Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λαρισα- Θεσσαλία

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 109
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας πατριωτισες.ειδα το θεμα σας κ θελω να σας ρωτησω μιας κ ξερετε για λαρισα κ τους γιατρους της.οι 2 αδερφες μου ειναι εγκυος κ θα γεννησουν στο πανεπιστημιακο απο οτιο μου ειπανε.ποιος ειναι ο ''καλυτερος'' κατα την αποψη σας?

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Είμαι από Λάρισα και έκανα Α' & Β' Επιπέδου στο ζευγάρι γιατρών που αναφέρατε προηγουμένως. Είμαι 34 χρονών και δεν βρέθηκε τίποτα παθολογικό. Πιθανότητα για down μετά το Β' επιπέδου βρέθηκε 1/16.000 αν θυμάμαι καλά. Φυσικά δεν μου συνέστησαν να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Το ίδιο συνέβη και σε 2 φίλες που γέννησαν πρόσφατα υγιέστατα μωρά και έκαναν τα τεστ σε αυτούς. Το ίδιο συνέβει και στο πρώτο παιδί συγγενικού μου προσώπου, όχι όμως στο δεύτερο παιδάκι όπου έγινε αμνιοπαρακέντηση, διότι το πάχος αυχενικής διαφάνειας βρέθηκε 1.9, αν και η κοπέλα ήταν τότε μόνο 30 ετών. Γυναικολόγο έχω τον Αλεξανδρή και θα γεννήσω στο Ιασώ αρχές Νοεμβρίου.Για αυτόν τον γιατρό εγώ έχω να πω μόνο τα καλύτερα....

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ είμαι από Τρίκαλα, αλλά λέω να γεννήσω το δεύτερο παιδάκι μου στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας. Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για δύο γιατρούς τον Γκαρά και τον Λιάλιο. Μου είπαν τα ονόματα τους κάποιες γνωστές μου κοπέλες η μία πήγαινε στον έναν και η άλλη στον άλλο αλλά δεν ξέρω ποιον να προτιμήσω. Θα με βοηθούσε πολύ αν μπορεί καμιά σας να με βοηθήσει.

yQPJp2.png N5FJp2.png

• 5 months later...

είμαι από Λάρισα και έχω μόνο καλά λόγια να πω για την Μπόλη Αναστασία και τον Τριψάνα, εμβρυολόγοι που κάνουν αμνιοπαρακέντηση, εξετάσεις αυχενικής, εξειδικευμένες εξετάσεις. έκανα αυχενική και όλα έδειξαν καλά. έκανα προληπτικά και αίματος, κάτι έδειξε, όχι ανησυχητικό, αλλά για ασφάλεια έκανα αμνιοπαρακέντηση. όλα τέλεια. η σιγουριά που σου δίνει η αμνιοπαρακέντηση ότι το μωρό είναι γερό είναι όλα τα λεφτά, δεν υπάρχει!!!

ο Νταφόπουλος ήταν ο γυναικολόγος της αδερφής μου όταν γέννησε την μικρή της. καλός.

εγώ έχω γυναικολόγο την Δημηνίκου. ένιωθα ασφαλής, ότι είμαι σε έμπιστα χέρια.ένα βλέμμα της, μια κουβέντα της και όλες οι αρνητικές σκέψεις πήγαιναν περίπατο.θεόσταλτη!να είναι πάντα καλά!την νιώθω δικό μου άνθρωπο!

Καλημερα

sevoula και γω εκει εκανα τις εξετασεις οταν ημουν εγκυος (γεννησα στη Λαρισα) και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!

Να ρωτησω και εσενα αλλα μηπως ξερει και καμια αλλη κοπελα τη Γρηγοριου απο το γενικο νοσοκομειο και την Καρβελα εχει ιατρειο εξω μηπως τις ξερει καμια?

6Eujp3.png svAfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ είμαι από Τρίκαλα, αλλά λέω να γεννήσω το δεύτερο παιδάκι μου στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας. Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για δύο γιατρούς τον Γκαρά και τον Λιάλιο. Μου είπαν τα ονόματα τους κάποιες γνωστές μου κοπέλες η μία πήγαινε στον έναν και η άλλη στον άλλο αλλά δεν ξέρω ποιον να προτιμήσω. Θα με βοηθούσε πολύ αν μπορεί καμιά σας να με βοηθήσει.

για τον Γκαρά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από γνωστές μου. είναι εξαιρετικός επιστήμονας. το αρνητικό του είναι ότι έχει πολύ κόσμο και ουρά.

τον Λιάλιο δεν τον έχω ακούσει.

Διαφημίσεις

Mpouki, τον Λιάλιο τον είχα εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου, πολύ καλός, ψυχραιμος, δεν κινδυνολογούσε και επέμενε στο φ.τ. Και για τον Γκαρά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Ελπίζω να σε βοήθησα.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

καλό μεσημέρι κορίτσια.είμαι νέα στο forum και θα αρχίσω με κάτι άσχημο.τράβηξε την προσοχή μου ο τίτλος λαρισα και ως θεσσαλή θα ξεκινήσω με το παρακάτω...σχετικά με τους δύο γιατρούς Μ... και Τ... εγώ έχω τα χειρότερα να λέω σε όλους όσους γνωρίζω. Η δική μου ιστορία μαζί τους εν συντομία είναι πως εξαιτίας τους ταλαιπωρήθηκα για αρκετό καιρό.Με είχανε δει και οι δύο με μία τέλεια αυχενική και PAP-A 1:36!!!! , δεν είπανε όμως ΤΙΠΟΤΑ απολύτως με αποτέλεσμα να φτάσω στο 6ο μήνα και να κάνω διακοπή κύησης.Έμαθα αργότερα μία άλλη περίπτωση, η σύζυγος συναδέρφου του άντρα μου την βάλανε να κάνει αμνιο και τελικά έχασε ένα υγιέστατο μωράκι εξαιτίας της εξέτασης. είπανε οτι έχουν δικαστήριο μαζί τους, δεν ξέρω πόσο αληθεύει το τελευταίο.

Ξέρω όμως πολύ καλά οτι πηγαίνει πολύς κόσμος εκεί και εγώ μόνο άσχημα έχω να καταθεσω μέσα από προσωπική εμπειρία.

Μακάρι να είχα μπει πιο νωρίς στο forum και να είχα μιλήσει γι αυτούς τους δύο. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες για το τι τράβηξα γιατι μου είναι ψυχοφθόρο και περιμένω τον μπεμπάκο μου, είμαι στον 4ο .

καλό μεσημέρι και πάλι!:cool:

lMVOp3.png

HcIWp3.png

καλό μεσημέρι κορίτσια.είμαι νέα στο forum και θα αρχίσω με κάτι άσχημο.τράβηξε την προσοχή μου ο τίτλος λαρισα και ως θεσσαλή θα ξεκινήσω με το παρακάτω...σχετικά με τους δύο γιατρούς Μ... και Τ... εγώ έχω τα χειρότερα να λέω σε όλους όσους γνωρίζω. Η δική μου ιστορία μαζί τους εν συντομία είναι πως εξαιτίας τους ταλαιπωρήθηκα για αρκετό καιρό.Με είχανε δει και οι δύο με μία τέλεια αυχενική και PAP-A 1:36!!!! , δεν είπανε όμως ΤΙΠΟΤΑ απολύτως με αποτέλεσμα να φτάσω στο 6ο μήνα και να κάνω διακοπή κύησης.Έμαθα αργότερα μία άλλη περίπτωση, η σύζυγος συναδέρφου του άντρα μου την βάλανε να κάνει αμνιο και τελικά έχασε ένα υγιέστατο μωράκι εξαιτίας της εξέτασης. είπανε οτι έχουν δικαστήριο μαζί τους, δεν ξέρω πόσο αληθεύει το τελευταίο.

Ξέρω όμως πολύ καλά οτι πηγαίνει πολύς κόσμος εκεί και εγώ μόνο άσχημα έχω να καταθεσω μέσα από προσωπική εμπειρία.

Μακάρι να είχα μπει πιο νωρίς στο forum και να είχα μιλήσει γι αυτούς τους δύο. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες για το τι τράβηξα γιατι μου είναι ψυχοφθόρο και περιμένω τον μπεμπάκο μου, είμαι στον 4ο .

καλό μεσημέρι και πάλι!:cool:

Για αυτούς τους δύο έχω να πώ τα χειρότερα!!!!!!!!!!!!!!! Σε λίγο καιρό γεννάω και μετά θα μπώ και θα σας τα πώ αναλυτικότατα και εννοείται με τα ονόματα τους. Μακριά απο αυτούς τους δύο!!!!!!!

iWgPp3.png

Εγώ μετάνιωσα που δεν κινήθηκα δικαστικά εναντίον τους! δεν το έκανα γιατι ήμουν χάλια ψυχολογικά όπως πιστεύω θα είναι και κάθε άλλη γυναίκα που ταλαιπωρήθηκε από αυτούς τους δύο!Πάντως ¨χαίρομαι ¨που έχω ένα βήμα να τους κράξω και "χαίρομαι " που βρέθηκε και κάποια άλλη (mairi1983) να συμφωνήσει μαζί μου.Αν και είμαι σίγουρη οτι θα υπάρχουν και άλλες κοπέλες παθούσες.

Στις εύκολες περιπτώσεις όλοι οι γιατροί φαίνονται άριστοι και όταν μάλιστα έχουν και πολύ κόσμο, γιατι δεν έχει και πολλούς στην περιοχή να κάνουν αυτή την εξέταση, τότε ακόμη καλύτερα τα στατιστικά τους! Όμως ο καλός γιατρός φαίνεται στις δύσκολες και σπάνιες περιτώσεις , αυτό κατάλαβα τελικά.

Πιστεύω πως ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να καταθέτουμε κάτι άσχημο που έχουμε ζήσει για να μην την πατήσουν και άλλες υποψήφιες μανούλες.

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου mairi1983

lMVOp3.png

HcIWp3.png

Και εγω το μετάνιωσα που δεν κινήθηκα νομικά αλλά πέρασα τόσο άνχος και φόβο που το μόνο που με ενδιέφερε είναι το μωράκι μου που περιμένω σε λίγες μέρες! Σε ευχαριστώ πολύ και εσύ με το καλό το μωράκι σου! Σε ποιον γιατρό πας?

iWgPp3.png

• 3 χρόνια μετά...

Καλησπέρα, χρειάζομαι να κάνω μία επανεξέταση αυχενικής και θα είμαι Λάρισα εκείνη την εβδομάδα που πρέπει να την κάνω.Μπορείτε να μου πείτε ποιοι γιατροί είναι πιστοποιημένοι να κάνουν?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Καλησπέρα, γνωρίζετε ποιοι κάνουν τροφοβλάστη στην Λάρισα?Η Σκέντου κάνει?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Καλησπέρα, γνωρίζετε ποιοι κάνουν τροφοβλάστη στην Λάρισα?Η Σκέντου κάνει?

Η κ. Σκύφτα στο Ιασώ Θεσσαλίας είναι πιστοποιημένη και ειναι εξαιρετική. Στη συγκεκριμένη έκανα β' επιπεδου αλλα απ' οσο ξέρω έχει πιστοποίηση και για αυχενική, αμνιο κτλ

Δεν μπαίνεις στον κόπο να πάρεις ένα τηλέφωνο να σε κατατοπίσουν σχετικά;;)

569129i0tzap526i.gif 10/5/12

Ναι θα τηλεφωνήσω αύριο.Θέλω να την κάνω άμεσα τύπου και μεθαύριο αν γίνεται..Αλλά αναρωτιέμαι αν θα βρω κάποιον γιατρό διαθέσιμο που να είναι & έμπιστος φυσικά..Ξέρετε επίσης πόσο κοστίζει?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...