρωμά τους δεν είναι ακριβώς το ίδιο, είναι κάτι σαν αυτό... Έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων αλλά πληρώνεις εσύ τα έξοδα αποστολής, οπότε δεν ξέρω αν συμφέρει να επιστρέψεις κάτι... Μπορείς να κάνεις μια μικρή δοκιμαστική παραγγελία να δεις και μόνη σου...

Όταν φορας ένα άρωμα ή όταν ένα δικό σου πρόσωπο φοράει ένα άρωμα είσαι σε θέση να καταλαβαίνεις αν ειναι αυθεντικό ή όχι. Έχω παραγγείλει και παραλάβει 5 αρώματα και περιμένω άλλα τόσα. Όλα ανεξαιρέτως ήταν αυθεντικότατα. Επίσης αυτά που αναφέρεις για τους πλανόδιους δεν είναι ακριβή. Έχει πάρει η μητέρα μου ένα και ήταν άθλια απομίμηση όσον αφορά τη συσκευασία και ελεινό όσον αφορά το άρωμα αυτό καθεαυτό.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ORIFLAME TA ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕς ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ.

Διαφημίσεις

Τα αρωματα της oriflame δυστυχώς δεν εχουν καμια διάρκεια...

Οτι εχω πάρει απο εξω ειναι ακριβως σαν αυτά που παιρνω χροοοοονια τωρα απο τον Χοντο...

Ειναι οικονομικά της oriflame( οταν εργαζομουν στην τηλεόραση μου ερχοντουσαν σακουλες και σακουλες απο αυτά και ομολογώ πως τα περισσοτερα ηταν καλά...) αλλά η διάρκεια των αρωματων ηταν πολύ μικρή...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Φίλη μου έχουμε κατανοήσει από την αρχή την προσπάθεια που κάνεις να μας πείσεις για την oriflame. Και εγώ μέχρι πριν 1 χρόνο ήμουν μέλος αλλά δεν συγκρίνονται τα αρώματα αυτά με τα άλλα ούτε και οι κρέμες...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κορίτσια παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη συζήτηση εδώ και μέρες και έχω να πω πως τελικά με....ΠΕΙΣΑΤΕ (αλλο που δεν ήθελα)! Ε ναι λοιπον παρήγγειλα 1 άρωμα τεστερ, 1 scrub της Clinique και 1 maskara από το fragrancex. Ειδομεν. Πάντως εψαχνα να βρω και 1 μασκα μαλλιων της Kerastase αλλά ήταν out of stock. Κανένα site για να βρουμε φτηνες μάσκες και προιοντα Kerastase έχετε? Δεν θέλω να δίνω πάλι 40? για 1 μάσκα στο κομμωτηριο και έχω αρχίσει να ξεμένω.

s-age.pngs-age.png

κοριτσια δεν προσπαθω να σας πεισω για κατι το οποιο δεν θελετε να γνωρισετε εαν δεν το εχετε δοκιμασει και εγω επερνα χρονια διαφορα αρωματα επωνυμα αλλα ειπα να δοκιμασω και κατι αλλο.αλλωστε τα οικονομικα των περισσοτερων φανταζομαι αρχιζουν και στενευουν.

Εγώ πάντως πάλι έκανα παραγγελία των 150 ευρώ!

Πήρα ένα σωρό αρώματα τα οποία τα μισά είναι για δώρα Χριστουγέννων.

Έχω καταευχαριστηθεί το "M" της Mariah Carey, που ο ανδρούλης μου μου πήρε ακριβώς πριν από 1 χρόνο το 30 ml μπουκάλι 60 ευρώ, και γω πήρα των 100 ml, 20 ευρώ!!!!

Μα καλά έχω τρελλαθεί και είναι το γνησιότατο!!!

Δοκίμασα και το make-up της cliniqe και είναι απλώς σούπερ!

Σας το συστήνω να παραγγείλετε από frangranceX χωρίς δισταγμό.

433965qzur0la2nd.gif

κοριτσια δεν προσπαθω να σας πεισω για κατι το οποιο δεν θελετε να γνωρισετε εαν δεν το εχετε δοκιμασει και εγω επερνα χρονια διαφορα αρωματα επωνυμα αλλα ειπα να δοκιμασω και κατι αλλο.αλλωστε τα οικονομικα των περισσοτερων φανταζομαι αρχιζουν και στενευουν.

Όπως και να έχει η συζήτησή μας αφορά τα καλλυντικά την αγορά τους μέσω νετ και τα σαιτ αυτά και οχι την προώθηση της εκάστοτε εταιρείας oriflame αν δεν απατώμαι!

Αρα καλύτερα να συζητήσεις για τα προιόντα αυτά κάπου αλλού!

Kαι εγω γενικα δοκιμαζω ευκολα καλλυντικα, αλλα δυτυχως τα oriflame ουτε τα αρωματα αλλα ουτε και τα καλλυντικα τους δεν εχουν διαρκεια.Αν θα ψωνισω απο καταλογο θα ειναι μονο της αβον κ αυτο γιατι θελω να βοηθησω μια φιλη μου, αλλα και γιατι ειναι καλυτερα στη διαρκεια κ στο αποτελεσμα απ οτι η οριflame.

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Kαι εγω γενικα δοκιμαζω ευκολα καλλυντικα, αλλα δυτυχως τα oriflame ουτε τα αρωματα αλλα ουτε και τα καλλυντικα τους δεν εχουν διαρκεια.Αν θα ψωνισω απο καταλογο θα ειναι μονο της αβον κ αυτο γιατι θελω να βοηθησω μια φιλη μου, αλλα και γιατι ειναι καλυτερα στη διαρκεια κ στο αποτελεσμα απ οτι η οριflame.

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!ειναι η αδελφη μου στην Αβον και οντως εχει καλυτερα απο οριφλαμε, μαλιστα οι κρεμες της ειναι βραβευμενες και καποιες χωρις παραμπενς- ηταν η ξαδελφη μου!!(οικογενειακως στις κρεμες και τα αρωματα) τελοσπαντων....ειναι και τι παει στον καθε τυπο δερματος!!

Κορίτσια,έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή κρέμα προσώπου;Θέλω να πάρω απο fragrancex που τις έχει σε καλύτερες τιμές απ'ότι εδώ στην Ελλάδα.Είμαι 32 και έχω λιπαρό δέρμα με τάση ακμής.Και καμία κρέμα για τα μάτια;Δεν έχω μαυρους κύκλους ή σακούλες,μόνο λεπτές ρυτίδες έκφρασης στο πλάι..:)

ο λογος που πηρα το θαρρος και εγραψα στο θεμα αυτο ηταν ο τιτλος πολυ ποιο φτηνα καληντικα.... σας ευχαριστω παντως για τις αποψεισ στις απαντησεις οποιες και εαν ηταν αυτες

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...