Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η βάπτιση του Αναστάση μου

Recommended Posts

Να παίρνω και εγώ σειρά στο club!

Θα βαπτιστούμε ημέρα των πρώτων γενεθλίων μας.

Θέμα μας "αγοράκι" βασικό χρώμα σκούρο μπλέ.

Έχω σκεφτεί προσκλητήριο και γλυκό.

Προβληματίζομαι για την μπομπονιέρα, δεν ξέρω τι να κάνω, κουτάκι ή πουγκί και σε τι χρώμα? Το σκούρο μπλέ σε περιορίζει σε συνδυασμούς. Θα βάλω επάνω μπρελόκ σαν κι αυτά http://www.nikolisgroup.gr/advanced_search_result.php?keywords=boy&x=27&y=4

Σκέφτομαι να πάρω κουτάκια ή πουγκάκια σε σκούρο μπλέ και να παίξω με χρώμα σε κορδέλες αλλά σε τι χρώματα???

Πείτε καμιά γνώμη, καμιά ιδέα.....

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Έτσι θα είναι το προσκλητήριο από έξω,

koystoymi.jpg

Ανοίγοντας Θα είναι ένα γυμνό μωράκι με πάνα, που θα φοράει ένα ημίψηλο καπέλο, και θα λέει:

"Αποφάσισα την πάνα μου να βγάλω,

Το κουστούμι να βάλω

Αφού ονομα επίσημο θα πάρω μα

και γενέθλια θα κάνω.... κ.λ.π., κ.λ.π

glyko.jpg

στην λευκή του εκδοχή το σοκολατογλυφιτζούρι, με το παπιονάκι και την ζωνούλα σε θαλασσί χρώμα σε διάφανο σακουλάκι με μπλέ κορδελίτσα και καρτελάκι με μεταλλικό μικρό αγοράκι κολλημένο επάνω και τη λέξη ευχαριστώ.

Ακούω γνώμες.....

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Παρα πολύ ωραίο!!!!!!!!!!

Την λύση του μπρελοκ την θεωρώ υπέροχη!!!!! Και εξυπνο και ωραίο και πρακτικό!

Και εγω μπρελόκ είχα στη βαφτισή της κόρης μου! Και προς τα εκεί κλίνω και για την δευτερη!

Με το καλό λοιπόν.

Διαφημίσεις

Βικυ......... θα μας πεις κι εμας που τα βρηκες τα υπεροχα γλειφιντζούρια ???

Βασικα μηπως εκει εχει διαφορα σχεδια κλπ ?

Θα μπορουσε να δωθει αυτο αντι για το κλασσικο γλυκακι - κερασμα ή αυτο θα ειναι κατι εξτρα ?

Σκεφτομαι αν ναι να σε αντιγραψω στην ιδεα... αλλα θελω κατι με καραβακι, κοχυλι, αστερια κλπ

ΛΕΓΕ υποψηφια κακιωτατη !!!

Σου είπα στο τόπικ που έχεις ανοίξει για την βάπτιση σου οτι μπορείς να φτιάξεις σοκολατένια κοχύλια με παγοκυψέλες σε σχήμα αστερία και κοχύλι έχει το ΙΚΕΑ . Αυτά που είδες είναι από Αμερική αλλά για τις πολύ κακιές μπορώ να φέρω! :lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Να φτιαξω μονη μου .... δεν νομιζω να τα καταφερω... λες ? Επειδη ειμαι και στοκος, δεν το καταλαβα ετσι... Εχεις φτιαξει εσυ ? Νομιζω οτι θα γινουν χαλια !!!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια για την ψήφο αποδοχής!

Πείτε για κανένα συνδυασμό του σκούρου μπλέ??? Με τι άλλο ταιριάζει λέτε? Αν πάρω σκούρα μπλέ κουτάκια τι κορδέλες να βάλω???

ΜΑΡΙΛΕΝΑ κοίτα τι σου βρήκα!

ploio.jpg

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Βίκυ, μια πρόταση: αν το χρώμα των κουτιών είναι κάτι σαν AYTO ή και πιο σκούρο θα μου άρεσε σε συνδυασμό με σωμόν κορδέλα που είναι σχετικά ουδέτερο χρώμα. Αν πάλι είναι περίπου σαν το χρώμα του προσκλητηρίου, γιατί να μην είναι σαν τα υπόλοιπα χρώματά του, δλδ. γκρί-γαλάζιο και άσπρο; Λέω γω τώρα... :wink:

fUvDp2.png

karfori's baby ναι και το προσκλητήριο θα είναι τέτοιο σκούρο μπλέ που ,

έβαλες και πιο σκούρο μπορώ να σου πω! Μ΄αρέσει η πρόταση σου του σομών, όσο μπορώ να το φανταστώ θα κάνει ωράια αντίθεση. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :D:wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Κορίτσια είναι από Αμερική όπως είπα. Αλλά επειδή για να έρθουν σώα από Αμερική είναι αδύνατον έχω βρεί άκρη και τα δικά μου που σας έβαλα τα κουστουμάκια αγόρασα τις φόρμες και έφτιαξα τα δείγματα μόνη μου!

Μου είπρ μια κοπέλα με π.μ. να το κάνω επαγγελματικά...

Λέτε??? Θα έχω δουλειά ή θα βγούν στη ζητιανιά τα παιδάκια μου? :lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Δηλαδη αγοραζεις τις φορμες απο Αμερικη και αυτα που ειδαμε στις φωτο τα εχεις φτιαξει εσυ?

Μην με κουφαινεις τωρα.... θα τραβηξω τις κοτσιδες μου...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ναι βρε φιλενάδα! Λιώνεις την σοκολάτα σε μπεν μαρί και την βάζεις στη φόρμα. Έχω πάρει επίσης χρώμα ζαχαροπλαστικής από Αμερική που είναι σε μπουκαλάκι και στην άκρη έχει rol-on και είναι πολύ έυκολο να χρωματίσεις με ακρίβεια! Τώρα για να ξεφορμαριστούν εύκολα υπάρχει μυστικό. Ο μπαμπάς μου παλιά είχε ζαχαροπλαστείο και κάποια μυστικά μου τα λέει και βοηθάει!

Έλα το σαββατοκύριακό να φτιάξουμε! Και άμα θες σου χτενίζω ΚΑΙ τις κοτσίδες!΄είμαι καλή στο πιστολάκι! :lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

βίκυ και εγώ τον Αναστάση και κάτι άλλο θα τον βαφτίσω στις 1 Ιουνίου λίγες μέρες πριν κλείσει 1 έτος. Μου άρεσαν πολύ αυτά που θα κάνεις αλλά ρωτάω μήπως οι σοκολάτες λιώνουν μέσα στην ζέστη. Λέω γιατί είχα σκεφτεί και εγώ να μοιράσω σοκολάτες αντί για γλυκό και το απέρριψα λόγω ζέστης. ΄Το γαλάζιο πηγαίνει πολύ ωραία με πορτοκαλί και λαδί.

k4xS.jpg

Μελίνα δεν θα τα μοιράσω θα τα έχω στα τραπέζια στο κέντρο οπότε δεν θα λιώσουν.

Όταν λες Αναστάση, εννοείς θα βαφτίσεις και εσύ Αναστάση το γιό σου?

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Βρε κορίτσια αν έχετε δει καμιά μπομπονιέρα σχετική με το θέμα μου αγοράκι-κουστουμάκι ή κάτι άσχετο αλλά για αγοράκι που να είναι πρωτότυπο πείτε μου σας παρακαλώ! :(

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Σκέφτηκα κάτι και είπα να σας το περιγράψω να μου πείτε γνώμη.

Γυάλινο βαζάκι με πολύχρωμα smarties ή κουφέτα τυλιγμένα σε χρωματιστό χαρτί και εξωτερικά δεμένο με κορδελίτσα το μπρελοκάκι. Είναι λέτε προτιμότερο από το κουτάκι? Σκέφτηκα οτι το κουτάκι θα πεταχτεί ενώ το βαζάκι? Τι λέτε?

Και για τα παιδάκια να φτιάξω ένα πουγκί μεγαλούτσικο με σοκολατίτσες καραμελίτσες κ.λ.π. και να δέσω ένα παιχνιδάκι, να κάνω στο κέντρο ένα τραπέζι μόνο για τα παιδάκια και κάθε πουγκί να είναι δεμένο και με ένα μπαλόνι με ήλιον...

Για πείτε???? Πολύ με έχει ανχώσει το θέμα μπομπονιέρα...

Επίσης διαβάζω οτι έχετε κλείσει εκκλησία και κέντρο. 21 Ιουνίου βαφτίζουμε, πρέπει αν κλείσω από τώρα? έλεγα τον Απρίλιο. Η εκκλησία που θελω δεν είναι μεγάλη δεν κανει γάμους δηλαδή και είναι και δίσεκτο φέτος.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Φιλεναδα, μεταξυ μας, θα ειμαι οπως παντα ειλικρηνης... εμενα δεν μου αρεσει το βαζακι...... ειναι βεβαια υποκειμενικο αυτο... θα προτιμουσα κουτακι πλεξι γκλας ή γυαλινο !!! Μου αρεσει πολυ κι εχω αγορασει ενα πολυ ομορφο και το εχω κοσμηματοθηκη για το Αγγελιαννακι... :wink:

Το παιδικο το βρισκω σουπερ !!!

Τι αγχωνεσαι βρε ? Αφου οτι και να κανεις εσυ στο τελος θα ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ! Το εχεις το αθλημα... :D

Εννοειται οτι ΠΡΕΠΕΙ να πας αμεσα να κλεισεις εστω την εκκλησια... αλλα και το κεντρο πρεπει να αρχισεις να το ψαχνεις... δυστυχως απο το Πασχα και μεχρι τελος Ιουνιου γινονται καθε χρονο οι περισσοτερες βαπτισεις !!!

Ασχετο, μπορεις να με πεις για τα γλυφιντζουρια τα σοκολατενια, υπαρχει καποιο site να δω σχεδια ? Πως θα μαθω τιμες κλπ ? Βιαζομαι γιατι αναλογα με το κοστος, αν ειναι να παρω να κανω δοκιμαστικο για να δω... :wink: