Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κορίτσια μέχρι τη 31η εβδ. είχα πάρει 11 κιλά. Μετά επειδή μου βρήκαν ζάχαρο έκανα σωστή διατροφή και τώρα σχεδόν στην 36 εβδομ. είμαι στα +9.5. ΄΄Εχω όμως 2 μέρες που έχω φάει πάρα πολύ και φοβάμαι να ανέβω στη ζυγαριά αύριο!!!

kalispera ksekinisa me 63 kila kai ipsos 169, opos eho grapsi kai noritera eho parei 5,5 kila , tin tetarti pao sto jiatro jia programatizmeno randevou na ton rotiso an ine ola kala , mu fenonte poli liga ta kila alla to pedi ehi fizjologiki anaptiksi opos mu lei kathe fora .... aide me to kalo oles mas

βρε κοριτσια εγω πριν 3μερες που ζυγιστηκα ειχα παρει ενα κιλο δλδ απο 49πηγα 50και σημερα ξαναγυστηκα και με εβγαλε 51,4..δηλαδη πηρα εναμιση κιλο σε 3μερες??

Διαφημίσεις

Annia μου μπορει να ειναι και απο κατακρατηση νερακι πινεις?Εχω παρατηρησει σε εμενα οτι οταν ειναι να αλλαξω μηνα εκει κοντα ζυγιζομαι και μεσα σε μια μερα ειμαι περιπου ενα κιλακι πανω .Ρε γαμωτο πως μπαινουνε ετσι λιγο να μην προσεξω μια μερα αμεσως πανω αμαν

το πρωτο εξαμηνο προσεχα πολυ ειχα παρει λιγα κιλα πως εφτασα να παρω 24 κιλα δεν καταλαβα . αν θηλασεις θα φυγουν ευκολα εγω 8 μηνες μετα τωρα δηλαδη οχι απλα τα εχω χασει ολα αλλα και 2-3 που ειχα παρει πριν την εγκυμοσυνη

εγώ είμαι στην 25η εβδομάδα και έχω πάρει ήδη 15!!!!!!!! Η 25άρα είναι κοντά....

το πρωτο εξαμηνο προσεχα πολυ ειχα παρει λιγα κιλα πως εφτασα να παρω 24 κιλα δεν καταλαβα . αν θηλασεις θα φυγουν ευκολα εγω 8 μηνες μετα τωρα δηλαδη οχι απλα τα εχω χασει ολα αλλα και 2-3 που ειχα παρει πριν την εγκυμοσυνη

εγώ είμαι στην 25η εβδομάδα και έχω πάρει ήδη 15!!!!!!!! Η 25άρα είναι κοντά....

Annia μου μπορει να ειναι και απο κατακρατηση νερακι πινεις?Εχω παρατηρησει σε εμενα οτι οταν ειναι να αλλαξω μηνα εκει κοντα ζυγιζομαι και μεσα σε μια μερα ειμαι περιπου ενα κιλακι πανω .Ρε γαμωτο πως μπαινουνε ετσι λιγο να μην προσεξω μια μερα αμεσως πανω αμαν

απο νερο αλλο τιποτα σχεδον 3λιτρα την ημερα,και εγω αυτο πιστευω οτι ειναι δεν γινετε να πηρα 1,5κιλο μεσα σε 3μερες..

Γεια σας κορίτσια!

Εγώ είμαι στην 26η εβδομάδα κι έχω πάρει 10 κιλά.

Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπαίνουν έτσι τα κιλά, αν και τρώω το ίδιο με πριν.

Αρχίζω και μελαγχολώ με το θέμα, βλέπετε μου άρεσε πάντα να προσέχω το βάρος μου. Ο μόνος λόγος που υποψιάζομαι είναι ότι είμαι σχεδόν συνέχεια στο σπίτι και δεν κινούμαι λόγω της περίδεσης που έχω κάνει.

Φιλάκια.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Διαφημίσεις

οχι οχι μην ακουω τετοια πραγματα απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και μην μελαγχολεις καθολου και μην στενοχωρεις το μωρακι στην κοιλιτσα δεν θα καταλαβεις ποτε θα τα χασεις μετα τον τοκετο! εχετε να κανετε κατι μεγααααλες βολτες με το καροτσι !!

Γεια σας κορίτσια!

Εγώ είμαι στην 26η εβδομάδα κι έχω πάρει 10 κιλά.

Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπαίνουν έτσι τα κιλά, αν και τρώω το ίδιο με πριν.

Αρχίζω και μελαγχολώ με το θέμα, βλέπετε μου άρεσε πάντα να προσέχω το βάρος μου. Ο μόνος λόγος που υποψιάζομαι είναι ότι είμαι σχεδόν συνέχεια στο σπίτι και δεν κινούμαι λόγω της περίδεσης που έχω κάνει.

Φιλάκια.

εγώ έβαλα 18 κιλά και 2 πριν την εγκυμοσύνη....έμειναν 7 της εγκυμοσύνης και 2 πριν...9 σύνολο..δεν τρώω γλυκά και λιπαρά ...σιγά σιγά θα τα χάσω...απλά επειδή θηλάζω με είπαν να μην πάω σε διαιτολόγο και να μξεκινήσω δίαιτα ...μύθος;;;τι πειράζει αφού θα έχω πιο καλή διατροφή

g598zf3jh69s483c.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ κορίτσια έχω απογοητευτεί!!! Πριν μια εβδομάδα (δηλαδή στις 22 - 23 εβδομάδες) είχα βάλει μόνο 4 κιλά. Μέσα σε μια εβδομάδα που έτρωγα σαν λιγούρι (είχα πάει διακοπές στην Κρήτη) έβαλα άλλα 4 !!!! Δηλαδή, 2,5 κιλά παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε να βάλω για το μήνα που είμαι. Σκέφτομαι να κάνω δίαιτα για 2 εβδομάδες να χάσω τα 2 κιλά. Έχω χοντρό κόλημα με το βάρος μου.

Επίσης, με την αύξηση του βάρους και τα αλμυρά που έτρωγα άρχισαν οι πόνοι στη μέση και ένα πρήξιμο στα πόδια αλλόκοτο... Είχαν γίνει σαν του ελέφαντα ...

Πώς τα σκάτωσα έτσι δεν ξέρω ... Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Ένιωθα πολύ περήφανη γιατί έπαιρνα όσα κιλά έπρεπε και όχι παραπάνω.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

:cry: EIMAI ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ! Σήμερα μπήκα στον 8ο και έχω βάλει ήδη 10 κιλά!!!! Μέσα στον 7ο έβαλα 4 κιλά και τα τελευταία 2 μέσα στην εβδομάδα. Εντάξει έφαγα πολύ ... αλλά φυσικά όχι για να πάρω 2 κιλά. Ξέρω καλά πόσο τρώω γιατί μετράω τις θερμίδες ... ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Τί με περιμένει από δω και πέρα ;;; Ήθελα να βάλω το ανώτερο 12 σε όλη την εγκυμοσύνη και τώρα δεν μπορεί να φτάσει η φαντασία μου το νούμερο που θα φτάσω .... Σήμερα έχω ραντεβού με διατροφολόγο μήπως με βοηθήσει με κάποιο τρόπο, μάλλον η αλήθεια είναι ότι ξέρω πολύ καλά τί πρέπει να τρώω αλλά χρειάζομαι κάποιον να με ελέγχει ...

Είναι εφικτό από δω και πέρα να βάλω μόνο 2-3 κιλά;;; Πείτε μου την εμπειρία σας;;;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ! ΕΙΜΑΙ 16 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ 9 ΚΙΛΑ!!! ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ! ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΤΟΣΤ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΔΑ! ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΝΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΞΕΚΙΝΗΣΑ 45 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 54! ΤΑ ΚΙΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ! ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;; ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΜΑΙ!

koritsia k egw fovamai na anevainw sth zugaria pleon....eimai sthn 25h evdomada ksekinisa apo 66k me upsos 1.78 kai exw parei 9 kila...to thema einai omws oti tous 2 teleytaious mhnes ta phra...kai mazi ta phre kai h gynaikologos mou!!!!katalavainete ti akousa...

www.babiesphotos.comall i have ever wanted,all i have ever needed is here in my arms....

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια χαλαρωστε...

μην αγχωνεστε γιατι το αγχος επιβαρυνει...προσπαθηστε να μην τρωτε λιπαρα και να τρωτε μικρα γευματα...

με το καλο!!!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Κορίτσια εγώ αύριο μπαίνω στην 9η εβδομάδα και έχω χάσει 3 κιλά. Με τις ναυτίες, εμετούς κλπ δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη για φαγητό. Οταν περάσει το πρώτο τρίμηνο όμως και στρώσει το στομάχι με βλέπω να έχω πρόβλημα. Είμαι ήδη πολλά κιλά παραπάνω από το κανονικό και δεν έχω περιθωρία να βάλω κιλά. Δεν με αφήνει ο γιατρός...Τουλάχιστον μέχρι να κλείσω και τον 3ο αν χάσω λίγα ακόμη ελπίζω να σώσω την κατάσταση...

:cry: EIMAI ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ! Σήμερα μπήκα στον 8ο και έχω βάλει ήδη 10 κιλά!!!! Μέσα στον 7ο έβαλα 4 κιλά και τα τελευταία 2 μέσα στην εβδομάδα. Εντάξει έφαγα πολύ ... αλλά φυσικά όχι για να πάρω 2 κιλά. Ξέρω καλά πόσο τρώω γιατί μετράω τις θερμίδες ... ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Τί με περιμένει από δω και πέρα ;;; Ήθελα να βάλω το ανώτερο 12 σε όλη την εγκυμοσύνη και τώρα δεν μπορεί να φτάσει η φαντασία μου το νούμερο που θα φτάσω .... Σήμερα έχω ραντεβού με διατροφολόγο μήπως με βοηθήσει με κάποιο τρόπο, μάλλον η αλήθεια είναι ότι ξέρω πολύ καλά τί πρέπει να τρώω αλλά χρειάζομαι κάποιον να με ελέγχει ...

Είναι εφικτό από δω και πέρα να βάλω μόνο 2-3 κιλά;;; Πείτε μου την εμπειρία σας;;;

κοπελιά μην αγχώνεσαι και με το καλό το μωράκι σου! έγώ είχα βάλει 10 κιλά μέχρι την 20η εβδομάδα και επειδή εκει με επιασε πανικός έκανα διατροφή με λαχανικά και κρέας κτλ και μέχρι την 40η εβδομάδα που γέννησα έβαλα άλλα 5. και τώρα 3 μήνες μετά τα έχω χάσει και συνεχίζω για να χάσω και 4-5 που είχα από πριν! Τελικά όλο κάτι τέτοια σκεφτόμαστε στην εγκυμοσύνη και μετά τελειώνει και δεν την καταλαβαίνουμε....με το καλό τα μωρά σας!

uXGbp3.png

καλημέρα girls!

εχεί τώρα 1 εβδομάδα που έμαθα ότι είμαι έγκυος (το 1ο μας).είμαι 77 κιλά και 1.78 ύψος και είχα ξεκινήσει δίαιτα 3 εβδομάδες πριν σε διατροφολόγο και τώρα προσπαθώ να συνεχίσω την σωστή διατροφή (δεν είναι δίαιτα της πείνας)αλλά έχω σταματήσει το gym (πήγαινα στα curves).έχω αγχωθεί πολύ γιατί δεν θέλω να φτάσω τα 100 όταν θα γεννήσω και ούτε να ανέβει το ζάχαρο μου (που είναι ψηλό συνήθως 100-110).αχ τί να κάνω!

απλά ελπίζω επειδή θα είμαι έγκυος χειμώνα να μην φουσκώσω όπως συμβαίνει τους καλοκαιρινούς μήνες. έχει τύχει σε καμία σας να είναι έγκυος καλοκαίρι και χειμώνα (2η εγκυμοσύνη) να μας πεί αν έχει διαφορά;;;;;:roll::roll::lol:

have a nice day!

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...