Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι να ψηφισω?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 320
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς ( τλπ δεν έχει σημασία ) δεν κατάφερα να δω το debate...αλλά από συζητήσεις διαφόρων από το πρωί λέγανε οτι τον καλύτερο λόγο είχε ο Καρατζαφέρης:confused::?

rQGhp3.png

Eίπα να μην εκφέρω γνώμη για τους Οικολόγους Πράσινους αλλά δυστυχώς μου

φαγουρίζουν τα δάκτυλα μου:lol::lol:

Να αρχίσω λέγοντας καπνός χωρίς φωτιά σπάνια υπάρχει και ενώ υποστηρίζω όλες τις

περιββαλοντικές οργανώσεις ακόμη και τους ίδιους την ψήφο μου δεν θα την έχουν...αν δεν

ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους για το <<Μακεδονικό>>

καθώς και το γεγονός ότι ειπώθηκε ότι όποιο μεγάλο κόμμα τους δώσει το Υπουργείο

Πεβάλλοντος θα συνεργαστούν μαζί του.

τουλάχιστον αυτό διαδίδετε ευρέως δεν το έχω διασταυρώσει αν είναι αλήθεια ή απλή λάσπη αλλά...

καμουφλαρισμένη ψήφο στη ΝΔ και στο Πασόκ δεν δίνω ....

Και για να μην ξεχνιόμαστε οι παλιότεροι ίσως θυμούνται την κόντρα Τρεμόπουλου _ Γερασιμίδου και τα κακά αγελάδας οι μηνύσεις είχαν πέσει σύννεφο δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο αυτή τη στιγμή να βρω το βίντεο καθώς και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης/

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Nα συμπληρώσω μετά λύπης μου ότι η Θεσσαλονίκη δεν ενδείκνυτε στην

ανάδειξη πολιτικών προσώπων αν λάβουμε υπόψην μας ποιόν έχει νομάρχη

και ποιόν δήμαρχο...άλλο ένα μειονέκτημα κατά την δική μου άποψη πάντα..

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Να αρχίσω λέγοντας καπνός χωρίς φωτιά σπάνια υπάρχει και ενώ υποστηρίζω όλες τις

περιββαλοντικές οργανώσεις ακόμη και τους ίδιους την ψήφο μου δεν θα την έχουν...αν δεν

καθώς και το γεγονός ότι ειπώθηκε ότι όποιο μεγάλο κόμμα τους δώσει το Υπουργείο

τουλάχιστον αυτό διαδίδετε ευρέως δεν το έχω διασταυρώσει αν είναι αλήθεια ή απλή λάσπη αλλά...

Και για να μην ξεχνιόμαστε οι παλιότεροι ίσως θυμούνται την κόντρα Τρεμόπουλου _ Γερασιμίδου και τα κακά αγελάδας οι μηνύσεις είχαν πέσει σύννεφο δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο αυτή τη στιγμή να βρω το βίντεο καθώς και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης/

Σωστηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

Πέφτω απο τα σύννεφα γι' αυτά που διαβάζω για το ποιόν του κ. Τρεμόπουλου, ο οποίος νόμιζα ότι ίσως διέφερε απο τους υπόλοιπους. Λάθος μου. Ενώ ήμουν αποφασισμένη να ψηφίσω οικολόγους , τώρα θα ψηφίσω το τίποτα ή τον Κατμαν απο τον Βεργή! Αυτός είναι ηλίθιος και το δείχνει!

Όχι μόνο δεν ανήκει στο κόμμα τους αλλά αν θυμάμαι καλά και δε μιλάω για τη συγκεκριμένη την πλαζ, και φυσικά για τον συγκεκριμένο δήμαρχο, αλλά το ΚΚΕ ήταν αυτό που έτρεχε από πολύ πριν ξυπνήσει ο.. Αλαβάνος και φώναζε για ελεύθερες παραλίες για τους πολίτες!!!!!

Και πολυ καλα θυμασαι ....μαλιστα ο Κορτζιδης τοτε ηταν και αυτος μεσα στο κκε.

ενω σε αντιθεση στον συριζα δεν προσχωρησε ποτε, τουλαχιστον μεχρι σημερα, αλλα πως θα κλεψουμε τις εντυπωσεις??

ε, να με αυτα τρελαινομαι!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

συμφωνω για το να ξεκαθαρισουν τη θεση τους. αν δε μου απαντησουν δε προκειται να τους ψηφισω...

οσο για το υπουργειο περιβαλλοντος δεν εχει ειπωθει αυτο...εχω ξεσκονισει το σαιτ τους πουθενα δεν εχει ειπωθει κατι τετοιο.

αν θες πες για τη κοντρα και για ποιο λογο εγινε. δε το γνωριζω.

http://www.google.gr/search?hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&hs=UUe&q=%CE%9D%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B1+%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%A4%CF%81%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82+&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=

αν βάλεις και τη λέξη βίντεο ίσως βρεις και τις επίμαχες σκηνές....

και λυπάμαι που θα στο πω αλλά κανένα κόμμα δεν θα έβγαινε επισήμως να πει ψηφίστε

με κι εγώ μετά θα συνεργαστώ με τους άλλους....και όπως έγραψα και πιο πάνω είναι

φήμη που κυκλοφορεί ευρέως τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη

Y.Σ ούτε εγώ περίμενα ότι θα δω συνεργασία ΝΔ-ΚΚΕ αλλά την είδα....

Μισο γιατι πηγα κ τον αντρα μου για απονευρωση εντωμεταξυ!!! γμτ γιατι δε πανε στο γιατρο οταν πρεπει?? τα νευρα μου!!

κατσε βρε σαμ γιατι θα τρελλαθω! εκτος ρε παιδι μου κ αν δε τα πιανω!!

τι κακο προσαπτεις στον τρεμοπουλο για την αντιδικια με τη γερασιμιδου?

και επιπλεον το να συνεργαζονται τα κομματα για την επιτευξη καποιου σκοπου με ορους εμενα με βρισκει απολυτα συμφωνη. το ειπα κ παραπανω χρησιμοποιοντας τα λογια του Κυρκου. εν παση περιπτωση αυτο ειναι κατι τελειως υποκειμενικο...

και ρε παιδια λογικο ειναι να πεσουν ολοι να τους φανε...σιγα μη τους αφησουν ανενοχλητους να παρουν κομματι απο τη πιτα. πλεον η φωτια δεν ειναι απαραιτητο να προυπαρχει του καπνου...υπαρχουν τεχνοκρατικα μεσα που δημιουργουν καπνο!

σας ειπα κ εγω οτι περιμενω απαντηση.μαλλον μετα το σκ ομως!! (δεν εχω ιντερνετ σπιτι)

Ακριβώς αυτά ήρθα να γράψω.

Sam, να'σαι καλά, με κάλυψες.

Όλα αυτά...ναί, ναί ο κύριος ( λέμε τώρα) Τρεμόπουλος.

ΟΧΙ λοιπόν, δεν ψηφίζω έναν άνθρωπο, ο οποίος πιστεύει ότι τα ΣΚΟΠΙΑ έχουνε δικαίωμα να ονομάζονται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...

Το όνομα των Σκοπίων είναι "Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας" κ τα ονόμασε έτσι ο Τίτο, αν θυμάμαι καλά.

"ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" λοιπόν κ όχι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Όσοι από εμάς λοιπόν θέλουμε να ψηφίσουμε το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων, σημαίνει ότι δεχόμαστε κ αυτό...

Εγώ δεν το δέχομαι κ δεν τους ψηφίζω...

Μακάρι να κάνετε κι εσείς το ίδιο.

πάντως το δικός μας το λαμόγιο ο γλυκος μας νομάρχης χα χα χα έκανε κάτι δηλώσεις κατά Τρεμόπουλου....εξοργίστικε τα πήρε άγρια το παιδί ( όχι κακως φυσικα )

ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο ΜΑΡΙΑ 23..Οσο για καποιες αλλες αποψεις που διατυπωνονται στο φορουμ περι εθνικοφρονονες και τετοια θα ηθελα μονο να πω αυτο:Στη γειτονια αυτη που βρισκεται η Ελλαδα ο εθνικισμος των γειτονων μας ειναι δεδομενος και γνωστος σε ολους[ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ].Εαν αρχισουμε να υπαναχωρουμε στα αυτονοητα καταλαβαινετε τι προκειται να επακολουθησει..Οσο για το ονομα αυτο ειναι η αρχη για τους Σκοπιανους.Εαν το κατοχυρωσουν επερχονται αλλου ειδους διεκδικησεις.Ισως εδω στη Β.Ελλαδα να ειμαστε πιο ευαισθητοι πανω στο θεμα αυτο..Πραγματικα λυπαμαι γι αυτο..αλλα παλι ο καθενας εχει το δικαιωμα να εχει την αποψη του..

.png

Επίσης το ΚΚΕ διέγραψε τον Κορτζίδη και τον πατέρα του! :)

Λιγες πράγματα σχετικά με τον Κορτζίδη και το χθεσινό debate...

Την διαγραφή του Κορτζίδη συνοδεύσανε βαριές κατηγορίες του στυλ: Είναι αποστάτης, σφετεριστής, αντικομματικός, εκλεκτός του ΣΥΝ, συμμαχεί με εκείνους που επιχείρησαν τη διάλυση του ΚΚΕ, προβάλει ανέντιμα και εκβιαστικά διλήμματα να υφαρπάξει τη ψήφο φίλων του ΚΚΕ, «η ύπουλη και ανέντιμη πρακτική (του) πρέπει αποφασιστικά να καταδικαστεί.

Στην απεργία πείνας που έκανε ο Κορτζίδης δίπλα του ήταν σ'ολη τη φαση ο κόσμος του Ελληνικού, το Συριζα, το μεγαλύτερο μέρος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, κομμάτια του αναρχικού χώρου, όχι όμως το ΚΚΕ!!!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τους αγώνες του ΚΚΕ αλλά στη φάση της παραλίας του Ελληνικού και του αγώνα που δώσανε εκεί οι κάτοικοι και ο δήμαρχος, απλά απουσίαζε! Αν το ΚΚΕ δραστηριοποιήθηκε παλιότερα για την ίδια ή για άλλες παραλίες κανείς δεν το αμφισβήτησε.

Και τελειώνοντας κάτι ίσως που ακούγεται λαϊκίστικο αλλά μου φαίνεται λογικό... αν ο Κορτζίδης θεωρήσει ότι προσεβλήθηκε ο ίδιος ή οι αγώνες του ή καπηλεύτηκαν απ'τον Αλαβάνο και το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βγει να το πει; Εδώ δεν φοβήθηκε τους μπράβους του Ελληνικού, θα φοβηθεί τώρα να εκφράσει τις ενστάσεις του;;;

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Λιγες πράγματα σχετικά με τον Κορτζίδη και το χθεσινό debate...

Την διαγραφή του Κορτζίδη συνοδεύσανε βαριές κατηγορίες του στυλ: Είναι αποστάτης, σφετεριστής, αντικομματικός, εκλεκτός του ΣΥΝ, συμμαχεί με εκείνους που επιχείρησαν τη διάλυση του ΚΚΕ, προβάλει ανέντιμα και εκβιαστικά διλήμματα να υφαρπάξει τη ψήφο φίλων του ΚΚΕ, «η ύπουλη και ανέντιμη πρακτική (του) πρέπει αποφασιστικά να καταδικαστεί.

Στην απεργία πείνας που έκανε ο Κορτζίδης δίπλα του ήταν σ'ολη τη φαση ο κόσμος του Ελληνικού, το Συριζα, το μεγαλύτερο μέρος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, κομμάτια του αναρχικού χώρου, όχι όμως το ΚΚΕ!!!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τους αγώνες του ΚΚΕ αλλά στη φάση της παραλίας του Ελληνικού και του αγώνα που δώσανε εκεί οι κάτοικοι και ο δήμαρχος, απλά απουσίαζε! Αν το ΚΚΕ δραστηριοποιήθηκε παλιότερα για την ίδια ή για άλλες παραλίες κανείς δεν το αμφισβήτησε.

Και τελειώνοντας κάτι ίσως που ακούγεται λαϊκίστικο αλλά μου φαίνεται λογικό... αν ο Κορτζίδης θεωρήσει ότι προσεβλήθηκε ο ίδιος ή οι αγώνες του ή καπηλεύτηκαν απ'τον Αλαβάνο και το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βγει να το πει; Εδώ δεν φοβήθηκε τους μπράβους του Ελληνικού, θα φοβηθεί τώρα να εκφράσει τις ενστάσεις του;;;

Και παλι συμφωνη θα με βρεις και ειναι και λιγα αυτα που περασε ο Κορτζιδης με την διαγραφη , την δικια του, του πατερα του και της γυναικας του. Ειδικα οταν επι χρονια το ζευγαρι ηταν επαγγελματικα στελεχη και ξαφνικα επειδη δεν ηταν κολλημενος και δεν εκανε πισω σε αυτα που πιστευε προκειμενου να μην ξεβολευτει , βρεθηκε εκτος κομματος. Και που να αναλυσουμε την σταση του κκε και του ριζοσπαστη οταν πεθανε ο πατερας του, αγωνιστης , αντιστασιακος, εξοριστος και επι δεκαετιες δημαρχος του ελληνικου με το κκε.Ασε γιατι τα σκεφτομαι και παλι μου φυτρωνουν γενια.....να γινω αρης να παρω τα βουνα!

Στον αγωνα του για την παραλια, το κκε χρονια τωρα ηταν εκει (καλως ή κακως) . Στην απεργεια πεινας του Κορτζιδη για αλλη μια φορα αποδειξαν τον κομπλεξισμο τους και απειχαν!!

Αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι οτι ο ανθρωπος αυτος , δεν δηλωσε ποτε ενταγμενος συριζα και εσυ κυριε , περνεις τον αγωνα του και τον κανεις σημαια!

Θα δουμε τι θα απαντησει ο ιδιος ο Κορτζιδης. Εγω μια φορα τον ρωτησα!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Λοιπόν, επειδή ότι θυμάμαι χαίρομαι, ξαναγυρίζοντας στο θέμα της οικολογίας, ο πιο οικολόγος απ'όλους στο χθεσινό debate εμφανίστηκε ο Καρατζαφέρης ο οποίος δήλωσε «Όταν κάποιος δεν έχει φάει δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την πρασινάδα»! :shock::shock::shock::shock:

df306542d5.pngbb1d25814b.png

sofia_nefeli δεν προσάπτω τίποτα σε κανέναν απλά μου αρέσουν οι ξεκάθαρες καταστάσεις΄αυτό που λες

πχ για την συνεργασία δεν είμαι κατά αλλά θέλω να είναι ξεκάθαρο από την

αρχή αν θέλω να ψηφίσω νδ ή πασόκ δλδ να βάλω τα χέρια μου και να βγάλω τα μάτια μου

μπορώ και μόνη μου δεν χρειάζομαι μεσάζοντες ....ούτε τους οικολόγους ούτε κανέναν άλλο..

Υ.Σ όσο για την υπόθεση με την Γερασιμίδου ο Τρεμόπουλος μπορεί να δικαιώθηκε αλλά αυτό έγινε όταν η ίδια είχε φύγει από τη ζωή

δεν ξέρουμε τι εξέλιξη θα είχε αν ζούσε και λυπάμαι

μπορεί ναι μεν να εκμεταλλεύτηκε την αρρώστια της

αλλά ο ίδιος δεν σεβάστηκε έναν άνθρωπο άρρωστο που έδινε

την μάχη με την επάρατη νόσο.

και κατά δεύτερον αν εσύ ή όποιοσδήποτε άλλος είχε νόμιμα τίτλους ιδιοκτησίας

έστω και σε δασική έκταση που τους είχε παραχωρήσει το ελληνικό κράτος όταν ήρθαν οι πρόγονοι του

πρόσφυγες

θα έλεγε όταν θα πήγαινε ο τάδε ή ο δείνα νομαρχιακός σύμβουλος έχετε δίκαιο για το καλό του συνόλου σας τα χαρίζω

χωρίς η εκάστοτε κυβέρνηση να έχει ιδέα ή να μην δίνει αποζημιώσεις???

Γιατί εγώ δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να παραχωρεί τόσο εύκολα γη ακόμη και στο όνομα της οικολογικής συνείδησης...

Εγω δεν εχω πολιτικα δικαιωματα στην Ελλαδα και ως εκ τουτου δεν ψηφιζω εδω. Παρακολουθω ομως τα πολιτικα δρωμενα και ενδιαφερομαι για το τι συμβαινει γιατι σ΄αυτη τη χωρα ζω και την αγαπω και την νοιαζομαι και εδω μεγαλωνω το παιδι μου. Την επελεξα κι αυτο λεει πολλα.

Κατανοητος και ευλογος ο προβληματισμος του τιτλου. Τι θα ψηφισω; Νομιζω οτι το θεμα εδω που φτασαμε, δεν ειναι ποιο κομμα μας εκφραζει και ποιο θα εκπροσωπησει επαξια τα εθνικα μας (και οχι τα προσωπικα μας) συμφεροντα. Εδω που εχουμε φτασει (το τονιζω αυτο) το πρωτο που πρεπει να κανουμε ειναι να ξεσκαρταρουμε και να αποκλεισουμε: Αυτα δηλαδη τα κομματα που εχουν κριθει και ξερουμε εκ των πραγματων οτι ΔΕΝ θα προασπισουν το γενικο συμφερον.

Χρεαιζεται λοιπον να κανουμε μια αρχη και μετα περναμε και στο δια ταυτα. Η αρχη ειναι να χτυπηθει ο δικομματισμος. Το 1875 ο Χαριλαος Τρικουπης προτεινε την αρχη της δεδηλωμενης που ειχε ως αμεση συνεπεια την εδραιωση του δικομματισμου. Σωστη κινηση τοτε μιας και αυτο εξασφαλιζε σταθερες κυβερνησεις σε μια εποχη ταραγμενη που οι κυβερνησεις καταντησαν ασανσερ. Σημερα ομως τι ακριβως εξυπηρετει ο δικομματισμος;

Μηπως αυτο που θα μας σωσει ειναι η πολιτικη των 100 λουλουδιων; Ξερω, ακουγομαι σαν την Παπαρηγα αλλα καμια σχεση... Ναι, ειμαι αριστερη εκ πεποιθησεως φυσει και θεσει γιατι νομιζω πως ετσι γεννηθηκα...(μεγαλωσα σε οικογενεια ακροδεξιων-μην γελατε) Φυσικα δεν πιστευω οτι κανενα απο τα υπαρχοντα αριστερα κομματα στην Ελλαδα ειναι αριστερο. Αριστεριζον ισως, αριστερο οχι. ΟΜΩΣ, οσο κανουν παιχνιδι τα δυο μεγαλα κομματα (που απορω γιατι ειναι 2 και οχι ενα-τοσο πολυ μοιαζουν) φως δεν θα δουμε. Αν ψηφιζα θα ψηφιζα μικρο κομμα.

Αποχη και λευκο ειναι εμμεση ψηφος στα μεγαλα κομματα.

Ψηφος στα μικρα στελνει ηχηρο μηνυμα και τριζει τα θεμελια των καρεκλοκενταυρων.

Σημασια δεν εχει να βρουμε το τελειο κομμα, σε πρωτη φαση σημασια εχει να πληγει ο δικομματισμος. Να τεθει ενα τελος στην οικογενειοκρατια, στην διαδοχη, στα δαχτυλιδια, στο "σοι παει το βασιλειο" και ιδομεν... Απο κει κι υστερα εχει ο Θεος...

Με κινδυνο να παρεξηγηθω (!:oops:)παραθετω το παρακατω αρθρο.................

Το ροκφόρ και τα πρασινωπά ανθρωπάκια της οι(κωλο)γίας‏

28 Μαΐου 2009, 16:34

Θοδωρής Γιάνναρος

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα… Μάλλον οι Έλληνες, από τις πολλές σφαλιάρες που εισέπραξαν από τους Εθνοπατέρες τα τελευταία χρόνια, έπαψαν να σκέφτονται πολιτικά και απέκτησαν νέες και πρωτοποριακές ιδέες, σε σχέση πάντα με το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο που και γράφει τους πολίτες στα παλαιά υποδήματά του και τους εξαθλιώνει, τόσο οικονομικά, όσο και κοινωνικά.

Είδαν και αποείδαν πως ό,τι και να κάνουν, ο κάθε τυχάρπαστος αλητάμπουρας που επιλέγεται για να κρατήσει τα οικονομικά του κράτους βγάζει όλα του τα κόμπλεξ πάνω τους και αποφάσισαν να δώσουν την ψήφο τους σε Τσιτσιολίνες της πολιτικαντικής, σε απόλυτα φαιδρά άτομα, τα οποία, λόγω του ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης, και από την άλλη, λόγω του ότι είναι τεμπέληδες ώστε να δουλέψουν αξιοπρεπώς, επέλεξαν το μοναδικό επάγγελμα το οποίο τους υπόσχεται διαχρονικά κέρδη, από… ρεμούλες, ρεμουλόμπιζνες, εκβιασμούς, προστασίες και κάθε λογής άλλα καλούδια του εργασιακού υπόκοσμου… διάλεξαν το επάγγελμα του πολιτικάντη – πολιτικού. Έτσι, με αυτό τον τρόπο, οι διάφοροι, απίστευτοι, τρέμουλες, χρυσοκλαίοντες και καφετζήδες, θα μπορέσουν, μέσα στην τρέλα που τους προξενεί το αλίγδωτο αντεράκι τους, να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες για τους ίδιους και όλους αυτούς που έκαναν το λάθος να στηρίξουν τη ζωή τους πάνω τους…

Ποιος, όμως, από αυτούς τους, απίστευτου θράσους, ανθρώπους ασχολήθηκαν με τη σωτηρία της μεσογειακής φώκιας, της χελώνας Caretta caretta, του βασιλαετού, του χρυσαετού, του μπούφου, της ελληνικής καφέ αρκούδας, του ελληνικού λύκου ή της αλεπούς… Ποιος από όλους αυτούς τους τυχάρπαστους καραγκιόζηδες έδωσε ποτέ του χρήματα για τη στείρωση των αδέσποτων και τη φροντίδα τους… Σε ποιες φιλοζωϊκές οργανώσεις είναι ενεργά μέλη και σε ποιες εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας εργάζονται αφιλοκερδώς;;; Ας μας απαριθμήσουν τις φωτιές, στην κατάσβεση των οποίων έριξαν τα γεμάτα μπακλαβάδες και κανταΐφια κορμιά τους και τα έφεραν σε κίνδυνο για να σώσουν ένα δενδράκι.

Πότε με ένα πινέλο στα χέρια έβαφαν μωρά φωκάκια πράσινα, κίτρινα ή μπλε, με ανεξίτηλη μπογιά, προκειμένου να καταστήσουν άχρηστη τη γούνα τους και να τα σώσουν από τους Καναδούς κυνηγούς στους πάγους της Γροιλανδίας; Πότε με φουσκωτά μπήκαν ανάμεσα στο καμάκι του φαλαινοθηρικού και μιας φάλαινας για να τη σώσουν…

Εμείς, που πράγματι νοιαζόμαστε για τη φύση, ούτε πολιτικάντηδες θέλουμε να γίνουμε, ούτε για δουλειά ψάχνουμε και σίγουρα δε θα θέλαμε με τίποτε να έχουμε σχέση με σας. Όσο για όλα τα προαναφερθέντα… Ναι συμμετείχαμε σε όλα, είμαστε περήφανοι για αυτό… αλλά εσάς πουθενά δε σας είδαμε!!!

Η απάντηση είναι πολύ απλή, γιατί είναι μία… Τα ανθρωποειδή αυτά που προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον απλό Έλληνα. Αυτοί οι ροχαλοσυλλέκτες που, από την αγωνία τους να κερδίσουν τα προς το ζην, προσπαθούν να συλλέξουν τις ροχάλες των ψηφοφόρων και να τις μετατρέψουν σε ψήφους υπέρ του συνονθυλεύματος που ονομάζουν κόμμα και της πεινασμένης και ηχηρά αντηχούσας, γουργουρίζουσας κοιλίας τους…

Αυτά τα ανθρωπάκια θα φέρουμε στην Ευρωβουλή; Αυτούς τους αποτυχημένους ηθοποιούς με τα βρώμικα παλτά και το παντελόνι μέσα στα μποτάκια, τα άβαφτα, θα χρίσουμε ευρωπαϊκούς μας εκπροσώπους; Για κοιτάξτε καλά το τσίρκο αυτό που τα πόδια των εκπροσώπων του βρωμάνε… ροκφόρ και μετά αποφασίστε ποιους, σίγουρα δε θα ψηφίσετε.

Για διαβάστε τις θέσεις τους για τη Μακεδονία μας… Εκεί, όταν ο τρέμουλας αναφέρει πως η Μακεδονία δεν είναι ελληνική, αλλά πολυεθνική, τι λες;;;

Όταν αναφερόμενος στους βιασμούς του Αττίλα, δε λέει τίποτα, παρά αφήνει να εννοηθεί πως το λάθος του εισβολέα ήταν που… δε χρησιμοποίησε προφυλακτικά…

Αυτοί, φίλοι μου είναι οι Τρεμουλες, οι Χρυσοκλαίοντες και οι Καφετζήδες που απαρτίζουν το κόμμα των «Οι(κωλο)γων - Πρασινομουχλιασμένων» που έβαλαν σκοπό να βρουν καλή δουλειά και να μη χρειαστεί να ξαναδουλέψουν ποτέ… Αυτή και αν θα είναι πράσινη αρπαχτή…

Αναρτηθηκε στο zougla.gr

------------------------------------------------------------

:roll:!!!!!!!!!!

τι να ψηφίσω? Ρ.Ο.Ζ =(Ριζοσπαστική Οργάνωση Ζουρλών)με αρχηγό τον κύριο Μπιντου:lol::lol:

για να διασκεδάσουμε και λίγο διαβάστε εδώ:http://stef000.blogspot.com/

Πέμπτη, 28 Μάϊος 2009

Ο κύριος Μπιντού στο debate!

debate.jpg

Θρίαμβος του κύριου Μπιντού στο χθεσινοβραδινό debate εν όψη

ευρωεκλογών. Ο κύριος Μπιντού ήταν για άλλη μια φορά δυναμικός,

ευθύς, καταιγιστικός, ταπεινός, ελαφρώς δυσκοίλιος, τριχωτός και... ροζ.

Ακολουθεί απόσπασμα από την ομιλία του:

"Τέλος στη διαφάνεια. Βαρεθήκαμε, κύριοι, να μας ληστεύουν και να μεις

να χαζεύουμε πίσω από τη τζαμαρία. Ξαναβάλετε κουρτίνα!... Τέλος στις

αλλαγές. Βαρεθήκαμε να αλλάζουμε ρούχα και πάλι να βρωμάμε. Ας

πλυθούμε καλύτερα... Τέλος στις "ανταρσίες". Για ποια ανταρσία μιλάνε

όταν το πλοίο έχει ήδη βυθιστεί;;... Κάποιοι θέλουν να διώξουν τους

μετανάστες. Ναι. Να φέρουν όμως πίσω όλους τους δικούς μας! Εκεί να

δείτε στριμόκωλα που θα είμαστε... Ας ασχοληθούμε με σοβαρότερα

θέματα: eurovision, champions league, Πετρούλα... Ψηφίστε με και θα

κάνω το ευρωκοινοβούλιο Eurovision!..."

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...