Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΕΡΗΧΟΓΕΝΗΣ ΕΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμεις ειχαμε το ιδιο προβλημα.Ο γιατρος μου ειχε οτι μεχρι το τελος τις εγκυμοσυνης αποροφαται απο τον οργανισμο του εμβρυου και ετσι εγινε τους τελευταιους μηνες δεν υπηρχε τιποτα

Απλα οι γιατροι φοβουνται να παρουν την ευθυνη και να πουν ειναι δεν ειναι την στιγμη που το 100% δεν το εχουν.

Ολα θα πανε καλα. με το καλο

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 1 χρόνο μετά...

Γεια σας κοριτσια,

Εκανα β επιπεδου κ ενω ολα ειναι καλα, στο τελος μου ειπε η γιατρος (με προλογο να μην ανησυχησω) οτι βρηκε υπερηχογενη εστια οπισθεν της καρδιας, μπροστα απο την αορτη. Ειπε να κανω ξανα υπερηχο σε 2 βδομαδες κ οτι μπορει να ειναι τυχαιο κ να φυγει.

Ειναι το ιδιο πραγμα που συζητιεται στο θεμα αυτο η αδικα φρικαρα τωρα πουτ το διαβασα?

Δε μου ειπε τιποτα για δεικτες για Down.... αυτη η εστια που λετε εδω ειναι μεσα στην καρδια η κοντα οπως εμας????:?

Προσπαθω να μη φρικαρω κ το εχω καταφερει σε μεγαλο βαθμο αλλα θα ειναι σα συννεφο πανω απο το κεφαλι μου μεχρι να μαθω οτι εφυγε!!

καλημερα σε ολους.χτες πηγα στον γυναικολογο μου και εκανα το β επιπεδου.το υπερηχο εδειξε μια μικρη κουκιδα ασβεστιου στην καρδουλα του.ο γιατρος ειπε οτι δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο αλλα μου ειπε αν θελω για να μην εχω το αγχος να κανω αμνιοπαρακεντηση.αν και ειναι λιγο επικινδυνο.εσεις τι μου προτεινετε να κανω?

Το golf ball είναι ένας δείκτης που αυξάνει την πιθανότητα για σύνδρομο down π.χ αν στην αυχενική διαφάνεια σας δείχνει πιθανότητες π.χ 3000 με την εμφάνιση αυτής της ένδειξης η πιθανότητα είναι 1500. Και εμένα ο γίος μου έιχε αυτό αλλά γεννήθηκε μια χαρά ( συνήθως απορροφάται στον 8 μήνα )

Διαφημίσεις

Το golf ball είναι ένας δείκτης που αυξάνει την πιθανότητα για σύνδρομο down π.χ αν στην αυχενική διαφάνεια σας δείχνει πιθανότητες π.χ 3000 με την εμφάνιση αυτής της ένδειξης η πιθανότητα είναι 1500. Και εμένα ο γίος μου έιχε αυτό αλλά γεννήθηκε μια χαρά ( συνήθως απορροφάται στον 8 μήνα )

Μια μικρή διόρθωση στα κατά τα άλλα πολύ σωστά που αναφέρεις: To golf ball δεν απορροφάται. Υπάρχει και μετά τον τοκετό (εφ' ''ορου ζωής). Δεν απεικονίζεται στα υπέρηχα των ενηλίκων λόγω του μεγέθους του και δεν αποτελεί λειτουργικό πρόβλημα για την καρδιά.

Γεια σας κοριτσια,

Εκανα β επιπεδου κ ενω ολα ειναι καλα, στο τελος μου ειπε η γιατρος (με προλογο να μην ανησυχησω) οτι βρηκε υπερηχογενη εστια οπισθεν της καρδιας, μπροστα απο την αορτη. Ειπε να κανω ξανα υπερηχο σε 2 βδομαδες κ οτι μπορει να ειναι τυχαιο κ να φυγει.

Ειναι το ιδιο πραγμα που συζητιεται στο θεμα αυτο η αδικα φρικαρα τωρα πουτ το διαβασα?

Δε μου ειπε τιποτα για δεικτες για Down.... αυτη η εστια που λετε εδω ειναι μεσα στην καρδια η κοντα οπως εμας????:?

Προσπαθω να μη φρικαρω κ το εχω καταφερει σε μεγαλο βαθμο αλλα θα ειναι σα συννεφο πανω απο το κεφαλι μου μεχρι να μαθω οτι εφυγε!!

Αν είναι πίσω από την καρδιά και και μπροστά από την αορτή , δεν είναι το golf ball για το οποίο αναφερόμαστε σε αυτό το post. Περιμένουμε νέα σου!

Μyrella και μενα ειχε υπερηχογενεης εστια το μωρακι μου στο β επιπεδου η αλλιως ασβεστωμα σα τελιτσα ηταν εμενα ειχε στη δεξια μερια στον 8 του ειχε φυγει παντως δεν νομιζω οτι θα πρεπει να σε ανησυχει για down γιατι απο οτι ξερω πρεπει να εχεις τουλαχιστον δυο σημαδια για down απο μονο του δε νομιζω οτι ειναι ανησυχητικο βεβαια ο γιατρος σου ξερει καλυτερα παντως ξερω οτι στα περισσοτερα μωρακια φευγει αντε περιμενουμε νεα.....ολα καλα θα ειναι το δικο μου γεννηθηκε μια χαρα και ας το ειχε..

• 3 εβδομάδες μετά...

πιστευω πως θα φυγει το κομβιο.. ασε που εαν ειναι μονο αυτο το προβλημα χωρις να συνδιαζεται με τιποτα αλλο. αν η αυχενικη σου ειναι καλη, τοτε ολα οκ.. και σε μενα ειπαν κομβιο στο β επιπεδου.. μην αγχωνεσαι, θα φυγει!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ 2 ΥΠΕΡΗΧΟΓΕΝΗΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ INTERNET ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΚΤΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΝΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ. ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ! ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ! ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ!!!!!!!

• 5 months later...

εγώ έχω εστία στην καρδιά και ηπια υδρονεφρωση .αποφάσισα να μην κανω αμνιο και στις 25 βδομάδες πηγα για τρίπλεξ καρδιάς εμβρύου ωστε να δω τι γινεται μ αυτο. εκει ανακαλυψαμε οτι οι κουκιδες ήταν 2 αντί για μια, πολυ κοντά η μία στην άλλη.- Κανένα αλλο πρόβλημα στην καρδια. Η παιδοκαρδιολόγος εμφανίστηκε οστώσω καθυσυχαστική όσον αφορά το down και μου πρότεινε οτι αφού ούτως η αλλως εχω περάσει την ηλικία κυησης για αμνιο , να ξαναελέγξω το νεφρό , και βλεποντας και κάνοντας . πάντως για τις κουκίδες μου είπε χαρακτηριστικά οτι ειναι αρκετοι παραγοντες κατα τους οποιους εμφανίζονται όπως 1) γενετικό πρόβλημα 2) λοιμωξεις κατα την εγκυμοσύνη 3 ) χαμηλος αιματοκρίτης (που δεν έχω) και 4) άγχος

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...