Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Ποσσσσσαααα κιλα πηρατε μεχρι τωρα? ποσο μηνων ειστε, και τα μωρακια σας τι βαρος ειναι. και για τις πιο παλιες ποσα κιλα χασατε μετα την γεννα και σε ποσο χρονικο διαστημα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποσσσσσαααα κιλα πηρατε μεχρι τωρα? ποσο μηνων ειστε, και τα μωρακια σας τι βαρος ειναι. και για τις πιο παλιες ποσα κιλα χασατε μετα την γεννα και σε ποσο χρονικο διαστημα.

με προλαβες!σκεφτομουνα να κανω κι εγω θεμα με τα κιλα.

λοιπον στην εγκυμοσυνη πηρα 20 ωραιοτατα κιλακια.απο 60 εφτασα 80.

με το που γεννησα εχασα 6 κιλα αρα 14 υπολοιπο.στο νοσοκ δεν ενεργηθηκα καθολου κ παω σπιτι με εδειχνε η ζυγαρια +2.αρα 16 υπολοιπο

σε μια βδομαδα φτανω τα 13 υπολοιπο.μεχρι να σαραντισω μου χανε μεινει 10 κιλα.

χανω τα υπολοιπα 5 στο επομενο τριμηνο κι απο τοτε μεχρι τωρα που ειναι η κορη μου 9 μηνων παλευω να χασω 4 κιλα.

αρα σε 9 μηνες εχασα τα 16.οσα επρεπε να παρω.

τα τελευταια κιλα ειναι πολυ δυσκολα να χαθουν.βεβαια δεν εκανα κ ιδιαιτερη προσπαθεια!

τεςπα εχω βαλει σκοπο να τα χασω σε 2 μηνες.

παντως να μην στενοχωριεσται οι εγκυες του φορουμ οτι δεν θα τα χασετε τα κιλα κ να θυμαστε παντα οτι

τα σωματα φτιαχνονται τα παιδια ομως οχι!

Στην κορη μου πηρα 18.Ξεκινησα 62,εφτασα 80,απο το μαιευτηριο βγηκα 72 και σε 10 μερες εγινα 68.Η κορη μου γεννηθηκε 3500 gr.Μεσα στο χρονο εχασα αλλα 5 και εφτασα 63.

Την δευτερη εγκυμοσυνη την ξεκινησα με 66 και τωρα ειμαι 81.Το μωρο μεχρι στιγμης ειναι 2900gr αλλα βλεπω να βγαινει καμια 4000gr.

Εγω παντως εχω βαλει στοχο μεσα στο 2009 να ξαναγινω 55-57 κιλα που ημουν οταν παντρευτηκα...Ελπιζω να τα καταφερω!

κοριτσια εγω ειμαι στην 31η εβδομαδα και εχω παρει 11 κιλα η γουρουνιτσα! και τα καλυτερα ερχονται!!! βεβαια δεν φαινονται κατα ενα περιεργο τροπο! που πανε δεν ξερω! παντως οποιος με βλεπει μου λεει οτι δεν εχω παρει κιλα! λετε να ειναι πολυ ευγενικοι απλα??????χαχαχαχα

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

20! Η κορη μου γεννηθηκε 3.420, βγαινοντας ειχα χασει 7 δλδ μενουν 13..

Με αυτα τα 13+ ειμαι ως τωρα που πρεπει να εχασα ακομα 3-4 (δεν ζυγηστηκα ακομα αλλα φανηκε)

Ξεκινησα 59-60 κιλα (ηδη 5 πανω απο το κανονικο μου)

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΣΤΗ 1η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΗΡΑ 27 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ, ΑΠΟ 58 ΠΗΓΑ 85. ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΟΜΩΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΥΤΕ ΔΙΑΙΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΣΤΟ 4ΜΗΝΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΜΟΥΝ 78 ΚΙΛΑ. ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 60 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΣΤΗ 2η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΑ 30 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ. ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΟ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΟΥΣΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΙΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΗ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.

ΚΑΛΗ ΄ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα 56 κιλά και έφτασα 67. Έχασα τα 4 βγαίνοντας από το μαιευτήριο και τα υπόλοιπα 7 τα έχασα σε ένα διάστημα 5 μηνών αργά αλά σταθερά.

Τώρα στην δεύτερη εγκυμοσύνη έχω ήδη πάρει 10 και συνεχίζω ακάθεκτη. Τώρα δεν δουλέυω όπως είπε και η φίλη πιο πανω και όλη την ώρα κάτι μασουλάω. Επειδή σίγουρα θα φτάσω τα 15 ελπίζω να τα χάσω γρήγορα γιατί ερχεται και καλοκαίρι.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Στην 1η εγκυμοσύνη πήρα 14. 10 μέχρι τον 7ο και τα υπόλοιπα 4 μέχρι το τέλος -κόβοντας ΤΕΛΕΙΩΣ τα γλυκά.

Ο Κωστής βγήκε 3.700. Φεύγοντας από το μαιευτήριο είχα -6. Έχασα 6 μέχρι να σαραντήσω και τα υπόλοιπα 2 όταν σταμάτησα το θηλασμό μετά από 6 μήνες -ήταν εμφανώς συγκεντρωμένα εκεί που φαντάζεστε :lol::lol:

Τώρα -27 εβδ- έχω πάρει 8, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή. Αρκεί που τρέχω πίσω από τον Κωστή :wink::lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου υπέρβαρη (72 κιλά) και πήρα και άλλα 23 η γουρούνα.

Αισίως έφτασα τα 95 περίπου κιλά.

Ζυγίστικα όταν σαράντισα και ήμουνα 86 κιλά!!

Ξεκίνησα επειγόντως δίαιτα (με διαιτολόγο για τον θηλασμό) λόγω του ότι φοβόμουνα για την υγεία μου (μωρομάνα = ευθύνες).

Ξεκίνησα στα τέλη Μάρτη και λίγο με τη διαιτολόγο, το καλοκαίρι από μόνη μου, στις αρχές Σεπτέμβρη είχα φτάσει αισίως τα 72.

Συνέχισα με μια δίαιτα που έκανε εκείνη την περίοδο η κολλητή μου και αρχές Δεκέμβρη (2007) είχα φτάσει αισίως τα 62.

Σήμερα... έχω τσιμπίσει τα 5 από αυτά πίσω και θέλω να τα χάσω πριν πάω για το δεύτερο μωρό!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

αχ!!! εγω ξεκινησα 64 κιλα, παντα ημουν 60 αλλα ειχα παρη και 4 το καλοκαιρι τεσπα .. πες 60 σημερα ειναι στα 80!!! και εχω αλλους 2 μηνες ελεος που θα παω :shock: ???? ειμαι ψηλη 178 και εχουν κατσει ολα στο ποπο ολοι μου λενε οτι δεν φενονται μονο ο ποπο σου ειναι σαν παπιας !! εεεε!!!!! να που φενοντε!!! η κοιλια μου να φανταστητε ειναι πιο μικρη απο το ποπο!!! χαχαχαχα!!! δεν με πειραζει θα τα χασω μετα πρωτα ο θεος!!! το θεμα ειναι οτι οταν θυλαζουμε πρεπει να τρωμε πιο προσεχτικα απο την εγκυμοσυνη ? μηπος δεν κανει και τοτε να κανουμε διαιτα??? το νεκταρακι μου ηταν 987 γραμ την προοιγουμενη δευτερα που καναμε εξεταση... :lol:

Διαφημίσεις

Εγώ -επειδή ακόμα δεν το πιστεύω- ξεκίνησα 62 κιλά. Τώρα είμαι 65. Δεν μπορώ να πω ότι προσέχω, το αντίθετο μάλιστα. Απλά το πρώτο 3μηνο δεν είχα όρεξη για φαγητό. Ίσως με έσωσε. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να πάρω πολλά γιατί προ εγκυμοσύνης ήμουν ήδη περίπου 10 κιλά πάνω απ το κανονικό (υπάρχει αυτό το κανονικό?).

το νεκταρακι μου ηταν 987 γραμ την προοιγουμενη δευτερα που καναμε εξεταση

dovisdepi θα σας φάμε μου φαίνεται! Εμείς είμαστε σχεδόν 2 εβδομάδες πίσω σας και την Πέμπτη ήμασταν 800 γραμμάρια!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

εγω για να πω την αληθεια μου, γελαδη νιωθω :oops: !!! τι να κανω? βρε πελαγια μου ? ο γιατρος ειπε σπιτι ξαπλα ..βαριεμαι ολη μερα και κοιταω τα ντουλαπια το ψυγειο (εγω μια τρελη αδυναμια στο ψυγειο)αυτο που τρωω περισσοτερο ειναι χορτα και σαλατες, βεβαια σε δοσεις για 10 ατομα οχι ενα πιατακι...χαχα

Α! Και κάπως έτσι καταρρίπτεται και επίσημα ο μύθος "φάε μη βγάλεις παιδί γατί" ή "μην πάρεις πολλά κιλά, θα γεννήσεις βουβαλάκι". Αυτά λέγαμε προχθες και με τον γιατρό μου.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Εγώ -επειδή ακόμα δεν το πιστεύω- ξεκίνησα 62 κιλά. Τώρα είμαι 65. Δεν μπορώ να πω ότι προσέχω, το αντίθετο μάλιστα. Απλά το πρώτο 3μηνο δεν είχα όρεξη για φαγητό. Ίσως με έσωσε. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να πάρω πολλά γιατί προ εγκυμοσύνης ήμουν ήδη περίπου 10 κιλά πάνω απ το κανονικό (υπάρχει αυτό το κανονικό?).

το νεκταρακι μου ηταν 987 γραμ την προοιγουμενη δευτερα που καναμε εξεταση

dovisdepi θα σας φάμε μου φαίνεται! Εμείς είμαστε σχεδόν 2 εβδομάδες πίσω σας και την Πέμπτη ήμασταν 800 γραμμάρια!

καλα πλακα μας κανεις????? :shock::shock: εχεις παρει μονο 3 κιλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

εεε... βεβαια ολα πανε στο μωρο σου !!! ενω εμενα ο κυριος κανει διαιτα τα πεταει στην μανα του καταλαβες ??? !!!! αυτος θα βγει στιλακι και εγω βουβαλακι!!! εχει περαση και μια βδομαδα ομως θα εχει παρη κιαλο το παλικαρι μου... και γω 26 βδομαδες 834 ειμασταν...

Διαφημίσεις

εγω δεσποινα μου , επειδη τωρα μενω με τον συντροφο μου στην πεθερα μου ειναι καλυτερα γιατι εκει δεν υπαρχουν γλυκα και το φαγητο δεν με τραβαει τοσο οποτε την γλιτωνω ελα ντε ομως τωρα που ειμαι στην μανα μου γιατι της ειπα οτι θα της μαγειρεψω και πρεπει να παω και σουπερ μαρκετ παλι πειρασμος, ασε που εδω στους γονεις μου παντα υπαρχουν γλυκα. αχ αχ ελα στην ροδο και θα σε φτιαξω...

πελαγιαααα!!!!! θα χασω τα κιλα μου πρωτα θα παω στα 60 και θα σου ρθω να παρω 4-5 μεχρι να φυγω!!! χαχαχχα!!!! αλλα θα πηγενουμε και για μπανακια με τα μπεμπακια μας και ετσι κατι θα χανουμε :wink:

Eγώ είμαι στα +5. Εχασα ένα κιλό από τα 6 που είχα πάρει, μιας και είμαι σε δίαιτα λόγω σακχάρου. :? Βέβαια έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας (μιας και την Πέμπτη μπαίνουμε στην 30η εβδομάδα) αλλά απ' την αρχή της εγκυμοσύνης έλπιζα να μην ξεπεράσω τα 8. Είχα από πριν βλεπετε, δε θέλω άλλα!

Λέτε να καταφέρω να χάσω καμιά εικοσαριά μετά τη γέννα? Πολύ θα το ήθελα και καλό θα μου εκανε... Φρούδες ελπίδες...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Ναι, ναι! Μην το πολυμελετάμε όμως μην κάνω νέο ρεκόρ, αυτό των 20 κιλών σε 2 μήνες! Καλά να σας πω το άλλο το κουλό? Εγώ όταν πηγαίνω στη δουλειά τρώω περισσότερο απ όταν είμαι σπίτι. :shock:

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

πελαγιαααα!!!!! θα χασω τα κιλα μου πρωτα θα παω στα 60 και θα σου ρθω να παρω 4-5 μεχρι να φυγω!!! χαχαχχα!!!! αλλα θα πηγενουμε και για μπανακια με τα μπεμπακια μας και ετσι κατι θα χανουμε :wink:

ναι ελα εσυ στην ροδο και θα σου πως θα τα χασεις με τον αντρα μου να μας μαγειρευει ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ .... ε φυσικα και θα πηγαινουμε για μπανακι τα μπεμπακια μας ...

Καλά να σας πω το άλλο το κουλό? Εγώ όταν πηγαίνω στη δουλειά τρώω περισσότερο απ όταν είμαι σπίτι. :shock:

εεε καλη εσυ και εσυ αλλα προσεχε... εγω εχω τωρα να παω στον πειρασμο σουπερ μαρκετ... αχ πως θα το αντεξω...

Eγώ είμαι στα +5. Εχασα ένα κιλό από τα 6 που είχα πάρει, μιας και είμαι σε δίαιτα λόγω σακχάρου. :? Βέβαια έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας (μιας και την Πέμπτη μπαίνουμε στην 30η εβδομάδα) αλλά απ' την αρχή της εγκυμοσύνης έλπιζα να μην ξεπεράσω τα 8. Είχα από πριν βλεπετε, δε θέλω άλλα!

Λέτε να καταφέρω να χάσω καμιά εικοσαριά μετά τη γέννα? Πολύ θα το ήθελα και καλό θα μου εκανε... Φρούδες ελπίδες...[/quote

και βεβαια θα τα χασουμε!!! :evil: ειμαστε αγορομανες και πρεπει να εμαστε κουκλες τι θα λενε τα μωρα μας ?? θα μας κοιτανε που θα ειναι και μικρουλιδες και θα λενε ποπο μια μπαλα ερχετε κατα πανω μου με την φωνη της μαμας μου :shock:

θα τα καταφερουμε μην ανυσηχεις..!!!!

Λέτε να καταφέρω να χάσω καμιά εικοσαριά μετά τη γέννα? Πολύ θα το ήθελα και καλό θα μου εκανε... Φρούδες ελπίδες...

zouzounel ποσα κιλα εισαι και θες να χασεις καμια 20αρια? :shock: Sorry αν γινομαι αδιακριτη.....

Αχ πως τα καταφερνετε με 3 και 5 κιλα ΜΟΝΟ????? Ειμαι στα +7,5 οποτε αυτη τη στιγμη ειμαι 70 κιλα και 1,70 υψος και θελω να τρωω ΣΥΝΕΧΩΣ μα ΣΥΝΕΧΩΣ γλυκα! Εχω παρει ενα κουτι σοκολατακια Leonidas και τα τρωω μονη μου. Για καμπυλη ζακχαρου δεν εχω παει ακομα..... ισως αυριο :cry:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...