Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προγραμμα εοτ ''τουρισμος για ολους''

resident

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα.

Εμείς τα εισητήρια τα θέλαμε για τον χειμώνα, δηλαδή πρέπει να κλείσω από τώρα και να πληρώσω κιόλας????

αυτο πρεπει να το ρωτησεις αλλα διαβασα πως θα διαθεσουν 100000

δελτια και μετα τελος,δηλαδη αν τα παρουν ολα το καλοκαιρι και εσυ δεν εχεις κανει κρατηση για χειμωνα μετα δε βρισκεις ,εγω αυτο καταλαβα

Και κάτι άλλο που δεν μπόρεσα να καταλάβω, παίρνω και τηλ. και συνέχεια μιλάει, τα παιδιά που είναι γενημένα πριν το 2008 πληρώνουν και αυτά συμετοχή????ναι εγω ετσι ερμηνευσα αυτο που διαβασα στην εγκυκλιο,για παν ενδεχομενο ρωτα, α καιενα κολπο:wink: μπες στην ιστοσελιδα του εοτ ,επελεξε επικοινωνια,μετα περιφερειακα γραφεια,θα βγαλει ενα σωρο τηλεφωνα και δυο τετραψηφια που βαλανε!αν μιλαει στην πολη σου ,παρε σε μια αλη ,το ιδιο ειναι!

Και όντως είναι ακριβά....Οι συμμετοχές που δίνουν... αν τα αθροίσεις όλα... ίσως τελικά να συμφέρει χωρίς ΕΟΤ.

και εγω ετσι το βλεπω ειδικα για πολυμελη οικογενεια-

ειμαστε 5 ,τρελαθηκα οταν ειδα τιμες

παντως κοριτσια απο βορεια ελλαδα τσεκαρετε θασο ειναι απο τις λιγες εξαιρεσεις που ειναι οντως οικονομικα!εμας απο αθηνα μας πεφτει μακρια

με τα πιτσιρικια:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 215
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Εσεις μπορεσατε να εχετε προσβαση στο αναλυτικο προγραμμα τουρισμος για ολους;Σημερα ανακοινωθηκε.

Γιατι εγω δεν μπορεσα, στη λεξη ''ε δ ω'' στην οποια πρεπει να πατησεις για αναλυτικες πληροφοριες, πατησα, αλλα εβγαλε μια ιστοσελιδα κενη. Και στο Κεντρο εξυπηρετησης πολιτων πηρα, αλλα δεν το σηκωνουν.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

κοριτσομανα

για τους τριτεκνους ειδα το οριο μεχρι 40000,

αν δεν κανω λαθος πολυτεκνοι και αμεα ελεγε οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι να προσκομησουν φορολογικη δηλωση!

Βρηκα την απαντηση και τη γραφω για οσους ενδιαφερονται.

Τλφ στο κεντρο εξυπηρετησης πολιτων της πολης μου.

Η υπαλληλος μου ειπε οτι σημερα βγηκε η προκηρυξη και αυριο γινεται η διαθεση των δελτιων.

Οι πολυτεκνοι εχουν την ιδια προσβαση με περσι χωρις οικονομικο πλαφον.

Αρα αυριο βλεπουμε τα ξενοδοχεια, κλεινουμε και πηγαινουμε στα ΚΕΠ το συντομωτερο για τα υπολοιπα δικαιολογητικα!

Πριν γράψεις, σκέψου!

κοριτσομανα

για τους τριτεκνους ειδα το οριο μεχρι 40000,

αν δεν κανω λαθος πολυτεκνοι και αμεα ελεγε οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι να προσκομησουν φορολογικη δηλωση!

Ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου! :)Ετσι ειναι τελικα,

Και ευτυχως, γιατι ειμαστε τοσο πλουσιοι που δε θα παιρναμε δελτια αλλα ουτε διακοπες θα μπορουσαμε να παμε!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Διαφημίσεις

.

Αρα αυριο βλεπουμε τα ξενοδοχεια, κλεινουμε και πηγαινουμε στα ΚΕΠ το συντομωτερο για τα υπολοιπα δικαιολογητικα!

Τα καταλύματα υπάρχουν εδωhttp://www.eot.gr/portal/site/eot/me...ang_choosen=el

ξεκίνα να ψάχνεις από τωρα......

Ναι, Κλαρα, ευχαριστω, πλακα - πλακα ηδη ξεκινησαμε. Τηλεφωνησαμε στο ξενοδοχειο που ενδιαφερομαστε και μας ειπαν οτι δεν προλαβαν καν να κοιταξουν το προγραμμα, θα μας παρουν τηλεφωνο για τις πληροφοριες που ζητησαμε! :)

Φανηκε οτι δεν κρατιομαστε; :lol: Δεν μας ειπαν να τους ενημερωσουμε εμεις!..

Πριν γράψεις, σκέψου!

Ναι, Κλαρα, ευχαριστω, πλακα - πλακα ηδη ξεκινησαμε. Τηλεφωνησαμε στο ξενοδοχειο που ενδιαφερομαστε και μας ειπαν οτι δεν προλαβαν καν να κοιταξουν το προγραμμα, θα μας παρουν τηλεφωνο για τις πληροφοριες που ζητησαμε! :)

Φανηκε οτι δεν κρατιομαστε; :lol: Δεν μας ειπαν να τους ενημερωσουμε εμεις!..

Εγω εχω κλείσει εδω και μερικές εβδομάδες και αυριο πρωι-πρωι θα παω τράπεζα και μετά στα κεπ......Εχω πάει στο συγκεκριμένο πολλές φορες και ξέρω την ιδιοκτητρια και το μερος με το μωρό φετος δεν μπορώ να ρισκάρω.......αντε βρε.....καλες διακοπες!!!!!:P

Το καλυτερο εκανες. Και εγω σε περπατημενα μονοπατια παω, θα ειναι ο τριτος χρονος και για πολυτεκνους σαν και εμας ιδανικα, αφου απορω πως δεν πανε ολοι οι πολυτεκνοι εκει! :) Αλλα φυσικα μετρανε και πολλα αλλα κριτηρια και προτιμησεις!

Καλες διακοπες και σε εσας και σε ολους οσους τους περιμενει η θαλασσα!

Πριν γράψεις, σκέψου!

για ποιο μερος μιλατε βρε κοιρτσια να περνουμε κι εμεις καμια ιδεα?εγω δεν ειμα πολυτεκνη αλλα και τα τρια δεν ειναι λιγα:mrgreen:! να θελετε μπορειτε να μου απαντησετε σε π.μ!:-P

Διαφημίσεις

Τα πηρα σήμερα τα εισητήρια....έφαγα ένα ολόκληρο πρωινο στο τρέξιμο και στην χαρτούρα αλλά τελικά τα πήρα.......

Πιγκουινάκι εγω καθε χρόνο πάω στην χαλκιδικη και συγκεκριμένα στην Τορώνη.Γνωρίζω το χόρο που θα κλέισω και γιαυτό το έκανα με κλέιστα μάτια......είναι διαμερισματάκι που όλα τα προηγούμενα χρόνια πήγαινα με τα 3 μου παιδάκια και φέτος που έχω τον μπέμπη πάλι εκαι θα πάω....αν ενδιαφέρεσε για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο διαμερισματάκι στειλε μου πμ γαι να σου δώσω περισσότερες λεπτομέριες.....

Το καλυτερο εκανες. Και εγω σε περπατημενα μονοπατια παω, θα ειναι ο τριτος χρονος και για πολυτεκνους σαν και εμας ιδανικα, αφου απορω πως δεν πανε ολοι οι πολυτεκνοι εκει! :) Αλλα φυσικα μετρανε και πολλα αλλα κριτηρια και προτιμησεις!

Καλες διακοπες και σε εσας και σε ολους οσους τους περιμενει η θαλασσα!

Φιλενάδα εσύ που...παραθερίζεις?????Αν θέλεις πες μου να το έχω στα υπόψην για του χρόνου......

Κλάρα και Κοριτσομάνα (με σένα δεύτερη έρχομαι σε αντίθεση -βλέπε αγορομάνα..χεχε) θα μπορούσατε να με πιμιάσετε με περισσότερες πληροφορίες για τα μέρη που πάτε????

:-P:-P:-P:-P

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

Tα πήραμε! Εγώ και η μπέμπα, γιατί ο σύζυγος δεν δικαιούται. Πάμε Πήλιο, δεν έχουμε ξαναπάει οπότε ελπίζουμε να μας αρέσει!

εν τω μεταξύ για τη μικρή δεν ήξερε σίγουρα η υπάλληλος αν έπρεπε να μας κόψει δελτία ή όχι. Τελικά μας έβγαλε και για την μπέμπα γιατί στην εγκύκλιο λέει ότι μπορούν να βγάλουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μετά το 2008. εσας σας βγάλανε και για τα μικρά και από τι ηλικία;;

Tα πήραμε! Εγώ και η μπέμπα, γιατί ο σύζυγος δεν δικαιούται. Πάμε Πήλιο, δεν έχουμε ξαναπάει οπότε ελπίζουμε να μας αρέσει!

εν τω μεταξύ για τη μικρή δεν ήξερε σίγουρα η υπάλληλος αν έπρεπε να μας κόψει δελτία ή όχι. Τελικά μας έβγαλε και για την μπέμπα γιατί στην εγκύκλιο λέει ότι μπορούν να βγάλουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μετά το 2008. εσας σας βγάλανε και για τα μικρά και από τι ηλικία;;

Εγω κατάλαβα πως για τα παιδια που είναι γεννημένα μετα το 2008 δεν δίνουν εισητήριο....και εμένα ο μικρός μου είναι 10 μηνων και δεν μου δώσανε.....δλδ κατω των 2 ετων δεν παιρνουν εισητηριο.....

ξερει καποιος πως βρισκουμε τα καταλυματα?

Στο http://www.eot.gr ψαξε στο ''προγραμματα''.

Πριν γράψεις, σκέψου!

για ποιο μερος μιλατε βρε κοιρτσια να περνουμε κι εμεις καμια ιδεα?εγω δεν ειμα πολυτεκνη αλλα και τα τρια δεν ειναι λιγα:mrgreen:! να θελετε μπορειτε να μου απαντησετε σε π.μ!:-P

Στην Ευβοια πηγαινω, οποια ενδιαφετεται για παραπανω να το δηλωσει!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Στην Ευβοια πηγαινω, οποια ενδιαφετεται για παραπανω να το δηλωσει!

Προσωπικά εμενα η Ευβοια μου πεφτει λιγο μακρια.....είναι υπέροχα ε΄χω πάει προ τέκνων......αλλά με τα παιδια προτειμω χαλκιδικη δευτερο ποδι........

ΒΙΑΣΤΕΙΤΑΙ... Χαμος στα ΚΕΠ, μεχρι το τελος

της εβδομαδας, με αυτο το ρυθμο, με τα μισα κουπονια...Μην τα αφησετε για τελευταια στιγμη! Το συντομωτερο...

Εγω τα πηρα και ξεμπερδεψα, 2 ωρες περιμενε στην ουρα ο αντρουλης μου...

Πριν γράψεις, σκέψου!

ΒΙΑΣΤΕΙΤΑΙ... Χαμος στα ΚΕΠ, μεχρι το τελος

της εβδομαδας, με αυτο το ρυθμο, με τα μισα κουπονια...Μην τα αφησετε για τελευταια στιγμη! Το συντομωτερο...

Εγω τα πηρα και ξεμπερδεψα, 2 ωρες περιμενε στην ουρα ο αντρουλης μου...

Αχου ο καλος σου....μπράβο του!!!!!!εμένα ο δικός μου με τις υπηρεσιες και τις ουρες έχει ενα είδος ...αλεργείας!!!!:cool:

Οπότε πηρα τα παιδιά μου γιατί δεν έιχα που να τα αφήσω ......3 παιδιά και ενα μωρό στο καροτσι ....να γκρινιάζει και να δεις τι ....ωραία μου δωσαν σειρά να περάσω..!!!!!!

Χι,χι.....είναι λίγο αδικό για τους υπόλοιπους αλλά η γκρινια του μικρού προκάλουσε ηχορύπανση ......!!!!

Τα καταφερες!!! Τελος αγχους για φετος.

Αυτο ελειπε να μη σε δωσουν σειρα, αν μπορουσαν ας εκαναν και αλλιως!

Αμα εχεις τα μεγαλα μεσα...:-)

Πριν γράψεις, σκέψου!

• 1 month later...

τα κουπόνια που ισχύουν για το πρόγραμμα του χειμώνα πότε μοιράζονται; και ποια ειναι η διαδικασία για να τα πάρουμε; πρέπει πρώτα να έχουμε κλείσει σε ένα κατάλυμα και μετά θα μας τα δώσουν;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...