Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τί θα θέλατε να προστεθεί στις λειτουργίες του φόρουμ? (αυστηρά για κομπιουτεράκηδες)

administrator

Recommended Posts

.wysiwyg { PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 5px 10px 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; BACKGROUND: #fdfaf3; COLOR: #000000; PADDING-TOP: 0px } .wysiwyg A:link { COLOR: #22229c } .wysiwyg_alink { COLOR: #22229c } .wysiwyg A:visited { COLOR: #22229c } .wysiwyg_avisited { COLOR: #22229c } .wysiwyg A:hover { COLOR: #ff4400 } .wysiwyg A:active { COLOR: #ff4400 } .wysiwyg_ahover { COLOR: #ff4400 } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } Παρακαλώ απαντήστε μόνο εάν γνωρίζετε απο τεχνικά θέματα ή / και είσαστε εξοικειωμένοι με το λειτουργικό του Vbulletin, καθώς η ερώτηση είναι τεχνική,

όχι περιεχομένου.

Μπορούν να προστεθούν addons, ή να τροποποιηθούν ρυθμίσεις.

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 11 months later...

Σας παρακαλώ να ενεργοποιήσετε το tapatalk για να μπορούμε να παρακολουθούμε τα θέματα που μας ενδιαφέρουν απο το κινητό!!!!!!!!!!!

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

Εγώ ακόμα δν έχω βρει τον τρόπο πώς να ειδοποιούμαι για νέες απαντήσεις στα διάφορα θέματα που παρακολουθώ....

Τη δωρεάν υπηρεσία incrediΜail 2.0 τη γνωρίζεις;;; Συνδέεται με το μέιλ σου και σε ενημερώνει για νέα μέιλ μόλις ανοίξεις τον υπολογιστή και για όσο τον έχεις ανοιχτό!!!:-)

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Αυτό μπορείς να το κάνεις από τις ρυθμίσεις σου, αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι η εντολή.

Άλλοι το ρυθμίζουν έτσι, άλλοι γιουβέτσι.

Αν το βρω θα στο βάλω.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Πας http://parents.org.gr/forum/profile.php?do=editoptions

τρόπος προβολής θεμάτων και πατάς

Γραμμικά παλαιότερα πρώτα

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

εγω θα ηθελα λιγο μεγαλυτερο inbox, γεμιζει παρα πολυ γρηγορα, κ καποιος τροπος να διαχειριζομαι ομαδικα τα μηνυματα μου πχ να τα βαζω σε φακελο* η να μπορω να τα δω ολα σε μια σελιδα με ενα κουμπακι διαγραφη διπλα στο καθενα. ειναι πολυ κουραστικο να επιλεγεις και να πηγαινεις μετα κατω κατω η πανω πανω αν ειναι ... επισης να μπορω να επιλεξω αλλo theme. (πολλα φορουμ το εχουν σαν επιλογη).

*υπαρχει φακελος το ειδα τωρα αλλα δεν εχω ξεκαθαρισει πως τον χρησιμοποιουμε, ενα faq- help θα βοηθουσε! (συγκεκριμενα εφτιαξα εναν και τωρα φοβαμαι να του κανω οτιδηποτε γιατι διπλα στο ονομα γραφει 900 μυνηματα. αν τον σβησω θα εξαφανιστουν κι αυτα? πως μπηκαν εκει μεσα? εγω δε τα βαλα!!!!)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

v & a to το σίγουρο ειναι οτι μπορέις να κανεις φακέλους

στο inbox σου

πηγαινε και μαρκαρε 3 μυνήματα και μετα απο κάτω κατω σου λεει μεταφορά σε φακελο

κι εκει σου λεει πατησε για δημιυργία φακέλου εκει

αν τα είχες μαρκάρει ΟΛΑ θα πανε αυτοματα εκει στο νέο φακελο !

εγω θα ηθελα ενα forum runer η το tapatalk :-)

θα ηθελα το κουμπί thank you (thump up or down )

και το κουμπακι για fb :-)

• 2 χρόνια μετά...
μπορείτε να βαλετε να πατάς Like

Αυτό ήθελα κι εγώ να προτείνω! Να, τώρα θέλω να κάνω ένα απλό Like σε αυτό το σχόλιο και δε μπορώ, πρέπει να μπω και να γράψω :(, πράγμα που σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να αποφασίσω να μην κάνω

Άρα:

"Like" function = Ευκολότερη αντίδραση = Περισσότεροι αποφασίζουν να αντιδράσουν/κάνουν loggin = Περισσότερη κίνηση στο φόρουμ = ...(need I say more??) :)

• 6 months later...
Σας παρακαλώ να ενεργοποιήσετε το tapatalk για να μπορούμε να παρακολουθούμε τα θέματα που μας ενδιαφέρουν απο το κινητό!!!!!!!!!!!

χρήσιμο, πρέπει να ενεργοποιηθεί

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

πολύ σωστό αυτό. με τα λικε που θα πάρει κάθε σχόλιο θα μπορούμε να καταλάβουμε εάν βοήθησε η όχι.αν και με αυτό τον τρόπο ίσως να μην απαντάμε σε κάποια σχόλια αλλά απλά θα πατάμε ένα λικε κάτι που δεν βοηθάει το φορυμ ..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...