Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προγραμμα εοτ ''τουρισμος για ολους''

resident

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 215
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσημη μέρα έναρξης είναι η 9η Ιουλιου.......Εγω πάντως έχω κλέισει εδώ και μία εβδομάδα..... απλά περιμένω να έρθει η ημερομηνία για να παω με την απόδειξη της τράπεζας να πάρω τα εισητήρια.....

δεν υπαρχη προβλημα αν η αποδειξη εχει ημερομηνια πιο νωρις απο τοτε που ξεκινησαν να τα δινουν?

οχι δεν υπαρχει προβλημα με την ημερομηνια αποδειξης ..προβλημα θα υπαρχει αν το καταλυμμα δεν ειναι μεσα σε αυτα που θα ειναι ενταγμενα.Παντως 9/07 λενε οτι θα ξεκινησουν αλλα δεν ειναι η επισημη μερα απλα ετσι ενημερωσαν τα κεπ ..ουτε και αυτοι ξερουν απλα περιμενουν.

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

Επίσημη μέρα έναρξης είναι η 9η Ιουλιου.......Εγω πάντως έχω κλέισει εδώ και μία εβδομάδα..... απλά περιμένω να έρθει η ημερομηνία για να παω με την απόδειξη της τράπεζας να πάρω τα εισητήρια.....

Επειδη δεν εχω καταλογο που μπορω να τον βρω στο ιντερνετ? ψανχω αλλα ματαια...:roll:

a84026bdda.png

Επειδη δεν εχω καταλογο που μπορω να τον βρω στο ιντερνετ? ψανχω αλλα ματαια...:roll:

Δεν υπάρχει κατί στο ιντερνετ νομίζω....γιατί και εγω το έψαξα

Εγω πηγαίνω πολλά χρόνια σε ένα συγκεκριμένο studio και με εισητήρια και χωρίς και επειδή γνωρίζω καλά την ιδιοκτητρια απλά της τηλεφώνησα και την ρωτησα αν συνεργάζεται και φετός και έτσι έκανα την κράτηση......θα στείλω προκαταβολή μολις ανακοινωθει η έναρξη του προγράμματος για να παρω τα εισητηρια.....

στο προγραμμα του εοτ συμμετεχουν μονο οι ασφαλισμενοι σε οαεε(πρωην τεβε )και δημοσιο.Αφου γραφεις για κοινωνικο τουρισμο,προφανως εισαι ασφαλισμενη σε ικα,ποτε δεν δικαιουσαι κατι

το εμαθα.....

δεν πειραζει θα κανουμε διακοπες στην Αθηνα μια και τα εισοδηματα μας δεν μας το επιτρεπουν......βεβαια ο οεε εχει αλλη αποψη!

Διαφημίσεις

Πήγα σήμερα στα ΚΕΠ για να ρωτήσω αν έχουμε κάτι νεότερο και μου είπαν πως ακόμα δεν έχουν τίποτα....και μάλιστα υπάρχει τελικά περίπτωση το πρόγραμμα να μην προχωρήσει......πιστευει μάλιστα ότι μέρχι την Παρασκευή μάλλων θα έχουν κάποια εγκύκλιο...μου είπαν να επικοινωνήσω στην Παρασκευή το πρωι....

Ολα σε αυτό το κράτος την τελευταία στιγμή......

Καλημέρα! Επιτέλους αναρτήθηκε στη σελίδα του Ε.Ο.Τ ο κατάλογος με τα ξενοδοχεία!!! Όποιος προλάβει τώρα. Ας ελπίσουμε πως θα βρούμε τέτοια περίοδο ή μάλλον πως θα μας τα δώσουν!

Καλημέρα! Επιτέλους αναρτήθηκε στη σελίδα του Ε.Ο.Τ ο κατάλογος με τα ξενοδοχεία!!! Όποιος προλάβει τώρα. Ας ελπίσουμε πως θα βρούμε τέτοια περίοδο ή μάλλον πως θα μας τα δώσουν!

Που τα βρήκες γιατλι στο http://www.koinonikostourismos.gr/kataltoyrgoloys.aspx

δεν δίνει ακόμα τίποτα......????

Να ρωτησω κατι....? Επειδη ειμαι εντελως ασχετη, εγω ειμαι του ΙΚΑ και ο συζηγος του ΤΕΒΕ.... μπορουμε να πάρουμε μεσω του συζήγου? Γιατι δεν πηραμε τον κοινωνικο τουρισμο μεσω ικα ....

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κατι....? Επειδη ειμαι εντελως ασχετη, εγω ειμαι του ΙΚΑ και ο συζηγος του ΤΕΒΕ.... μπορουμε να πάρουμε μεσω του συζήγου? Γιατι δεν πηραμε τον κοινωνικο τουρισμο μεσω ικα ....

Ο συζυγος δικαιούτε να πάρει τοσα εισητήρια οσα άτομα εχει ασφαλισμένα πάνω του.Αν το παιδι το εχεις εσύ τότε θα πάρει μονο ένα για το εαυτό του......

κοροτσια καλημερα

εγω μπηκα και τα ειδα!καμια σχεση με τα περυσινα κατα τη γνωμη μου!

Τα περισσοτερα ειναι πανακριβα και αν εχεις και παιδια-τα γεννημενα απο 2008 και περα πληρωνουν συμμετοχη κανονικα αν καταλαβα καλα-δε συμφερει,αμα ειναι να πληρωσω κατι 15 και 20 ευρω το ατομο που ειναι τα περισσσοτερα -επι 5 που ειμαστε,με 80-100 ευρω δε βρισκω μια χαρα μονη μου ενα διαμερισματακι με κουζινα να κανω τη δουλεια μου?Στην πιερια που πηγαινουμε συνηθως βρισκω και με πολυ λιγοτερα!περυσι ειχα ικα και ειχαμε παρει κοινωνικο τουρισμο,με 30 ευρω τη μερα ειχαμε και ημιδιατροφη και τα παιδια κατω των4 χωρις συμμετοχη:confused:

σα να μας δουλευουν μου φανηκε,μονο εγω σχηματισα αυτη τη γνωμη?:cry:

Εδώ μου δίνει μόνο τις εγκυκλιους και όχι αναλυτικά τα καταλύματα......ή εγω είμαι πολύ ξανθιά και δεν τα βλέπω????:roll::roll:

ωραια αρα εκεινος και η μικρη παιρνουν εγω πληρωνω κανονικα!

θα κατεβασω να δω τις οδηγιες.

Εως ποτε ειναι να καταθεσουμε τα χαρτια μας?

Αυριο ξεκινα το προγραμα......βρίσκεις καταλυμα το κλέινεις στελνεις την προκαταβολη μέσω τραπέζης και με τά πας στα κεπ μαζί με ότι χαρτιά χρειάζεται και σου δίνουν την ιδια στιγμή τα είσητήρια......

κλαρα μου ανοιξε το πρωτο λινκ και μετα στα εχει εκει κατω απο τις οδηγιες

thanks..... που και έβαφα όλο το μαλλί ξανθό θα πότιζε για τα καλά ο έγκέφαλος.........:cool:

Καλημέρα και από μένα.

Εμείς τα εισητήρια τα θέλαμε για τον χειμώνα, δηλαδή πρέπει να κλείσω από τώρα και να πληρώσω κιόλας????

Και κάτι άλλο που δεν μπόρεσα να καταλάβω, παίρνω και τηλ. και συνέχεια μιλάει, τα παιδιά που είναι γενημένα πριν το 2008 πληρώνουν και αυτά συμετοχή????

Και όντως είναι ακριβά....Οι συμμετοχές που δίνουν... αν τα αθροίσεις όλα... ίσως τελικά να συμφέρει χωρίς ΕΟΤ.

Καλημέρα και από μένα.

Εμείς τα εισητήρια τα θέλαμε για τον χειμώνα, δηλαδή πρέπει να κλείσω από τώρα και να πληρώσω κιόλας????

Και κάτι άλλο που δεν μπόρεσα να καταλάβω, παίρνω και τηλ. και συνέχεια μιλάει, τα παιδιά που είναι γενημένα πριν το 2008 πληρώνουν και αυτά συμετοχή????

Και όντως είναι ακριβά....Οι συμμετοχές που δίνουν... αν τα αθροίσεις όλα... ίσως τελικά να συμφέρει χωρίς ΕΟΤ.

Παρε τηλ στα κεπ θα σου απαντησουν......αν παιρνουν ατομικό εισητήριο τοτε ναι αν δεν παιρνουν τότε δεν πληρώνεις.....

Και όσο για τον χειμώνα για να πάρεις ταέισητήρια πρεπει να κλέισεςι απο τωρα γαιτί μέσα σε λιγο χρονικό χρονικό διαστημα θα εξαντληθουν τα εισητήρια.....επειδή δίνουν συγκεκριμένο αριθμο.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...