Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι να ψηφισω?

Recommended Posts

χαχαχα πολιτικος αναλυτης!!! αν ησουν τετοιος δε νομιζω να εμπαινες εδω!!

σοφια με λενε...νεφελη ειναι η κορη μου!!

ελπιζω παντως μικα μου να βρεις κατι που θα σε εμπνευσει!! νομιζω οτι δε θα μπορουσα να σου δωσω καλυτερη ευχη!! α και αμα το βρεις πες το και σε μενα!!! χαχαχχαχαχαα

ΣΥΝΘΗΜΑ: ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 320
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να κλείσω σημειώνοντας ότι δεν θέλω σε κανένα σημείο να σε προσβάλω κι ελπίζω σε καμία περίπτωση να μην το έκανα. Απλά κουβέντα να γίνεται...:wink:

Ναι βρε Λέγκω. Άλλωστε γι΄αυτό δεν είναι το forum;

Τώρα στο θέμα μας!!! Να διευκρινήσω και πάλι πως δεν τα έχω με κανέναν προσωπικά παρά με όλο το σύστημα. Και ναι, ξέρω πως επιμένοντας στην αποχή πάλι το παιχνίδι τους παίζω αλλά... δεν πάει το ρημάδι, πως να το κάνουμε. Και έχοντας και ένα "θέμα" με την εξουσία ( το έπιασες βλέπω το υπονοούμενο :lol::lol:) απέχω.

Όσον αφορά στο ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς δεν ξέρω και πολλά, δεν ασχολήθηκα και πολύ με αυτούς, άρα δεν μπορεί να γίνει διάλογος, από την πλευρά μου τουλάχιστον. Εάν θέλεις όμως, διαφώτισέ μας, γιατί μου τη δίνει και λίγο που...μια ασχετοσύνη την έχω! έκανα και το λάθος και επικεντρώθηκα περισσότερο στην άκρα αριστερά και έτσι δεν έχω σφαιρική εικόνα, σε αυτό το θέμα.:oops:

χαχαχα πολιτικος αναλυτης!!! αν ησουν τετοιος δε νομιζω να εμπαινες εδω!!

σοφια με λενε...νεφελη ειναι η κορη μου!!

ελπιζω παντως μικα μου να βρεις κατι που θα σε εμπνευσει!! νομιζω οτι δε θα μπορουσα να σου δωσω καλυτερη ευχη!! α και αμα το βρεις πες το και σε μενα!!! χαχαχχαχαχαα

:D:D:D:D:D:roll::roll::roll:

καλο το συνθηματάκι :wink::wink::wink:

Εμπνευση της στιγμης!!!

αυτο πιστευω. οτι αν παν ολοι οι απογοητευμενοι στις καλπες θα γινει της π.....ς!!!! θα ψαχνουν να βρουν απο που τους ηρθε!!! πως το ειπε η vouraikos (που ειναι εξαφανισμενη αραγε?) ειμαστε ρεαλιστες!! θελουμε το ανεφικτο!!!

προσωπικα ημουν υπερ του συνασπισμου. τωρα με τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιως απο τοτε που ανελαβε ο τσιπρας εχω ξενερωσει εντελως!!

τωρα για το θεματακι με την εξουσια το εχω αλλα το κανω γαργαρα!!

:lol: :lol: Είσαι νούμερο λέμε!!!

Μικάκι μου, μια χαρά σχετική είσαι και υπερπολιτική και τι να κάνουμε κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι λένε όλοι. Το βασικό είναι που ενδιαφέρεσαι και ασχολήσε και δεν έχεις παραιτηθεί... Και στην τελική αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο θα ηταν παράνομες!:wink:

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

Kαι κάτι άσχετο με κόμμα που προσωπικά με εκνευρίζει αφάνταστα...

καλό θα ήταν πριν αποφασίστε ποιόν θα <<σταυρώσετε>>να διαβάσετε

το βιογραφικό του και το τι έχει προσφέρει ή τι μπορεί να προσφέρει

και να κρίνετε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά δεν γίνεται να ψηφίζουμε

κάποιον γιατί είναι ηθοποιός-τραγουδιστής/τρια-όμορφος/η δεν είναι αυτά κριτήρια αξιολόγησης....

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Kαι κάτι άσχετο με κόμμα που προσωπικά με εκνευρίζει αφάνταστα...

καλό θα ήταν πριν αποφασίστε ποιόν θα <<σταυρώσετε>>να διαβάσετε

το βιογραφικό του και το τι έχει προσφέρει ή τι μπορεί να προσφέρει

και να κρίνετε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά δεν γίνεται να ψηφίζουμε

κάποιον γιατί είναι ηθοποιός-τραγουδιστής/τρια-όμορφος/η δεν είναι αυτά κριτήρια αξιολόγησης....

Μα γιατί καλό μου; Είχες καμία αντίρρηση στην επιλογή της Σαρρή ως υποψηφιας στο ψηφοδελτιο του λαος; ή της Ανουσάκη ή της Γκερέκου ή......................

edit

Που σε χάνω που σε βρίσκω, στις επάλξεις πάντα βρε μπουκίτσα

Νομίζω δεν "σταυρώνουμε". Είναι λίστα. (νομίζω... μη σας παρω και στο λαιμό μου)

Σχετικοτατες μας βρισκω ολες :lol::lol::lol::lol:

μπουκιτσα εχεις βαλει τελευταια αρκετα καλα!!!

Διαφημίσεις

Η τηλεοπτική αναμέτρηση

Διεξάγεται στις 8 το βράδυ η τηλεοπτική αναμέτρηση των πέντε πολιτικών αρχηγών ενόψει των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου. Τη συζήτηση θα συντονίζει η Μαρία Χούκλη.

Ερωτήσεις θα υποβάλουν από το Mega η Όλγα Τρέμη, από τον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ευαγγελάτος, από το Alter ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, από τον Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ, από το Star ο Αιμίλιος Λιάτσος και από το ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη.

Οι θεματικές ενότητες θα είναι έξι. Κάθε ερώτηση θα διατυπώνεται σε 30'', ενώ ο πολιτικός αρχηγός θα έχει στη διάθεσή του 90'' για να απαντήσει. Η διευκρινιστική ερώτηση θα γίνεται εντός 30'' και η απάντηση θα δίδεται σε 1 λεπτό.

Οι θεματικές ενότητες είναι:

α) Ευρωπαϊκή Ένωση και Εξωτερική πολιτική

β) Οικονομία και Ανάπτυξη

γ) Κοινωνική πολιτική και εργασιακά ζητήματα

δ) Παιδεία

ε) Περιβάλλον

στ) Διακυβέρνηση και Δημόσια Διοίκηση

http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showplain?maindoc=7644845&maindocimg=5671621&service=95

Εντάξει, θα πούν το ποίημα τους , ως συνήθως και θα κλείσει ευχάριστα και αυτή η βραδιά. Οι τελειωμένοι, δεν μπορούν ούτε σε διαδικασία διαλόγου να μπουν!!

Καλημερα μικα!!

να ρωτησω κατι γιατι τηλεοραση δε πολυβλεπω?

ποια κομματα θα συμμετεχουν?

αν και μου σπαει τα νευρα που οι ιδιοι βλαμμενοι δημοσιογραφοι θετουν τις ερωτησεις!!

δημαγωγικες ερωτησεις ανευ ουσιας και εξ'απαλων ονυχων..

αν παν οι οικολογοι τι στοιχημα οτι οι ερωτησεις που θα τους θεσουν θα ειναι για το μακεδονικο και γενικοτερα για τα εθνικα θεματα?

Διαφημίσεις

καλημέρα Σοφία. Υποθέτω πως θα είναι οι γνωστοί-άγνωστοι @@@@@@@!!!

(μετέφρασέ το όπως θέλεις!!!!!)

δεν έχω σκοπό να το δω, απλώς το ποστάρησα για κάποιον που ενδεχομένως τον ενδιαφέρει. και πραγματικά, οι ίδιοι και οι ίδιοι εγκάθετοι, που λέει και ο φίλος μου ο Βελόπουλος!!!

εγώ πάντως στις 8, θα χτυπάω κάρτα στο πάρκο. μη με βάλουν και απουσία!!

Όταν έγραψα για <<σταύρωμα>> ήταν μία γενικοτερη τοποθέτηση για το πως θα ήθελα

να ψηφίζουν οι άνθρωποι πάντως από ότι γνωρίζω στις ευρωεκλογές ισχύει το εξής:

ότι δε χρειάζεται σταυρός στα ψηφοδέλτια. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ψηφοδέλτιο που

φέρει σταυρό δε θεωρείται άκυρο

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Ένα εκατομμύριο ευρώ στο Ταμείο της "φτώχειας" από το ΛΑΟΣ

28 Μαΐου 2009, 13:57

Επιταγή ενός εκατομμυρίου ευρώ υπέρ του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής παρέδωσε στον υπουργό Οικονομίας, Γιάννη Παπαθανασίου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε πρόκληση την αλόγιστη σπατάλη μεγάλων ποσών για προεκλογικά spot.

«Αντί της αλόγιστη σπατάλης των μεγάλων ποσών για τηλεοπτικά spot, ο ΛΑΟΣ αποφάσισε το αντίτιμο του ενός εκατομμυρίου ευρώ να κατατεθεί στο Ταμείο Φτώχειας, όπως το είχα πει άλλωστε και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Να έχετε υπόψη σας ότι, όταν βλέπετε ένα κομματικό τηλεοπτικό spot, αυτό αντιστοιχεί στην μηνιαία σύνταξη ενός μη προνομιούχου Έλληνα. Πιστεύω λοιπόν ότι δεν μας περισσεύουν χρήματα για τηλεοπτικές προκλήσεις και θα ήθελα να επαναλάβω την έκκληση που είχα κάνει μέσα στην Βουλή, όλα τα κόμματα να δώσουμε ένα ποσό από την πλούσια κρατική χορηγία σε όλους αυτούς που βάλλονται και προσβάλλονται από την οικονομική κρίση» πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Πηγη zougla.gr

-----------------------------------------------------------------

Εδω τωρα γελαμε ή κλαιμε???:confused::confused:

Υπαρχει περιπτωση να φτασουν αυτα τα λεφτα στους φτωχους????Χαχαχα..........

Και που τα βρηκε ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ(!) ΕΥΡΩ :shock::shock::shock::shock::shock: ρε σεις ο Καρατζαφερ????

Αααα,θα το φαω το λαπ-τοπ τελικα....:evil:

αχ! μπουκίτσα!! Το διάβασα και ξεράθηκα στα γέλια. Μας δουλεύουν μες στα μούτρα μας.

Όπως και αυτό του γιωργάκη «Εγώ είμαι αποφασισμένος για αυτά που υπόσχομαι» .

Για να ακούσω γέλια....

drunk-irish-048.gif

Ακουγομαι???????

Ενταξει, ακουγομαι......

Μιλαμε οτι το δουλεμα παει συννεφο........Δωριζει λεει στους φτωχους.........:evil:...Ποιους φτωχους???????????

Αφου παλι μεταξυ τους θα τα φανε οι "φτωχοι" ρεεεεεεε............Ποιον δουλευουν????????:evil:

Δεν συνεχιζω,γιατι βλεπω το αρχειο πολυ κοντα μου!:twisted::twisted::twisted:

Μαϊμούδες... που φωσφορίζουν στο σκοτάδι

28 Μαΐου 2009, 13:16

Νέες προοπτικές στην ιατρική έρευνα σηματοδοτεί η περίπτωση πέντε γενετικά μεταλλαγμένων μαϊμούδων και των παιδιών τους, που φωσφορίζουν στο σκοτάδι.

monkey32532.jpgΤο δέρμα των ζώων εκπέμπει ένα υπεριώδες πράσινο φως, χάρη σε ένα ειδικό γονίδιο. Αν και στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, είναι η πρώτη φορά που το γονίδιο κληροδοτείται σε απογόνους.

Η νέα αυτή ανακάλυψη Ιαπώνων επιστημόνων σημαίνει ότι, όπως τα ποντίκια, έτσι και οι μαϊμούδες μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως «όργανα» για τη μελέτη ανθρώπινων ασθενειών -γεγονός που εγείρει πολλές ανησυχίες.

Πηγη zougla.gr

-----------------------------------------------

Aχαααχχχχααααααα.........βρηκα ενα πιο σχετικο αρθρο για τις εκλογες........:wink:

Καλα,αυτοι οι Ιαπωνες ειναι ποοοολυυυυυ πισω τελικα.....:lol::lol::lol:

Εμεις κυριοι τις μαϊμουδες που φωσφοριζουν τις τρωμε στη μαπα καθε μερα......και τις ταϊζουμε για να μας δουλευουν ψιλο γαζι.........:evil::evil::evil:

Περαστικα μας ειπα????Δεν ειπα.....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

Στην αρχή του ποστ δήλωσα ότι θα ψηφίσω, πάντα προσπαθούσα να πεισω οποιονδήποτε ότι άσχετα με τις πολιτικες μας πεποιθήσεις πρέπει να ψηφίζουμε... δεν είναι σωστή η αποχή...

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να ρίξω την ψήφο του άντρα μου... ναι ρε παιδιά μη με δουλεύετε αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου αυτό ήθελα να κάνω...

αλλά τελικά δεν μπορώ...δεν θέλω να συμμετάσχω στο πανυγήρι...

Πολυ μα παρα πολυ χαιρομαι που ανοιγονται τετοια θεματα!!!

Ασχετα αμα με το αρχικο κειμενο της Μικας διαφωνω. Δεν εχει να κανει αυτο.

Γενικα μου πηρε 3 μερες να το διαβασω (κατι αλλαγμα πανας, κατι να φτιαξω καλαθακια με πλαστελινες, παραλογες απαιτησεις του αντρα μου να φαμε) δεν εβγενε το προγραμμα.

Δεν θα αναλυσω παραπανω απο οσο το κανατε ηδη.

Η αποψη της Λεγκω , με βρησκει συμφωνη , μεχρι ενως σημειου (εχω ενα θεματακι με τον συριζα - αλλα θα το αναλυσουμε απο κοντα-)

Σε ενα τετοιο θεμα ομως δεν μπορουσα να μην εχω σχολιασει. Η αποχη λοιπον για μενα , ειναι μουφα , απο την στιγμη που "διαφημιζεται" τοσο πολυ απο τα μμε...αλλα εκτος απο αυτο, μου φερνει στο μυαλο και εκεινο το στιχο απο το τραγουδι του Βασιλη, που τον εγραφα στην εφηβεια μου παντου...τσαντες , κασσετινες, βιβλια...

"Φοβαμαι ολα αυτα που θα γινουν για μενα

χωρις εμενα!!!"

Γιαυτο θα παω να ψηφισω!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Kρίμα που αυτό το κομμάτι γράφτηκε πιο παλιά ..θα ήθελα να δω τι θα είχαν να συμπληρώσουν

να δεις τι σου έχω για μετά

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...