Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΟΛΙΟ MMR

Μαράκι

Recommended Posts

Ε, μην μου πειτε τωρα οτι φοβαστε ολα τα εμβολια.

Εγω νομιζα πως μονο το MMR θεωρειται επικινδυνο.

εγω δε τα φοβομουν αλλα με τοσα κ τοσα που διαβασα εδω μεσα εναν φοβο τον πηρα γενικα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Κορίτσια διάβασα όλα όσα γράφετε και έχω αγχωθεί λίγο!

Εμείς είναι να κάνουμε τέλος Φεβρουαρίου που θα είμαστε 15 μηνών το Priorix. Αυτό δεν είναι το MMR ή λέτε για κάποιο άλλο εμβόλιο;

Ήθελα να σας ρωτήσω:είναι καμία μανούλα που να μην το έκανε τελικά;

Υπάρχει έστω και ένας παιδίατρος που είπε ότι μπορεί να σχετίζεται το MMR με τον αυτισμό;;; Ή όλοι λένε ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση του εμβολίου με τον αυτισμό;;

Θα μιλήσω και με τον γιατρό μου αλλά ήθελα να μάθω τις δικές σας εμπειρίες!!!

Πάντως ό,τι και να μου πει ο γιατρός, θα προσπαθήσω να το πάμε λίγο πίσω, να το κάνει δηλαδή λίγους μήνες μετά. Ελπίζω να το καταφέρω!

Πάντως ό,τι και να μου πει ο γιατρός, θα προσπαθήσω να το πάμε λίγο πίσω, να το κάνει δηλαδή λίγους μήνες μετά. Ελπίζω να το καταφέρω!

και γω της μίλησα και συμφώνησε να το κάνουμε όταν γίνει 2 χρονών. Έχεις και συ γνώμη όχι μόνο ο παιδίατρος. Αν δε θέλεις απλά δε θα το κάνεις τώρα.

Ο μεγάλος μου γιος το εκανε στους 14 μήνες και δεν παρουσίασε ούτε σπυράκια, ούτε πυρετό, ούτε τίποτα. έχουν περάσει 7 μήνες και όλα οκ.

Η δεύτερη δόση θα γίνει στα 5 έτη.

Δεν είχα και εγώ ιδέα για τη σύνδεση εμβολίου - αυτισμού και η αλήθεια είναι ότι τα έπαιξα.

Ελπίζω να μην ισχύει τίποτα από αυτά.......

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν το έχουμε κάνει ακόμα,σκέφτομαι όταν κλείσουμε το 2ο έτος.Βέβαια είχαμε παρουσιάσει και συμπτώματα αλεργίας στο αβγ'ο στο 7ο μήνα αλλά έκτοτε είμαστε φυσιολογικοί.Ίσως το καθυστερήσω και άλλο.Θα δω...Νιώθω και εγώ ανασφαλής με όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται...

9eBnp3.png

aC10p3.png

και γω της μίλησα και συμφώνησε να το κάνουμε όταν γίνει 2 χρονών. Έχεις και συ γνώμη όχι μόνο ο παιδίατρος. Αν δε θέλεις απλά δε θα το κάνεις τώρα.

Αι γεια σου ωραια τα λες. Και εγω δεν θα το κανω 'μαλλον' πριν τα 3.....το ξερω οτι θα γινει καυγας με την παιδιατρο αλλα τωρα ΔΕΝ το κανω με την καμια λεμε.......:evil:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

γεια σας κοριτσια

εγω δεν πιστευω οτι το mmr σχετιζεται τοσο με τον αυτισμο

ο μικρος το εκανε τον νοεμβριο χωρις καμια μα καμια αντιδραση η παρενεργεια

και ηταν και σε περιοδο οπου περιμεναμε να δουμε την αναπτυξη του κεφαλιου του(γιατι αντιμετωπιζαμε ενα προβλημα)

τον δεκεμβρη που πηγαμε στον νευροχειρουργο ο γιατρος τον βρηκε πολυ καλα και μαλιστα εκει που πιστευαμε οτι ολα πανε χαλια ο μικρος μας διεψευσε.

Εγώ πάντως αγχώθηκα με όλα αυτά που διάβασα,μη σας πω ότι με έπιασε ψυχοπλάκωμα.Μάλλον αυτό το mmr θα το καθυστερήσουμε μετά από όλα αυτά αλλά οχι να μην το κάνουμε και τελείως.Σκέφτομαι και το άγχος που τράβηξα στην εγκυμοσύνη μου μην κολλήσω ερυθρά(μάλλον δεν είχα εμβολιαστεί)οπότε δεν λέει να το αποφύγουμε.

Eμεις θα το κανουμε μετα τα 8 χρονια, που θα΄χει αναπτυχθει ο εγκεφαλος.

εάν μέχρι τα 8 έχει περάσει τη μια από τις 3 αρρώστιες τότε το εμβόλιο γίνεται κανονικά;

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σε 4 μήνες κλείνουμε 1 μήνα απο το ΜΜR. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει καμία παρενέργεια, ούτε καν πυρετό τη 10η μέρα για τον οποίο με προειδοποίησε ο γιατρός.

Προσωπικα πιστεύω οτι όλα τα εμβόλια έχουν παρενέργειες. Ακόμα και τα δέκατα άλλωστε παρενέργεια του εμβολίου θεωρούνται. Τώρα οι τόσο σοβαρές παρενέργειες τύπου αυτισμός ... φοβάμαι οτι είναι τζόκερ... αυτό που λέμε είναι να μη σου τύχει. Κατά τη γνώμη μου οι πιθανότητες είναι όσες να πάθει το μωρό εγκεφαλίτιδα απο την ερυθρά και απο τον υψηλό πυρετό.

Πάντα έχω άγχος μετά απο οποιοδήποτε εμβόλιο, πόσο άλλωστε μετά το MMR. Θέλω να πιστεύω οτι το άγχος μας είναι υπερβολικό.

Μανούλες,

Την επόμενη βδομάδα θα κάνουμε MMR και κατά της ανεμοβλογιάς - Varilrix.

Έχω αγχωθεί αρκετά, ο μικρός μου είναι 17,5 μηνών κι εγώ έγκυος 20 εβδομάδων (έχω κάνει και τα δύο εμβόλια παλαιότερα). Έμαθα οτι τυχόν συμπτώματα αυτισμού εμφανίζονται 14-16 μηνών και αν το παιδί εμβολιαστεί αργότερα δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, εξακολουθώ όμως να φοβάμαι που θα κάνει δύο εμβόλια την ίδια μέρα (ο παιδίατρος είναι καθησυχαστικός, όπως και ο γυναικολόγος μου όταν του εξέφρασα φόβους για το αγέννητο παιδάκι μας, αν τυχόν κολλήσω εγώ από το μικρό που θα εκδηλώσει συμπτώματα της ασθένειας μετά τον εμβολιασμό).

Γνωρίζει καμία κάτι σχετικό; Διάβασα όλα τα ποστ στο τόπικ αλλά δεν έιδα κάποια αντίστοιχη περίπτωση...

Μανούλες,

Την επόμενη βδομάδα θα κάνουμε MMR και κατά της ανεμοβλογιάς - Varilrix.

Έχω αγχωθεί αρκετά, ο μικρός μου είναι 17,5 μηνών κι εγώ έγκυος 20 εβδομάδων (έχω κάνει και τα δύο εμβόλια παλαιότερα). Έμαθα οτι τυχόν συμπτώματα αυτισμού εμφανίζονται 14-16 μηνών και αν το παιδί εμβολιαστεί αργότερα δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, εξακολουθώ όμως να φοβάμαι που θα κάνει δύο εμβόλια την ίδια μέρα (ο παιδίατρος είναι καθησυχαστικός, όπως και ο γυναικολόγος μου όταν του εξέφρασα φόβους για το αγέννητο παιδάκι μας, αν τυχόν κολλήσω εγώ από το μικρό που θα εκδηλώσει συμπτώματα της ασθένειας μετά τον εμβολιασμό).

Γνωρίζει καμία κάτι σχετικό; Διάβασα όλα τα ποστ στο τόπικ αλλά δεν έιδα κάποια αντίστοιχη περίπτωση...

εγώ νομίζω ότι ο αυτισμός μπορεί να εμφανιστεί μέχρι τα 5΄ετη. Κάτι τέτοιο θυμάμαι αλλά δεν είμαι πολλή σίγουρη. Πάντως οι παιδίατροι που είχα ρωτήσει στην αρχή πριν ξεκινήσω τα εμβόλια μου είπαν ότι ακόμη και η ασπιρίνη έχει παρενέργειες και αν το παιδί είναι να γίνει αυτιστικό απλά το εμβόλιο θα εμφανίσει το πρόβλημα πιο γρήγορα όχι ότι θα το προκαλέσει όμως. Από τις έρευνες όμως που ανέφεραν άλλα μέλη εδώ στο φόρουμ μάλλον δε στέκει το παραπάνω. Δε ξέρω!

Γιατί δεν κάνεις τα εμβόλια με διαφορά ενός μήνα; Τι πειράζει; Να επιμείνεις.

Ρώτησα σχετικά τον παιδίατρο και δεν είναι σύμφβωνος για περαιτέρω αναβολή. Λέει οτι μπορεί το παιδί να νοσήσει εάν κολλήσει και τότε τα πράγματα θαναι χειρότερα...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Εχει δευτερογενή αυτισμο που προκληθηκε, οπως μας ειπαν οι ειδικοί παντα, απο το εμβολαιο που εκανε παρενέργεια και γεμισε σπυθουρια και εκανε πυρετο. Μεχρι τοτε το παιδι ειχε κανονικότατη εξελιξη. Μετά απο σχεδόν διαστημα εναμιση μήνα ή δυο (δεν θυμαμε πια) πνιγηκε με φαγητο και μπηκαμε νοσοκομειο για εγχειρηση βρογχοσκοπηση που μετά απο 10 εφιαλτικες μερες τον πηρα σπιτι σχεδόν χαμενο στον κοσμο του και φυσικα απο την πρωτη μερα στο νοσοκομειο το μονο που ελεγε ήταν μα απο το μαμά που ελεγε ολοκληρο.

Αν και προσωπικά πιστευω οτι το παιδι μου το επαθε απο το σοκ του νοσοκομειου, οι γιατροι μου πιθανολογουν ΚΑΙ το εμβολαιο .Την επαναληπτική δόση μας την απεκλεισαν ολοι!!!

Εγώ ξερω μονο οτι εχασα εκεινη την μερα το παιδι μου και καθε μερα απο τοτε ψαχνω να το βρω... ευτυχως παει καλυτερα αλλα την φωνή του και το "μαμά ελα παμε τα τα, αντε" δεν το ξανακουσα... Επειδη δραστηριοπιουμε και σε δύο συλλογους ως αντιπροεδρος εχω γνωρισει γονεις που πανε τα αυτιστικα παιδια τους στο εξωτερικο σε γιατρους που τους κανουν απομεταλλωση του αιματος με διαφορα σκευάσματα. Τα επιπεδα των βλαβερων βαρεων μεταλλων και του υδραργυρου στο αιμα τους ειναι τρομακτικά και ειναι μονο απο τα εμβολαια. Επισης περισυ εγινε στις ΗΠΑ μεγαλη διαμαρτυρια αυτιστικών συλλογων προς τον οργανισμο υγειας τους ωστε να βγαλουν τον υδραργυρο απο τα εμβολαια και να παραδεχτουν τις παρενεργειες του. Το καταφεραν μιας και η απαντηση ηταν θετικη στο να ερευνίσουν το θεμα και να ξαναδουν το ολο θεμα των εμβολαιων απο την αρχη μιας και ο αυτισμος εχει αυξηθει παρα πολυ εκει αλλά και φυσικά παγκοσμιως.

Το mmr ΔΕΝ συγκαταλεγεται πλεον στα υποχρεωτικα εμβολαια στις ΗΠΑ. Επισης στην αμερική εχουν γινει πολλέςωαγωγές σε φαρμακευτικες εταιρειες που κατασκευάζουν εμβολαια, απο γονεις παιδιων με αυτισμο και δικαιώθηκαν με το να τους καταβαλουν εφορου ζωής αποζημιωση και ολα τα εξοδα για τα παιδια τους. Τι να το κανεις ομως οταν εχεις χασει το παιδι σου;;;Εξω απο τον χορό πολλά τραγουδια λενε, για ρωτα και μενα που το ζω!!!

Θέλω μόνο να σου πω, ΜΠΡΑΒΟ που βγαίνεις και τα λες στο FORUM. Εμένα πάντως προσωπικά με έκανες να ψαχτώ πολύ με το MMR αλλά και γενικά με τα εμβόλια. Ο γιος μου είναι 17 μηνών και η πρώτη παιδίατρος που είχα μου είχε βάλει το MMR στους 13 μήνες. Ύστερα από πολύ πολύ ψάξιμο, αποφάσισα να μην του το κάνω. Τουλάχιστον όχι τώρα , αλλά ίσως όταν πάει σχολείο και πάλι ισως θα δω. Εγω θέλω να ρωτήσω κάτι απλό: ''Τι θα πάθει το απιδί μου εάν κολήσει ιλαρά, ερυθρά ή παρωτίτιδα?'' Είναι κάτι τόσο τραγικό? Δηλαδή υπάρχει κίνδυνος να πεθάνει? Όταν ρώτησα το γιατρό μου ήταν απολύτως καθυσηχαστικός , απλά θα κανει πυρετό θα βγάλει σπυρακια και θα μείνει 15 μέρες στο σπίτι''. Αξίζει τελικά τον κόπο να υπάρχει έστω η υποψία εγκεφαλοπάθειας ή αυτισμού για αυτο? Ας μου πει κάποιος λοιπόν τι είναι τελικά προτιμότερο.

Έχω φρικάρει!Φυσικά δε διάβασα όλο το θέμα, αλλά έχουμε να κάνουμε σήμερα το απόγευμα το MMR και με αυτά που διαβάζω εδώ, πώς να της το κάνω?ΟΚ, είμαι προετοιμασμένη για πυρετό και εξανθήματα, ΑΛΛΑ όχι για αυτισμό, ούτε για πλάκα, επειδή διάβασα κάπου ότι είναι τζόκερ και ίσως σου τύχει!Δεν παίζω με την υγεία του παιδιού μου!Θεέ μου, έχω αναστατωθεί ειλικρινά τώρα, δεν είχα ιδέα, δεν είχα ακούσει τίποτα και φοβάμαι ότι τώρα που το έβαλα στο μυαλό μου, θα μου συμβεί!

Αχ βρε κοριτσια... Οχι αγχος! Κοντευω να πεθανω απο την αγωνια μου...

Καναμε το mmr τη Δευτερα που μας περασε.. Ειμαστε 1 ετους και κατι και με ολα αυτα που διαβασα εχω φρικαρει.. :?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τελικά δεν το έχουμε κάνει το priorix, τηλέφωνησα στον γιατρό και θα πάμε την Τρίτη για να μας δει γιατί έχουμε να πάμε 2 μήνες αλλά του είπα και από το τηλέφωνο ότι δεν θέλω να κάνουμε το εν λόγω εμβόλιο. Ο γιατρός μου είπε εάν ''δεν θέλετε δεν το κάνουμε αλλά με δική σας ευθύνη''... το καλό είναι ότι συμφώνησε να το αφήσουμε για αργότερα.

θα το συζητήσω και από κοντά με το γιατρό (αν και ξέρω τι θα μου πει...) και θα σας ενημερώσω ...

Καλημέρα κορίτσια, έχουμε και εμείς να κάνουμε αυτό το εμβόλιο τον επόμενο μήνα που θα είμαστε 13 μηνών αλλά φοβάμαι υπερβολικά με τόσα που έχω διαβάσει. Μήπως ξέρεται εαν είναι υποχρεωτικό? Εαν δηλαδή ταξιδεύοντας στο εξωτερικό ελέγχουν το βιβλίο εμβολιων..Ο γιατρός μας μας είπε ότι μπορεί να το κάνουμε πιο μετά αλλά εγώ εχω πανικοβληθεί...

Εμείς τελικά το κάναμε, τη Δευτέρα 1/3. Τώρα περιμένουμε για τυχόν πυρετό. Η γιατρός είπε ότι δεν έχει υδράργυρο μέσα και για πω την αλήθεια στα συστατικά δεν το είδα να το γράφει πουθενά. Επίσης η γιατρός είπε ότι είναι υπερβολικό να συγχέουμε εμβόλιο και αυτισμό. Γενικά είμαι καθησυχασμένη, απλά όπως είπε και η γιατρός είναι "βαρύ" εμβόλιο και ενώ σε κανένα άλλο η μικρή δεν είχε ούτε γκρίνια, σε αυτό δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα παρουσιάσει και έτσι από 6 μέχρι 13 μέρα περιμένουμε πυρετό και εξανθήματα-μεταξύ μας, νιώθω δεν θα έχει τίποτα!Θα σας πω αν τελικά βγάλει κάτι...Α, μάλιστα η γιατρός είπε το εξής που με έπεισε...ΑΝ ΔΕΝ το κάνει και κολλήσει ιλαρά, η πιθανότητα να πάθει εγκεφαλίτιδα (από την ιλαρά) είναι 1 στις 10 περιπτώσεις. ΑΝ όμως το κάνει, δε θα έχει πρόβλημα και απλά ίσως ζοριστεί τώρα λίγο με πυρετό και εξανθήματα. Οπότε με έπεισε...

Διαβαστε αυτο το αρθρο......μιλαει για την αναποτελεσματικοτητα του συγκεκριμενου εμβολιου.....

Vaccine Failure -- Over 1000 Got Mumps in NY in Last Six Months

http://articles.mercola.com/sites/ar...ix-months.aspx

Εχετε υποψη σας οτι οσα εμβολια περιεχουν εξασθενημενα στελεχη ιων, μπορουν καλιστα να προκαλεσουν την ασθενεια στο παιδι, με ΟΛΑ τα επακολουθα και τις επιπλοκες.......υπαρχουν προσφατα παραδειγματα ανθρωπων που εκαναν το εμβολιο της νεας γριπης, ασθενησαν βαρια και μαλιστα πεθαναν....οποτε δεν γλυτωνεις σοβαρες επιπλοκες μιας ασθενειας αν κανεις το εμβολιο......ειναι να μη σου τυχει.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Εμεις δεν το εχουμε κανει παρολο που κοντευουμε τα τρια.......αρχικα με τρομοκρατουσε η γιατρος με εγκεφαλιτιδες κλπ, αλλα απαξ και ειδε οτι δεν εχω σκοπο να το κανω το εκοψε και δεν τρεχει τιποτα........το δεχθηκε χωρις ιστοριες. Αρκετοι γιατροι δεχονται να μη το κανεις........ξερουν καλα τους κινδυνους παρολο που δεν το παραδεχονται σε μας.

Εχετε επισης υποψην πως το συγκεκριμενο εμβολιο περιεχει ανθρωπινο dna απο τεχνητως αποβληθεντα εμβρυα και μολις τωρα ξεκινα ερευνα σχετικα με το ποσο επικινδυνο ειναι κατι τετοιο........θα μπορουσε να ειναι η απαντηση για τα περιστατικα αυτισμου με το σκεπτικο πως καποιας παρτιδας το dna ειχε γενετικες ανωμαλιες .........ειναι ζαρια τι θα σου πετυχει.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

δικιο εχεις vera,

θα συμφωνησω ,κι εγω σε αυτο το συμπερασμα εχω καταληξει,

ζαρια ειναι και ρισκο τι θα σου τυχει κανοντας ενα οποιοδηποτε εμβολιο η οχι

δεν ξερει κανεις τι επιπλοκες θα δημιουργησει ενα εμβολιο η μια αρρωστια,

πραγματικα ειναι να μη σου τυχει...

''...for those about to rock we salute you...''

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...