Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η βάπτιση του Αναστάση μου

Recommended Posts

Καθόλου δεν πειράζει ίσα-ίσα,γι αυτό το έβαλα εδώ, αν αρέσει σε κάποια να το κάνει, κι αν χρειαστείς βοήθεια βάλε μια φωνή!!!

Μόνο που δεν ξέρω πως να κεντήσω το όνομα και σκέφτηκα να βρώ ένα ωραίο βελούδινο κουτί να το βάλω μέσα. Αν ξέρεις καμιά κεντήστρα πέσμου και μένα!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 130
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol:

Βίκυ μου με συγχωρείς που γελάω αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο!!

Δεν ξέρω γιατί, δε μπορώ να σε βοηθήσω, δυστυχώς...

Γέλα εσύ, μπορεί από εμφάνιση να είναι το μαύρο χάλι αλλά από γεύση σούπερ, ωραία γέπση μαμά μου είπε ο μεγάλος!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Καλά λές!

Σκέφτομαι κάτι σε στύλ βιβλίου με ξύλινο εξώφυλλο περασμένο με κάσια και ζωγραφισμένο, σε ρόζ-φούξια χρώμα με φώτο από την πρώτη συνάντηση του μπέμπη με την νονά, παλαιωμένη και θολή και αφήγηση και καθώς πλησιάζουμε στο παρόν οι φώτο να είναι πιο φωτεινές και καθαρές ώσπου στο τέλος ο μπέμπης θα προσκαλεί την νονά του στο 1ο τους επίσημο ραντεβού, φανερά και κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας! Με ζωγραφιές και κορδελίτσες, glitter και πούλιες και όπως μου βγει αισθητικά, βαλμένο σε υφασμάτινη θήκη με κεντημένο το όνομα της.

Κάπως έτσι το φαντάζομαι....

ΒΙΚΥ, δεν ξέρω αν το έχεις ακουστά, αλλά αυτό που περιγράφεις είναι τρελό χόμπυ σε Αμερική και Ευρώπη!!scrapbooking κι όποιος αντέξει! :D

Θα το ευχαριστηθείς πολύ αν το φτιάχνεις! Είναι σίγουρο!

Ναι είμαι γνώστης και φανατική! Φτιάχνω κάρτες, καπελιέρες, μπουκάλια, ότι μπορείς να φανταστείς και παραγγέλνω υλικά απο Αμερική.

Στις χειροτεχνίες καλά τα πάω, στις γραμματοσειρές και στα σχετικά προγράμματα τα θαλασσώνω :lol::lol::lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Α! ετοιμαζω και ένα βιβλίο ευχών σούπερ μόλις το έχω έτοιμο θα το βάλω να το δείτε.

Αχ βρε κορίτσια σας ζηλεύω όσες τα φτιάχνετε μόνες σας όλα αυτά...

Εγώ βαριέμαι τρελά τις χειροτεχνίες...δεν έχω καθόλου υπομονή...από φαντασία μια χαρά τα πάω αλλά στην υλοποίηση έχω μεγάλο πρόβλημα...

προτιμώ να πληρώσω να μου τα φτιάξουν άλλοι... :oops: μόνη μου αποκλείεται...Μπράβο σας πάντως,είστε όλες ΑΣΤΕΡΙΑ.. :)

Ναι είμαι γνώστης και φανατική! Φτιάχνω κάρτες, καπελιέρες, μπουκάλια, ότι μπορείς να φανταστείς και παραγγέλνω υλικά απο Αμερική.

Στις χειροτεχνίες καλά τα πάω, στις γραμματοσειρές και στα σχετικά προγράμματα τα θαλασσώνω :lol::lol::lol:

Καταπληκτικά!!

Σε αυτή την περίπτωση, τα φώτα σου χρειάζονται και στην παρακάτω κοινότητα!!!!

edit admin link delete

:D

ΥΓ: σύμπτωση: κι εμείς Αναστάσιο θα βαπτίσουμε!

ένεκα παππού βέβαια!

Εγώ πρότεινα, Ορέστη, Οδυσσέα, κλπ...... απερρίφθησαν όλα.

Άραγε γιατί;; :P

GOGO μου Θα σας έρθω! Δεν ήξερα οτι υπήρχε φόρουμ στην Ελλάδα μας! Είμαι μέλος σε 2 ξένα.

Και εμείς από παππού και δη από πεθερό! Οπρώτος είναι του πατέρα μου οπότε δεν με παίρνει για αντιρρήσεις ή προτάσεις..... :wink:

Δεν πειράζει ωραίο είναι, εμένα μου αρέσει!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Μου αρέσει πολύ σαν ιδέα :D

Μήπως όμως θα ήταν καλύτερη μια πιο ανοιχτόχρωμη κορδελίτσα? Πολύ σκούρο φαίνεται στη φωτό... :?

Δεν έχεις άδικο.... Το μπλέ σκούρο είναι δύσκολο χρώμα γμτ. Καμά ιδέα για άλλο χρώμα κορδέλα????

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Μου αρέσει πολύ σαν ιδέα :D

Μήπως όμως θα ήταν καλύτερη μια πιο ανοιχτόχρωμη κορδελίτσα? Πολύ σκούρο φαίνεται στη φωτό... :?

Δεν έχεις άδικο.... Το μπλέ σκούρο είναι δύσκολο χρώμα γμτ. Καμά ιδέα για άλλο χρώμα κορδέλα????

ιβουαρ, θα πηγαινε τελεια :D θα μου αρεσε μια σατεν ιβουαρ κορδελα λιγο πιο πλατια τι λες?

Διαφημίσεις

Αν βρεις κάτι στο χρώμα του σακακιού? Κάτι σε ιβουάρ δεν είναι ή κάνω λάθος? Πιο φαρδιά δεν ξέρω πώς θα είναι, αλλά και σ' αυτό το φάρδος μου αρέσει... :D

Εμένα μου αρέσει η κορδέλα.. Μην την αλλαξεις.. Ειναι πολυ χαριτωμενη.. Γιατι δεν ειναι σκουρα μπλε.. ειναι καρο μπλε.

Συμφωνώ είναι πολύ ωραίο ως έχει μην αλλάξεις τίποτα!

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Na και το προσκλητήριο μας.

http://i264.photobucket.com/albums/ii164/vasoula2007/IMGP0770.jpg

Πως σας φαίνεται?

Εμένα μου φαίνεται τέλειο! Πολύ αντρικό και κλασσάτο. Μην το αλλάξεις..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...