Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Βρεεεε ήμαρτον πρωί-πρωί! Τι να κάνουμε κι εμείς οι διαβητικές με αυτά που διαβάζουμε, μου ανεβαίνει το ζάχαρο με το που μπαίνω στο τοπικ!!! :lol:

pelagia για πες για τον υπέρηχο. Πόσο ζυγίζει το ζουζούνι σου?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ συγκινήθηκα!!! :P Τι ωραία..!! Εγώ όταν ήθελα να το κάνω ο μικρούλης μου είχε το κεφαλάκι του προς τα πίσω και δεν φαινόταν... :oops:

Αντε με το καλό να τον κρατήσεις αγκαλιά!!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

αγααααπηηηη μου!!!!!! ειναι πολυ ομορφος!!!! ειναι κουκλος!!!τι καθαρα που φενετε και τι ηρεμο νινακι!!! να ερθει με το καλο αγκαλιτσα σας και να ειναι ετσι ηρεμο..!!! μπραβο πελαγια μου...!! εισαι και τοσο μικρουλα.... :P:P

Διαφημίσεις

και ξεκιναμε παλι..!! :lol:

εκανα τωρα μια κρεμα γιωτης βανιλια !!!! τρελα!!! την εβάλα σε ενα βαθη πιατο!!! και εχω μπει μεσα και κολυμπαω!!!! μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ :P

και ξεκιναμε παλι..!! :lol:

εκανα τωρα μια κρεμα γιωτης βανιλια !!!! τρελα!!! την εβάλα σε ενα βαθη πιατο!!! και εχω μπει μεσα και κολυμπαω!!!! μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ :P

θελω και εγω :( θα μου δωσεις? :D

Διαφημίσεις

μαζευτείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν ξαναμπαίνω εδώ!!!!! άκου εκεί, να είμαι διαβητική, να κάνω ινσουλίνη και εσείς να με κάνετε να μου τρέχουν τα σάλια... ντροπή σας :lol::lol::lol::lol::lol:

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: αχ κρεπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :D:D:D:D

Πελαγία μη με δουλεύεις γιατί αν ανεβάσεις σάκχαρο (που στο απεύχομαι - πλάκα κάνω) θα πέσω κάτω από τα γέλια γιατί εγώ θα έχω γεννήσει και θα μπορώ να τα τρώω και τότε θα σου κάνω εγώ με τη σειρά μου σπάσιμο νεύρων :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω δεν εχω προβλημα με το ζαχαρο το ελπιζω πιο μετα να μην εχω .....παντως η καμπυλη βγηκε καλη.... καλα θα σε σεβαστω ... ειδες τον ζουζουνο μου πιο πανω? τωρα βλεπω το βιντεακι του ειναι τοσο ομορφο....... :D

Διαφημίσεις

εγω δεν εχω προβλημα με το ζαχαρο το ελπιζω πιο μετα να μην εχω .....παντως η καμπυλη βγηκε καλη.... καλα θα σε σεβαστω ... ειδες τον ζουζουνο μου πιο πανω? τωρα βλεπω το βιντεακι του ειναι τοσο ομορφο....... :D

(πλάκα κάνω παραπάνω για να μην παρεξηγηθώ)

τον είδα!!! είναι κούκλος!!! τυχερούλα!!! σε αυτή την εγκυμοσύνη ούτε το ένα είδα ούτε το άλλο γιατί ανακατεύονται χέρια και πόδια και πρόσωπα όλα μαζί και άντε να βγάλεις άκρη, πάντως τη δευτέρα που θα κάνω επαναληπτικό doppler θα πρήξω τον γιατρό μήπως και μου τα δείξει έστω και διαμέσου εμποδίων

σιγα βρε εδω κανουμε κρατη ολες απο γλυκα και καταλαβαινουμε............. σιγα εδω ειμαι ειμαστε το σαιτ για της γουρουνιτσες ......

ναι ειναι κουκλος και ο γιατρος ειπε οτι μιαζει στον μπαμπα του που τον αγαπω τοσο πολυ ......... αντε σε λιγο θα τα δεις εσυ και απο κοντα ... τι ΠΗΤ εχεις?

σιγα βρε εδω κανουμε κρατη ολες απο γλυκα και καταλαβαινουμε............. σιγα εδω ειμαι ειμαστε το σαιτ για της γουρουνιτσες ......

ναι ειναι κουκλος και ο γιατρος ειπε οτι μιαζει στον μπαμπα του που τον αγαπω τοσο πολυ ......... αντε σε λιγο θα τα δεις εσυ και απο κοντα ... τι ΠΗΤ εχεις?

ΠΗΤ έχω στις 24/3 αλλά λόγω διδύμων με πάει για τις 24/2 (36 εβδ.) αλλά τώρα που ξεκίνησε πάλι η προεκλαμψία (την τυχη μου μέσα) μπορεί και νωρίτερα.... δυστυχώς

αν γεννουσες με κανονικη ΠΗΤ τα μωρα σου θα ειχαν μια μερα διαφορα γεννεθλιων με μενα και αν αργουσες και μια μερα θα ειχαν την ιδια μερα με μενα γεννεθλια χιχιιχ :D εγω εχω 25/3

καλα ε! δεν πεζεστε, μην μου ανοιγετε την ορεξη καλε, εγω παλι τις κρεπες τις προτιμω αλμυρες με μανουρι- γαλοπουλα -ντοματα-μανιταρια και σλουρπ τρχουν τα σαλια μου και εδω στο χωριο μου δεν εχουμε τετοια πρεπει να παει στην πολη ο συζυγος κοριτσια μου ερχονται διαφορες γευσεις και φαγητα στο μυαλο αλλα οι αναγουλες ΑΧ!ΑΧ! τωρα θα ηθελα πιτα γυρο απο ολα :roll::lol: [/b]

πολυτεκνη μαμα 

ε δεν άντεξα.... την έφαγα την κρέπα... ξεγυρισμένη, με απ' όλα μέσα -σοκολάτα και μπισκότο δλδ που τόοοοσες μέρες μου είχε κολλησει στο μυαλό-...

σσσσστ... μην το πείτε του γιατρού μου!...

:oops:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...