Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2008

Recommended Posts

Κορίτσια επειδή βλέπω ότι βαφτίζουμε πολλές αυτό το καλοκαίρι και οι ιδέες που δίνονται είναι ωραίες αλλά όχι ομαδοποιημένες σκέφτηκα να το οργανώσουμε λίγο με θεματικές για τις βαφτίσεςι του καλοκαιριού. Ξεκινάω με το θέμα της δεξίωσης μετά από ψάξιμο βρήακ πολύ ωραία μέρη με καλή τιμή για την βάφτιση στην Νοτιοανατολική Αττική εαν κάποια θέλει βοήθεια ας γράψει.

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Νάσια επειδή ψάχνεις μαγαζιά κοντά στην Πεντέλη .

Βρήκα

http://www.amadriades.gr στην Λ. Μαραθώνος στο Πικέρμι πολύ ωραίος χώρος με κήπο με ροτόντες και πολύ καλό φαγητό με 30 € με τα ποτά και αναψυκτικά

δίπλα από ατό θα δείς και ένα άλλο πολύ ωραίο κι αυτό αλλά δεν ρώτησα γι' αυτό τιμή κάπως με το όνομα village θα το δώ και θα σου πω εαν θέλεις. Εγώ τελικά έκλεισα στο Κτήμα Προμπονά στην Λ. Μαραθώνος στον Μαραθώνα. Εχει και εκκλησάκι μέσα φοβερό που θα γίνει η βάφτιση οπότε δεν πειράζει που είναι λίγο μακρυά. Γύρω στα 30 λεπτά από τον Σταυρό. Τιμή 35€ με ποτά, αναψυκτικά νερά, πολύ πλουσιο μενού και την τούρτα της βάφτισης και παγωτά.Οπότε δεν θα χρειαστεί να αγοράσω γλυκά. Τα δοκίμασα παρεπιπτώντως και ήταν φοβερά.

k4xS.jpg

είχα πάει στο ξενοδοχείο fenix στην Γλυφάδα και μου άρεσε . Δεν ξέρω τιμή αλλά τα ποαιδιά μου είχαν πει ότι ήταν πολύ καλή. Θα ρωτήσω αύριο και θα σου πω Πάντως δεν χάνεις να ρωτήσεςι τηλ 2108914000 Πές μου περίπου περιοχή που σε βολεύει.

k4xS.jpg

Αργυρούπολη,Ελληνικό,Γλυφάδα....

Το Fenix το γνωρίζω αλλά έκανα το γάμο σε ξενοδοχείο,δεν θέλω και βάφτιση...θα προτιμούσα κάτι σε ανοιχτό χώρο ή κήπο με δέντρα κτλ.

Θα χω πολλά μωράκια σε καροτσάκια και δε θέλω να τους κλείσω σε μια αίθουσα καλοκαιριάτικα....

Διαφημίσεις

έχεις δίκιο απλά σκεφτόμουν μήπως έχει έξω χώρο και όχι σε αίθουσα. Δες και το Πέτρινο στην Γλυφάδα που έχει εξωτερικό χώρο. Πόσα άτομα υπολογίζεις και τι μέρα θα κάνεις την βάφτιση μεσημέρι βράδυ και βέβαια σε τι budget θα κινηθείς γιατί ξέρω πολλά αλλά δεν ξέρω τι τιμή έχεις όριο.

k4xS.jpg

Για πες βρε Μελίνα για Νότια που λέει και η Λητώ, όχι ξενοδοχείο. Εγώ θα έχω 80-100άτομα και ψάχνω Νότια επίσης.Βαφτίζω 21 Ιουνίου, Σάββατο μεσημέρι μάλλον γιατί για βράδυ τόσο λίγα άτομα δεν δέχονται συνήθως, και το όριο είναι έως 30ευρώ το άτομο.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Βίκυ θα πάει η συμπεθέρα λητώ σήμερα στην Λιθαρίτσια και θα μας πεί γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Απλά μην ξεχάσετε να ρωτήσετε εαν περιλαμβάνεται και η μουσική σε όλα αυτά ή χρειάζεται dj Δείτε και το πάλαι ποτέ στην Γλυφάδα τηλ 9632739 Γρ. Λαμπράκη http://www.palepote.gr αυτό είναι λίγο ακριβό 39€ αλλά περιλαμβάνει και τον dj και τα γλυκά της βάφτισης. Ρωτήστε και στο porto Leone που έχει πολύ ωραίους χώρους στην θάλασσα και χώρο εξωτερικό στην Καστέλλα με φοβερή θέα. ΤΗΛ 2104115429 http://www.portoleone.gr

k4xS.jpg

καλα πανακριβη η Αθηνα μιλαμε..τι τιμες ειναι αυτες?

αμα σας δειξω που εκανα την βαφτιση του παιδιου μου και τον γαμο μου και τι τιμες πληρωσα θα μετακομισετε.........

μου το ελεγαν οτι η ζωη στην Αθηνα ειναι πιο ακριβη και δεν το πιστευα...

Υπάρχει στον Άλιμο ένας χώρος με πισίνα, πολύ όμορφος που διατίθεται για βαφτίσεις. Είχα πάει ως καλεσμένη και ήταν υπέροχα. Ήταν δροσερά και πολύ άνετα. Τα παιδιά που μας κάλεσαν είχαν κλείσει μόνο τη μία πλευρά της πισίνας. Τα μεγαλύτερα παιδάκια κολύμπησαν κιόλας, η μουσική ήταν πολύ καλή και το φαγητό ό,τι κανονίσεις. Νομίζω ότι είναι στην οδό Επτανήσου, αλλά δεν έχω λοιπά στοιχεία.

Διαφημίσεις

Βίκυ θα πάει η συμπεθέρα λητώ σήμερα στην Λιθαρίτσια και θα μας πεί γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Απλά μην ξεχάσετε να ρωτήσετε εαν περιλαμβάνεται και η μουσική σε όλα αυτά ή χρειάζεται dj

οι εντυπώσεις μου είναι αρκετά καλές..όποια θέλει λεπτομέρειες στέλνω πμ.....η μουσική περιλαμβάνεται στην τιμή,δεν χρειάζεται dj..

Δείτε και το πάλαι ποτέ στην Γλυφάδα τηλ 9632739 Γρ. Λαμπράκη http://www.palepote.gr αυτό είναι λίγο ακριβό 39€ αλλά περιλαμβάνει και τον dj και τα γλυκά της βάφτισης.

Απ ότι ξέρω είναι πολύ ωραίο αλλά κλειστός χώρος μόνο....

Ρωτήστε και στο porto Leone που έχει πολύ ωραίους χώρους στην θάλασσα και χώρο εξωτερικό στην Καστέλλα με φοβερή θέα. ΤΗΛ 2104115429 http://www.portoleone.gr

Αυτό που με προβληματίζει Μελίνα μου στην Καστέλλα, και στον Πειραιά γενικότερα είναι η κίνηση και το πάρκινγκ..όποτε έχω πάει ΣΚ έχω δεινοπαθήσει και να φτάσω και να παρκάρω...η θέα σίγουρα όμως είναι συγκλονιστική από το βράχο της Καστέλλας...

Υπάρχει στον Άλιμο ένας χώρος με πισίνα, πολύ όμορφος που διατίθεται για βαφτίσεις. Είχα πάει ως καλεσμένη και ήταν υπέροχα. Ήταν δροσερά και πολύ άνετα. Τα παιδιά που μας κάλεσαν είχαν κλείσει μόνο τη μία πλευρά της πισίνας. Τα μεγαλύτερα παιδάκια κολύμπησαν κιόλας, η μουσική ήταν πολύ καλή και το φαγητό ό,τι κανονίσεις. Νομίζω ότι είναι στην οδό Επτανήσου, αλλά δεν έχω λοιπά στοιχεία.

--------------------------------------------------------------------------------

ACQUA E SOLE Επτανήσου και Καβάφη, 17455 Αλιμος, τηλ: 2109841527, 2109881400, Κιν. 6936779718 Ε-mail: [email protected]

Αυτό είναι που λέει η maya..ωραίο φαίνεται..βέβαια με προβληματίζει που είναι εντελώς καλοκαιρινό..εγώ που βαφτίζω 1η Ιουνίου προβληματίζομαι λίγο με τον καιρό...Ο Ιούνιος γενικά είναι απρόβλεπτος μήνας...

Κοριτσακι ενα παρα πολυ ωραιο κτηματακι ειναι στην Χριστουπολη Σπατων (ακριβως με το που βγαινεις απο την Αττικη οδο απεναντι, ευκολη προσβαση!) και ειναι πολυ ομορφο... Εχει πισινα, γκαζον, εχει μια πολυ ωραια λιμνουλα με ψαρακια κλπ, γενικα ειναι μαζεμενο και ομορφο. Εκανε εκει βαπτιση η μια φιλεναδα μου και περασαμε φανταστικα !!! Ετοιμαζεται να κανει και την δευτερη φετος !!!

Κόλλησα πως λέγεται... Θα σας το γραψω μετα, αφου την παρω τηλ...

Συμπεθέρα της Μελίνας :lol::lol::lol:ΛΗΤΩ

Στείλε μου π.μ. please!!!! Mε ενδιαφέρει πολύ!

Ξέρετε τι άλλο με προβληματίζει πολύ και μένα, ο καιρός, έχεις δίκιο Λητώ ο Ιούνιος είναι απρόβλεπτος. όταν γέννησα 21/06/2007, είχε καύσωνα. θα κάνω την βάπτιση την ημέρα των γενεθλίων που πέφτει Σάββατο, μεσημέρι μάλλον,και προβληματίζομαι γιατί αν είναι σαν πέρισυ θα σκάει ο τζίτζικας! άρα τι πρέπει να επιλέξω????? Κλειστό χώρο με air-codition ή εξωτερικό χώρο?

Τί λέτε?

Α! Να δούμε αν επιλέξουμε τον ίδιο χώρο να πάμε όλες μαζί να έχουμε και καλύτερη τιμή! Ε? δεν είναι κακή ιδέα!!! :lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Βικακι και καυσωνα να εχει, λεω εγω τωρα η τρελη, αν ειναι σε ενα ωραιο μερος, αξιζει να ειναι εξω (εννοω αν εχει το στοιχειο του νερου και πρασινο κλπ), αν ειναι στυλ ταβερνας, ε τοτε μαλλον θελει μεσα... !!!

Οπωσδήποτε από το στύλ ταβέρνας που λες Μαριλένα μου καλύτερο είναι αυτό που περιγράφεις και θα ήθελα περισσότερα στοιχεία, να το δω και αυτό, γιατί για τα παιδάκια είναι πολύ καλό ενώ στην ταβ'ερνα θα περιοριστούν, για πες το φαγητό ήταν καλό?

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Γενικαηταν πολυ ομορφα και νομιζω ειναι και οικονομικο... Τωρα θα μιλησω με την φιλεναδα μου να δουμε τι παιζει.... Θα ενημερωσω...

Για πες μας Marilenaki,κι εμένα με ενδιαφέρει...

Βίκυ σου στέλνω πμ για τα Λιθαρίτσια......

Λοιπον εχω νεα...

- Το κτήμα που έλεγα λέγεται Ποταμίδα και η τιμή που μας ειπε οτι ειναι ανακοινωσιμη (εννοω δεν ξερω αν μπορει κανεις να διαπραγματευτει κλπ) για βάπτιση είναι 1.500 ευρώ για τον χώρο μαζί με τον DJ, μέχρι 100 ατομα. Θα πω μονο τι ξερω εγω... Ο χώρος είναι πολύ όμορφος με πισινούλα, γκαζόν, λίμνη με ψαρακια κλπ κλπ Ειναι ζεστος, σαν να εισαι στον κηπο του σπιτιου σου... Το μειον που ειχε για εμενα, είναι ότι ήταν η πισινα χωρις καποιο προστατευτικο (δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο). Ο DJ καταπληκτικός !!! Γενικά είναι όμορφο... Απο εκεί και πέρα ειναι θεμα το κετερινγκ...

- Άλλη μια ιδεα που τωρα θυμήθηκα είναι ο πολυχωρος kwaba που σας το εχω ξαναπεί, και μπορείτε να δείτε εδώ http://www.kwaba.gr αν και ειναι πολυ παραμελλημένο το site. Τιμές δεν ξερω αλλα σε μια αναπαράσταση γαμου που ειμασταν καλεσμενοι, ηταν πολυ ομορφα.

- Τελος υπαρχει ενα ωραιο κεντρο, αλλα στυλ ταβερνας μαλλον, που θυμηθηκα πριν λιγο και μαλλον θα παμε σημερα να φαμε και θα σας πω νεα... αυτο που μου εχει κινησει την περιεργεια να το δω ειναι οτι εχει μεσα παιδοτοπο !!!

Ελπιζω να βοηθησα λιγακι !!!

Kορίτσια ξέρει καμία εδώ στα Βόρια κανένα σε στύλ κτήμα η κανένα ωραίο χώρο?? Θα κάνουμε τη Βάφτιση στην Πολιτεία και θέλω να είναι κάπου κοντά και το τραπέζι..

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

Καλησπέρα σας, κορίτσια.

Κι εγώ κοιτάζω για τα Λιθαρίτσια στην Γούναρη. Ξέρω μια φίλη μου που πήγε πέρισυ το καλοκαίρι σε βάφτιση. Μου είπε πως έξω το πλακόστροτο στον κήπο του είναι πάρα πολύ ωραίο, άνετο και έχει ένα χτιστό πηγάδι. υπάρχει και site αν θέλεις να το δεις. http://www.litharitsia.gr. Εμένα πάντως μου φαίνετε ωραίο. Στο site έχει και μενού που μπορείς να επιλέξεις. Επειδή σκέφτομαι να κάνω τη βάπτιση ή στην Αγία Φωτεινή Νέας Σμύρνης ή στο Μοναστήρι του Αϊ Γιάννη στον Καρέα, νομίζω ότι είναι καλή η απόσταση. Τώρα από τιμές δεν έχω ρωτήσει. Θα ρωτήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο τον γνωστό μας που έκανε τα βαφτίσια τι πλήρωσε, αλλά έχω σκοπό να πάω κάποια στιγμή να φάω κι' όλας για να έχω και προσωπική άποψη. Πάντως έχω ακούσει καλά λόγια.

:D:)8):lol::wink:

7adb2868d6.png

Λητώ μου, ξέρεις εάν διαθέτουν την αυλή για βάπτιση το απόγευμα? Για Σάββατο? Γιατί σε κάνα δυό που ρώτησα στη Ζησιμοπούλου στο Π.Φάληρο μου είπαν μόνο Σάββατο μεσημέρι, αλλά θα έχει πολύ ζέστη...

Σκέφτομαι αν κάνω την βάφτιση 7 το απόγευμα κατά τις 8.30 να έχουμε μαζευτεί στο κέντρο, θα έχει δροσίσει κάπως έτσι δεν είναι?

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!