Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εχετε εξάρτηση με κάτι ?

starfish2581

Recommended Posts

μα ρε παιδια τοσο κακια μανα ειμαι? εγω γιατι θα ηθελα μια μερα να ειμαι εντελως μονη μου? αλλα να ειμαι οπως πριν!! τωρα αν αφησω τη μικρη μια ολοκληρη μερα αλλου θα νοιωθω τυψεις....θελω να κοιμηθω ως αργα, να σαβουριασω στο κρεββατι βλεποντας αηδιες, να κανω μπανιο με την ησυχια μου να φτιαξω νυχια, να βαλω κρεμες σωματος προσωπου να ξανακοιμηθω να ξαναφαω να βγω να ξενυχτησω και να ξανακοιμηθω ως αργα να ξαναφαω να ξανακοιμηθω....αχαχ

στο θεμα μας!! εξαρτηση απο το τσιγαρο...καμια δεκαρια την ημερα. προ νεφελης ενα πακετο εκανα. κατι ειναι κ αυτο....

και ρε παιδια φαγητο!!! καλο φαγητο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ

Λοιπόν μην γελάσετε ( σας βλέπω:lol: ) και λέμε είναι η απόλυτη εξάρτηση, ένα σεντονάκι το οποίο φυσικά έχει λιώσει και έχει γίνει αρκετά κομμάτια με το οποίο πάντα κοιμάμαι μαζί του και για να χαλαρώσω το τρίβω στον δείκτη και τον αντίχειρα. Μερικές φορές το κάνω και όταν είμαι στρεσαρισμένη ή πολύ κουρασμένη. Τη συνήθεια αυτή την έχω από τότε που γεννήθηκα. Είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω ξεχάσει ποτέ όταν φεύγουμε έστω και για ένα σ/κ. Το χούι αυτό το έχω από τότε που γεννήθηκα. Εννοείτε φυσικά ότι το είχα μαζί μου στην κλινική όταν γέννησα.:oops::oops::oops::oops:

2Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ

Το πρωινό φραπεδάκι με 2 παγάκια και 3 τσιγάρα έστω και με πολικές θερμοκρασίες. Όσο πρωί και να ξεκινήσουμε για κάπου πάντα ξυπνάω νωρίτερα για την συγκεκριμένη εξάρτηση…

rQGhp3.png

Α, ναι και με την τηλεόραση... Μπορώ να δω ό,τι μπούρδα παίζει...

Και με το lost, το prison break και το grey's anatomy!!! Τα βλέπω την επόμενη μέρα από αυτή που παίζονται στην Αμερική!!! Και το δράμα είναι ότι ταυτίζομαι και ότι μπορώ όλη μέρα να σκέφτομαι το επεισόδιο που είδα και να ζω εκτός πραγματικότητας... Δηλαδή... πωπω την καημένη την Ιζι τι θα κάνει τώρα που είναι άρρωστη??? Κρίμα το κορίτσι... Και μετά λέμε εμείς ότι έχουμε προβλήματα... Και άλλα τέτοια!!! Είμαι μουρλή το ξέρω αλλά από την άλλη είναι ένας τρόπος διαφυγής για εμένα από την καθημερινότητά μου!!!

Τι θα κανει βρε Αννα μου.........θα παει να βρει τον Ντενι και θα ειναι ευτυχισμενη.....τυχερη κοπελα....ααααααχχχχχχχχ

Εκτος απο το τσιγαρο αν και το ειχα κοψει σε ολη την εγκυμοσυνη και μεχρι να γινει 4 μηνων ο μικρος,κατι τα ξενυχτια κατι οτι ο μικρος εκλαιγε συνεχεια επρεπε καπου να ξεσπασω, και με το γαλα, λιγο κουλο δεν λεω αλλα δεν μπορω να κοιμηθω αν δεν πιω ενα ποτηρι γαλα και στην εγκυμοσυνη δεν το αγγιζα καθολου μου εφερνε αναγουλα τωρα το ακρος αντιθετο να φανταστειτε ενα βραδυ ειχα ξεχασει να πιω και ξυπνησα 4 ηωρα και πηγα στο ψυγειο και ηπια ενα λιτρο απο το μπουκαλι απευθειας ο αντρας μου λεει ειναι το ναρκωτικο μου τι να πω..........

α! και μεχρι να παντρευτω ειχα την πασχαλιτσα μου την ειχα παντου στον υπνο μου στην τσαντα μου παντου λεμε, μετα το ξεπερασα και τωρα την εχω σε ενα ραφι ψηλα στο δωματιο του γιου μου αλλα απαγορευεται να την πειραξη.

ααααα! και κατι τελευταιο (τελικα βαδιζω προς την τρελα) με εναν πινακα που εχω στο σαλονι και τον ειχα φερει απο την Ρωμη απαγορευεται να αλλαξει θεση και να τον ακομπουση αλλος απο εμενα ειναι νομος αφου οταν βαφαμε το σπιτι και ειχα παει στο χωριο για μια εβδομαδα για να μην μυριζω το χρωμα καθοτι εγκυος επαιρνα τον αντρα μου 20 τηλεφωνα την ημερα για να ρωτησω για τον πινακα μην τον λερωσουν μην τον χτυπησουν αν τον εχουν σκεπασει καλα και οτι να μην τον πειραξει κανεις και οτι εγω θα τον κρεμασω παλι και αλλα τετοια ..... δεν ξερω αυτος ο πινακας με ηρεμη μπορω να τον κοιταω ωρες σαν βλαμμενο

Με τόσα που δεν ξέρω από που να αρχίσω.

Το καλό είναι πως σταματάω για λίγο τη μία, ξεκινάω άλλη, ξανασταματάω, ξεκινάω την επόμενη και φτου από την αρχή. Τώρα προσπαθώ να απεξαρτηθω (για λίγο) από το ποτό (λόγω δίαιτας), ξεκίνησα όμως τα γλυκά. Μα, δεν είναι θεότρελο;;;

Κάνοντας ενδοσκόπηση, συνειδητοποίησα πως στη ζωή μου πάντα θα χρειάζομαι κάτι ως δεκανίκι. Ωχ!άρχισα πάλι

Διαφημίσεις

εγω τρωω τα νυχια μου.λατρευω το καλο φαγητο και τα γλυκα.το σουπερ μαρκετ σε καθημερινη βαση!τον αντρα μου ασχετα αν δεν τα βρισκουμε παντα το μωρο μου και φυσικα το παρεντς!

Εγώ έχω εξάρτηση τρελή όμως με τα παπούτσια.. εκτός ότι αγοράζω συνέχεια καινούργια δεν θέλω να διανοηθώ ότι θα πετάξω και τα παλιά εκτός πια αν έχουν κυριολεκτικά λιώσει αλλά κυριολεκτικά κορίτσια. Όσο για το Greys anatomy και εγώ έχω τρέλλα μεγάλη αλλά δεν έχω υπολογιστή σπίτι για να βλέπω τα καινούργια οπότε.... ξαναβλέπω τα παλιά πάλι και πάλι και πάλι σε σημείο ο άντρας μου να μου λέει ότι είμαι .... "χαζό"!!!!!

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Κορίτσια γεια σας και πάλι. Μιας που από ψυχολογικής πλευράς εδώ και λίγες μέρες είμαι καλύτερα (χάρη στις απαντήσεις σας για το πρόβλημά μου), σκέφτηκα να θίξω το ακόλουθο θέμα :

Εσείς μαμάδες και μη, έχετε πάθει εξάρτηση με κάτι ?

Θα εγκαινιάσω το θέμα απαντώντας πως εγώ έχω απίστευτη εξάρτηση από τον άντρα μου. Δεν μπορώ να κάνω ούτε λεπτό μακριά του ! Άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε. Όταν θα μπω κι εγώ στο club των μαμάδων νομίζω πως θα έχω πλήρη εξάρτηση και από τους δύο (μπαμπά-μωρό) .

00020236.gif

καποτε ειχα κι απο αυτο παει τωρα πια...τωρα εχω τον γιο μου κ δεν μετριεται ΤΙΠΟΤΑ διπλα του!

Διαφημίσεις

Είχα με το τσιγάρο... το έκοψα (μετά από ΠΟΛΛΗ προσπάθεια)!:D

Είχα με τα γλυκά... φαινεται ότι τα κόβω κι αυτά σιγά-σιγά (χωρίς προσπάθεια... έτσι από μόνο του έγινε... Μάλλον τα μπούχτησα)! :wink:

ΟΜΩΣ...

Έχω εξάρτηση από το ΠΑΓΩΤΟ!:D

και... τώρα που το λες stella-alex συνειδητοποιώ ότι έχω εξάρτηση κι από το φορουμ! ουπς!!!:shock:

tZh5p3.png

G0KVp3.png

:shock: κι εγω λεω μπα!λαθος θα καταλαβα παλι...:lol:

Οχι μια χαρά κατάλαβες;)

Τα οχτώ ΘΑΥΜΑΤΑ της ζωής μου...!!!

Μαριλένα (13/01/1990),Γιώργος (15/02/1992)

Βάλια και Μελίνα (20/06/1994)

Δημήτρης (07/07/1999),Ορέστης (09/10/2003)

Φαίδρα (06/06/2006),Ναταλία (27/12/2008 )

εγω τρωω τα νυχια μου.λατρευω το καλο φαγητο και τα γλυκα.το σουπερ μαρκετ σε καθημερινη βαση!τον αντρα μου ασχετα αν δεν τα βρισκουμε παντα το μωρο μου και φυσικα το παρεντς!

............και τα χαλιά :wink::lol::lol::lol::lol:

Αυτήν την εξάρτηση, τώρα την συνειδητοποίησα :shock::shock:. Με το που άνοιξα το κουτί για να δουλέψω, το πρώτο που έκανα ήταν να μπω στο forum...

edit:

Και να μου τραβάει το πόδι το μωρό...

Διαφημίσεις

Αυτήν την εξάρτηση, τώρα την συνειδητοποίησα :shock::shock:. Με το που άνοιξα το κουτί για να δουλέψω, το πρώτο που έκανα ήταν να μπω στο forum...

Εγώ που όλη μέρα δεν κατάφερα να μπω στο forum λόγω δουλειάς στο γραφείο, σχολώντας πήγα σουπερ μαρκετ, και αντί τωρα να τακτοποιώ τα ψώνια, η πρώτη μου κίνηση μπαίνοντας στο σπίτι ήταν να μπω στο forum

• 6 months later...
Α, ναι και με την τηλεόραση... Μπορώ να δω ό,τι μπούρδα παίζει...

Και με το lost, το prison break και το grey's anatomy!!! Τα βλέπω την επόμενη μέρα από αυτή που παίζονται στην Αμερική!!! Και το δράμα είναι ότι ταυτίζομαι και ότι μπορώ όλη μέρα να σκέφτομαι το επεισόδιο που είδα και να ζω εκτός πραγματικότητας... Δηλαδή... πωπω την καημένη την Ιζι τι θα κάνει τώρα που είναι άρρωστη??? Κρίμα το κορίτσι... Και μετά λέμε εμείς ότι έχουμε προβλήματα... Και άλλα τέτοια!!! Είμαι μουρλή το ξέρω αλλά από την άλλη είναι ένας τρόπος διαφυγής για εμένα από την καθημερινότητά μου!!!

Αννα μου μπορεις να μας πεις τον τροπο που βλεπεις τα καινουρια επεισοδια του Grey's Anatomy γιατι ειμαι κι εγω εθισμενη και δεν μπορω να βρω τροπο να δω τη συνεχεια;

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Εχω εξαρτηση απο το ιντερνετ , απο 1-2 ποτηρακια κρασι καθημερινα , απο τον αντρα μου και απο shopping therapy

ειχα απο το τσιγαρο αλλα το εκοψα 3,5 χρονια πριν .

• 1 month later...

Eχω αρρωστια με τα παπουτσια,μπορω να αγοραζω συνεχεια και ο αντρας μου με πειραζει για αυτη την εμμονη. Εχω τρελα για ελληνικο καφε και τσιγαρο αλλα κατα διαστηματα για λογους υγειας το κοβω και μετα ξαναπεφτω στην εξαρτηση για καποιο διαστημα. Εχω αρρωστια με τον γιο μου εννοειται και με το να του αγοραζω ρουχα. Καθε εβδομαδα λεω δεν του ξαναπαιρνω ρουχα εχει πολλα και μετα ξανακυλαω παλι. Εχω τρελα με τα ταξιδια αλλα το εχω καταπιεσει πολυ λογω του παιδιου τον τελευταιο εναμιση χρονο.

Ειδικα οταν εχω περασει δυσκολα με κανει να νιωθω καλυτερα το να πω για ψωνια για ρουχα και παπουτσια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...