Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπές στη Πρέβεζα

noni

Recommended Posts

καλά... πάμε για μπανιο και φαγητό μόνο και θα βλέπουμε τους άλλους να κάνουν ραφτινγκ!!!!

Εγω ειμαι μεσα!!!

Χαμομηλακι, εσυ που ξερεις τα μερη, πες ενα συγκεκριμενο χωρο οπου μπορουμε να συναντηθουμε.

Και ωρα? Να πουμε 9 το βραδυ? Ή μηπως θελετε μερα λογω παιδιων??

Αχ! βρε κοριτσια, εμενα θα με βολευε περισσοτερο για μπανιο και φαγητο ή απογευματινο καφεδακι γιατι, το μεσημερι βαζω κατα τις 2.30 και το βραδυ στις 10.00 τον μικρο για υπνο και δεν θα ηθελα να παρεκλινω ιδιαιτερα του προγραμματος του :wink:.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 272
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ! βρε κοριτσια, εμενα θα με βολευε περισσοτερο για μπανιο και φαγητο ή απογευματινο καφεδακι γιατι, το μεσημερι βαζω κατα τις 2.30 και το βραδυ στις 10.00 τον μικρο για υπνο και δεν θα ηθελα να παρεκλινω ιδιαιτερα του προγραμματος του :wink:.

ελα μωρε, καλοκαιρι ειναι!

αλλα αν δε θες, φερε το καρότσι. θα τον βαλουμε κατω από τη σκια των δέντρων... θα ριξει κατι υπνους! εστι εκανε και η δική μου το προπερσινο καλοκαίρι.

age.png

Σιγουρα, δεν διαφωνω, αλλα επειδη ειναι λιγο δυσκολος στον υπνο και εχουμε μπει σε ενα καλο προγραμμα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, δεν θα ηθελα να ξεφυγουμε ιδιαιτερα και να εχουμε παλι... δραματα.

Αυτο με το καροτσι στην σκια των δεντρων δεν ειναι κακη ιδεα...

κοριτσια μου γλυκα μαλλον δε θα ειμαι μαζι σας και με στεναχωρει πολυ αυτο

αλλα αν δειτε καλα θα καταλαβεται οτι στις πηγες δεν πας βραδυ μετα τις 11 τι πρωι μεχρι τις 8 το απογευμα καλα ειναι δε θα θελετε να φυγετε

να πατε για καφε πεζοπορια μεσα στις πηγες

μετα φαγητο και χαλαρωση περπατημα στις πηγες

μετα παλι χαλαρωση

κοριτσια μου γλυκα μαλλον δε θα ειμαι μαζι σας και με στεναχωρει πολυ αυτο

αλλα αν δειτε καλα θα καταλαβεται οτι στις πηγες δεν πας βραδυ μετα τις 11 τι πρωι μεχρι τις 8 το απογευμα καλα ειναι δε θα θελετε να φυγετε

να πατε για καφε και ραφτιγκ ή και ιππασια

μετα φαγητο και χαλαρωση περπατημα στις πηγες

μετα παλι χαλαρωση

εγω πρότεινα κατα τις 11-12, να πιουμε καφε, να κανουμε μπανιο και να φαμε. το απόγευμα να επιστρέψουμε στη βάση μας ο καθενας

πού θα είσαι εσυ χαμομηλάκι;

age.png

Διαφημίσεις

εγω πρότεινα κατα τις 11-12, να πιουμε καφε, να κανουμε μπανιο και να φαμε. το απόγευμα να επιστρέψουμε στη βάση μας ο καθενας

πού θα είσαι εσυ χαμομηλάκι;

ismeni θα κατεβω μαλλον αργοτερα τελικα πολυ στεναχωρηθηκα

αλλα εσυ να κανεις αυτο

αν περασω απ τα μερη σου μενεις εκει να σε δω; οποια αλλη στιγμη

ismeni θα κατεβω μαλλον αργοτερα τελικα πολυ στεναχωρηθηκα

αλλα εσυ να κανεις αυτο

αν περασω απ τα μερη σου μενεις εκει να σε δω; οποια αλλη στιγμη

εγω; φοβαμαι, δεν κανω τιποτα απ' όλα αυτά.

καθομαι, πίνω καφέ και τρωω σουβλάκια και πατατούλες...

αααααααα και πίνω μπύρες!

εγω μένω αθήνα (βύρωνα). διακοπές πηγαίνουμε στην πάλαιρο πασχα και καλοκαίρι. φετος θα παμε γυρω στο 15 αύγουστο... μεχρι τελος!

age.png

εγω; φοβαμαι, δεν κανω τιποτα απ' όλα αυτά.

καθομαι, πίνω καφέ και τρωω σουβλάκια και πατατούλες...

αααααααα και πίνω μπύρες!

μη νομιζεις και εγω μια απ τα ιδια το πολυ πολυ για extreme να παρω τον καφε και μια καρεκλα μεσα στο ποταμι να μουλιασω ποδαρακια αλλα στην πολυ ζεστη ομως η να στρωσω πετσετα διπλα στο ποταμι να χαζευω σκεφτομια τοπια εικονες σα να χω καμερα κορνιζαρω τη φυση

Διαφημίσεις

Θα βρίσκομαι στην Πρέβεζα (Μύτικας) την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Σχεδιάζω από εκεί να πάω μια μέρα στη Λευκάδα αλλά θα ήθελα τις προτάσεις σας για μπάνιο, καφέ, φαγητό γιατί ο χρόνος θα είναι περιορισμένος. Υπόχιν έχω δύο μικρά παιδιά. Μια μέρα Πάργα (για μπάνιο που;), μια μέρα Αχέροντα και τις υπόλοιπες στις γειτονικές παραλίες. Αλήθεια ο καιρός πως είναι εκεί; Είναι πράγματι κρύα τα νερά; Περιμένω τα φώτα σας!

.png.png

Θα βρίσκομαι στην Πρέβεζα (Μύτικας) την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Σχεδιάζω από εκεί να πάω μια μέρα στη Λευκάδα αλλά θα ήθελα τις προτάσεις σας για μπάνιο, καφέ, φαγητό γιατί ο χρόνος θα είναι περιορισμένος. Υπόχιν έχω δύο μικρά παιδιά. Μια μέρα Πάργα (για μπάνιο που;), μια μέρα Αχέροντα και τις υπόλοιπες στις γειτονικές παραλίες. Αλήθεια ο καιρός πως είναι εκεί; Είναι πράγματι κρύα τα νερά; Περιμένω τα φώτα σας!

στην Παργα μονο Λιχνος για μπανιο μονο εννοω μονο μην τολμησεις να βουτηξεις αλλου τετοια εποχη

θα σου λεγα να μην πας με παιδια παρα μονο απογευμα βολτα για παγωτο και πολυ τους ειναι με τις τιμες τους μη σου πω απο ψυγειο στο χερι

μπανιο ολο προς Πρεβεζα θα προσεχεις να πηγαινεις οπου δε μαζευει κοσμο

η πολη της Πρεβεζας αξιζει για βολτα και ολες οι παραλιες μεχρι την αμμουδια Αλωνακι Φαναριου και οχι προς Παργα.

οποιος θελει μπανιο στην Παργα Μαιο και Σεπτεμβρη

γυρω απο το Μυτικα ειναι πολλες παραλιες να μην αναστατωνεις τα παιδακια σου και πολυ καθαρες

την εποχη που θα κατεβεις εχει εκδηλωσεις στην πολη της Πρεβεζας δε νομιζω να προλαβεις να πας αλλου

Αχεροντα μονοημερη μεσημερι για φαγητο και μπανακι οπως γυριζεις στο βραχο

κρυα νερα το ιόνιο εχει τον ιούλιο

ο αχέροντας εχει πολύ κρυο νερό

εμείς στη λευκάδα πηγαίνουμε στο κάθισμα, αλλα αμα πέσετε σε κυμα... ειναι δυσκολο για παιδιά. αλλα και το πορτο κατσίκι είναι ωραιο. κουραγιο να εχεις να ανεβοκατεβεις τα σκαλιά

η πρέβεζα εχει υγρασία, γενικά

age.png

Διαφημίσεις

χαμομηλάκι και ismeni ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είναι πολύ κατατοπιστικές. Λευκάδα λέτε να μην πάω καθόλου;

καλημέρα

οχι ρε να πας. στην πολη της λευκάδας απόγευμα για βολτα στους πεζόδρομους και κρέπα και παγωτό στο λιμάνι

πότε θα είσαι εκεί, είπες;

age.png

Λευκάδα για να μην ταλαιπωρηθείς θα σου πρότεινα να πας στην παραλία της Γύρας που είναι ήσυχη και ρηχή και που είναι μόλις περνάς τη γέφυρα που ενώνει το νησί με τη στεριά. Δηλ. μόλις περάσεις τη γέφυρα συνεχίζεις ίσια, δεν στρίβεις αριστερά προς την πόλη. Η παραλία θα είναι στα δεξιά σου. Αν συνεχίσεις σε αυτό το δρόμο θα βγεις επίσης στην παραλία του Αγ. Ιωάννη στους ανεμόμυλους. Εκεί η θάλασσα στους ανεμόμυλους είναι πολύ ωραία και το πρωί είναι ήσυχη. Κατά τις 3:00 το απόγευμα βγάζει αέρα και κάνουν kite surfing, πολύ εντυπωσιακό. Μέχρι Κάθισμα μπορείς επίσης να το τολμήσεις αλλά θα έχει πολύ κόσμο και το πρόβλημα θα είναι βασικά το πάρκινγκ. Πόρτο Κατσίκι είναι πολύ μακριά και ο δρόμος στενός. Από τον Αγ. Ιωάννη η πόλη της Λευκάδας είναι 2 χλμ οπότε πετάγεστε και τη βλέπετε, έχει μια γραφικότητα, ο πεζόδρομος είναι πολύ ωραίος.

καλημέρα

οχι ρε να πας. στην πολη της λευκάδας απόγευμα για βολτα στους πεζόδρομους και κρέπα και παγωτό στο λιμάνι

πότε θα είσαι εκεί, είπες;

Θα είμαι την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, 1-7.

.png.png

Λευκάδα για να μην ταλαιπωρηθείς θα σου πρότεινα να πας στην παραλία της Γύρας που είναι ήσυχη και ρηχή και που είναι μόλις περνάς τη γέφυρα που ενώνει το νησί με τη στεριά. Δηλ. μόλις περάσεις τη γέφυρα συνεχίζεις ίσια, δεν στρίβεις αριστερά προς την πόλη. Η παραλία θα είναι στα δεξιά σου. Αν συνεχίσεις σε αυτό το δρόμο θα βγεις επίσης στην παραλία του Αγ. Ιωάννη στους ανεμόμυλους. Εκεί η θάλασσα στους ανεμόμυλους είναι πολύ ωραία και το πρωί είναι ήσυχη. Κατά τις 3:00 το απόγευμα βγάζει αέρα και κάνουν kite surfing, πολύ εντυπωσιακό. Μέχρι Κάθισμα μπορείς επίσης να το τολμήσεις αλλά θα έχει πολύ κόσμο και το πρόβλημα θα είναι βασικά το πάρκινγκ. Πόρτο Κατσίκι είναι πολύ μακριά και ο δρόμος στενός. Από τον Αγ. Ιωάννη η πόλη της Λευκάδας είναι 2 χλμ οπότε πετάγεστε και τη βλέπετε, έχει μια γραφικότητα, ο πεζόδρομος είναι πολύ ωραίος.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μάλλον κάπως έτσι θα κινηθώ εκτός κι άν έχουμε όρεξη για χιλιόμετρα και κάνουμε το γύρω του νησιού. Είναι άραγε εφικτό σε μια μέρα;

.png.png

kalhspera k emeis skeftomaste gia diakopes ti prebeza gia na pame k parga alla to kyriotero einai oti pame odikos. tha hthela na mou proteinete merh gia na meinoume eimaste me eisitiria, exo akousei gia loutsa kati allo; exoume k mvro 9 minon.

κοριτσια βοηθειστε κ εμας για το ποιο μερος να κλεισω με τα εισητηρια αν βρω βεβαια περισσοτερο με ενδιαφερει για το μικρο

κοριτσια γενικα καλη περιπτωση, οικογενειακή είανι και η πάλαιρος. 20 λεπτά από λευκάδα κέντρο.

υπάρχει το ξενοδοχειο thalassa spa hotel και πολλά ενοικιαζόμενα.

θα ειμαι κι εγω εκει (το λεω ως πλεονεκτημα!!!!!)

age.png

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μάλλον κάπως έτσι θα κινηθώ εκτός κι άν έχουμε όρεξη για χιλιόμετρα και κάνουμε το γύρω του νησιού. Είναι άραγε εφικτό σε μια μέρα;

θα έλεγα ότι θα ταλαιπωρηθείτε. Εγώ εξάλλου προτιμώ τη δυτική ακτή ως πιο εντυπωσιακή και άχτιστη. Η ανατολική ιδίως από Νυδρί και προς Λευκάδα είναι ένα μπάχαλο. Μπορείτε να πάτε Κάθισμα πουρνό πουρνό να προλάβετε το πάρκινγκ. Πεφκούλια πριν τον Αγ. Νικήτα είναι επίσης εντυπωσιακή παραλία από πάνω, δεν ξέρω πόσο βαθιά είναι. Ο Αγ. Νικήτας στο χωριό είναι λίγο στριμωχτά και πάλι πρόβλημα πάρκινγκ. Δέστα λίγο στο google earth και αποφασίζεις. Τώρα είδα ότι δίπλα στον Αγ. Νικήτα υπάρχει η παραλία Μύλος που φαίνεται πολύ ωραία. Πάντως μετά το Κάθισμα ο δρόμος μπαίνει εσωτερικά και χάνεις την ωραία θέα στη θάλασσα. Έτσι κάναμε εμείς ένα σωρό χλμ, πήγαμε στην παραλία Γιαλός πριν τους Εγκρεμνούς και ενώ έξω είχε άμμο μέσα είχε κοτρώνες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...