Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανάποδα παιδικά καθίσματα

Recommended Posts

καλησπέρα ζουζουνελ!

Για τα χερακια εξω απο τις ζωνουλες οντως υπάρχουν τα clip που ανέφερε jen, η δοκιμασε να τον δενεις ποιο σφιχτα.τουλ εμεις οταν δεν την δενουμε σφιχτα τα βγαζει τα χεράκια της.

Οσο για το κεφαλάκι κ της δικιάς μου στο ίδιο κάθισμα στην τελευταια θέση ανάκλισης πέφτει το κεφαλάκι της οταν κοιμάται αλλά κ κάθισμα που να κοιταει μπροστα να είχες πάλι το ίδιο πρόβλημα θα είχες μη νομίζεις ..( το χω δει κ στα ανίψια μου που κοιτάνε μπροστα σε επίσης ακριβό κάθισμα ..) Εμεις της βάζουμε ενα μαξιλαράκι ψηλο στο λαιμουδακι της οποτε το κεφαλακι οταν κοιμάται ακουμπα στο μαξιλαράκι κ δεν κρεμά Μαλιστα εχει μάθει κ το παιρνει αγκαλιά !! Δοκιμασε το

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 942
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πειτε μου βρε κορίτσια καμια λύση, γιατι είμαι ετοιμη να το σουτάρω το besafe...

ο γιος μου (26 μηνών) όταν του δενω τις ζωνες στο καθισματάκι, περνάει τα χερια του απο μεσα και τις κατεβάζει. όσες φορές και να του τις φορέσω, θα τις βγάλει. εχετε κάποιο κόλπο να τις σταθεροποιήσω? σκέφτομαι μεχρι και να τρυπήσω τα προστατευτικά να περάσω κάποιο κορδόνι ίσως?...

επίσης όταν τον παίρνει ο υπνος, το κεφαλάκι του γέρνει πολύ μπροστα, σχεδόν διπλώνεται στα δύο. συνηθως στα μεγαλα ταξίδια καθομαι κι εγώ πίσω (αναμεσα σε δυο καθισματάκια, φανταστείτε άνεση!) και του κρατάω το κεφαλάκι!

εκνευρίζομαι φοβερά, γιατι το besafe το χρυσοπλήρωσα για καλύτερο και τελικά πιο σωστά καθεται στο φθηνό chicco που εχουμε βαλει στο δεύτερο (μικρό) αυτοκινήτο...

Καμιά ιδέα???

Eίμαι ετοιμη να πάρω το izy sleep της besafe. Mη μου λες τέτοια τώρα που το έχουμε πάρει απόφαση...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλησπέρα ζουζουνελ!

Για τα χερακια εξω απο τις ζωνουλες οντως υπάρχουν τα clip που ανέφερε jen, η δοκιμασε να τον δενεις ποιο σφιχτα.τουλ εμεις οταν δεν την δενουμε σφιχτα τα βγαζει τα χεράκια της.

Οσο για το κεφαλάκι κ της δικιάς μου στο ίδιο κάθισμα στην τελευταια θέση ανάκλισης πέφτει το κεφαλάκι της οταν κοιμάται αλλά κ κάθισμα που να κοιταει μπροστα να είχες πάλι το ίδιο πρόβλημα θα είχες μη νομίζεις ..( το χω δει κ στα ανίψια μου που κοιτάνε μπροστα σε επίσης ακριβό κάθισμα ..) Εμεις της βάζουμε ενα μαξιλαράκι ψηλο στο λαιμουδακι της οποτε το κεφαλακι οταν κοιμάται ακουμπα στο μαξιλαράκι κ δεν κρεμά Μαλιστα εχει μάθει κ το παιρνει αγκαλιά !! Δοκιμασε το

οσο σφιχτά και αν τον δέσω, τα βγαζει τα χερια. ασε που πόσο να το σφίξεις, θα πονάει το παιδί. το μαξιλαράκι το δοκίμασα, βολεύει όταν εχει το κεφαλάκι στο πλάι, αλλά όταν το βαζει στο κέντρο, πεφτει μπροστά. στο άλλο καθισματάκι το φτηνο που κοιτάει μπροστα δε συμβαίνει αυτό, γιατί έχει πιο μεγάλη ανάκληση.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Eίμαι ετοιμη να πάρω το izy sleep της besafe. Mη μου λες τέτοια τώρα που το έχουμε πάρει απόφαση...

δε θελω να σε απογοητεύσω, αλλα εγώ το μετάνοιωσα

αν λυθούν τα θεματα μας, θα το ξανασκεφτω... για την ώρα πάντως δεν το θεωρώ ασφαλές, αφού βγάζοντας τα χερακια εξω ουσιαστικά κρατιέται στο καθισμα μόνο από τη μέση και κάτω, ενω το κεφαλάκι που γέρνει τόσο μπροστά εκτός από άβολο, το θεωρώ και επιβαρυντικό για τον αυχένα του.

συμφωνώ (ή τουλάχιστον συμφωνούσα μέχρι πρόσφατα) ότι τα αναποδα καθισματα ειναι πιο ασφαλή από τα κλασικά καθισματα, αλλά μήπως τελικά τα μείονεκτήματά τους τα καθιστούν πιο επικίνδυνα?

εν πασει περιπτωσει για να μην κινδυνολογώ χωρίς λόγο, θα παρω τα κλιπ, θα δω τι γίνεται με την ανάκλιση και βλέπουμε

οι άλλες μαμαδες με τετοια καθισματάκια δεν εχουν παρομοια προβλήματα, αναρωτιέμαι? ειναι όλες ευχαριστημένες?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ με το δικό μας (britax hi way) έχω πρόβλημα ότι καθιστά την θέση του συνοδηγού κάθετη 90 μοιρών και συνεπώς καθόλου άνετη για ταξίδι...:(

Και μας είχε πει ότι χωράει στο πόλο αλλά δεν μας είπαν ότι ο συνοδηγός θα βγαίνει σαν μπαστούνι...

Οπότε εγώ μετάνιωσα το ότι δεν πήραμε ένα που να έχουμε την επιλογή να το γυρίζουμε και προς τα μπροστά για τα μεγάλα ταξίδια...

gwggp2.png ISWTp2.png

Εγώ με το δικό μας (britax hi way) έχω πρόβλημα ότι καθιστά την θέση του συνοδηγού κάθετη 90 μοιρών και συνεπώς καθόλου άνετη για ταξίδι...:(

Και μας είχε πει ότι χωράει στο πόλο αλλά δεν μας είπαν ότι ο συνοδηγός θα βγαίνει σαν μπαστούνι...

Οπότε εγώ μετάνιωσα το ότι δεν πήραμε ένα που να έχουμε την επιλογή να το γυρίζουμε και προς τα μπροστά για τα μεγάλα ταξίδια...

το britax multi-tech νομιζω ειναι αυτο που γυρναει και μπροστα σωστα???εγω εστειλα εχθες μειλ γι"αυτο το καθισμα και περιμενω να μου απαντησουν.....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

το britax multi-tech νομιζω ειναι αυτο που γυρναει και μπροστα σωστα???εγω εστειλα εχθες μειλ γι"αυτο το καθισμα και περιμενω να μου απαντησουν.....

Δεν θυμάμαι ποιο είναι, είναι λίγα μοντέλα που το έχουν αυτό και ακριβά και ογκώδη.

gwggp2.png ISWTp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα μανούλες!θα ήθελα τη βοηθεια σας!θέλω να πάρω κάθισμα στη μικρή μου και μπήκα στο carseat.se και μου πρότειναν το BRITAX HI WAY II.

τώρα θέλω όποια το έχει να μου πει εντυπώσεις,επίσης να μου πείτε αν έχει καμια ΜΑΤΙΖ για να δω αν χωράει..κι αν το χει ψάξει καμία και υπάρχει και στην Ελλάδα σε καλύτερη τιμή(που δε νομίζω!) και γενικά ότι πληροφορίες ή προτάσεις έχετε δεκτές!ευχαριστώ!

3IrTp3.png

Καλημέρα μανούλες!θα ήθελα τη βοηθεια σας!θέλω να πάρω κάθισμα στη μικρή μου και μπήκα στο carseat.se και μου πρότειναν το BRITAX HI WAY II.

τώρα θέλω όποια το έχει να μου πει εντυπώσεις,επίσης να μου πείτε αν έχει καμια ΜΑΤΙΖ για να δω αν χωράει..κι αν το χει ψάξει καμία και υπάρχει και στην Ελλάδα σε καλύτερη τιμή(που δε νομίζω!) και γενικά ότι πληροφορίες ή προτάσεις έχετε δεκτές!ευχαριστώ!

και εμας αυτο μας προτειναν.το σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει καν στην ελλαδα,η αγορα μεσω ιντερνετ ειναι μονοδρομος.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα angie! Εμείς έχουμε πάρει το προηγούμενο μοντέλο, το britax high way elite και χωράει μέσα σε peugeot 107, με μόνο μειονέκτημα ότι στριμώχνει λίγο το κάθισμα του συνοδηγού, όπως έγραψε πιο πάνω και η Jen.

Νομίζω η διαφορά με το προηγούμενο μοντέλο είναι το πόδι στήριξης, το οποίο είναι πιο μακρύ (ευτυχώς, γιατί εμείς είχαμε ένα προβλημα και δεν έφτανε στο δάπεδο του αυτοκινήτου).

Μπορείς να ρωτήσεις τον Hakan αν οι διαστάσεις των δύο μοντέλων είναι οι ίδιες και να δοκιμάσεις το δικό μας hi-way στο matiz να δεις πώς κάθεται, αν σε βγάζει ο δρόμος καμιά μέρα από Ν. Σμύρνη ;) .

5k3tp2.png

Aυτό έχουμε και το έχουμε βάλει σε πόλο.

Η θέση του συνοδηγού ειναι μονίμως κάθετη δεν μπορεί να κάνει ανάκλιση. Αυτό θεωρώ και το μεγαλύτερο αρνητικό του. Κατά τα άλλα είναι οκ.

gwggp2.png ISWTp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...
δε θελω να σε απογοητεύσω, αλλα εγώ το μετάνοιωσα

αν λυθούν τα θεματα μας, θα το ξανασκεφτω... για την ώρα πάντως δεν το θεωρώ ασφαλές, αφού βγάζοντας τα χερακια εξω ουσιαστικά κρατιέται στο καθισμα μόνο από τη μέση και κάτω, ενω το κεφαλάκι που γέρνει τόσο μπροστά εκτός από άβολο, το θεωρώ και επιβαρυντικό για τον αυχένα του.

συμφωνώ (ή τουλάχιστον συμφωνούσα μέχρι πρόσφατα) ότι τα αναποδα καθισματα ειναι πιο ασφαλή από τα κλασικά καθισματα, αλλά μήπως τελικά τα μείονεκτήματά τους τα καθιστούν πιο επικίνδυνα?

εν πασει περιπτωσει για να μην κινδυνολογώ χωρίς λόγο, θα παρω τα κλιπ, θα δω τι γίνεται με την ανάκλιση και βλέπουμε

οι άλλες μαμαδες με τετοια καθισματάκια δεν εχουν παρομοια προβλήματα, αναρωτιέμαι? ειναι όλες ευχαριστημένες?

εχουμε κι εμεις το izi sleep και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!Δεν εχω προβλημα με τις ζωνες,κουμπωνουν και σφιγγουν πολυ γερα!Μηπως δεν τις δενεις αρκετα σφικτα;;;

Μπηκα για αλλο λογο και ειδα και το μυνημα σου κι απανταντησα!

Το δικο μου θεμα ειναι οτι θελω να αγορασω το izi combi x3 της be safe.

Καπου ειχε παρει το ματι μου πριν πολυ καιρο οτι καποιες κοπελες το ειχαν παραγγειλει απο Αγγλια πολυ πιο οικονομικα.Λογω φορτου εργασιας συν το παιδι δν εχω το χρονο να ψαξω ολες τις σελιδες!

Αν καποιος γνωριζει ας με βοηθησει παρακαλω!!!

ευχαριστω πολυ!!!!!!!:D

Mετά απο οσα διάβασα θα ήθελα να παρω και εγω ανάποδο παιδικο κάθισμα για λογους ασφαλείας , αλλα ο μπαμπάς μας είναι αρνητικός γιατι το παιδι τώρα που είναι ακομη σε ανάποδο δεν βλέπει τον οδηγο και μονο αν καποιος κάτσει διπλα του ηρεμεί στο ταξίδι . Οποτε σκεφτομαι να παρω καθισμα που να κοιτάει και μπρος και πισω .

Επίσης το αμάξι δεν εχει ισοφιξ , συνεπως απο Ελλαδα η μονο επιλογή είναι το iZi Combi X3 χωρίς βάση isofix?

Εχετε να προτείνετε κατι αλλο ωστε να ειναι ασφαλες και να κοιτάει και μπροστα ?

Για το britax first class plus τι γνωμη εχετε ?

Το http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx?tabid=tab1

δεν εχει δοκιμες για αυτα τα δυο καθισματάκια .

JJBjp3.png

Αγορασα πριν από λιγες μερες το Britax Multi Tech και το τοποθετησα αναποδα. Παρατηρησα ότι παρολο που το αγορακι μου είναι 1,5 χρονων τα ποδαρακια του τα εχει μαζεμενα όταν τον βαζω στο καθισμα και μαλιστα για να βολευτει τα τοποθετει στο πλαι. Προβληματιζομαι αν ψηλωσει και άλλο πως θα χωραει αφου ηδη βλεπω ότι είναι αρκετα αβολα. Επισης η πλατη του καθισματος είναι καθετη πραγμα που σημαινει ότι είναι πολύ δυσκολο να βολευτει για να κοιμηθει (το τοποθετησα πισω από τον συνοδηγο). Παρολο που το πηρα για να το τοποθετω αναποδα και φυσικα το ακριβοπληρωσα σκεφτομαι να το γυρισω μπροστα μηπως είναι πιο βολικο για το μωρο.

Οσοι έχετε το ιδιο καθισμα αντιμετωπισατε τα ιδια ή εγω κατι δεν εχω κανει καλα στην τοποθετηση του?

Ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Κλειώ το britax first class plus το έχουμε εμείς και δε μπορώ να πω ότι έχουμε ξετρελαθεί κιόλας. Η ζώνη του καθίσματος χαλαρώνει πολύ σύντομα και θέλει διαρκώς επανατοποθέτηση το καρεκλάκι και σε μερικά αυτοκίνητα δεν τοποθετείται σταθερά, καθώς αν το τραβήξεις προς την πλάτη του καθίσματος μετακινείται προς τα εκεί. Υπάρχει και σχετικό θέμα που είχε ανοίξει η soevan7. Επιπλέον το κάλυμμα του είναι απαράδεκτο και το παιδί γίνεται λούτσα το καλοκαίρι από τον ιδρώτα. Τέλος προς τα πίσω μπορείς να το βάλεις μόνο μέχρι τα 13 κιλά. Από τα 13-18 πρέπει να κοιτάει μπροστά, αλλιώς δεν ισχύουν οι προδιαγραφές ασφαλείας.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Σε ευχαριστώ miriki . Οτι μετα τα 13 κιλα πρεπει να το γυρίσω μπροστά το διαβασα στις οδηγίες . Αλλα και για το combi προβληματίζομαι , γιατι και να χωρεσει στο peugeot 106, δεν ξερω αν θα χωράει κάποιος να κάτσει μπροστά και επιπλεον δεν ξερω ποσο ευκολη είναι η τοποθετηση , ωστε οταν χρειάζεται να το γυρίσεις μπροστά . Επιπλέον μου είπαν οτι δεν εχει και πολυ καλή ανάκληση . Οποτε σκέφτομαι και το maxi cosi tobi που υποτίθεται αν και κοιτάει μπροστά οτι είναι εξίσου ασφαλές με το be safe .

JJBjp3.png

Αγορασα πριν από λιγες μερες το Britax Multi Tech και το τοποθετησα αναποδα. Παρατηρησα ότι παρολο που το αγορακι μου είναι 1,5 χρονων τα ποδαρακια του τα εχει μαζεμενα όταν τον βαζω στο καθισμα και μαλιστα για να βολευτει τα τοποθετει στο πλαι. Προβληματιζομαι αν ψηλωσει και άλλο πως θα χωραει αφου ηδη βλεπω ότι είναι αρκετα αβολα. Επισης η πλατη του καθισματος είναι καθετη πραγμα που σημαινει ότι είναι πολύ δυσκολο να βολευτει για να κοιμηθει (το τοποθετησα πισω από τον συνοδηγο). Παρολο που το πηρα για να το τοποθετω αναποδα και φυσικα το ακριβοπληρωσα σκεφτομαι να το γυρισω μπροστα μηπως είναι πιο βολικο για το μωρο.

Οσοι έχετε το ιδιο καθισμα αντιμετωπισατε τα ιδια ή εγω κατι δεν εχω κανει καλα στην τοποθετηση του?

Ευχαριστω!

Χαρά έχουμε το ίδιο κάθισμα και η κόρη μου είναι 2,5 χρονών, έχει περάσει το ένα μέτρο και δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ποδαράκια της. Τα βάζει μπροστά της κανονικά ή και τα σηκώνει και τα ακουμπάει στην πλάτη του καθίσματος του αυτοκινήτου. Πλάγια πάντως δε τα βάζει. Νομίζω ότι κάτι δεν έχεις κάνει σωστά στην τοποθέτησή σου και πρέπει να είναι το εξής:

Κάτω από το κάθισμα στο μπροστινό μέρος του υπάρχει ένα πλαστικό. Θα το γυρίσεις ανάποδα και θα βγει προς τα έξω.Ετσι δημιουργεί σκαλοπάτι για τα πόδια του παιδιού και ανασηκώνει το μπροστινό μέρος του καθίσματος για να μην είναι κάθετη η πλάτη και έτσι θα έχει κλίση το κάθισμα και θα μπορεί να κοιμάται κιόλας. Αυτό θα το κάνεις όσο το κάθισμα το έχεις ανάποδα. ΌΤαν το γυρίσεις προς τα μπροστά θα το ξαναδιπλώσεις αυτό που σου λέω να κάνεις.

Προσπάθησε να το κάνεις κι αν δε τα καταφέρεις πέστο μου για να το ξαναδούμε καλύτερα.

• 2 εβδομάδες μετά...

Λοιπόν, επειδή και εγώ ειμαι έτοιμη να πάρω το επόμενό μας καθισματάκι (σε κανα μήνα δηλαδή), επικοινώνησα με τον Hakan, στο carseat.se, και ειμαι αναμεσα σε δυο (αρχικα ημουν αναμεσα σε τρια)...το maxi cosi mobi κ στο britax hi way...το αμαξι μας ειναι ενα opel vectra του 2004 (το αγοράσαμε μεταχειρισμένο, προσφατα, γιατί ειχαμε 3θυρο και μου ηταν πολυ δύσκολο να βαζω κ να βγαζω το παιδι, το οποιο ειναι ακομα στο βρεφικό καθισματάκι του) και ήθελα να δω αν εχει καποιος παρομοιο ή κ το ιδιο αμαξι με μας, και συμπτωματικά ενα απο τα δύο καθισματάκια αυτά ώστε να πάρω μια πιο 'έμπειρη' αποψη...το αμάξι γενικά το λες 'ανετο' (και σε σχεση με το 3θυρο που ειχαμε ειναι υπερανετο) και το τωρινο καθισματακι που εχουμε (ειναι αυτα που ειναι σαν 'αυγο' που το παιρνεις και μαζι σου, με το χερουλακι, βρεφικο 0-13 κιλα κατηγορια 0 δηλαδη.) το χω πισω απο τον συνοδηγο, και έχει καλο χώρο για τον συνοδηγο...εαν βάλω ενα απο τα δυο που σκέφτομαι, πόσο κάθετα θα αναγκαστεί να κάθεται ο συνοδηγος; (αν και ο συνοδηγός (εγώ ή ο άντρας μου) συνήθως κάθεται πισω μαζι με παιδί ...ο Ηakan μου ειπε οτι το maxi cosi εχει πολυ καλη ανακληση (για θεση υπνου) αλλα ειναι πιο ογκωδες, ενω το britax hi way ενω ειναι λιγοτερο ογκωδες, δεν ρυθμιζει την σταση υπνου(η οποια δεν γινεται και τοσο ξαπλωτη) δεν ρυθμιζεται κατα τη διαρκεια του ταξιδιου. πρεπει εξ αρχης να το βαλεις σε μια σταση....Δεν γνωριζω ποιο ειναι πιο ευκολο στην τοποθετηση, ουτε πιο ειναι πιο ανετο για το παιδι, αν καποιος εχει αποψη γι'αυτα τα δυο ας με διαφωτίσει...

ευχαριστωωω

Jen. και χρύσα08 ειδα οτι εχετε το britax hi way.

αρχικα αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι πως τα βολεύετε με το 3θυρο? επισης οταν κοιμάται το παιδι πέφτει το κεφαλαλι του?

το εχει κανεις στην μπροστινή θεση να μου πει αν κρύβει τον καθρέφτη?

κ αν είχαμε 2 επιλογες britax hi way και britax Τwo-way τι θα διαλέγατε?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Jen. και χρύσα08 ειδα οτι εχετε το britax hi way.

αρχικα αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι πως τα βολεύετε με το 3θυρο? επισης οταν κοιμάται το παιδι πέφτει το κεφαλαλι του?

το εχει κανεις στην μπροστινή θεση να μου πει αν κρύβει τον καθρέφτη?

κ αν είχαμε 2 επιλογες britax hi way και britax Τwo-way τι θα διαλέγατε?

Είναι αλήθεια ότι το τρίθυρο είναι ένα θέμα αλλά οκ μια χαρά βολευόμαστε προς το παρόν. Το βάλαμε τώρα πίσω από τον οδηγό και έτσι μπαίνει το παιδί αφού ρίξουμε το κάθισμα του συνοδηγού. Επίσης, το στερεώσαμε καλύτερα προς τα πίσω και έτσι οι δυο μπροστινές θέσεις είναι άνετες και δεν καταπιεζόμαστε πλέον. Προφανώς κάτι λάθος είχε κάνει στην τοποθέτηση ο άντρας μου την προηγούμενη φορά. Το κεφάλι του δεν γέρνει μπροστά όταν κοιμάται.

Το two-way δεν το επιλέξαμε γιατί δεν μας άρεσαν τα σχεδόν ανύπαρκτα πλαϊνά του.

gwggp2.png ISWTp2.png

Βλέπω οτι έχετε ψάξει πολύ το θέμα και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Εχω αποκλείσει το Besafe για να μην μας καλύψει μόνο μέχρι τα 18 κιλά.

Θα ήθελα όμως να έχει την δυνατότητα να γυρίζει και μπροστά(σε περιπτωση που τα βρω σκούρα με τον μικρό αργότερα).

Ξέρω οτι το Britax Two Way εχει αυτην την δυνατότητα,αλλά δεν το βλέπω πια . Το Britax Hi-Way2 ή το Britax Multi Tech 2 εχει αυτην την δυνατότητα??? (δεν μπορω να καταλάβω από τις προδιαγραφές)

Επίσης, έχει κανένας 5θυρο Ibiza, να μου πει μήπως είναι πολύ ογκώδη για αυτό?

QqmLp3.png

Για το πρώτο θέμα, υπάρχουν αυτά τα chest clip που δενουν τις δυο ζώνες μεταξύ τους και δεν μπορεί να βγάλει τα χεράκια του το παιδί. http://www.carseat.se/store.html

πήρα ένα clip τελικά, κάνει δουλεια! αν και κάποια στιγμή θα παρω το άλλο σύστημα από το 5pointplus που μου φαίνεται πιο ασφαλες. ευχαριστώ!

καλησπέρα ζουζουνελ!

έχω ένα μαξιλαράκι που μπαινει γύρω απ το λαιμό, αλλά δε βλέπω να τον βολεύει.

εσύ εννοείς απλό μαξιλάρι κρεββατιού, να υποθεσω? θα το δοκιμάσω και αυτό

εχουμε κι εμεις το izi sleep και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!Δεν εχω προβλημα με τις ζωνες,κουμπωνουν και σφιγγουν πολυ γερα!Μηπως δεν τις δενεις αρκετα σφικτα;;;

Μπηκα για αλλο λογο και ειδα και το μυνημα σου κι απανταντησα!

Το δικο μου θεμα ειναι οτι θελω να αγορασω το izi combi x3 της be safe.

Καπου ειχε παρει το ματι μου πριν πολυ καιρο οτι καποιες κοπελες το ειχαν παραγγειλει απο Αγγλια πολυ πιο οικονομικα.Λογω φορτου εργασιας συν το παιδι δν εχω το χρονο να ψαξω ολες τις σελιδες!

Αν καποιος γνωριζει ας με βοηθησει παρακαλω!!!

ευχαριστω πολυ!!!!!!!:D

άργησα αλλά το είδα το μήνυμα, sorry

δεν εχω το izi sleep, έχω το izi combi x3 isofix

εγώ το πήρα από ελλάδα, από εδώ: http://www.babynet.gr/

το site από αγγλία που λες υποψιαζομαι ότι ειναι αυτό εδώ: http://www.pramworld.co.uk/category/717/Car_Seats

EXXQp3.pngAIzKp2.png

άργησα αλλά το είδα το μήνυμα, sorry

δεν εχω το izi sleep, έχω το izi combi x3 isofix

εγώ το πήρα από ελλάδα, από εδώ: http://www.babynet.gr/

το site από αγγλία που λες υποψιαζομαι ότι ειναι αυτό εδώ: http://www.pramworld.co.uk/category/717/Car_Seats

σ ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!!!!!!:Dθα το κοιταξω!

Βλέπω οτι έχετε ψάξει πολύ το θέμα και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Εχω αποκλείσει το Besafe για να μην μας καλύψει μόνο μέχρι τα 18 κιλά.

Θα ήθελα όμως να έχει την δυνατότητα να γυρίζει και μπροστά(σε περιπτωση που τα βρω σκούρα με τον μικρό αργότερα).

Ξέρω οτι το Britax Two Way εχει αυτην την δυνατότητα,αλλά δεν το βλέπω πια . Το Britax Hi-Way2 ή το Britax Multi Tech 2 εχει αυτην την δυνατότητα??? (δεν μπορω να καταλάβω από τις προδιαγραφές)

Επίσης, έχει κανένας 5θυρο Ibiza, να μου πει μήπως είναι πολύ ογκώδη για αυτό?

Και... επίσης... Βritax βρίσκουμε εδώ στην Ελλάδα , γιατί προς το παρόν δεν εχω βρει.

QqmLp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...