Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Εγώ στη πρώτη μου πήρα 10 στη 2η 6 και μέχρι τώρα 5,5 αλλά αισθάνομαι πολύ βαριά.Ρούχα εγκυμοσύνης δεν έβαλα σε καμία μου εγκυμοσύνη,απλά παίρνω μεγαλύτερα νούμερα.Ευνοεί βέβαια και η μόδα με τα ριχτά που έχουν βγάλει και βολευόμαστε μια χαρά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω πηρα απο νωρις παντελονι εγκυμοσυνης και καλτσον εγκυμοσυνης γιατι δεν ανεχομουν πιεση :roll: βεβαια το πανετλονι με τη μπασκα μου πεφτει :lol::lol: αλλα δε με πειραζει .....

τωρα για το στηθος ....απλα ειναι πλουσιο :lol:

0sb2p3.png

ΠΕΛΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!! ολα καλα?? πηρες κιλα? ελα μωρε τωρα τελειωνουμε με το καλο!! μετα θα το ραψουμε!! δεν μπορω να στερω τιποτα απο τον μπεμπη :( μετα ξερω να με ρεγουλαρω.. καλα εσεις ο μπεμπης σου???

Διαφημίσεις

Καλή μου διαίτα και εγκυμοσύνη δεν πάνε μαζί. Διαίτα να κάνεις αφού γεννήσεις και θηλάσεις το μωρό σου. Δεν σου φταίει σε τίποτα να του στερείς βασικές ουσίες.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Την κάνω σε συνενόηση με τον γιατρό και μια διαιτολόγο γιατί δεν πρέπει να πάρω γραμμάριο παραπάνω λόγω της πίεσης.....

Δεν το αποφάσισα μόνη μου ούτε αποφασίζω εγώ τι θα φάω...η διαιτολόγος μου βγάζει εβδομαδιαίο πρόγραμμα και δίνει το οκ ο γυναικολόγος.

+5 κιλά κορίτσια και μάλιστα τα 3,5 όλα στον τέταρτο μήνα. έπαθα μεγάλο σοκ αλλά ο γιατρός δεν γκρίνιαξε καθόλου.Καλός άνθρωπος!!!Τώρα βέβαια έχω αγοράσει μια λαχαναγορά στο σπίτι για να μην τρώω βλακείες.Προσοχή από εδώ και πέρα.

PkDAp3.png

ΠΕΖΗ να σε ρωτήσω...το τελευταίο τρίμηνο...δηλαδή ουσιαστικά από όταν μπηκες στον έβδομο μήνα μέχρι τώρα πόσα κιλά πήρες??λένε ότι τότε παίρνουμε τα περισσότερα κιλά...εγώ που έχω συμπληρώσει την 23η εβδομάδα έχω πάρει 5μιση κιλά.Και αναρωτιέμαι...αν τα κιλά μπαίνουν τώρα από εδω και πέρα...πόσα θα βαλω ακόμα...θα ήθελα να φτάσω μέχρι τα 10...γιαυτό σε ρωτάω..θυμασαι πόσα έβαλες από τον έβδομο έως τώρα?? :)

Μέχρι τον τρίτο δεν πήρα καθόλου, στον 4,5,6,7 μήνα πήρα 8 κιλά και 8ο και 9ο μήνα πήρα 2 κιλά..με διατροφή όμως (μου παρουσιάστηκε πέτρα στη χολή και έπρεπε να κάνω διατροφή), αλλά τελικά σε καλό μου βγήκε. Μέχρι και σήμερα παραμένω σταθερά στα 10 κιλά.

Πάντως κορίτσια να ξέρετε σημασία δεν έχει το πόσο τρώς αλλά το τι τρως. Ο γιατρός μου με επαινεί συνέχεια, μόνο κοιλίτσα έχω κάνει και αυτή σχετικά μικρή. Τα μωράκια δεν παθαίνουν τίποτα..ακόμη και με διατροφή ή και δίαιτα αν χρεαιστεί. Εμένα ο μπέμπης μου μια χαρα μεγαλώνει.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

ΠΕΛΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!! ολα καλα?? πηρες κιλα? ελα μωρε τωρα τελειωνουμε με το καλο!! μετα θα το ραψουμε!! δεν μπορω να στερω τιποτα απο τον μπεμπη :( μετα ξερω να με ρεγουλαρω.. καλα εσεις ο μπεμπης σου???

Ax ναι γ*****μ****τ***** τα πηρα και τωρα αν εχω παρει και αλλα θα με σκισει ο γιατρουλης μου και εχω ξεσκιστει στα γλυκα. Μετα αντε να το ραψουμε.... Ολα καλα εσυ? Ο μπεμπης καλα λιγο ζωηρουλης ε να δουμε τι θα γινει.... αχ την επομενη παρασκευη θα το δω το ζουζουνι μου. εσυ? Να σε ρωτησω εσενα σου εδωσε στις εξετασεις τις επομενης φορας να κανεις καλλιεργεια κολπικου υγρου?

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω....τρώω τα ίδια....και μέσα σε δύο εβδομάδες πήρα 2 κιλα!!! κιλό και εβδομάδα θα με πηγαίνει τωρα???! :shock::shock::shock::shock: και υποτιιιιθεται ότι μέχρι την 30η εβδομαδα θα επρεπε να έχω φτάσει τα 8μιση κιλά.Είμαι ήδη 7μιση!!!

Τόσο γρήγορα σας ανεβαίνουν τα κιλά και εσας?? γλυκά τρώω με ποοοολύ ρέγουλα,βράδυ δεν τρώω φαγητό,αλλά κάτι ποοολύ ελαφρύ,και το μεσημέρι κανονικα το φαγητό μου.τι γινεται?! :?:?:?

Ntinti είμαστε με ίδια ΠΗΤ και οι δυο με κοριτσάκι, εγώ έχω βάλει συνολικά 5 κιλά και τα 4 τα έβαλα τον τελευταίο μήνα που είχα σταματήσει τη γυμναστική (έκανα γυμναστική για εγκύους απτην αρχή της εγκυμοσύνης και είχα βάλει μόνο 1 κιλό τους πρωτους 5 μήνες. Τον 6ο μήνα που σταμάτησα την γυμναστική τσουπ τα 4 κιλά. Κι απο φαγητό, όπως πάντα δεν πρόσεχα καθόλου) Ξανάρχισα τις τελευταίες μέρες όχι μόνο για τα κιλά αλλά και γιατί νιώθω καλύτερα και ελπίζω πως θα ελεγχω έτσι και το βάρος μου. Αυτο που θέλω να πω είναι ότι δίνουμε μεγάλη σημασία στο φαγητό (εννοείται ότι κι αυτό ευθύνεται για τα κιλά) αλλά ξεχνάμε την άσκηση. Συνήθως όταν μένουμε έγκυες σταματάμε να είμαστε όσο δραστήριες ήμασταν, καθόμαστε και ξαπλώνουμε περισσότερο, δεν κινούμαστε όσο πριν και έτσι δεν καίμε αυτά που τρώμε.

Ας μην είμαστε απόλυτες. Εγώ παραμένω στα +4 και όχι απλά δεν γυμνάζομαι (ποτέ δεν το έκανα στη ζωή μου, ούτε στο σχολείο...) αλλά είμαι κυρίως μέσα στο σπίτι, καθισιό και ξάπλα, δεν κάνω διατροφή, σχεδόν δεν προσέχω τι τρώω και η μόνη μου άσκηση είναι οι δουλειές του σπιτιού από τις οποίες κάνω ελάχιστες πλέον. Είμαι πεπεισμένη ότι είναι θέμα μιας αόρατης δύναμης το πόσα κιλά θα βάλει η καθεμία μας :P:lol::P

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ax ναι γ*****μ****τ***** τα πηρα και τωρα αν εχω παρει και αλλα θα με σκισει ο γιατρουλης μου και εχω ξεσκιστει στα γλυκα. Μετα αντε να το ραψουμε.... Ολα καλα εσυ? Ο μπεμπης καλα λιγο ζωηρουλης ε να δουμε τι θα γινει.... αχ την επομενη παρασκευη θα το δω το ζουζουνι μου. εσυ? Να σε ρωτησω εσενα σου εδωσε στις εξετασεις τις επομενης φορας να κανεις καλλιεργεια κολπικου υγρου?

Καλημερα !!! πελαγια μου .. οχι δεν μου ειπε για καμια αλλη εξετασει ... σε δυο βδομαδες θα παω παλι, την περασμενη τεταρτη πηγα .. ολα καλα ..μονο που ειχα τα πρωτοπονια και πηγα ιασω με βαλαν στο μηχανημα μετρησαν τους σπασμους της μητρας και τελικα δεν ειμασταν ετοιμη για να βγουμε!!! :D καλυτερα ειναι ακομα μικουλης!! ειναι 2500 το αγορι μου!! τρελενωμαι φιλεναδα θελω να τον δω να τον αγκαλιασω!!!! εκανα και 4 ενεσεις κορτιζονης για τυχων ερθει πιο νωρις για τους πνευμονες του να ετοιμαστουν πιο γρηγορα..τρωω κατι κλωτσιες τωρα :shock::shock: καταλαβενω της πατουσες του!!! καλε με σπρωχνει!!! χαχα τρελα !! τρελα!!!

Διαφημίσεις

Ναι ρε παιδιά αυτό ήθελα να πω...δεν νομίζω να παίζει τόοοσο ρόλο η γυμναστική που μπρορούμε να κάνουμε στην εγκυμοσύνη.ΚΑι εγώ στο σπίτι είμαι,καθισιό,και τις απαραίτητες δουλειές του σπιτιού.Βέβαια στο πρώτο τρίμηνο ειχα τρομερές αναγούλες αλλά δεν έκανα εμετούς καθόλου,και πήρα 2 κιλά.Και μέχρι προ 2 εβδομάδων με πήγαινε κιλό και μήνας. Τώρα τελευταία δεν ξέρω τι έχει γίνει,.... :cry::cry::cry: εν τρώω τα ίιιδια,πήρα στις 2 τελευταίες εβδομάδες από ενα κιλό. :shock::shock: σημασία έχει ίσως το γεγονός ότι ήμουν 53 κιλά και δεν είχε ανάγκ το σώμα μου να χάσει ή να κάψει από το ίδιο αποθηκευμένο λίπος.Εσείς πόσα κιλά ξεκινήσατε άνω από το κανονικό σας βάρος ρε παιδιά και βάλατε μόνο 4 κιλα και 5 ??!! τι τρώτε και δεν παίρνετε ούυτε κιλό το μήνα??! :roll::roll::roll: έκαψε το ίδιο το σώμα λίπος??

καλημέρα κορίτσια! έχω αυπνίες σήμερα!τι τυχερές και πειθαρχημένες που είστε κ δεν έχετε πάρει κιλά! εγώ που ήμουν κ της υγιεινης ζωής τρομάρα μου ξεκίνησα με κανονικό βάρος και έχω πάρει 11! έχω χάσει τη μπάλα! είμαι για κλάματα! δε βολεύομαι πουθενά, δε με χωράνε τα ρούχα μου, άστε. τραγική κατάσταση.........

hATb.jpgppcCp3.png

Κοριτσια αλλη μια παθουσα με πολλα κιλά!!!! 7ος μηνας +10 ή +11 κιλα!!!Πάντως να σας πω κοριτσια απο οτι καταλαβα με μενα : πριν την εγκυμοσυνη ημουν φυσιολογικα κιλα,καμιά φορά και πολυ αδύνατη, παντα προσεχοντας και λιγο! Ξερετε καμια διαιτουλα που και που για να χασω το κιλο που πηρα και τετοια.Στη φαση της εγκυμοσυνης αφησα τον εαυτο μου ελευθερο !Οχι απο ποσοτητα αλλά απο ότι δε θα στερηθω τιποτα!!!Κ το γλυκο μου και τη σαλτσα μου!!Κ πιστευω οτι ο οργανισμος μου επαθε σοκ!!Απο κει που πρόσεχα ξαφνικα ότι κι αν ετρωγα γινοταν κιλο στη ζυγαρια!!Κ βεβαια το 1ο τριμηνο εχασα 3 κιλα αφου δεν ετρωγα τιποτα!!!Κ μολις σταματησαν οι αναγουλεσ είπα πω πω τωρα θελω να φαω ότι στερηθηκα 3 μηνες!!!Παντως η ζυγαρια παίρνει την ανιούσα τραγικά μετά τον 5ο μήνα!!!Βέβαια μετά απο τις φωνες του γιατρού μου προσπαθω για βραστα και ψητα και απο τις 25 Φλεβαρη δεν εχω παρει τιποτα!Ισως τελικα τα βραστα να κανουν δουλεια!!!Αλλιώς δε θα πεθανω κι όλας!!!Το μπεμπε μου να ναι καλα!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης, σε μια φαση τραγικη...

εχω παρει ηδη 12 κιλα και σε 2 βδομαδες περιπου μπαινω 8ο... εχω ακομα να παρω δηλ....

χτες κοντεψα να παθω συγκοπη οταν ετοιμαζομουν για επισκεψη και 2 παντελονια εγκυμοσυνης δεν μου εκαναν πια... και μαλιστα το 1 το ειχα φορεσει πριν 1-2 εβδομαδες... επαθα υστερια... εβαλα τα κλαμματα... επιπλεον τα ποδια μου χωρανε μονο στα αθλητικα!

και οκ, 2-3 κιλα ειναι η κοιλια, τα υπολοιπα 10 τι θα τα κανω????? οεο???

παντως περα απο το παχος, νιωθω οτι εχω τρομερο πρηξιμο... γαμπα με πατουσα ειναι ενα... ο αστραγαλος εξαφανισμενος! τα γονατα τριπλασια και τα μπουτια επισης... και δεν αναφερω τον πωπο ελικοδρομειο... οκ καποια απο αυτα ειναι παχος αλλα δεν νομιζω ολα. δεν μοιαζει για παχος δηλ. οχι οτι δεν θελω να παραδεχτω οτι εχω γινει βοδι... απλα το νιωθω οτι ειμαι πολυ πρησμενη.... τι να κανω... τα ποδια μου με πονανε και πολλες φορες οταν εχω ξαπλωσει με καιει ο γοφος μου, απο τη μερια που ειμαι ξαπλωμενη...

me and my men...

κουραγιο ...εγω εχω το εχω ριξει στα μαγειρευτα ..και το βραδυ τοστ ή σουπιτσα ...απο τα πολλα λαχανικα ..φουσκωσα την προηγουμενη βδομαδα και εγινα σα μπαλονι ( σπαστικη κολλιτιδα) ...

ειμαι στα +4.5 .....( το καλο είναι οτι δεν εχω παρει τις τελευταιες 2 βδομαδες) αλλα πειναω ...κανα 2 βραδυα που δεν εφαγα ..σηκωθηκα τη νυχτα και εψαχνα φρυγανιες :lol::lol: ο πειναλας :oops:

0sb2p3.png

ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ.... ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΧΗ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ! ΟΠΟΤΕ.... ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΛΑΨΕ ΜΕ :wink:

yZX6p2.png

κουραγιο ...εγω εχω το εχω ριξει στα μαγειρευτα ..και το βραδυ τοστ ή σουπιτσα ...απο τα πολλα λαχανικα ..φουσκωσα την προηγουμενη βδομαδα και εγινα σα μπαλονι ( σπαστικη κολλιτιδα) ...

ειμαι στα +4.5 .....( το καλο είναι οτι δεν εχω παρει τις τελευταιες 2 βδομαδες) αλλα πειναω ...κανα 2 βραδυα που δεν εφαγα ..σηκωθηκα τη νυχτα και εψαχνα φρυγανιες :lol::lol: ο πειναλας :oops:

κι εγώ στα +4 είμαι (να βάλω και τα +2 από το φυσιολογικό μου που ξεκίνησα?), ξεκίνησα 64 (πολλά για μένα) και τώρα είμαι 68, με ύψος 1.70, δεν ήμουν ποτέ αυτό που λένε αδύνατη, είχα περιφέρεια ενώ πάνω ήμουν αδύνατη, πάντως τώρα ακόμη δε φαίνεται ότι έχω παχύνει αλλά έχω ανοίξει στη μέση αρκετά, κοιλίτσα σχεδόν τίποτα (με εφαρμοστό φαίνεται σαν είναι πρησμένη)

αλλά γενικά κι εγώ πεινάω, τρώω τις ίδιες φορές αλλά περισσότερη ποσότητα, το σάββατο έφαγα ολόκληρη μοσχαρίσια που δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μπυ (δεν τρελλαίνομαι και για το κρέας), το ψωμί με το τυρί με έχουν καταστρέψει και όχι ιδιαίτερα τα γλυκά

1FdQp2.png

Γραφω για να σας εμψυχωσω. Πριν την εγκυμοσυνη 49 κιλά 1,60 υψος. Χωρις να τρωω γλυκά με κανονικό φαγητό και επιπλέον 1,5 λιτρο γαλα τη μέρα εφτασα τη μέρα της γεννας τα 73,5, ευτυχως δεν γεμισα ραγάδες, αλλα δυσκολευομουν πολύ στο περπάτημα. Οταν βγηκα από το μαιευτηριο ημουν -5 κιλά (3150 το μωρό). Στο χρόνο πανω χωρίς καμία διαιτα παλι ημουν 49. Μη με ρωτατε πώς πηρα και πως εχασα τα κιλά. Δεν εχω ιδέα. όποτε μη σας παιρνει από κατω.

ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ.... ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΧΗ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ! ΟΠΟΤΕ.... ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΛΑΨΕ ΜΕ :wink:

Nαι οντως κοριτσακι εχουμε πολυ πλακα αλλα και κιλα :cry::cry::cry: .....

Γραφω για να σας εμψυχωσω. Πριν την εγκυμοσυνη 49 κιλά 1,60 υψος. Χωρις να τρωω γλυκά με κανονικό φαγητό και επιπλέον 1,5 λιτρο γαλα τη μέρα εφτασα τη μέρα της γεννας τα 73,5, ευτυχως δεν γεμισα ραγάδες, αλλα δυσκολευομουν πολύ στο περπάτημα. Οταν βγηκα από το μαιευτηριο ημουν -5 κιλά (3150 το μωρό). Στο χρόνο πανω χωρίς καμία διαιτα παλι ημουν 49. Μη με ρωτατε πώς πηρα και πως εχασα τα κιλά. Δεν εχω ιδέα. όποτε μη σας παιρνει από κατω.

Κατα την γνωμη μου σε βοηθεισε ο Θηλασμος αφου θηλαζεις πανω απο ενα χρονο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...