Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

εγω εμεινα εγκυος 47κιλα..τους πρωτους 3μηνες ετρωγα με δυσκολια λογω αναγουλας...αλλα μετα ετρωγα απο ολα και κυριως γλυκα και παγωτα...πηρα συνολικα 13κ.εφτασα τα 60δηλαδη...οταν γεννησα και πηγα σπιτι μετα απο 7μερες ειχα χασει 8κιλα..3665ηταν μονο το μωρο...μεσα σε 3-4μηνες εχασα και τα αλλα 3και εμεινα 50κιλα..http://www.line_line_b_beg_minie_time_1193284800_text_f4ef20eaeff1e9f4f3e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gifhttp://www.url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]dev007pfs__.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω κοριτσια,απο την στιγμη που εμεινα εγκυος δεν σταματησα να τρωω οτι ηθελα,μεχρι που γεννησα.ημουν 55 κιλα κι εφτασα τα 80!

στην εγκυμοσυνη μου δεν ειχα ουτε ανακατωσουρες,ουτε ζαλαδες,μονο λιγουρες,κι εκει που σιχαινομουν τα γλυκα,ετρωγα 2-3 σοκοφρετες τη μερα!

τα χριστουγεννα,στον μηνα μου ημουν,κι εφτιαξα 2-3 φορες μελομακαρονα,και γαλακτομπουρεκα!

το ζαχαρο μου ηταν καλο,αλλα ειχα λιγο πιεση,κι ο γιατρος μου,μου ειπε να κοψω το αλατι και τα τηγανητα,αλλα εγω περα βρεχει.ετρωγα γαριδακια και σουβλακια,οτι μου ερχοταν!

τελικα για να μη σας κουραζω,το μωρο το γεννησα μια χαρα φυσιολογικα,3200γρ κι εγω εχασα την πρωτη βδομαδα κιολας 11 κιλα,και τον 1ο μηνα εχασα αλλα 4,κι εχω κολλησει τωρα στα 63,αλλα το μονο που με στεναχωρει ειναι η κοιλια που ειναι λες και ειμαι 3 μηνων εγκυος,αλλα λενε οτι η κοιλια φευγει στον χρονο,αν φυγει ποτε.

παντως καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος,δεν ξερεις πως θα ξεσπασει,και που.

στο πρώτο παιδί πήρα 20 κιλά, δε λέω τα έχασα αλλά ταλαιπωρήθηκα με πόνους στη μέση και στα γόνατα.

τώρα έχω πάρει μέχρι στιγμή περίπου 8 αλλά καταπιέζω την όρεξη μου, αν και δε τα καταφέρνω συχνά

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Στο πρώτο μεχρι τον 5ο εχασα 12κιλα και απο τα χαμένα πήρα 7 που τα έχασα αμέσως. Τώρα είμαι στον 6ο και εχω πάρει 5 και έχω λιγο απογοητευτεί.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Διαφημίσεις

στην εγκυμοσυνη μου δεν ειχα ουτε ανακατωσουρες,ουτε ζαλαδες,μονο λιγουρες,κι εκει που σιχαινομουν τα γλυκα,ετρωγα 2-3 σοκοφρετες τη μερα!

τα χριστουγεννα,στον μηνα μου ημουν,κι εφτιαξα 2-3 φορες μελομακαρονα,και γαλακτομπουρεκα

τελικα για να μη σας κουραζω,το μωρο το γεννησα μια χαρα φυσιολογικα,3200γρ κι εγω εχασα την πρωτη βδομαδα κιολας 11 κιλα,και τον 1ο μηνα εχασα αλλα 4,κι εχω κολλησει τωρα στα 63,αλλα το μονο που με στεναχωρει ειναι η κοιλια που ειναι λες και ειμαι 3 μηνων εγκυος,αλλα λενε οτι η κοιλια φευγει στον χρονο,αν φυγει ποτε.

Και εγώ κάτι ανάλογο... με τη γέννα και μόνο έχασα 15 κιλά και μέχρι τις 40 ημέρες είχα χάσει 23. Βέβαια με το που γέννησα σταμάτησα να πεινάω. Για την κοιλιά μου, είδα διαφορά στο 8μηνο μετά τη γέννα, μετά τους 14 μήνες και τέλος επαναφορά στα δύο χρόνια. Βέβαια έκανε λίγους κοιλιακούς, καμιά κρεμούλα κλπ. πάντως φτιάχνει, και σου το λέω εγώ που όταν πήγα να γεννήσω, είχα περίμετρο 1.47!!!!

Κορίτσια καλησπέρα!!

Εγω εκλεισα τις 5 εβδομάδες και μπήκα στην 6η. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι παρόλο που προσέχω τι τρώω έχω πάρει περίπου 2-3 κιλά. Υπάρχει περίπτωση να είναι από το πρήξιμο που έχω αυτή την στιγμή?? Δεν έχω αλλάξει διατροφικές συνήθειες και έχω τις ίδιες δραστηριότητες με πριν... Έχω αγχωθεί πάρα πολύ.

Εγώ είμαι στην 15η εβδομάδα και έχω πάρει 3.. Ο γιατρός μου είπε 2 κιλάκια το πρώτο τρίμηνο,4 το δεύτερο και 6 το τρίτο είναι το ιδανικό.. Οπότε μάλλον καλά πάμε αν και εγώ προσωπικά έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου.. Η κοιλιά μου κιόλας τη τελευτάια εβδομάδα άρχισε να φαίνεται λιγάκι..

Εσυ μια χαρά εισαι...εγω δεν καταλαβαινω τι γινετε... Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσω και περπάτημα κι αν δεν πέσουν έστω 1- 1,5 κιλά τότε θα αρχίσω να ανησυχώ ακόμα περισσότερο. Εχω βέβαια πολύ πρήξιμο στην κοιλιά μου και στο στήθος μου από την αρχή. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτή η κατακράτηση και μετά από λίγο να φύγει??

Λίλα μου, μια απ΄τα ίδια... μην αγχώνεσαι καθόλου! Και στην πρώτη εγκυμοσύνη το ίδιο και τώρα το ίδιο. Είμαι 8η βδομάδα και έχω πάρει γύρω στα 3 κιλά απ'την 5η βδομάδα κι εγώ. Πάντως, λογικά τα 3 κιλά είναι κατακράτηση υγρών... μπορεί σε λίγες μέρες να τα χάσεις.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

Λέγκω σ'ευχαριστω για την απάντησή σου. Και ακομα περισσότερο γιατί υπάρχει και κάποια άλλη σαν εμένα...διαβάζοντας ότι φτασαν στον 5ο μήνα μόνο με 1-3 κιλά ανησύχησα πααααρα πολύ!! Κι εγω σε άυτή την κατακράτηση ελπίζω γιατι αλλιώς την βάψαμε : ))) Απλά ήθελα να καθησυχάσω το μυαλό μου ακούγοντας και κάποιον άλλον στον οποίο να έχει συμβεί περίπου το ίδιο.. Καλή εγκυμοσύνη να έχουμε Λέγκω και felinidoc όπως και όλες οι άλλες μέλουσες μαμάδες εδώ!

Εγώ είμαι 63 .... Έχω πάρει ήδη 7 κιλά... Σούπερ!

Άφησε το παγωτό κάτω ΤΩΡΑ!!!:D

Λίλα μου, στην πρώτη εγκυμοσύνη που ξεκίνησα έτσι πήρα σύνολο 16 κιλά και τα πήρα κυρίως στην αρχή. Ξέρω δεν είναι λίγα αλλά αυτό που με παρηγορεί είναι ότι μετά με τον πιτσιρικά έχασα 18 μέχρι τον 5 μήνα και χωρίς δίαιτα:rolleyes: Πάντως αφού δεν έχεις αλλάξει διατροφή είναι στάνταρ κατακράτηση υγρών, πίνε πολλά νεράκια κι όλα θα πάνε υπέροχα!!!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Lila 15, Λέγκω και Felinidoc επιτέλους υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν και εμένα!!!! Και εγώ μπήκα στην 15η εβδομάδα - μόλις- και έχω πάρει 6!!! Και το κακό είναι ότι ως τώρα δεν πείναγα, τώρα αρχίζω και πεινάω και όλας!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν λίγο χειρότερα να φανταστείτε! Πάντως τα έχασα πολύ γρήγορα οπότε για να είμαι ειλικρινής δεν πολυαγχώνομαι!! καλά να είναι τα μωράκια μας!!

Ρε κορίτσια, αν αναλογιστείτε την κατακράτηση,τη δημιουργία του πλακούντα και την αύξηση του στήθους, δεν είναι πολλά τα κιλά.. Και όσο για τις κοπέλες που έχουν πάρει ενα κιλό που λές Lila μπορεί να κάνουν δίαιτα ή μπορεί να είχαν εμετούς ή να μη χρειάστηκε να κόψουν το κάπνισμα (επειδή δε κάπνιζαν) και ετσι ακόμη δεν έχει μεταβληθεί το βάρος τους!! Μην συγκρίνεις την εγκυμοσύνη σου με άλλες κοπέλες γιατι θα τρελαθείς χωρίς λόγο.. Όλα να σου πάνε καλά.. :)

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ Gioulies!!! Η αλήθεια είναι ότι κάπνιζα και τώρα κάνω ένα τσιγάρο την μέρα περίπου, αλλά δεν φανταζόμουν οτι αυτό επιρρέαζε το βάρος μου... και δεν έχω καθόλου εμετούς (ευτυχώς τολμώ να πώ)! Ελπίζω πάντως να μείνω σε αυτά και να μην πάρω άλλα τώρα για λίγο καιρό για να μην μου έρθει και πολύ απότομα : ))

Κοριτσια μην αγχωνεστε..μανουλες θα γινετε.Απλα μην υπερβαλετε στο φαι και στα γλυκα. Εγω ενω στην αρχη πηρα πολλα κιλα και αποτομα (μεχρι τον 7ο ειχα βαλει 9-10 κιλα) εχω να βαλω γραμμαριο πανω απο μηνα. Ειναι και στον οργανισμο. Μην ανησυχειτε!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΧΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 22 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 6ΚΙΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ?ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΩ?:confused:

22η Εβδομαδα και πηρες μονο 6 ? Εγω θα εκανα παρτυ στην θεση σου.

Χαλαρωσε. Θα τα χασεις με το τρεξιμο μετα (σου το λεει καποια που πηρε συνολο 20+:wink:)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Εγώ είμαι στην 12η εβδομάδα και έχω βάλει 2,5! Τα βιβλία λένε ότι θα έπρεπε να έχω βάλει μόνο 1,5. Προσέχω ότι κατακρατώ πολύ εύκολα υγρά... Πρίζομαι με το παραμικρό. Είναι καλά τα κιλά που έχω βάλει ή να ανησυχώ;

Καλημέρα κοριτσάρες μου!

Εγω μέχρι στιγμης εχω βαλει 5 αλλα αποφασισα να προσεξω παραπανω τωρα και να κοψω τα γλυκα και τις λιχουδιες...ελπιζω να τα καταφερω

bf2Bp2.png

rTodp3.png

Ego stin arxei pira pola kila, mexri ton 6 mina pira 20 kila giati vrika gia proti fora stin zoi mou ti eukeria na troo oti thelo kai den exo kanei oute miafora emeto. exo ipsos 1.75 panta imoun 60 kila, tora eimai ston 7 mina kai exo arxisie na xano giati logo tis zestis den mporo na fao... pantos den anxonome katholou me toso trksimo pou tha exo me to moro tha ta xaso sigoura...

κοριτσια μην τρελενεστε με τα κιλα!υπαρχει εξισου σοβαρο προβλημα αν βαλεις και λιγα κιλα!Εγω λεω να βαλεις οσα ερθουν !ξερω κοπελες που εβαλαν και 27 κιλα και τα εχασαν μεσα σε ενα χρονο χωρις καμια προσπαθεια!και αλλες που δεν εβαλαν και κοντεψαν να χασουν το παιδι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...