Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τύψεις κι ενοχές

yls

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 279
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσυ φταις? Αυτος ο Χριστιανος δεν μπορουσε να βρει ενα υποκοριστικο,κατι να σωσει την κατασταση? Που πας βρε Καραμητρο με τετοιο ονομα?

yls συγνωμη σου τσακισαμε το θεμα νομιζω!!!!

Αμερικαν μπαρ το κάνατε!!!!!:mrgreen:

yls δε σου απαντησα πιο πριν που τα πραγματα ηταν σοβαρα γιατι και η κολλητη μου (αν και μικροτερη) τα ιδια προβληματα εχει και ουσιαστικα δεν μπορω να τη βοηθησω. θεωρω οτι η αρια το εθεσε το θεμα στις σωστες βασεις...

εχω ομως να σου πω "στα μουτρα" οτι δικαιωνεις τον αλμακ που σου τα "εχωσε" στο αλλο ποστ που ειχες ανοιξει...με τη λογικη αυτη δε θα βρεις αντρα...και να σου πω και κατι καλυτερα ετσι! οταν μια γυναικα ειναι τοσο απολυτη οσο εσυ και τσουβαλιαζει ολους τους αντρες κατ αυτον τον τροπο δυο ειναι τα τινα:

η θα κανεις την "εκπτωση" και θα παντρευτεις εναν μαλακοπιτουρα κ θα τον κανεις οτι θελεις και θα ζεις συμβατικα γιατι θα εισαι εσυ κ ο τσαμπουκας σου

η αν τελικα καταφερεις κ βρεις ενα καλο παιδι θα του παιξεις τα νευρα. γιατι μεσα σου θελεις εναν αντρα νορμαλ κ power ομως εισαι τοσο εγωιστρια που δε θα καταφερεις να ταιριαξεις μαζι του.

το ξερω οτι στα χωνω ασχημα ομως το κανω με καθε καλο σκοπο και ξερω οτι οπως κ αλλες φορες δεχεσαι τοσο τα καλα οσο και τα ασχημα που σου λενε. επιλεγω λοιπον να σου δειξω τα "κακα" σου στοιχεια ωστε να τα σκεφτεις λιγο παραπανω...

και εγω ψηφιζω δαγκωτο αυτον που σου λεει η αρια!!! εχει πολλα συν! κ ελπιζω να μη χρειαστει να σε παρει απο το χερακι....

πραγματικα ελπιζω να καταλαβεις οτι δε σου κανω επιθεση, παντα καπου φταιμε και εμεις οι ιδιοι γι αυτο που μας συμβαινει κ οχι μονο η γκαντεμια μας. και εσυ εχεις ηδη πει πολλα τσιτατα που δικαιωνουν την κατασταση σου.

εγω παντως (για να επανελθουμε στο θεμα της yls μετα απο καθε αποτυχημενη σχεση παθαινω αλτσχαιμερ...δε θυμαμαι τι εγινε ποιος ηταν τι με πειραξε κλπ κλπ)

αυτο βεβαια εχει ως συνεπεια οτι δεν ξερω να προφυλασομαι για τον επομενο ...αλλα δε βαριεσαι !

YLS ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΦΕΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥ ....ΧΑΛΑΡΩΣΕ ...ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ....

ειμαι μια χαρα δε μου λειπει τιποτα ελα να με βρεις ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΩ!!!!

(Το ¨κολυβο¨ θα φυγει διακοπες (σκαφατος στα νυσια (νοικιασε ιστιοπλοοικο ο χρυσος μου και θα παρει ανυψια και αδερφο παρεου ...θα τους κανει δωρο ενα μηνα διακοπες ειπε ....(αρε ατιμη αιμομυξια χαχαχχαχαα).... ξανασκεψου το ..παντως μεχρι να γυρησει ...δεν το κοβω να βρήσκει καμια στα πελαγα ...αντε να βρει καμια τσιπουρα ...(ψαρευει κι ολας) )χαχαχαχχα για γυναικα χλομο !χαχαχαχ)

sofia_nefeli επιχειρηματολόγισε στο που είμαι απολύτη κι εγωίστρια και ποια τσιτάτα είπα που δικαιώνουν την κατάστασή μου. Δεν μπορεί να γίνει διάλογος μόνο με κατηγόριες. Αν μου πεις θα μπορέσω και γω να σε αντικρούσω με επιχειρήματα.

Επίσης εγώ δεν κάνω εκπτώσεις -θα είχα παντρευτεί εδώ και πολλάαα χρόνια αν έκανα- ούτε καν ψωνίζω σε εκπτώσεις. Ναι είμαι τσαμπουκάς, το ομολογώ, γι΄αυτό και αποφεύγω συγκεκριμμένες κατηγορίες ανδρών που δεν θα μπορέσουν εκ των πραγμάτων να είναι μαζί μου.

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

'Men are like parking spaces; The good ones are taken and the only ones left are handicapped'.

anonymous quote

δεν ξερω αν πιασατε το υπονοουμενο αλλα καθε αντρας που θα προτεινει ο φυστικανθρωπος θα συνοδευεται και με βεβαιαωση ΑΜΕΑ αλλα και συνταξη της προνοιας....:-D:-D:-D:-D

(Yls μακρια....:-D)

ε χμ... ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ κανω προβα για το αρχειο μωρε ....:-D

yls μου πραγματικα δε σε κατηγορω!! το ξερω οτι φανηκε ετσι...και λυπαμαι γιατι σε αρκετα μοιαζουμε. ισως γι αυτο να σου μιλησα τοσο ανοιχτα...δε θελω να απομονωσω φρασεις και λεξεις για να σου αποδειξω αν εχω δικιο η αδικο. θα ειναι σαν να μπαινω σε αντιπαραθεση μαζι σου και ειναι το μονο που δε θελω. ειναι προφανες οτι δε γουσταρεις εκπτωσεις στη ζωη σου!! οι περισσοτερες κοπελες στη θεση σου εχουν το δικο σου προφιλ γυναικες δυναμικες, ανεξαρτητες, εξυπνες κτλ κτλ αν παραμερισεις λοιπον αυτο το απολυτο του χαρακτηρα σου, προσωπικα θεωρω ατομα σαν κ εσενα πιο γυναικες απο τη παντρεμενη με παιδι.

και κατι ακομα, σε καθε σου απαντηση σε καθε θεμα -σε παρακολουθω!!- εχεις κατηγοριοποιησει και αναλυσει τα παντα και απαντας τοσο μα τοσο -δε ξερω ουτε να το εκφρασω- εμπειριστατωμενα να το πω? πραγμα που σημαινει οτι δεν αφηνεις τιποτα στη τυχη. εχεις αναλυσει το καθε τι τοοοσο πολυ (εγω τις περισσοτερες φορες δεν εχω σκεφτει ουτε τα μισα απο οσα λες:oops:) που μεσα σου εχουν αποκρυσταλλωθει τοσο πολυ τα πραγματα που δε νομιζω οτι αφηνεις περιθωρια για μια αλλη οπτικη...

οπως λεει κ η αρια παραπανω αφεσου και δωσε ευκαιριες στους ανθρωπους. σιγουρα τις περισσοτερες φορες θα πληγωθεις δεν αντιλεγω αλλα οι διαπροσωπικες σχεσεις ετσι ειναι. μονο αν δωσεις σε καποιον το δικαιωμα να σε πληγωσει του δινεις κ την ευκαιρια να σε κανει ευτυχισμενη.

ελπιζω αυτη τη φορα να μη φαινομαι τοσο επιθετικη και να μπορεσεις να καταλαβεις τι προσπαθω να σου πω!

και κατι ακομα, σε καθε σου απαντηση σε καθε θεμα -σε παρακολουθω!!- εχεις κατηγοριοποιησει και αναλυσει τα παντα και απαντας τοσο μα τοσο -δε ξερω ουτε να το εκφρασω- εμπειριστατωμενα να το πω? πραγμα που σημαινει οτι δεν αφηνεις τιποτα στη τυχη. εχεις αναλυσει το καθε τι τοοοσο πολυ που μεσα σου εχουν αποκρυσταλλωθει τοσο πολυ τα πραγματα που δε νομιζω οτι αφηνεις περιθωρια για μια αλλη οπτικη...

Όντως έτσι είναι! Δεν θα το αρνηθώ! Παίρνω τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους πάρα πολύ σοβαρά και σκέφτομαι πάρα πολύ. Έχω παγιωμένη θεώρηση των πραγμάτων, η οποία προέκυψε από:

α) την εξαιρετικά άσχημη συμπεριφορά του πατέρα μου ως προς την οικογένειά του. Άνθρωπος αυταρχικός, βίαιος, φαλλοκράτης, θεωρούσε πως έπρεπε να του στεκόμαστε όλες κλαρίνο. Εγώ ήμουν η μοναδική που αντιστεκόμουν και φυσικά έτρωγα άφθονο ξύλο. Εξαιτίας της απάνθρωπης συμπεριφοράς του πατέρα μου, έχω μια φοβερή απέχθεια στους μάτσο άνδρες και τους "πολλά βαρύ".

β) τις άσχημες εμπειρίες που αποκόμισα από την προσωπική μου ζωή. Αντράκια του γλυκού νερού, ψευτρόνια, άτομα που ποτέ δεν τίμησαν τα παντελόνια που φόραγαν.

γ) την ψυχανάλυση που έκανα παλιά και η οποία ήταν προσανατολισμένη πάνω στην αποκωδικοποίηση των σχέσεων των ανθρώπων. Με την βοήθεια της ψυχολόγου κατάλαβα πως οι ανθρώπινες σχέσεις διέπονται από κάποιους ψυχολογικούς "κανόνες", δεν είναι τόσο παρορμητικές και χύμα όπως νόμιζα. Είδα πως αυτοί οι "κανόνες" εφαρμόζονται συνεχώς στην καθημερινή ζωή και εύκολα μπορούμε να "αποκωδικοποιήσουμε" τα ενδόμυχα κίνητρα των άλλων, αν τους γνωρίζουμε.

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

Έλειπα τόσες μέρες διακοπές και γύρισα και βρήκα ένα θέμα που με ενδιαφέρει.

Δυστυχώς, σήμερα δεν έχω το χρόνο να διαβάσω όλο το θέμα, διάβασα μόνο τις 2 πρώτες σελίδες αλλά ένιωσα την ανάγκη, έστω κι αν δεν προφταίνω να τα γράψω όπως θέλω, τουλάχιστον να σου γράψω δυο λόγια (τρόπος του λέγειν, γιατί μπορεί να βγουν και παραπάνω τα λόγια). Θα τα γράψω εντελώς μπακαλίστικα λόγω έλλειψης χρόνου και θα επανέλθω κάποια άλλη στιγμή.

Καλή μου yls, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο απόλυτα σε καταλαβαίνω.

Πριν από 3 χρόνια ήμουν στη θέση σου.

Ήμουν 34 χρονών και είχα περάσει τη ζωή μου κάνοντας σχέσεις με όλους τους αχαρακτήριστους. Είχα γνωρίσει κάποιους άνδρες βέβαια εξαιρετικούς (κατά τη γνώμη μου σήμερα) που όμως τους άφησα, γιατί τότε δεν ήμουν σε θέση εγώ να δω τι αξίζουν. Όμως σημασία έχει ότι δεν το μετάνοιωσα ποτέ, γιατί τότε έτσι έπρεπε να γίνει.

Και σε ψυχολόγο είχα πάει και με φίλους είχα κουβεντιάσει. Και στον κύκλο μου και τον φιλικό και τον επαγγελματικό δεν υπήρχε ψυχή ζώσα.

Κάποια στιγμή το πήρα απόφαση ότι θα μείνω μόνη και δε με νοιάζει, βρε αδερφέ.

Τρεις τέσσερις μήνες πριν το πάρω απόφαση ότι θα μείνω μόνη στη ζωή, είχα γνωρίσει το σημερινό μου σύζυγο. Μου τον σύστησε ένας φίλος, ο οποίος εκείνη τη μέρα είχε φάει φλας να μου κάνει προξενιό. Πάω στο προξενιό, βλέπω τον γαμβρό, αλλά ο γαμβρός δεν μου άρεσε.

Άμα σου πω τι δεν μου άρεσε, θα γελάς.

1) Ο γαμβρός είχε μακριά μαλλιά κατσαρά (εγώ αντιπαθώ τα κατσαρά μαλλιά, αφού τα δικά μου τα κατσαρά τα ισιώνω και κανείς δεν ξέρει ότι είναι κατσαρά, πέρα από τη μάνα που με γέννησε).

2) Φορούσε και κάτι μπότες καουμπόικες (μου φάνηκαν μπανάλ οι μπότες και δεν τις ήθελα).

3) Είχε πολύ λεπτό πρόσωπο και κάπως "σπασμένο" με τα μάτια κάπως βαθουλωμένα μέσα στις κόγχες τους.

4) Μιλούσε κι έκανε κάτι συντακτικά λάθη κι εγώ, ο Μπαμπινιώτης, ανασήκωνα το δεξί μου φρύδι ελαφρώς ειρωνικά, όταν ο καψερός γαμβρός έκανε τα λαθάκια του.

5) Δεν μου άρεσε το επάγγελμά του, το οποίο σημειωτέον δεν είναι καθόλου κακό επάγγελμα, αλλά εγώ που σύχναζα χρόνια στα Εξάρχεια, είχα μια απέχθεια απέναντι σ' αυτό το επάγγελμα (κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).

Όμως

Ο γαμβρός είχε και προτερήματα εκτός από ελαττώματα, τα οποία ήταν τα εξής:

1) Πολύ ωραίο, γυμνασμένο σώμα

2) Ήταν πολύ χαμογελαστός και έδειχνε καλοσυνάτος

3) Πλήρωσε το λογαριασμό ο ίδιος και δεν δεχόταν κουβέντα επ' αυτού

4) Δεν έδειχνε λιγούρης (πολύ σημαντικό)

5) Είχε καλούς τρόπους

6) Ήταν ενημερωμένος για πολλά πράγματα και μιλούσε χωρίς να δείχνει ότι σκέφτεται τι θα πει, ώστε να εντυπωσιάσει, ή μην τυχόν και πει καμιά κοτσάνα. Τουτέστιν ήταν αυθόρμητος και αυθεντικός.

7) Ήταν πάρα πολύ ντόμπρος.

Εγώ όμως στάθηκα σ' αυτά που θεωρούσα μειονεκτήματα, κόλλησε το ρημάδι το μυαλό μου στην μπότα και τη μαλλούρα. Πιστεύω πως δεν ήμουν σε φάση, είχα και κάτι άλλο στο μυαλό μου και τον απέρριψα ασυζητητί.

Μετά από 3-4 μήνες βρεθήκαμε τυχαία σ' ένα γάμο. Τον είδα και έλεγα "πού τον ξέρω, πού τον ξέρω" αλλά δε θυμόμουν. Μετά μου ξανασυστήθηκε και θυμήθηκα. Με εντυπωσίασαν αυτή τη φορά περισσότερο τα προτερήματά του. Ήταν και καλοκαίρι και δε φορούσε μπότες. Φορούσε ωραία βερμούδα με λινή άσπρη πουκαμίσα από πάνω, δερμάτινες σαγιονάρες και τα μαλλιά τα είχε μαζέψει σε έναν κότσο (σαν τον τραγουδιστή των MATIS).

Κουβεντιάσαμε και άρχισε σιγά σιγά να μου κάνει καλύτερη εντύπωση.

Όταν τελείωσε ο γάμος, ο γαμβρός εντελώς διακριτικά άφησε να διαφανεί η πρόθεσή του να ξανασυναντηθούμε.

Μετά από καιρό βγήκαμε παρέα, βγήκαμε και μόνοι μας, γνωριστήκαμε καλύτερα. Εγώ παρόλα αυτά ήμουν κάπως ξινισμένη.

Στην πορεία της σχέσης ανακάλυψα κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του που εμένα δεν μου έκαναν, π.χ. είναι δυναμικός όσο κι εγώ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιπαραθέσεις, είναι ξεροκέφαλος όπως κι εγώ.

Κάποια στιγμή άρχισα να σκέφτομαι πιο σοβαρά και να μετράω και να ζυγίζω τα πράγματα.

Αποφάσισα ότι θα ήθελα να είναι ο άντρας μου για την υπόλοιπη ζωή μου, γιατί τα προτερήματά του ήταν περισσότερα από τα ελλαττώματά του.

Τέλος πάντων αποφασίσαμε να συζήσουμε στην αρχή, μετά είπαμε να παντρευτούμε, μη φανταστείς ότι είχα και κανέναν τρελό ενθουσιασμό να παντρευτώ, πιο πολύ το έκανα για να το κάνω και σκεφτόμουν ότι το πολύ πολύ χωρίζω. Για τέτοια ξινίλα μιλάμε. Ούτε κανένας τρελός έρωτας υπήρχε. Απλώς το είχα σκεφτεί το πράγμα πάρα πολύ ψυχρά και ορθολογιστικά και σκεφτόμουν ότι αυτός ο άντρας με τον οποίο μπορεί να μην είμαι τρελά ερωτευμένη, είναι ο σύντροφος που θα μου κρατάει το χέρι και θα συμπορευόμαστε στη ζωή μας.

Σήμερα μετά από 3 χρόνια που είμαστε μαζί (2 χρόνια σχέσης κι 1 χρόνο γάμου) μπορώ να πω ότι τον λατρεύω, ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του, ότι έκανα την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω στη ζωή μου κι ότι άξιζε που είχα μείνει μόνη τόσα χρόνια και που είχα αναλωθεί σ' ένα σωρό ψυχοφθόρες σχέσεις, γιατί η ζωή μου επιφύλασσε το καλύτερο.

Όμως πρέπει να τονίσω ότι δούλεψα πολύ γι΄αυτή τη σχέση, γιατί είχα την ωριμότητα να τη δουλέψω, γιατί είχα ξεκάθαρο βλέμμα.

Και βέβαια και ο σύντροφός μου ήξερε τι ήθελε κι αυτός στη ζωή του και ήταν πάντα ντόμπρος.

Οι διαφορές υπήρχαν και υπάρχουν αλλά μάθαμε και οι δύο να συζητάμε και να δουλεύουμε τη σχέση μας.

Πιστεύω λοιπόν για σένα ότι είσαι πολύ έξυπνη κοπέλα και κάποια στιγμή θα βρεις το ταίρι σου και θα κάνεις μια πολύ όμορφη οικογένεια. Αρκεί να καταφέρεις να το δεις.

5f27b8bd0c.png

Επίσης, yls, θα ήθελα να σου πω ότι έχω μια πάρα πολύ καλή μου φίλη που είναι στην ίδια θέση με σένα.

Μια ζωή τραβούσε κι αυτή πάνω της όλους τους αχαρακτήριστους. Έκανε σχέσεις ψυχοφθόρες. Έδινε αλλά δεν έπαιρνε. Είναι τώρα 38 χρονών, είναι μόνη, θα ήθελε να κάνει μια όμορφη οικογένεια κι αυτό προσπαθούσε πάντα αλλά δεν της καθόταν ποτέ.

Πλέον στον κύκλο της δεν υπάρχει άντρας ελεύθερος ούτε για δείγμα.

Ο σύζυγός μου το χειμώνα θυμήθηκε ότι έχει έναν φίλο και πρότεινε να τους γνωρίσουμε. Ο σύζυγός είναι φίλος με τη φίλη μου εδώ και 22 χρόνια. Την γνωρίζει πολύ καλά και την αγαπάει και αποφάσισε να της γνωρίσει έναν άνθρωπο, τον θεωρούσε σοβαρό και μετρημένο.

Ο άνθρωπος αυτός, τον οποίο γνωρίζω κι εγώ και είχα την ίδια γνώμη με το σύζυγό μου, τελικά της έκανε τη ζωή ποδήλατο της κοπέλας.

Ο τύπος δεν ήθελε να κάνει σχέση και ήταν διαρκώς ήξεις αφίξεις. Την τρέλανε. Τη μια μέρα ήταν γλυκός, διαχυτικός, έκανε όνειρα και σχέδια και την ξεσήκωνε την κοπέλα και μετά ξαφνικά εξαφανιζόταν για μέρες. Ξαναεμφανιζόταν, πάλι τα ίδια.

Στην αρχή της έλεγα να μην τον απορρίψει αμέσως, για να δούμε που το πάει. Η συμπεριφορά του ήταν αλλόκοτη.

Τελικά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

Ο τύπος προφανώς είχε στο μυαλό του ότι ίσως η κοπέλα θέλει μια σοβαρή σχέση κι αυτός δεν ήξερε τι ήθελε, οπότε φοβόταν να κάνει σχέση μαζί της, αλλά δεν ξέκοβε κιόλας. Με δυο λόγια επεδίωκε την επαφή, αλλά, όταν τα πράγματα πηγαίναν να πάρουν πιο σοβαρή τροπή, αυτός εξαφανιζόταν.

Με δυο λόγια, για να προχωρήσει μια σχέση πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια από την αρχή και να ξέρουν και οι δύο τι θέλουν και τι ζητούν και να είναι σε θέση να δουλέψουν τη σχέση.

Πιστεύω ότι σε αυτή την ηλικία εσύ ξέρεις τι θέλεις.

Το κακό είναι ότι δεν έχεις κύκλο, για να γνωρίσεις άτομα.

Όμως θα σου πω κάτι που είπε και μια άλλη συμφορουμίτισσα.

Χίλιες φορές ανύπαντρη, παρά κακοπαντρεμένη.

5f27b8bd0c.png

μ αρεσεις ρε συ μπι πουλα!!! μ αρεσει αυτο που εγραψες!!

Κι εμένα μου αρέσω φυστικάκι μου.

Αυτό που μου αρέσει στον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό είναι ότι επιτέλους εκτιμώ και αγαπάω τον εαυτό μου κι έτσι μπορώ να αγαπώ και τους υπόλοιπους.

5f27b8bd0c.png

5) Δεν μου άρεσε το επάγγελμά του, το οποίο σημειωτέον δεν είναι καθόλου κακό επάγγελμα, αλλά εγώ που σύχναζα χρόνια στα Εξάρχεια, είχα μια απέχθεια απέναντι σ' αυτό το επάγγελμα (κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).

xaxaxaxxaxax καταλαβε καταλαβε!!!!

(θα μου πεις απο ολο αυτο ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΡΕ ΟΥΦΟ?)

(ΛΟΓΟ .... καταστασης ζουλευω τα λοβ στορι με χαπι εντ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ !!!!)

Διαφημίσεις

xaxaxaxxaxax καταλαβε καταλαβε!!!!

(θα μου πεις απο ολο αυτο ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΡΕ ΟΥΦΟ?)

(ΛΟΓΟ .... καταστασης ζουλευω τα λοβ στορι με χαπι εντ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ !!!!)

Χαίρομαι που κατάλαβες, κατάλαβες:D:D:D:D:D:D

Α, και το συμπέρασμα είναι πως ό,τι κοροϊδεύουμε πέφτει στην κεφάλα μας.

5f27b8bd0c.png

οχι!!!!!!!!!!!!!! μεταξυ του τυπου που διαβαζει Λιακοπουλο και του βγαζοφρυδη, θα προτιμησω τον δευτερο. (τουλαχιστον θα εχω και αντρα και κολλητη 2 in 1)

μακρια απο Λιακο τυπους, εχω γνωστο!! Οταν ανοιξει την στοματαρα του δεν την κλεινει με τιποτα, μεγας συνωμοσιολογος, δεν αντεχεται.

Συμφωνώ, συμφωνώ, συμφωνώ κι επαυξάνω.

5f27b8bd0c.png

τωρα με τρομαζεις.....!!!!!! :lol:

Αχ, γλυκιά μου, είμαι παθούσα και μαθούσα.

Γι' αυτό αποφάσισα ότι δεν θα ξανακοροϊδέψω κανέναν αλλά νομίζω δεν είναι κι εύκολο, οπότε μάλλον θα μου πέσουν κι άλλα στην κεφάλα μου την όμορφη!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

5f27b8bd0c.png

Α, και το συμπέρασμα είναι πως ό,τι κοροϊδεύουμε πέφτει στην κεφάλα μας.

επισης, την τελευταια φορα που ειπα "εγω με μπατσο, ΠΟΤΕ".... ο Θεος γελασε σαρκαστικα, ανοιξε μια μπυρα, αραξε στη πολυθρονα του, και εκατσε να παρακολουθησει το σηριαλ....:rolleyes:

καλα, αυτο με το επαγγελμα ειναι πονεμενη ιστορια...

καααααααααποια στιγμη.. θα πω και τα δικα μου...

Αμ δεν είναι? Αχ, φυστίκι, σε καταλαβαίνω, τα ίδια περνάμε.

Κι εσύ τους κορόιδευες και πέσαν στην κεφάλα σου?

5f27b8bd0c.png

ρε σεις ...ΡΕ ΣΕΙς...εγω πλακα πλακα κοροιδευω αυτους που εχουν bmw και γραφτηκα για χαρη του κολυβου που ηθελε κατι ...σε ενα τετοιο φορουμ ΡΕ ΛΕΣ!!!!!??????????

Ε ΟΧΙ

Ε ΟΧΙ ]!!!!

Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες κοπελες που εχουν μεγαλωσει με αυταρχικο πατερα, εχουν παντα τον φοβο μεσα τους μην τους τυχει τετοιος συντροφος και ετσι καταφερνουν σχεδον παντα να ειναι ανεξαρτητες και δυναμικες και δεν δινουν ευκολα ευκαιριες στους ανδρες.

Αυτη ειναι μεγαλη παγιδα ομως yls και πρεπει να βγεις απο αυτο το τριπακι. Δεν ειναι ολοι οι αντρες σαν τον πατεραδες μας. Η εικονα που εχεις δεν ειναι ο κανονας, υπαρχουν και φυσιολογικοι ανθρωποι εκει εξω απλα πρεπει να εισαι ανοιχτη για να μπορεις να τους αναγνωρισεις. Και μην κρινεις παντα απο την εξωτερικη εμφανιση, πολλες φορες μπορει να σε ξεγελασει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...