Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εχετε εξάρτηση με κάτι ?

starfish2581

Recommended Posts

[/url] Κορίτσια γεια σας και πάλι. Μιας που από ψυχολογικής πλευράς εδώ και λίγες μέρες είμαι καλύτερα (χάρη στις απαντήσεις σας για το πρόβλημά μου), σκέφτηκα να θίξω το ακόλουθο θέμα :

Εσείς μαμάδες και μη, έχετε πάθει εξάρτηση με κάτι ?

Θα εγκαινιάσω το θέμα απαντώντας πως εγώ έχω απίστευτη εξάρτηση από τον άντρα μου. Δεν μπορώ να κάνω ούτε λεπτό μακριά του ! Άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε. Όταν θα μπω κι εγώ στο club των μαμάδων νομίζω πως θα έχω πλήρη εξάρτηση και από τους δύο (μπαμπά-μωρό) .

00020236.gif

Διαφημίσεις

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Στη φάση που είμαι τώρα (μαμά) έχω εξάρτηση απο το μωρό μου.. Δεν αντέχω μακρυά της μου λείπει συνέχεια.. θέλω συνέχεια να την φιλάω, να την αγκαλιάζω και να της μιλάω... κλπ. Αυτό βέβαια θεωρώ οτι σημβαίνει σε όλες τις μαμάδες.

Άλλη εξάρτηση ναι θα μπορούσα να πω ότι έχω. Όταν βλέπω καλή ταινία (tv ή dvd), πρέπει οπωσδήποτε κάτι να τσιμπολογίσω (ηλιόσπορο, πατατάκι, σουβλάκι, πίτσα κλπ). Είμαι μιά γουρούνα;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Επίσης κάθε λίγο και λιγάκι αγοράζω παπούτσια... (τώρα αν είναι εξάρτηση δεν ξέρω αλλά το κάνω συνέχεια)

Α ! και το τελευταίο. Κοιμάμαι με το μαξιλαράκι μου, το έχω από τότε που γεννήθηκα, δεν το αποχωρίζομαι ποτέ, ακόμα και στο μαιευτήριο το πήρα.

Τι άνθρωπος είμαι τέλος πάντων;;;;; ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ

Στη φάση που είμαι τώρα (μαμά) έχω εξάρτηση απο το μωρό μου.. Δεν αντέχω μακρυά της μου λείπει συνέχεια.. θέλω συνέχεια να την φιλάω, να την αγκαλιάζω και να της μιλάω... κλπ. Αυτό βέβαια θεωρώ οτι σημβαίνει σε όλες τις μαμάδες.

Άλλη εξάρτηση ναι θα μπορούσα να πω ότι έχω. Όταν βλέπω καλή ταινία (tv ή dvd), πρέπει οπωσδήποτε κάτι να τσιμπολογίσω (ηλιόσπορο, πατατάκι, σουβλάκι, πίτσα κλπ). Είμαι μιά γουρούνα;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Επίσης κάθε λίγο και λιγάκι αγοράζω παπούτσια... (τώρα αν είναι εξάρτηση δεν ξέρω αλλά το κάνω συνέχεια)

Α ! και το τελευταίο. Κοιμάμαι με το μαξιλαράκι μου, το έχω από τότε που γεννήθηκα, δεν το αποχωρίζομαι ποτέ, ακόμα και στο μαιευτήριο το πήρα.

Τι άνθρωπος είμαι τέλος πάντων;;;;; ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ

Αυτό και αν είναι εξάρτηση !!

Η μεγαλύτερη μου εξάρτηση είναι τα ζουζούνια μου!:lol:Αφού όταν έδινε πανελλήνιες η πρωτότοκη κόρη μου παρακαλούσα να περάσει Αθήνα,γιατί μου φαινόταν αδιανόητο να μένει μακριά μας!Ευτυχώς πέρασε Αθήνα;)Είμαι υπερβολική ,ε;:?:

Η δεύτερη μεγάλη εξάρτηση μου είναι...το παγωτό!:PΓενικά δεν τρώω γλυκά όμως το παγωτό είναι...ζωτικής σημασίας! ;)

Τα οχτώ ΘΑΥΜΑΤΑ της ζωής μου...!!!

Μαριλένα (13/01/1990),Γιώργος (15/02/1992)

Βάλια και Μελίνα (20/06/1994)

Δημήτρης (07/07/1999),Ορέστης (09/10/2003)

Φαίδρα (06/06/2006),Ναταλία (27/12/2008 )

Διαφημίσεις

Έχω εξάρτηση από το τσιγάρο και τη σοκολάτα. Καπνίζω περίπου 15 τσιγάρα την ημέρα και το χειμώνα τρώω 2-3 σοκολάτες την ημέρα lacta φουντούκι μεγάλες.

Τη σοκολάτα την παλεύω κάπως, ειδικά το καλοκαίρι τα καταφέρνω και την κόβω.

Το τσιγάρο δεν έχω προσπαθήσει να το κόψω. Δεν μου λείπει ο καπνός, πολλές φορές με πειράζει κιόλας η μυρωδιά του. Αλλά θέλω να το έχω στο χέρι μου. Κάθε βράδυ υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι την επόμενη μέρα δε θα καπνίσω. Την επόμενη λοιπόν το πρωί, φτιάχνω καφέ και λέω "θα καπνίσω μόνο δύο". Μετά από 2 ώρες λέω "ένα τρίτο τσιγαράκι δεν πειράζει, άλλο να καπνίζω 15-20 τσιγάρα κι άλλο μόνο 3".

Το μεσημέρι έχω τύψεις, λέω "δε θα καπνίσω το βράδυ". Μπαίνω στο φόρουμ και λέω "ένα ακόμη τι ψυχή έχει? Καλά τα πήγα σήμερα".

Βγαίνω από το φόρουμ, κάνω τις δουλειές μου, κάνω μπάνιο και πριν ξαπλώσω, ξαναμπαίνω στο φόρουμ. Ως συνήθως βρίσκω φίλες και κουβεντιάζω, βάζω ποτάκι και λέω "δεν πάει στο διάολο, από αύριο το κόβω".

Όταν αντί να μπω στο φόρουμ, βγαίνω έξω με παρέα καπνίζω περισσότερα, χωρίς να το καταλαβαίνω. Απλώς τα ανάβω και τα καπνίζω και συνήθως το καταλαβαίνω, όταν βλέπω το πακέτο μου να αδειάζει.

Εκεί φρικάρω, υπόσχομαι στον εαυτό μου για εκατομμυριοστή φορά ότι δεν θα ξανακαπνίσω και την επόμενη το πρωί ξανά μανά τα ίδια.

Και σκεφτείτε ότι περιμένω με αγωνία να έρθει η 1η Ιουλίου που θα απαγορευτεί το κάπνισμα. Είμαι υπέρ του μέτρου. Σε σπίτια που δεν καπνίζουν συμμορφώνομαι χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Κι όμως συνεχίζω να καπνίζω.

5f27b8bd0c.png

Έχω εξάρτηση από το φαγητό. Μου αρέσουν όλα τα φαγητά και τα γλυκά. Εύχομαι κάποτε να απεξαρτηθώ πριν μετατραπώ σε φάλαινα όρκα.

Grow up and get a life!

Κοιμάμαι με το μαξιλαράκι μου, το έχω από τότε που γεννήθηκα, δεν το αποχωρίζομαι ποτέ, ακόμα και στο μαιευτήριο το πήρα.

Μια από τα ίδια. Μέχρι και σε ολοήμερες στο σχολείο το έπαιρνα μαζί μου, ήταν και είναι το μόνο άψυχο πράγμα που δεν είμαι διατεθειμένη να αποχωριστώ. :lol:

Του έχω και όνομα "νανάκι" :oops: :oops: :oops:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

και γώ είχα εξάρτηση με τον άντρα μου μιλάμε κόλλημα αληθινό !!!!!!

σκεφτείτε δεν έφευγα να παω διακοπες μόνη μου ουτε 2 μερες στους δικους μου!!!!!!

τελικά όμως όσο κολλημα και αν εχεις με τον άντρα το παιδί είναι άλλο πράγμα ΤΕΛΕΙΟ μαγευτικό από την πρώτη στιγμή που την είδα !!!!!!

και φέτος μετα απο 8 χρόνια γάμου πήγα ΠΡΩΤΗ φορά χωρις τον αντρουλη μου για 1,5 μέρα στους δικους μου !!!!!!!!!

βέβαι η πρώτη μου εξάρτηση ήταν τα αρκουδάκια μου ειδικά ένα κουνέλι τελικά τώρα βρίσκετε στην κούνια της μπέμπας!!!!!!!!

ήταν όμως μαζί μου στον γάμο μου ολα αυτα τα χρονια δίπλα μου στο κρεβάτι επαιρνα εγω αγκαλια τον κουνέλι και ο αντρας μου εμένα!!!!!!!!

ε!!! η αλήθεια είναι οτι ο γλυκός μου το ζήλευε το κουνελάκι μου αλλα τι να κάνουμε :-)

Η μεγαλύτερη μου εξάρτηση είναι τα ζουζούνια μου!:lol:Αφού όταν έδινε πανελλήνιες η πρωτότοκη κόρη μου παρακαλούσα να περάσει Αθήνα,γιατί μου φαινόταν αδιανόητο να μένει μακριά μας!Ευτυχώς πέρασε Αθήνα;)Είμαι υπερβολική ,ε;:?:

Η δεύτερη μεγάλη εξάρτηση μου είναι...το παγωτό!:PΓενικά δεν τρώω γλυκά όμως το παγωτό είναι...ζωτικής σημασίας! ;)

8 ΠΑΙΔΙΆ;;;!!!;;;

Διαφημίσεις

εκτος απο την κορη μου που δεν μπορω να την αποχωριστω(τρελα)

εχω εξαρτηση με τα νυχια μου.τα τρωω συνεχεια κ δεν μπορω να το κοψω!ειναι κακη συνηθεια...

επισης εχω με τα πατατακια!μου αρεσουν πολυ.ειμαι ικανη να μην φαω ολη μερα τιποτα εκτος απο ενα σακουλακι πατατακια!

το τσιγαρο τελικα δεν μου ειναι εξαρτηση!το εκοψα πολυ ευκολα οταν εμεινα εγκυος ασετα αν τωρα τα ξαναρχισα.κανω ομως το πολυ 3-4 την μερα!

(ανα-08 συγχαρητηρια!μπραβο σου γιατην πολυμελη οικογενεια σου.εμεις ειμαστε 6 αδερφια κ ειναι πολυ ωραιο πραγμα να εχεις πολλα αδερφια)

Έχω εξάρτηση από το φαγητό. Μου αρέσουν όλα τα φαγητά και τα γλυκά. Εύχομαι κάποτε να απεξαρτηθώ πριν μετατραπώ σε φάλαινα όρκα.

Γεια σου συναδελφισσα :mrgreen:

lcWup3.png

νομίζω οτι όλα είναι στο μυαλό,παλια ετρωγα μανιωδώς τα νύχια μου,στο δημοτικό μιλάμε,ωσπου εκανε παρτυ ο ωραιος της τάξης και ως διαμαγείας το σταμάτησα!μεγαλώνοντας κατα καιρούς μαρεσουν διάφορα πράγματα,κυρίως σε φαγητό,αλλά μονο για ένα φεγγάρι,μετα τα βαριέμαι.

Διαφημίσεις

Εχω απιστευτη εξαρτηση απο τα ψωνια... Δεν υπαρχει περιπτωση να βγω εξω κ να μην παρω κατι... Απλα αρρωσταινω...

Κ φυσικα η μεγαλη μου εξαρτηση ειναι η οικογενεια μου, ο αντρουλης μου κ το κοριτσακι μας!!

Το τσιγάρο... Και με σιχαίνομαι γι'αυτό ειλικρινά...Ζω για τη στιγμή που θα έρθω στο γραφείο, θα φτιάξω τον καφέ μου και θα χαζέψω μισή ωρίτσα στο parents! Με την ησυχία μου!!! Και να φανταστείτε το έκοψα μαχαίρι σε όλη την εγκυμοσύνη και μετά στις 20 μέρες, κάτι η κλεισούρα, κάτι η αυπνία, κάτι τα νεύρα μου που είχαν χτυπήσει κόκκινο, το ξανάρχισα!!! Ντροπή μου! Μετά από 10 μήνες...

Τον γιο μου δεν τον βάζω γιατί ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ. Για τα αλλά...ΤΣΙΓΆΡΟ ούτε στην εγκυμοσύνη μπόρεσα να το κόψω.τώρα είμαι στα 2 25αρια την μέρα. Σοκολάτες κ γενικά γλυκά το λιγότερο 1 την μέρα. Το κινητό μου,όχι τόσο να μιλάω όσο μηνύματα ίντερνετ κ παιχνίδια.

Α, ναι και με την τηλεόραση... Μπορώ να δω ό,τι μπούρδα παίζει...

Και με το lost, το prison break και το grey's anatomy!!! Τα βλέπω την επόμενη μέρα από αυτή που παίζονται στην Αμερική!!! Και το δράμα είναι ότι ταυτίζομαι και ότι μπορώ όλη μέρα να σκέφτομαι το επεισόδιο που είδα και να ζω εκτός πραγματικότητας... Δηλαδή... πωπω την καημένη την Ιζι τι θα κάνει τώρα που είναι άρρωστη??? Κρίμα το κορίτσι... Και μετά λέμε εμείς ότι έχουμε προβλήματα... Και άλλα τέτοια!!! Είμαι μουρλή το ξέρω αλλά από την άλλη είναι ένας τρόπος διαφυγής για εμένα από την καθημερινότητά μου!!!

τον αντρα μου... μεγαλος ερωτας δεν μπορω καθολου γυρναει το βραδυ και του λεω μου ελειψες και το εννοω... φυσικα η μικρουλα μου δεν παει πουθενα χωρις εμενα να δω πως θα παω στην δουλεια... και το τσιγαρακι μου...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Αχ Ana08, Grey's Antomyyyyyyyy και Private Practice on line απο τον υπολογιστή κάθε νέο επεισόδιο τι κόλλημα κι αυτό!!!!!!!! (Παρεπιπτόντως η Ιζι θα φύγει απο την σειρά απο ότι λένε χι χι χι )

Αλλά και το τσιγάρο δυστυχώς και ο καφές!!!!

Όσο για σερφάρισμα και υπολογιστή γενικότερα με κάθε ελεύθερη υποχρεώσεων ευκαιρία!!

Βρε σεις τι λέω τώρα? Αααααα μια ζωή κολλήματα είμαι τελικά!

Αμαν τι συνειδητοποίησα η γυναίκαααααα......

Η Αγάπη ρωτά τη Φιλία :

"τι κάνεις εκεί ανόητη?"

και η Φιλία της απαντά:

"Κάνω να γελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν"..