Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έγκυος Νύφη

Recommended Posts

Έχει τύχει να παντρευτεί (ή πρόκειται να παντρευτεί) κάποια από εσάς ενώ ήταν/είναι έγκυος; Σε αυτή την περίπτωση ενημερώσατε τον παπά από πριν; Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει θέμα κανένα στραβόξυλό;

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

δεν νομιζω πως θα υπαρχει κανενα προβλημα εχω παει σε παρα πολλους γαμους που οι νυφες ηταν εγκυες και πριν 10 μερες εκανα και τον δικο μου οπου δεν ημουν εγκυος αλλα ειχα το γιο μου παρανυφακι και μετα απο το γαμο ακολουθησε η βαπτιση του :D

δεν νομιζω πως θα υπαρχει κανενα προβλημα εχω παει σε παρα πολλους γαμους που οι νυφες ηταν εγκυες και πριν 10 μερες εκανα και τον δικο μου οπου δεν ημουν εγκυος αλλα ειχα το γιο μου παρανυφακι και μετα απο το γαμο ακολουθησε η βαπτιση του :D

Πολύ αισιόδοξη η περίπτωσή σου!!!:D:D:D Ξαφνικά αγχώθηκα, αλλά δεν θέλω να αναφέρω τίποτα στο ζευγάρι μήπως τους αγχώσω και αυτούς...

εχω δυο μπουμπουκακια

Κι εγω ημουν εγκυος οταν παντρευτηκα (4 μηνων)... Οχι δεν ενημερωσα και στο κατω κατω της γραφης τι τον αφορα τον παπα αν εισαι εγκυος??

Συμφωνώ... Απλώς επειδή απαγορεύει το ρύζι και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι, λέω μήπως στραβώσει και με αυτό...

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Καλε τι προβλημα να υπαρχει κι εγω ημουν εγκυος 3 μηνων οταν παντρευτηκα μηπως εννοεις που λενε οτι στο μυστηριο ο παπας διαβαζει ευχες για δυο ατομα και δεν κανει να υπαρχει και τριτο γιατι αυτα τα λενε κατι γιαγιαδες παλαιων αρχων..

Συμφωνώ... Απλώς επειδή απαγορεύει το ρύζι και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι, λέω μήπως στραβώσει και με αυτό...

Λιγο μετα που παντρευτηκα (2006), βγηκε εγκυκλιος που απαογορευε το ρυζι και κατι αλλα χαζα, αφου στο γαμο της κουμπαρας μου την ιδια χρονια λιγο αργοτερα, ο παπας τους εβγαλε εξω για το χαιρετημα και ρυζι πεταξαν οταν το μυστηριο ειχε τελειωσει και το ζευγαρι βγηκε εξω απο την εκκλησια...

Τωρα το αν ειμαστε εγκυος ή οχι δεν νομιζω οτι τους αφορα...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Και τι λογος του πεφτει του παπα αν εισαι εγκυος? Μ αυτη τη λογικη θα επρεπε στο χορο του ησαια πριν το "ησαια χορευε η παρθενος" να σε ρωταει αν εισαι ή οχι. :lol::lol::lol:

Φαντασου στο "δος αυτοίς καρπόν κοιλίας" να φας καμια κλωτσια απ το μωρο που θα δηλωσει το παρον. :lol::lol::lol:

lcWup3.png

Διαφημίσεις

Καλε τι προβλημα να υπαρχει κι εγω ημουν εγκυος 3 μηνων οταν παντρευτηκα μηπως εννοεις που λενε οτι στο μυστηριο ο παπας διαβαζει ευχες για δυο ατομα και δεν κανει να υπαρχει και τριτο γιατι αυτα τα λενε κατι γιαγιαδες παλαιων αρχων..

α, όχι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου... Απλώς έχω ακούσει διάφορα περίεργα από κολλημένους παπάδες και με έπιασε ένα αδικαιολόγητο άγχος. Δεν αναφέρω τίποτα στο ζευγάρι μην τυχόν τους το μεταδώσω και είπα να το μοιραστώ μαζί σας...:)

εχω δυο μπουμπουκακια

Ούτε κι εγώ έχω ακούσει να δημιουργηθεί πρόβλημα. Το ρύζι είναι άλλο θέμα, επειδή χώνεται παντού και είναι δύσκολο στο καθάρισμα, γλυστρά ο κόσμος κτλ., και επειδή μερικοί το παράκαναν και πετούσαν ακόμη και κουφέτα μαζί με το ρύζι, το απαγορεύουν μέσα στην εκκλησία. Να ζήσει το ζευγάρι!

Πολλες κοπελες ειναι εγκυες οταν παντρευονται, οταν εψανχα θυμαμαι για νυφικο με ρωτουσαν αν ειμαι εγκυος (μηπως και θα ηθελε μεταποιηση αργοτερα κλπ)...

Εμεις δεν ειχαμε τετοιο θεμα αλλα δεν μαας αρεσουν οι απαγορευσεις, πηγαμε σε μια εκκλησια που δεν ειχαν κανενα προβλημα ουτε με ρυζια, ουτε με τιποτα. Κι αυτο συμβουλευω σε ολες τις υποψηφιες νυφουλες. ρωτηστε τα ολα απο πριν, κι αν πανε να σας κανουν τη ζωη δυσκολη, υπαρχουν 1 εκ εκκλησιες, μια σε καθε γωνια...γιατι να κολλαμε σε μια συγκεκριμενη? Ο γαμος σας ειναι και δεν εχετε κανει τιποτα κακο, θελετε την ευχη τους κι οχι γκρινιες.

Με το καλο!!!

εγώ ήμουν τριών μηνών έγκυος στο γάμο. Δεν ενημέρωσα (φυσικά) κανέναν αλλά δεν είχα και λόγο να το κάνω γιατί εκτός των άλλων δεν φαινόταν καθόλου η εγκυμοσύνη μου

Πάντως θυμάμαι ότι και στο θέμα με τις φωτογραφίες από τους γάμους μας υπήρχε μία κοπέλα σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη (στον 8ο αν δεν κάνω λάθος)

Η ζωή μου όλη .....

Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον παπά η εγκυμοσύνη, όλες οι γυναίκες στην οικογένεια μου παντρευτήκαν έγκυες και δεν θυμάμαι πρόβλημα σε κανένα γάμο.

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες! καλε τι ειναι αυτα? ποιος λεει πως απαγορευεται? βλακειες.εγω παντρευτηκα πριν 2 χρονια με πολιτικο και τωρα τελος του μηνα θα κανω τον θρησκευτικο οπου θα ειμαι στον 8ο...μια κοιλαρα ΝΑΑΑΑΑΑ :)):) χαζομαρες ειναι αυτα που ακους δεν υπαρχει κανενα προβλημα!;)

line_m121_beg_40_time_1250136000_text_ef20e3e9efeae1f220eceff520e5e9ede1e9.gif

Φυσικα και μπορει ο παπας να εχει προβλημα αν η νυφη ειναι ηδη εγκυος. Το οτι συνηθως δεν εχουν (επειδη γινεται ο γαμος οποτε διορθωνεται η κατασταση) δε σημαινει οτι δεν μπορει να πεσεις σε στραβοξυλο τετοιου τυπου.

Κανονικα ειναι απαραδεκτο γιατι υποτιθεται οτι απαγορευει η θρησκεια μας τις προγαμιαιες σχεσεις, αλλα κανοντας το γαμο ειναι ενα ειδος μετανοιας.

Υπαρχουν ομως και καποιοι παπαδες ιδιαιτερα σκληροι.

Γι αυτο οταν πηγαινετε να κλεισετε εκκλησια, αν η εγκυμοσυνη προκειται να ειναι εμφανης στο μυστηριο, να το ξεκαθαριζετε το θεμα με τον παπα.

Οπως επισης οσοι πανε να βαφτισουν παιδι και δεν εχει προηγηθει ο θρησκευτικος γαμος, αλλα πολιτικος.

Τονιζω και παλι (για να μην αγχωθει κι αλλο η φιλη που το ανοιξε το θεμα) οτι το θεωρω απιθανο, αλλα ξερω οτι μπορει να συμβει.

k9Tap3.png

και γω έγκυος παντρεύτηκα, αλλά τον παπα πιο πολύ τον ένοιαζε να πάρει την "δωρεά¨για την εκκλησία παρά η εγκυμοσύνη μου. 500 ευρώ όλο το πακέτο της εκκλησίας..

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

γεια σας κοριτσια εγω ειμαι 7 μηνων και πρεπει να παντρευτουμε δεν εχω και εγω προβλημμα...οι γονεις μας επεμεναν και ενταξει δεν εχουμε να χασουμε και τιποτα ο γιατρος με αφηνει αρα ολα οκ ...αλλα υπαρχει ενα προβλημμα πηγα χθες σε μαγαζι με νυφικα και δεν αναλαμβανουν εγκυες τι να κανω? μηπως ξερετε κανενα μαγαζι?

dev227ps___.png

keep smiling : )

μου ειπε ο αντρας μου οτι βρηκε ενα 8α παμε σήμερα ...ευχαριστω παντως... μου λενε... <εμ κοιτα αν δεν εισουν στον εβδομο...8α μπορουσαμε να παραποιήσουμε το νυφικο που 8α διαλεγες... τωρα εχεις μεγαλη κοιλιτσα δεν γινετε...> τι να πω ουτε εγω το ειχα ξανα ακουσει...

dev227ps___.png

keep smiling : )

και γω έγκυος παντρεύτηκα, αλλά τον παπα πιο πολύ τον ένοιαζε να πάρει την "δωρεά¨για την εκκλησία παρά η εγκυμοσύνη μου. 500 ευρώ όλο το πακέτο της εκκλησίας..

χαχα ναι μου φαίνεται αντιπροσωπευτικό του είδους τους, για αυτό εγώ προτίμησα το δημαρχείο της περιοχής, θέλαν μόνο 30 ευρώ χαρτόσημα :cool:

There is no patch for human stupidity.

Εγώ παντρεύτηκα στον αη-Γιάννη το ρώσσο με θρησκευτικό γάμο όταν ήμουν εξήμιση μηνών έγκυος. Όχι απλά δε δέχτηκαν χρήματα αλλά μας έκαναν και δώρο τη διαμονή στον ξενώνα της εκκλησίας. Όσο για την εγκυμοσύνη, δε φαινόταν αλλά το είχαμε πει στον ιερέα και μας έδωσε απλά την ευχή του!!

4599150571.png6def44b14c.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...