Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2008

Recommended Posts

Σημερα πηγαμε σε εκεινο το μαγαζι που ελεγα στον περιφερειακο Σπατων...

τα νεα... το μαγαζι σαν περιβαλλον και σαν φαγητο, εινα ΠΑΡΑ πολυ ωραίο !!! Το πρωσωπικο και οι ιδιοκτητες πολυ πολυ ευγενικοί, ΟΛΟΙ !!! Αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι οτι το μαγαζι ηταν ΓΕΜΑΤΟ με παρεες με παιδια !!! ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!! Δεν ειχα ξαναπαει ποτε σε φαγαδικο Κυριακη μεσημερι και να βρω ΜΟΝΟ οικογενειες !!!

Σε γενικες γραμμες ο παιδοτοπος που εχει μεσα (ειναι σε αλαλον οροφο) δεν αξιζει και τιποτα, αλλα αν τον εχεις κλεισει τον χωρο αποκλειστικα για το τραπεζι σου π.χ. ειναι ωραιο απο την αποψη οτι δεν θα βαρεθουν τα πιτσιρικακια, καθηλωμενα στην καρεκλα. Βεβαια κατα την γνωμη μου παντα παιδακι κατω των 5 ετων δεν το αφηνεις μονο του... Α επισης να αναφερω οτι ενω επιτρεπεται στην ταβερνα το καπνισαμ, δεν ειχε ουτε μυρωδια τσιγαρου !!!

Λεγεται "Το στέκι του Ανδρέα" και ειναι στη περιφερειακη οδο Σπατων.

Αξιζει μια βολτα να το τσεκαρετε.... :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kοριτσια μου ο Ιουνιος ειναι πολυ τρελος μηνας.

Παντρευτηκα 10/6/06 και εβρεχε καταρρακτωδως και το κτημα δεν ειχε εσωτερικο χωρο (ηταν ιδιοκτητο σπιτι) και κατααγχωθηκαμε.

Βεβαια ολα πηγαν τελεια τελικα, βρηκα ενα κτημα στεγνωμενο και μετα ειχε ξαστερια και πανσεληνο, αλλα ειχε υγρασια και ψυχρα κι οποιος δεν ηπιε τσικουδια που ειχαμε απο το χωριο μου, κρυωνε.

Φανταστειτε μια νυφη με στραπλες να χορευει μεχρι τα χαραματα με 9 βαθμους Ιουνιο μηνα! (ειχα κατεβασει καμια δεκαρια ρακες βεβαια!)

Γι' αυτο το λογο να εχετε παντα εναλλακτικη μια εσωτερικη αιθουσα οπου κι αν ειστε. Την βαφτιση θα την κανω μαλλον Ιουλιο και οταν εκλεινα το κτημα πρωτα ρωτησα αν εχει αιθουσα αλλιως δεν πηγαινα ουτε στο Island (απο 90€ το κεφαλι εκει βεβαια :shock: !!)

Βίκυ μένεις και εσύ όπως η ασυμπεθέρα στα Νότια? Πάντως μην κλείσεις τον κόσμο μεσημεριάτικα και καλοκαιριάτικα μέσα . Η ιδέα της Μάγιας φαίνεται πολυ΄ωραία αλλά εαν δεν έχει τέντες είναι πρόβλημα γιατί μεσημέρι καλοκαίρι θα έχει ντάλα ήλιο. Και το μέρος πο λέει η Μαριλένα ακούγεται ωραίο και νομίζω να το δείτε αλλά μόνο ενα διαθέτει τέντες είτε για ήλιο είτε σε περίπτωση που έχει καμιά βρόχή. Πάντως εαν είναι να φτάσετε Σπάτα εκεί είναι όλα τα κτήματα αλλά οι τιμές εγώ που ρώτησα σε όλα είναι πάνω από 40€. Το πιο φτηνό ήταν αυτό που έκλεισα και έχει και το εκκλησάκι μέσα.

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

Δε μου αρεσουν που δε μου αρεσουν τα βαφτισια μεσημερι, αν εχει και ηλιο στο κεφαλι καηκαμε!!!

Ο συζυξ ηθελε μεσημερι βαφτιση και του το ξεκοψα. Α πα πα πα πα.... Σε οσες εχω παει καλοκαιριατικα σκασαμε απο τη ζεστη και τον ηλιο, ειδικα περυσι που κοντεψα να παθω θερμοπληξια κι ημουν κι εγκυος.

Επισης να ξερετε οτι οι τεντες συνηθως χρεωνονται γυρω στα 3.000 € εκτος αν ειναι στις καλες του ο τεντας. Ε οχι δεν του τα δινω, προτιμω να ραψω κουρτινες και να κανω τη βαφτιση απογευμα που θα δροσισει κιολας!!!

Λητω, και εγω βαφτιζω στις 28 Ιουνιου στον Αγιο Κωνσταντινο στη Γλυφαδα. Επισης θα μεινουμε στην πεθερα μου στην Ανω Γλυφαδα. Στα Λιθαριτσια ειχα παει πριν πολλα χρονια. Σε παρακαλω στειλε μου πμ με λεπτομερειες.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Κοριτσια, αν η βαφτιση γινει μεσημερι και το τραπεζι το απογευματακι-βραδακι πως το βλεπετε? Στεκει? Η θα με κυνηγανε?

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Χρυσα μου κατα κανονα το τραπεζι ακολουθει του μυστηριου... γιατι αν ο αλλος τωρα εχει ερθει απο αλλη περιοχη ειναι δυσκολο να γυρισει πισω και μετα παλι να τρεχει κλπ...

Οχι οτι δεν μπορει να γινει και αυτο, αλλα το βρισκω λιγακι ταλαιπωρια...

Μπορει ομως να γινει η βαπτιση στις 6 οποτε μια χαρα θα ειστε στο τραπεζι 7.30 με 8.

Μαριλενα μου κι εγω μαλλον ετσι θα το κανω.

Γυρω στις 5.30-6.00 η βαπτιση ουτως ωστε να ειμαστε στο κτημα μεχρι τις 7.30-8.00 γιατι θα ειναι και Κυριακη και οσοι θα ερθουν απο Αθηνα θα φυγουνε νωρις, οποτενα το ευχαριστηθουμε λιγο.

Σας κολλαει εκεινη την ωρα (8.00 περιπου) να εχω κλοουν για τα μικρα παιδακια?

Διαφημίσεις

Εγω στην βαφτιση της Ηλεκτρας εκανα το τραπεζι στο μεζεδοπωλειο "Η ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ" που ειναι στη Βουλα!

Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι, πολυ ωραιο φαγητο, ωραιος χωρος και μεσα και εξω!!!

Αν θυμαμαι καλα ειχαμε περιπου 80-100 ατομα (σκασανε απο το φαϊ-δεν τα φαγανε ολα... μεινανε αρκετα) και δωσαμε 1100.

Και την βαφτιση της μικρης μου παλι εκει θα την κανω!!!

Αν θελετε να δειτε και εκει να σας γραψω το τηλεφωνο.

Καλημέρα σε όλες!!!

Βικάκι,τα Λιθαρίτσια κάνουν δεξίωση και το απόγευμα και στη μέσα αίθουσα και στον κήπο (ο οποίος διαθέτει και τέντα)...κι εγώ για Κυριακή απόγευμα ρώτησα...στο χω γράψει και στο πμ..γράφω και λεπτομέρειες για τη μουσική..άντε ρίξε μια ματιά κι εσύ να το δεις από κοντά,εγώ ξαναπήγα χτες και μάλλον για εκει με βλέπω τελικά...

Χρύσα σου στέλνω πμ..

mimika,κι εγώ Ιούνιο είχα παντρευτεί κι είχα καταγχωθεί με τον καιρό..ευτυχώς τελικά ήταν καλός,αλλά ακριβώς την επόμενη χρονιά την ίδια μέρα έριχνε καρεκλοπόδαρα..γι αυτό τον φοβάμαι τον Ιούνιο,ενώ είναι τέλειος κατα τα άλλα μήνας και γεμάτος φως,-έχει και τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου άλλωστε-, ο καιρός μας τα χαλάει λίγο...αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να τον αποφύγω τον Ιούνιο..Ιούνιο γνώρισα τον άντρα μου,Ιούνιο παντρεύτηκα,Ιούνιο γέννησα,εεεε,νομίζω ότι πρέπει να βαφτίσω και Ιούνιο.... :lol::lol::lol::lol:

Όσο για την ώρα της βάφτισης ψηφίζω δαγκωτό απόγευμα-6 με 6μιση νομίζω είναι η καλύτερη ώρα-..μισώ το πρωινό ξύπνημα κι εγώ κι η μπέμπα,γενικά λειτουργώ καλύτερα το απόγευμα,αλλά άσχετα με αυτό νομίζω ότι το καλοκαιράκι ενδείκνυται για απογευματινή βάφτιση...

Fivi,στειλε λεπτομέρειες για το μεζεδοποωλείο που λες..καλό μου ακούγεται κι αυτό...

Καμμιά ωραία εκκλησία προς Ελληνικό ,Αργυρούπολη έχετε υπ όψιν σας;;;;;;;;

fivi μαι μένα το τηλεφωνάκι please!!! Και ότι άλλο μπορείς να πεις σχετικά, πότε βαφτίζεις??? μην συμπέσουμε ε?!

ΛΗΤΏ εντάξει για Κυριακή απόγευμα στο δίνει αλλά εμείς είναι για Σάββατο, θα πάω πάντως να δω γιατί αν δεν ξέρω αν το δίνουν για απόγευμα το κέντρο πως να κλείσω εκκλησία? Ανάποδα τα κάνω εγώ ε?! :lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

ΛΗΤΏ εντάξει για Κυριακή απόγευμα στο δίνει αλλά εμείς είναι για Σάββατο,:

Βικούλι,νομίζω από αυτά που μου είπαν ότι είναι και για Σάββατο απόγευμα ok,αλλά αν θες αποκλειστικότητα πληρώνεις παραπάνω.......κάνε τους ένα τηλεφωνάκι να το σιγουρέψουμε..

θα πάω πάντως να δω γιατί αν δεν ξέρω αν το δίνουν για απόγευμα το κέντρο πως να κλείσω εκκλησία? Ανάποδα τα κάνω εγώ ε?! :lol:

:lol::lol::lol: Μην ανησυχείς,κι εγώ έτσι το κάνω... :lol::lol::lol:

Καλημέρα σε όλες!!!

Βικάκι,τα Λιθαρίτσια κάνουν δεξίωση και το απόγευμα και στη μέσα αίθουσα και στον κήπο (ο οποίος διαθέτει και τέντα)...κι εγώ για Κυριακή απόγευμα ρώτησα...στο χω γράψει και στο πμ..γράφω και λεπτομέρειες για τη μουσική..άντε ρίξε μια ματιά κι εσύ να το δεις από κοντά,εγώ ξαναπήγα χτες και μάλλον για εκει με βλέπω τελικά...

Χρύσα σου στέλνω πμ..

mimika,κι εγώ Ιούνιο είχα παντρευτεί κι είχα καταγχωθεί με τον καιρό..ευτυχώς τελικά ήταν καλός,αλλά ακριβώς την επόμενη χρονιά την ίδια μέρα έριχνε καρεκλοπόδαρα..γι αυτό τον φοβάμαι τον Ιούνιο,ενώ είναι τέλειος κατα τα άλλα μήνας και γεμάτος φως,-έχει και τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου άλλωστε-, ο καιρός μας τα χαλάει λίγο...αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να τον αποφύγω τον Ιούνιο..Ιούνιο γνώρισα τον άντρα μου,Ιούνιο παντρεύτηκα,Ιούνιο γέννησα,εεεε,νομίζω ότι πρέπει να βαφτίσω και Ιούνιο.... :lol::lol::lol::lol:

Όσο για την ώρα της βάφτισης ψηφίζω δαγκωτό απόγευμα-6 με 6μιση νομίζω είναι η καλύτερη ώρα-..μισώ το πρωινό ξύπνημα κι εγώ κι η μπέμπα,γενικά λειτουργώ καλύτερα το απόγευμα,αλλά άσχετα με αυτό νομίζω ότι το καλοκαιράκι ενδείκνυται για απογευματινή βάφτιση...

Fivi,στειλε λεπτομέρειες για το μεζεδοποωλείο που λες..καλό μου ακούγεται κι αυτό...

Καμμιά ωραία εκκλησία προς Ελληνικό ,Αργυρούπολη έχετε υπ όψιν σας;;;;;;;;

Λητώ, μήπως θα μπορούσες να μου πεις κι εμένα για τη μουσική στα Λιθαρίτσια? Είναι μόνο ζωντανή ή μπορείς να βάλεις και DJ? και αν επιτρέπεται πόσα πλήρωσες το άτομο? Το φαγητό πως είναι? Θα αρέσει στον κόσμο λες? Θα κάνω τη βάφτιση μεσημέρι. Αν έχει και τέντα όπως ανέφερες νομίζω πως θα είναι καλά!!!!!

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, μαμάδες. Είμαι καινούργια στην παρέα σας, αν και πρέπει να παραδεχθώ ότι παρακολουθώ το site εδώ και αρκετούς μήνες.

Εχω μία μπέμπα 8 μηνών, την οποία και πρόκειται να βαφτίσω μέσα Μαίου, ανήμερα των γενεθλίων της.

Εχει κάποια από εσάς ιδέα για χώρο δεξίωσης στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά?

Μεζεδοπωλειο Στροφιλια

210-8958255

210-8952032

6949-619756

και λεγεται Νικος

Εμεις παντως σας ξαναλεω μειναμε πολυ ευχαριστημενοι και απο ολο τον κοσμο ακουσα τα καλυτερα και φοβερο φαγητο!!!!

Ενω στο γαμο που το καναμε στο Αχιλλειον, παρολο που ηταν πολυ ωραια ολα, το φαγητο δεν ελεγε και πολλα πραγματα.

Μπορειτε επισης να πατε μια Κυριακη, να δοκιμασετε τα φαγητα(γιατι εχει περιεργα μεζεδακια...φανταστικα....μιαμ-μιαμ...κριμα που δεν θα ειμαι και αυτη τη φορα εγκυος, για να φαω ΟΣΟ ΘΕΛΩ!!!)και να δειτε και το χωρο.

Εμεις ετσι καναμε .... και κολλησαμε!!!

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για να μην καταχραστώ περισσότερο την ιδιότητα του μέλους σε αυτό εδώ το φόρουμ.

όταν η δεξίωση γίνετε σε εξωτερικό χώρο , καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα "κάλυψης " από τα καιρικά φαινόμενα 100%.

Αυτή είναι η δουλειά μου και στα παρακάτω δύο λινκ οι χώροι που μπορείτε να δείτε.

http://www.vrvisit.gr/e-peloponnisos

http://www.plpsos.gr

εγώ αν σκέφτεστε κάτι για προσωπικό χώρο ή για το χώρο της εκκλησίας μπορώ να σας βοηθήσω γιατί ο άνδρας μου είναι chef και αναλαμβάνει τέτοια catering. Εκτός και αν θέλετε να βαφτίσουμε τα παιδάκια μας όλα μαζί του χρόνου να μας πουν και τα ονόματα που θέλουν, που θα έχουμε και χώρους ! (χι χι χι χι αστειάκια). Σοβαρά τώρα όποια ενδιαφέρεται ας στείλει προσωπικό μήνυμα για να δώσει προτεινόμενα menu, τιμές ή να βοηθήσει σε ότι άλλο θέλετε που έχει σχέση με φαγητό.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για να μην καταχραστώ περισσότερο την ιδιότητα του μέλους σε αυτό εδώ το φόρουμ.

όταν η δεξίωση γίνετε σε εξωτερικό χώρο , καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα "κάλυψης " από τα καιρικά φαινόμενα 100%.

Αυτή είναι η δουλειά μου και στα παρακάτω δύο λινκ οι χώροι που μπορείτε να δείτε.

Χωρίς να γνωρίζω τον almak οι αίθουσες του είναι καλύτερες από ότι φαίνονται στις φωτογραφίες.Απλές γραμμές με αρχοντική ομορφιά....Επίσης όταν κλείνει τον κήπο κρατάει και την μια αίθουσα για περίπτωση άστατου καιρού.Αυτά επειδή ξέω τυχαία από τον γάμο που ρωτήσαμε σε όλα σχεδόν της περιοχής...μακράν το καλύτερο κατ΄εμε.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

mariab μπορείς να επισκεφτείς το royal fare εντός του ΣΕΦ με 3 κήπους (για βάφτιση ωραίος είναι ο Atlantic, μικρός και πράσινος) και με αίθουσες αν χρειαστεί, φοβερό φαγητό και λογικές τιμές. Είχαμε κάνει το γάμο μας εκεί.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...