Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΟΛΙΟ MMR

Μαράκι

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

δεν εχω καταλαβει παιδια. ισως καιω καρβουνο τελικα. τι γινετε με τα βιντεο ταρα κ απελελευθερε?

προσωπικα θα ηθελα καποιες εξηγησεις εστω κ σε πιμια, γιατι με ενδιαφερει το θεμα του συγκεκριμενου εμβολιου!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Τα βίντεο που έχω αναρτήσει αφορούν ιστορίες ανθρώπων που τα παιδιά τους νόσησαν πολύ άσχημα η πέθαναν από ασθένειες που προλαμβάνονται με εμβόλια, επειδή απέφυγαν να τα εμβολιάσουν.

Το link που έχει αναρτήσει ο/η TARA αναφέρει απλώς ασυναρτησίες προσπαθώντας να φοβίσει παραπάνω ανθρώπους που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο (γιατί οι υπόλοιποι με το που διαβάζουν ότι "αλλάζει το DNA του ανθρώπου" κάνουν /facepalm και κλείνουν το παράθυρο...)

Τα βίντεο που έχω αναρτήσει αφορούν ιστορίες ανθρώπων που τα παιδιά τους νόσησαν πολύ άσχημα η πέθαναν από ασθένειες που προλαμβάνονται με εμβόλια, επειδή απέφυγαν να τα εμβολιάσουν.

Κι εγω μπορω να παραθεσω αλλα τοσα βιντεο για ανθρωπους που εχασαν τα παιδια τους ή υπεστησαν σοβαρες βλαβες απο τα εμβολια.

Το link που έχει αναρτήσει ο/η TARA αναφέρει απλώς ασυναρτησίες προσπαθώντας να φοβίσει παραπάνω ανθρώπους που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο (γιατί οι υπόλοιποι με το που διαβάζουν ότι "αλλάζει το DNA του ανθρώπου" κάνουν /facepalm και κλείνουν το παράθυρο...)

Εσυ και οι φαρμακευτικες εταιρειες αποκαλειτε ασυναρτησιες επιστημονικα αρθρα και φωνες σοβαρων επιστημονων οι οποιοι διωκονται λες και ειμαστε στο μεσαιωνα.

Οποιος ενδιαφερεται και θελει να ψαξει για το τι συμβαινει με τα εμβολια, θα βρει πολλα. Ο καθε γονιος αναλαμβανει την ευθυνη για το τι μελλει να πραξει σε ο,τι σχετιζεται με την υγεια των παιδιων του.

Διαφημίσεις

LOL οποιοδήποτε με σπουδές σχετικές με βιολογία θα σου πεί οτι δεν μπορείς να αλλάξεις το dna ενός ανθρώπου με ένα εμβόλιο ότι και αν έχει μέσα.

Κατά τη συνήθη πρακτική, το άρθρο του δεν αναφέρει κανένα συγκεκριμένο στοιχείο, (για παράδειγμα, "ελέγξαμε το τάδε εμβόλιο, τάδε παρτίδα, και βρήκαμε ΓΤΟ μέσα"). Απλά γενικά και αόριστα όπως κάθε συνωμοσιολογικό άρθρο. Δεν τα λέω εγώ, όλος ο κόσμος λέει ότι αυτά είναι ασυναρτησίες. Ρώτα όποιον θέλεις.

Ο wakefield με τις μπίζνες των εκατομμυρίων που έστησε είναι αξιόπιστη πηγή;

οκ. λυθηκαν οι αποριες μου.

δεν ανοιγε πιο πριν κ το μπλοκακι που παρεθεσε η ταρα.

ευχαριστω.

• 1 month later...

Καλησπέρα, σήμερα κάναμε κι εμείς το εμβόλιο MMR Vax Pro. Μέχρι τώρα έχουμε ακολουθήσει πλήρες πρόγραμμα εμβολιασμού και ο μικρός δεν έχει παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα στα εμβόλια που έχει κάνει. Αυτό το MMR όμως με ανησυχεί ιδιαίτερα γιατί έχουμε ιστορικό αυτισμού στην οικογένεια και μάλιστα σε συγγενή πρώτου βαθμού. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αύριο φεύγουμε για το χωριό στην μαμά μου οπότε αν μου ανεβάσει πυρετό θα έχω βοήθεια. Η παιδίατρος είπε πως σε 5-8 μέρες θα έχει εμφανίσει συμπτώματα...ουφ είμαι αρκετά αγχωμένη...

εμεις το ειχαμε αναβαλει λογω αλλεργιων ειπε η παιδιατρος να το κανουμε αργοτερα αντι (13 μηνων το καναμε σχεδον 18μ.)το καναμε πριν 20 μερες κατσαμε 2 ωρες στο ιατρειο για παρακολουθηση κ του το εκανε σε 3 δοσεις ανα μιση ωρα. του εδωσα προληπτικα αταραχ για 1 ημερα. δεν παρουσιασε απολυτως καμμια παρενεργεια.

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

εμεις το ειχαμε αναβαλει λογω αλλεργιων ειπε η παιδιατρος να το κανουμε αργοτερα αντι (13 μηνων το καναμε σχεδον 18μ.)το καναμε πριν 20 μερες κατσαμε 2 ωρες στο ιατρειο για παρακολουθηση κ του το εκανε σε 3 δοσεις ανα μιση ωρα. του εδωσα προληπτικα αταραχ για 1 ημερα. δεν παρουσιασε απολυτως καμμια παρενεργεια.

σωστά! τώρα που μου το θύμησες κ εμείς στη μεγάλη κόρη κάτσαμε 2-3 ωρίτσες στο μητέρα. είχε κάνει αλλεργία στο αβγό κ φοβόμουν!

σωστά! τώρα που μου το θύμησες κ εμείς στη μεγάλη κόρη κάτσαμε 2-3 ωρίτσες στο μητέρα. είχε κάνει αλλεργία στο αβγό κ φοβόμουν!

ναι κ εμεις λογω σοβαρης αλλεργιας στο αβγο.....

age.png

κορίτσια, ακόμη κι αν τα παιδιά σας έχουν αλλεργία στο αυγό, το ΜΜR δεν της προκαλεί έξαρση, επειδή δεν χρησιμοποιείται αυγό για την κατασκευή του, αλλά εμβρυϊκά στοιχεία κοτόπουλου. Άρα, δεν ανιχνεύονται πρωτεΐνες αυγού στο εμβόλιο. Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα είναι το εποχικό της γρίπης, γιατί εκεί επωάζεται ο ιός μέσα σε αυγό. Μην περνάτε άδικα την ταλαιπωρία του να περιμένετε και να σας κάνουν τις δόσεις λίγο-λίγο κλπ.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

κορίτσια, ακόμη κι αν τα παιδιά σας έχουν αλλεργία στο αυγό, το ΜΜR δεν της προκαλεί έξαρση, επειδή δεν χρησιμοποιείται αυγό για την κατασκευή του, αλλά εμβρυϊκά στοιχεία κοτόπουλου. Άρα, δεν ανιχνεύονται πρωτεΐνες αυγού στο εμβόλιο. Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα είναι το εποχικό της γρίπης, γιατί εκεί επωάζεται ο ιός μέσα σε αυγό. Μην περνάτε άδικα την ταλαιπωρία του να περιμένετε και να σας κάνουν τις δόσεις λίγο-λίγο κλπ.

δεν ισχυει απαραιτητα αυτο που λες. επειδη μιλησαμε και μ αλλεργιολογο πριν αποφασισουμε πως κ ποτε θα το κανουμε, κ ειχε διαφορετικη αποψη:rolleyes:. εξαλλου υπαρχει παντα η υπονοια περαιτερω αλλεργιων:? αρα φυλαγε τα ρουχα σου για να ΄χεις τα μισα..........

age.png

δεν ισχυει απαραιτητα αυτο που λες. επειδη μιλησαμε και μ αλλεργιολογο πριν αποφασισουμε πως κ ποτε θα το κανουμε, κ ειχε διαφορετικη αποψη:rolleyes:. εξαλλου υπαρχει παντα η υπονοια περαιτερω αλλεργιων:? αρα φυλαγε τα ρουχα σου για να ΄χεις τα μισα..........

αυτό που λέω για το αυγό είναι επίσημη σύσταση, απλά κάποιοι γιατροί ή δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη ή προτιμούν να ακολουθούν τις παλιές συστάσεις επειδή φοβούνται. για να φτάσει κάτι όμως να γίνει επίσημη σύσταση σημαίνει ότι έχει δοκιμαστεί και έχει διαπιστωθεί ότι ισχύει στο σύνολο του κόσμου, αλλιώς θα ήταν κατά περίπτωση.

Διαφημίσεις

πως πήγατε angycat?όλα εντάξει με το παιδί?σήκωσε πυρετό?

ήταν να το κάνουμε αυτή τη βδομάδα..αλλά η παιδίατρος μου είπε ας το αφήσουμε για την άλλη λόγω καύσωνα.

Καλημέρα, χθες το απόγευμα ανεβάσαμε πυρετούλι ακριβώς 7 μέρες μετά το εμβόλιο. Έφτασε ως 38.7 όπου και έδωσα αντιπυρετικό και τον έκανα μπάνιο. Έπεσε αμέσως. Το σκηνικό επαναλήφθηκε στις 3 το βράδυ και σήμερα το πρωί. Κατά τα άλλα κοιμήθηκε καλά και είναι πολύ ευδιάθετος. Για να δούμε πως θα πάει... Ευτυχώς έχει δροσούλα.

Δηλαδή εμείς που έχουμε αλλεργία στο κοτοπουλο κινδυνεύουμε???:confused:

Βέβαια από τότε που διαπιστώθηκε η αλλεργία δεν έχω κάνει ξανά εμβόλιο κ σκέφτομαι να τα αναβάλω μέχρι να σταθεροποιηθούμε..

Yugup3.png

Δηλαδή εμείς που έχουμε αλλεργία στο κοτοπουλο κινδυνεύουμε???:confused:

Βέβαια από τότε που διαπιστώθηκε η αλλεργία δεν έχω κάνει ξανά εμβόλιο κ σκέφτομαι να τα αναβάλω μέχρι να σταθεροποιηθούμε..

να σου πω, από μια γρήγορη έρευνα που έκανα δεν είδα να αναφέρεται πουθενά ως παράγοντας κινδύνου η αλλεργία στο κοτόπουλο. Αυτό που χρησιμοποιούν στην ουσία είναι ινοβλάστες (κύτταρα) νεοσσών, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα.

Αν έχεις παρατηρήσει ότι κάποιο εμβόλιο προκαλεί έξαρση στην αλλεργία του παιδιού σου μπορείς να τα καθυστερήσεις ή να δεις μήπως είναι αλλεργικό στη ζελατίνη, που την έχουν τα περισσοτερα εμβόλια. Υπό κανονικές συνθήκες όμως, το γεγονός ότι κάποιος έχει αλλεργίες γενικά δεν αποτελεί αντένδειξη για εμβολιασμό. Βρες έναν καλό ενημερωμένο αλλεργιολόγο να σε καθοδηγήσει.

Καλησπέρα. Ο μικρός έκανε πυρετό για δύο 24ωρα και τώρα δεν έχει καθόλου. Μέχρι σήμερα δεν έχει ξανανέβει. Ταξιδέψαμε από Καλαμάτα-Ξάνθη οδικώς και παρά την ταλαιπωρία δεν ξανανέβασε. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει!

• 4 εβδομάδες μετά...

Κάναμε το MMR!!!!!!!!!!!!!!!

Την πήραμε επιτέλους την μεγάλη απόφαση και το κάναμε σε ηλικία 32 μηνών. Δεν την δέχονταν χωρίς αυτό στον παιδικό σταθμό, αλλιώς θα περιμέναμε κι άλλο. Όλα καλά πήγαν. Την 6η μέρα έκανε πυρετό 37,8, την επόμενη μέρα 37,2 και αυτό ήταν.

Βέβαια εγώ δεν το καθυστερούσε επειδή φοβόμουν τον πυρετό, αλλά επειδή φοβόμου περί αυτισμού κτλ. Μέχρι στιγμής όλα καλά! Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι την παρακολουθώ στενά για αλλαγή συμπεριφοράς.

Κι εγώ λόγω αυτισμού ανησυχούσα γιατί έχουμε και συγγενή 1ου βαθμού με αυτισμό. Όλα τα άλλα εμβόλια τα έχω κάνει και θα συνεχίσω να τα κάνω.

Βέβαια αγχώνομαι ακόμα για τυχόν παρενέργειες. Πάντως ένα μήνα μετά το μικράκι μου παραμένει το ίδιο επικοινωνιακό και χαριτωμένο όπως και πριν. ΄Φτου σκόρδα!

Όλα καλά εύχομαι να πάνε και για σας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...