Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα.Εμείς πέρισυ πήγαμε στο http://www.chromastudios.gr με δύο παιδιά(η μεγάλη 3,5 ετών και η μικρή 1 έτους) και περάσαμε φανταστικά.Είχαμε πάει τέλη Ιουλίου.Από το σάιτ θα δεις τους χώρους.Η θάλασσα απέχει 300 μέτρα και είναι πολύ καλή.Στους Ωραιούς βρίσκεις ό,τι θέλεις και κέντρο υγείας έχει στην Ιστιαία που απέχει περίπου 10 λεπτά.

Για τα κουνούπια που μας είχαν τρομάξει δεν είδαμε ούτε ένα.

΄Ενα μειονέκτημα (που εμάς δε μας ενόχλησε αλλά το ακούσαμε από άλλους )είναι οτι από το συγκρότημα μέχρι τους Ωρεούς έχει χωματόδρομο.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι οτι όλη μέρα ,τουλάχιστον σε κάποιο σημείο του συγκροτήματος θα βρείς σκιά.Για εμάς σωτήριο γιατί η μεγάλη δεν ήθελε κάθε μεσημέρι να κοιμάται και είχαμε κάπου να κάτσουμε.

Φέτος έχουμε κλείσει πάλι εκεί να πάμε.

Φαινεται ωραιο μερος. Αλλα θελω να ρωτησω δυο πραγματα. Πρωτον εαν η προσβαση στη θαλασσα ειναι ευκολη με τα ποδια και αν η θαλασσα ειναι του ξενοδοχειου και δευτερον εαν για μεγαλη οικογενεια σαν τη δικη μας-4 μωρα στην ουσια-θα ηταν εφικτη η διαμονη και οι γκρινιες, τα κλαμματα δε θα ξεσηκωσουν ενα τετοιο μερος. Ειναι αρκετα μεγαλο για εμας το συγκροτημα αυτο ή θα πεθανουμε απο το αγχος να μην ενοχλουμε; Φετος εκλεισα αλλου, οπου ξερω οτι το συγκροτημα ειναι μεγαλο, για αλλη χρονια ρωταω, για να ξερω.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσομάνα να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!Απαντώ σε αυτά που ρωτάς:

1)Ή πρόσβαση με τα πόδια είναι εφικτή.Η θάλασσα απέχει 300 μέτρα από το συγκρότημα και ο δρόμος είναι με χώμα.Αν δεν είσαι γενικά της πεζοπορίας δεν ξέρω κατά πόσο θα σε εξυπηρετήσει.Εγώ ας πούμε που δεν περπατώ πολύ,έπαιρνα το αυτοκίνητο αλλά ήμασταν έτοιμοι δηλ. με μαγιό και παρεό και οι πετσέτες στα χέρια.Κουβαδάκια κ.λ.π. πάντα μέσα στο αμάξι.

2)Η θάλασσα δεν είναι του ξενοδοχείου

3)Σχετικά με κλάμματα και γκρίνιες δε θα έχεις πρόβλημα.Όλοι εκεί είναι με παιδιά.

4)Επειδή έχεις 4 παιδιά (αν κατάλαβα καλά) το δωμάτιο μπορεί να μη σας εξυπηρετήσει.Δεν ξέρω τί <απαιτήσεις> έχετε σαν οικογένεια.Είναι 30-35 τετραγωνικά το κάθε δωμάτιο και έχει μέσα ένα διπλό κρεβάτι και ενα καναπέ/κρεβάτι που έχει κι άλλο ένα κρεβάτι από κάτω συρόμενο.

Ελπίζω να σε βοήθησα.Δεν ξέρω που ακριβώς μένεις αλλά αν σε πάει ο δρόμος προς τα εκεί καλύτερα να πας να το δεις.

Ευχαριστω πολυ ΗΡΑ! Φετος θα παμε διακοπες στη βορεια Ευβοια και θα προσπαθησω να το δω. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Ναι, 4 κοριτσια εχω, ζωηρα οσο τα αγορια, δεν υστερουμε σε αυτο, δοξα τον Θεο!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε φακές Εγκλουβής και φυσικά σαλάμι Λευκάδος!

γνωστά και αγαπημένα, φακές πάντως πρέπει να έχεις δικό σου άνθρωπο γιατί αυτές που πουλάνε στα τουριστικά της αγοράς δεν είναι σίγουρα εγκλουβής, και φυσικά πορτοκαλόπιτα και λεμονόπιτα που είναι τα αγαπημένα μου (πω πω μου τρέχουν τα σάλια, θέλω από δύο ταψιά!)

1FdQp2.png

ΑΓ.ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓ.ΓΙΑΝΝΗ...ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ!!!!! Εχουμε παει οχι μια ,ουτε δυο,αλλα ...συνεχεια!καθε χρονο,ανεξαρτητως αν παμε αλλου,παντα παμε και εκει μερικες μερες!

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!

ξερεις τι λεω καθε φορα,που παμε εκει? "τυφλα να εχουν τα νησια!!"(συγνωμη απο τις κοπελες που ζουν στα νησια και καμαρωνουν για αυτα!".αλλα η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,αυτη ειναι!!!

Μου αρεσει πολυ!!! παααααρα πολυ!!! ειδικα αν βρεις και σπιτι στην θαλασσα,ειναι οτι πρεπει...αν εχετε και παιδια...θα παιζουν στην αμμουδια μεχρι τις 9 το βραδυ και δεν θα θελουν να φυγουν!

Απο εκι που την ημερα ψηνεσαι στον καυτο ηλιο,μετα τις 7 το απογευμα, ο ηλιος κρυβεται πισω απο το βουνο,και τοτε.....η ατμοσφαιρα γινεται φανταστικη!!!!

Ασε τις βουτιες!!!!....λες και μπαινεις στην πισινα!!! ΤΕΛΕΙΑ....ΤΕΛΕΙΑ.....

Εγω πεθαινω να παω εκει.....και φετος θα παμε με τα εισ.κοινωνικου τουρισμου,(γιατι...περναμε και εμεις την οικονομικη κριση...οπως ολοι !!!)

Απο χθες ψαχνω συνεχεια ,και εχω βρει αρκετα!για αρχες ιουλιου,μιλαω παντα!(εμεις καθε φορα που παμε μενουμε σε διαφορετικα ξενοδοχεια,αλλα τα θυμαμαι σχεδων ολα,ασε που τα περισσοτερα εχουν και ιστοσελιδα!).

αααα.....αναφερομαι συγκεκριμενα για την παραλια ΠΑΠΑ ΝΕΡΟ.

για φετος λεω HOLIDAYS-IN-PELION.COM.GR 11 ΕΥΡΩ/ΑΤΟΜΟ,ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ.

ΚΑΙ Καραγιαννη Μαρθα(εκει εχουμε μεινει παλι), 4 ε,μονο διαμονη,εως και 14/07/2009.

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Διαφημίσεις

βρήκα κι αυτό στο in2life

Όσο και αν επιμένουμε να το λέμε «παντός καιρού», οι περισσότεροι από εμάς, που έχουμε στο μυαλό μας το στερεότυπο «καλοκαίρι ίσον νησί, τα ηπειρωτικά είναι για το χειμώνα» έχουμε γνωρίσει, και ερωτευτεί, ένα Πήλιο χιονισμένο, με τζάκια αναμμένα να φωτίζουν τα πέτρινα δωμάτιά μας και καφέ στη χόβολη να αρωματίζει παλιά αρχοντικά που έχουν μετατραπεί σε ζεστά café. Οι μυημένοι στα μυστικά του βουνού των Κενταύρων, όμως, ξέρουν ότι πέρα από γραφικά χωριουδάκια σκαρφαλωμένα σε καταπράσινες πλαγιές το Πήλιο έχει να επιδείξει και μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας.

Νερά τιρκουάζ, βαθυγάλαζα, διάφανα ή καταπράσινα, παραλίες με χρυσαφένια άμμο, με κατάλευκα βότσαλα, με επιβλητικά βράχια, κρυμμένες πίσω από πυκνή βλάστηση, που ατενίζουν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου ή τα ήρεμα νερά του Παγασητικού. Παραλίες δημοφιλείς, που τα Σαββατοκύριακα σφύζουν από ζωή, και άλλες κρυμμένες, απάτητες, προσεγγίσιμες μόνο μέσα από δύσβατα μονοπάτια ή δια θαλάσσης –που σε κάθε περίπτωση, όμως, αξίζουν την ταλαιπωρία.

Απέραντες αμμουδιές δίπλα σε παραθαλάσσια χωριά, που δεν υστερούν σε γοητεία ούτε πλάι στα κουκλίστικα, ορεινά… ξαδέρφια τους. Τοπία ετερόκλητα, η ομορφιά των οποίων δεν αποτυπώνεται σε καμιά φωτογραφία –πρέπει να τα ζήσεις για να τα εκτιμήσεις. Κι αν δεν αντέξεις, και ξεστρατίσεις λίγο προς το βουνό για να μυρίσεις για νιοστή φορά το άρωμα της Τσαγκαράδας ή να περπατήσεις για λίγο στα λιθόκτιστα σοκάκια μέχρι την πλατεία της Ζαγοράς, κανείς δε θα σε παρεξηγήσει. Όλοι το κάνουν.

Ξεκινώντας την εξερεύνηση από τα βόρεια, ο δρόμος που ξεκινά από τη Ζαγορά και καταλήγει στο επίνειό της, το Χορευτό, περνά μέσα από πυκνή βλάστηση για να καταλήξει σε μια εκπληκτικής ομορφιάς παραλία συνολικού μήκους 2,5 χιλιομέτρων, με ανοιχτόχρωμη χρυσαφένια άμμο και νερά τόσο γαλάζια που συναγωνίζονται επάξια τις πλέον εξωτικές παραλίες που ονειρευόμαστε όλο το χειμώνα στο γραφείο. Δεν είναι τυχαίο ότι, σύμφωνα με το μύθο, κοντά σε αυτήν την παραλία, στην προσεγγίσιμη μόνο από τη θάλασσα περιοχή Παλιά Μιτζέλα, ήταν που ερωτεύτηκαν η Θέτις με τον Πηλέα.

Οργιώδης βλάστηση που μοιάζει να ακουμπά στο νερό και κύματα που «χορεύουν» από το άγγιγμα των ανέμων του Αιγαίου –εξ ου και το όνομα της παραλίας– συνθέτουν ένα τοπίο εξωτικό, που θα σας μαγνητίσει για ώρες. Οι πιο… ψαγμένοι θα ακολουθήσουν το καταπράσινο μονοπάτι που οδηγεί από τα βόρεια του χωριού στις –τόσο καλά κρυμμένες, που μοιάζουν σχεδόν απάτητες– παραλίες Παρίσαινα και Ανάληψη. Εξακόσια μόλις μέτρα από την παραλία του Χορευτού, μια άλλη αντιστάρ, οι Άγιοι Σαράντα, διαθέτουν εξίσου διάφανα, βαθυγάλαζα νερά, συνδυασμένα με ένα τοπίο σαφώς πιο απάτητο, με τη γοητεία του αυθεντικού που δίνει η απομόνωση από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Λίγο νοτιότερα, η έτερη παραλία – σταρ του Πηλίου, ο Μυλοπόταμος, με τα πολυφωτογραφημένα τιρκουάζ νερά του, χρωστά μεγάλο μέρος της φήμης του στην άγρια ομορφιά που προσδίδουν στο τοπίο οι επιβλητικοί βράχοι, οι σμιλεμένοι από τα κύματα του Αιγαίου, που τη χωρίζουν στα δύο. Ο χείμαρρος που καταλήγει στη μικρότερη εκ των δύο παραλιών, τα απότομα κομμένα βράχια που μοιάζουν να προστατεύουν την αμμουδιά, η πηλιορείτικη φύση που οργιάζει και αναπτύσσεται ακόμη και πάνω σε αυτά, δίνοντάς τους το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα που τόσο λείπει από την πλειοψηφία των ελληνικών παραλιών, τα απότομα σκαλάκια που κατεβαίνουν από το σημείο όπου αφήνουμε το αυτοκίνητο και συνεχίζουμε πεζοί, όλα συνθέτουν ένα τοπίο που μοιάζει ανέγγιχτο, αναλλοίωτο στο χρόνο και κάθε ανθρώπινη παρέμβαση –και για το λόγο αυτό είναι, ακριβώς, ονειρικό.

Πολύ κοντά στο Μυλοπόταμο, η Νταμούχαρη είναι ένας μικρός οικισμός μοιρασμένος σε δύο κολπίσκους, τα γαλάζια νερά των οποίων φλερτάρουν επικίνδυνα με το πράσινο των κωνοφόρων που μοιάζουν να ξεφυτρώνουν μέσα από τα βράχια. Οι αθλητικοί τύποι που θα επιχειρήσουν την πεζοπορία στα λιθόκτιστα μονοπάτια που τη συνδέουν, εδώ και δεκαετίες, με την Τσαγκαράδα και το Μούρεσι θα διασχίσουν δάση από καστανιές, θα περπατήσουν πλάι σε απόκρημνα φαράγγια και θα θαυμάσουν την πανοραμική θέα της από τα Καγκιόλια, το σημείο όπου το μονοπάτι έχει περίτεχνα λαξευτεί στην άκρη του βράχου.

Λίγο βορειότερα, ο κοσμοπολίτικος Άγιος Ιωάννης, από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς του Πηλίου, με τις κόκκινες στέγες των παραδοσιακών πηλιορείτικων σπιτιών να φτάνουν μέχρι την παραλία με τα κατάλευκα βότσαλα, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό επισκεπτών και επιλογών νυχτερινής διασκέδασης. Από τα παλαιότερα θέρετρα της περιοχής, ο Αηγιάννης, για τους ντόπιους, χρωστά το μεγαλύτερο μέρος της φήμης του στις δύο εκπληκτικής ομορφιάς παραλίες που τον περιστοιχίζουν: την Πλάκα και το Παπά Νερό, με τα κρυστάλλινα, άλλοτε πράσινα και άλλοτε γαλανά, νερά του, που θεωρείται –και όχι άδικα– μία από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας. Μη φύγετε από αυτό το χωριό αν δε δείτε ανατολή από την παραλία του –πόσες φορές έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τον ήλιο να αναδύεται απευθείας μέσα από τη θάλασσα;

Λίγο πριν ξεκινήσουμε για το Νοτιοδυτικό Πήλιο, κάνουμε μια στάση στο Μουρτιά, για μια βουτιά στα βαθυγάλανα νερά του, και από εκεί κατεβαίνουμε στο φημισμένο για τις ψαροταβέρνες του, που σερβίρουν φρέσκο ψάρι και νοστιμότατους θαλασσινούς μεζέδες πλάι στο κύμα, Πλατανιά. Από εδώ ακολουθούμε το μονοπάτι που περνά δίπλα από τη θάλασσα, για να καταλήξουμε, μετά από 10 περίπου λεπτά, στο μυστικό της περιοχής που ακούει στο όνομα… Μικρό. Κρυστάλλινα νερά και χρυσαφένια άμμος συνθέτουν μια παραλία η οποία προσφέρει, πριν απ’ όλα, την αίσθηση ιδιωτικότητας που λείπει από τις… υπερπαραγωγές της περιοχής.

Κατεβαίνοντας νοτιότερα, το τοπίο αλλάζει. Η εξωτική ομορφιά του Αιγαίου δίνει τη θέση της στην ήρεμη δύναμη των νερών του Παγασητικού, οι επιβλητικές παραλίες με τα βράχια αντικαθίστανται από την οικεία γαλήνη του νησιώτικου τοπίου της Αγίας Κυριακής και του Τρικερίου. Εδώ η πηλιορείτικη αρχιτεκτονική συναντά τα αιγαιοπελαγίτικα χρώματα, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την πολυμορφικότητα των ακτών του Πηλίου. Στην Αγία Κυριακή θα κάνετε στάση για φρέσκο ψάρι πλάι στο κύμα, θα περιηγηθείτε στα σοκάκια της, θα επισκεφθείτε τα περίτεχνα εκκλησάκια με τους γαλάζιους τρούλους που φέρνουν στο νου κυκλαδίτικο τοπίο και θα ξεχάσετε την έννοια του χρόνου –βοηθούν σε αυτό οι εικόνες των ψαροκάικων που πλέουν αργά προς το λιμανάκι καθώς ο ήλιος πλησιάζει στη δύση του.

Στην καρδιά του Παγασητικού Κόλπου, δύο παραθαλάσσιοι οικισμοί, τα Καλά Νερά και η Κάτω Γατζέα, μπορεί να μην εντυπωσιάζουν τόσο με τις παραλίες τους –ιδιαίτερα αν έρχεστε από την πλευρά του Αιγαίου– προσφέρονται, όμως, για τσίπουρο και ψαρομεζέδες με θαλασσινή αύρα στα γραφικά ταβερνάκια τους. Στα συν, η απόσταση αναπνοής που τα χωρίζει από το ορεινό Δυτικό Πήλιο –για όσους νοσταλγήσουν τις Μηλιές και τη Βυζίτσα– αλλά και τα άρτια οργανωμένα κάμπινγκ για τους φαν των εναλλακτικών διακοπών.

Πού θα μείνετε

Οι συνηθισμένοι στους παραδοσιακούς ξενώνες και τα αρχοντικά του Πηλίου, ίσως απογοητευτείτε λίγο από τις επιλογές διαμονής στην περιοχή, οι οποίες, χωρίς να στερούνται ποιότητας, πλησιάζουν περισσότερο στη λογική των ενοικιαζόμενων δωματίων και studio πλάι στο κύμα. Αν επιμένετε στη θέα στη θάλασσα, καλές επιλογές αποτελούν οι ξενώνες Αγαπητός (τηλ.: 24260 31005) σε απόσταση αναπνοής από το Παπά Νερό και Αίολος (τηλ.: 24260 22910) στο Χορευτό. Οι τιμές αυτήν την περίοδο ξεκινούν από 70 και 75 ευρώ αντίστοιχα. Αν είστε πρόθυμοι να… ανηφορίσετε λίγο, εξαιρετική επιλογή διαμονής αποτελεί ο Ξενώνας Εινοσίφυλλον, στο Μούρεσι, 5 χιλιόμετρα από τον Άγιο Ιωάννη.

Πού θα φάτε

Σταθερή αξία, το ταβερνάκι πάνω από τα σκαλιά του Μυλοπόταμου, απλό πλην τίμιο, με φρεσκότατους ψαρομεζέδες και την ωραιότερη θέα στα κρυστάλλινα νερά του. Στον Αϊ Γιάννη, θα δοκιμάσετε τοπικές σπεσιαλιτέ με... θέα στην Όστρια, και φρέσκο ψάρι και μαγειρευτά στον Ποσειδώνα. Αν ο δρόμος σας φέρει στο Μούρεσι, στάση οπωσδήποτε στο φημισμένο Ταβερνάκι για κρεατοφαγία μέχρις εσχάτων.

Στο Τρίκερι, φρέσκα ψάρια πλάι στο κύμα θα απολαύσετε στο ταβερνάκι του Μανώλα, ενώ ερχόμενοι από το Βόλο και πριν πιάσετε θάλασσα θα κάνετε οπωσδήποτε μια στάση για το καλύτερο σπετσοφάι που δοκιμάσατε ποτέ κάτω από τα πλατάνια της πλατείας στο Κρίτσα στην Πορταριά. Τέλος, για ντόπιο τσίπουρο και θαλασσινούς μεζέδες πιάστε θέση στα παραθαλάσσια ταβερνάκια της Κάτω Γατζέας.

Δημοσίευση | 10 Ιουνίου 2008

1FdQp2.png

Για διακοπές με παιδιά θα έλεγα να σκεφτείτε και τη Ζάκυνθο. Εμείς είχαμε πάει όταν ο Ευριπίδης ήταν 14 μηνών. Έχει ρηχή θάλασσα με ψιλή άμμο και οι επαγγελματίες του τουρισμού (ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ.) έχουν λάβει υπόψη τους τα παιδιά. Στο ξενοδοχείο μας έδωσαν παρκοκρέβατο με στρώμα και μέχρι και την τελευταία ταβέρνα υπήρχαν καθισματάκια φαγητού για παιδιά, σε μια μάλιστα είχαν μέχρι και πάρκο για να αφήνεις μωρά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

:Pθα ήθελα κι εγώ τη βοηθειά σας για τις καλοκαιρινές μας διακοπές γιατί τα έχουμε χάσει λίγο.Έχουμε ένα μωράκι 4 μηνών περίπου και ο μεγάλος μας είναι 6,5 χρονών.Θέλουμε να πάμε σε ένα ξενοδοχείο όχι πολύ μακρυά από Αθήνα (π.χ.Χαλκιδική) και να τα έχει όλα μέσα...φαί , ύπνο, πισίνα , θάλασσα κοντά , δραστηριότητες για τον μεγάλο....Επειδή είναι η πρώτη μας φορά που θέλουμε να πάμε οικογενειακές διακοπές έχουμε ΤΡΕΛΗ ανάγκη για ξεκούραση και όχι για "εξευρευνήσεις" ,για αυτό και όπως λέει ο άντρας μου...."Να πάρω το αυτοκίνητο να πάω στο ξενοδοχείο και να το ξαναπάρω όταν είναι να επιστρέψω" .Έχουμε δει κάτι στα λουτρά Κυλλήνης αλλά κοιτάζω να δω μήπως βρω κάτι πιο οικονομικό...

Ευχαριστώ όλους σας .....:-P

ακι εγώ σε αυτή τη φάση της αναζήτησης βρίσκομαι. Κοιτάω και εγώ Λουτρά Κυλλήνης αλλά και Τολό, Δρέπανο, Πόρτο Χέλι, Ερμιόνη Κόστα και τέτοια. Αν βρω κάτι καλό αλλα κυρίως οικονομικό θα σου πω.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Αυτό που έχω βρει προς το παρόν λέγεται olympian ...κάτι δεν το θυμάμαι τώρα ακριβώς αλλά θα το κοιτάξω .Μη φανταστείς ότι είναι φθηνό αλλά αν τα βάλεις κάτω δωμάτιο , 2 γεύματα (αναγκαστικά με τα πιτσιρίκια) θάλασσα , ξαπλώστρες , υπολογίζω ότι ένα 200? την ημέρα το θέλουμε σίγουρα....Περιμένω και εγώ από μία φιλη μου που δουλεύει σε ταξιδιωτικό γραφείο να βγούνε οι προσφορές με τα πακέτα και θα σου πω!!!Πάντως από ότι είδα πρέπει να είναι πολλών αστέρων κάτι τέτοιο που θέλουμε!!!

Θα τα ξαναπούμε φιλάκια!!

Διαφημίσεις

www.hotel-olympiagoldenbeach-kastro-kyllini.focusgreece.gr/index_gr.htm αυτή είναι η σελίδα από το ξενοδοχείο που σου είπα...πολύ χλιδή!!!Τώρα από λεφτά.....άσε καλύτερα..θα το ψάξω πάντως και θα σου πω!!

για κοιταξε και αυτές τις σελίδες αν θέλεις

villa-antigoni.gr

kleoni.gr

loggabeach.com

brati-hotels.gr

iriamarehotels.gr

sunrise-greece.com

Κική μου ωραία τα 2 τελευταία αλλά δεν μπορώ να δω τιμές και πρέπει να τηλ.Ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Στο Κλεονι στο Τολο ειχαμε παει για ενα ΣΚ περσι χωρις το μωρο. ΔΕν ειναι κακό αλλα δε νομιζω ότι ειναι αυτο που ψαχνεις...

To είδα κι εγώ λίγο από το site και όντως δεν είναι αυτό που θέλουμε!!

Thamks a lot!!!Έχεις καμιά καλή ιδέα για κάτι που να μας κάνει?:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους.

Έχω ένα μπόμπιρα 14 μηνών και έκλεισα Λευκάδα στον Αγ. Ιωάννη για 9 βράδια --> (http://www.villagio.gr).

Γνωρίζει κάποιος περαιτέρω πληροφορίες για το συγκεκριμένο συγκρότημα διαμερισμάτων? Φαίνεται ιδανικό για παιδιά...

Ευχαριστώ!

Αν δεν έρθω σε 5 λεπτά, περίμενε περισσότερο...

ΑΪ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΖΕΣΤΗ Η ΘΑΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΠΟΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2

ΓΙΑ ΉΣΥΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΪ ΓΙΑΝΝΗ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ

ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ (ποτέ δεν το προλάβαμε ξυπνάμε μετά της 12 ιχιχιχχιι )

Το βραδινό όμως το τιμούσα δέοντος …………….

ΠΕΡΣΙ ΈΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΑΡΜΑ

Επίσης έχω πάει στο χορευτώ στο ΚΑΤΕΡΙΝΑ για σαββατοκύριακο επίσης ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ και καθαρό………

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

.....

• 1 month later...
ΑΓ.ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓ.ΓΙΑΝΝΗ...ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ!!!!! Εχουμε παει οχι μια ,ουτε δυο,αλλα ...συνεχεια!καθε χρονο,ανεξαρτητως αν παμε αλλου,παντα παμε και εκει μερικες μερες!

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!

ξερεις τι λεω καθε φορα,που παμε εκει? "τυφλα να εχουν τα νησια!!"(συγνωμη απο τις κοπελες που ζουν στα νησια και καμαρωνουν για αυτα!".αλλα η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,αυτη ειναι!!!

Μου αρεσει πολυ!!! παααααρα πολυ!!! ειδικα αν βρεις και σπιτι στην θαλασσα,ειναι οτι πρεπει...αν εχετε και παιδια...θα παιζουν στην αμμουδια μεχρι τις 9 το βραδυ και δεν θα θελουν να φυγουν!

Απο εκι που την ημερα ψηνεσαι στον καυτο ηλιο,μετα τις 7 το απογευμα, ο ηλιος κρυβεται πισω απο το βουνο,και τοτε.....η ατμοσφαιρα γινεται φανταστικη!!!!

Ασε τις βουτιες!!!!....λες και μπαινεις στην πισινα!!! ΤΕΛΕΙΑ....ΤΕΛΕΙΑ.....

Εγω πεθαινω να παω εκει.....και φετος θα παμε με τα εισ.κοινωνικου τουρισμου,(γιατι...περναμε και εμεις την οικονομικη κριση...οπως ολοι !!!)

Απο χθες ψαχνω συνεχεια ,και εχω βρει αρκετα!για αρχες ιουλιου,μιλαω παντα!(εμεις καθε φορα που παμε μενουμε σε διαφορετικα ξενοδοχεια,αλλα τα θυμαμαι σχεδων ολα,ασε που τα περισσοτερα εχουν και ιστοσελιδα!).

αααα.....αναφερομαι συγκεκριμενα για την παραλια ΠΑΠΑ ΝΕΡΟ.

για φετος λεω HOLIDAYS-IN-PELION.COM.GR 11 ΕΥΡΩ/ΑΤΟΜΟ,ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ.

ΚΑΙ Καραγιαννη Μαρθα(εκει εχουμε μεινει παλι), 4 ε,μονο διαμονη,εως και 14/07/2009.

Πήγαμε φέτος στον Αη Γιάννη στο Πήλιο και μείναμε στα δωμάτια Μάρθα, μόνο με 8 ευρώ τη βραδιά με τα εισιτήρια κοιν τουρισμού. Βέβαια και χωρις αυτά νομίζω 60 ευρώ τη βραδιά κοστίζει.

Πήγαμε πολύ νωρίς, 6 Ιουλίου και δεν είχε σχεδόν καθόλου κόσμο, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί ήμουν στον έκτο μήνα και ήθελα ηρεμία!:):D

ενώ όλοι μου έλεγαν για πολύ κύμα και πέτρες, ήταν τέλεια. Οι πέτρες είναι σε ένα τμήμα της παραλίας, αλλά με τρία λεπτά περπάτημα φτάνεις σε τέλειο σημείο, με πεντακάθαρη θάλασσα!!Κύμα? δεν ξέρω ίσως ήμουν τυχερή, αλλά η θάλασσα ήταν όλες τις μέρες λάδι. Στο Παπα - Νερό το απόγευμα είχε ίσκιο χάρη στο βουνό και το τοπίο είναι τέλειο.

Γενικά, το θεωρώ ιδανικό μέρος για οικογένειες με μικρά παιδάκια, που, ούτε ξενύχτι στα κλαμπ ζητούν, ούτε την τρελή διασκέδαση.

Τα δωμάτια της μάρθας είναι πολύ ωραία, με a/c και tv, ενώ από κάτω έχει μία καφετέρεια - κρεπερί όπου κάφε μέρα καθόμασταν!

Έχει πάρα πολλά μέρη για φαγητό, αλλά εμείς ενθουσιαστήκαμε με το εστιατόριο "Plazza", ιταλικό με θεϊκές μακαρονάδες και σαλάτες, αλλά και ψητά!Λίγο ακριβούτσικο, αλλά αξίζει, αφού οι μερίδες είναι τεράστιες. Δύο άτομα πέρναμε δύο μερίδες και μία σαλάτα και δε μπορούσαμε να τα φάμε με τίποτα...και είμαστε και φαγανοί...

καλές διακοπές σε όσους ετοιμάζονται!!!:-):-):D;)

eF0X.jpgwN7Sp3.png

• 8 months later...
κορίτσια για Σάμο, ξέρετε τίποτα?

Η Σαμος ειναι ομορφο νησι και πολυ οικογενειακο. Υπαρχουν και τουριστικα μερη, οπως το Κοκκαρι και το Πυθαγορειο. Εχει καλη θαλασσα, και ενδιαφεροντα αξιοθεατα, οπως το Ευπαλινειο ορυγμα και το Παλαιοντολογικο μουσειο.

καλησπερα ειχα παει πριν απο 3 χρονια νομιζω σαμο...

ειχα μεινει σε ενα χωριο στον Μαραθοκαμπο γιατι εκει ηταν η παρεα μας..

δεν μπορω να πω οτι γυρισαμε ιδιαιτερα ειχαμε αραξει στο χωριο οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη εικονα..

αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν πολυ οικονομικα..

πολυ καθαρη αλλα απιστευτα πολυ κρυα θαλασσα

και απιστευτα τοπια παρα πολυ πρασινο καταπληκτικα!

θα ξαναπαω καποια στιγμη αλλα αφου μεγαλωσει η μικρη γιατι ειναι πολυ μεγαλο ταξιδι.

Η Σαμος ειναι ομορφο νησι και πολυ οικογενειακο. Υπαρχουν και τουριστικα μερη, οπως το Κοκκαρι και το Πυθαγορειο. Εχει καλη θαλασσα, και ενδιαφεροντα αξιοθεατα, οπως το Ευπαλινειο ορυγμα και το Παλαιοντολογικο μουσειο.

το Κοκκάρι είναι πολύ τουριστικό μέρος λέτε για να μείνει κανείς??

πού να μείνουμε??

και αποθηλασε επιτελους!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...