Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ


aglaia

Recommended Posts

Η διαχείριση του φόρουμ έκρινε ότι το τόπικ της Υγιεινής δια(σ)τροφής έπρεπε να μεταφερθεί στην ενότητα της μαγειρικής η οποία αναβαθμίστηκε μόνο ως τίτλος και προστέθηκε η λέξη διατροφή.

 

Στη συγκεκριμένη ενότητα δεν υπάρχει κανένα τόπικ σχετικό με τη διατροφή εκτός από αυτό που μεταφέρθηκε από αυτή την ενότητα.

 

Η ενότητα αυτή δημιουργήθηκε για να υπάρχουν συγκενρωμένες οι ερωτήσεις και απαντήσεις των μελών.

 

Τόσο εγώ όσο και τα μέλη που αφιέρωσαν χρόνο για να δημιουργηθεί η ενότητα δεν μπορούμε να τη στηρίξουμε όταν βρίσκεται αλλού και κυρίως δεν μπορούμε να την προστατεύσουμε από την παραπληροφόρηση που μπορεί να γεμίσει λόγω άγνοιας.

 

Δεν πρόκειται να ξαναγράψω τίποτα που να αφορά τη διατροφή της μητέρας ή του μωρού και κάθε φορά που κάποιο μέλος θα ρωτά κάτι θα παραπέμπεται στον administrator.

 

Ευχαριστώ για την κατανόηση και λυπάμαι που δεν μπορώ να γράφω 300 ποστ απαντώντας σε ερωτήσεις που απαντήθηκαν ήδη στην ενότητα που εκτός από τις απαντήσεις περιείχε και την επιστημονική τεκμηρίωση των όσων γράφαμα.

 

Τα παράπονά σας στη διαχείριση του φόρουμ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Δραττομαι της ευκαιριας να ρωτησω κατι μιας και χασαμε το αμτιστοιχο τοπικ..........

 

Εχετε βρει τυρι για τοστ που να εχει λιγα συντηρητικα? Ρωτησα τον πωλητη και το θεωρησε αστειο........

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Link to comment
Share on other sites

Η εξήγηση των παραπάνω βρίσκεται στη συνομιλία μου με τη διαχείριση.

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά για να καταλάβετε την άποψη της διαχείρισης και την αντίληψή της για το θέμα.

 

 

όταν οπως λέτε τόσα ενδιαφέρον θέματα είναι στην ενότητα του θηλασμού εκεί είναι που είναι απομονωμένα και περιθωριοποιημένα καθώς κανένα άλλο μέλος που πχ δεν εχει θηλάσει δε θα τα έψαχνε ή θα τα εβρισκε εκεί.

τα νούμερα τις αναγνωσιμότητας της ενότητας δείχνουν το αντίθετο το ίδιο και η συμμετοχή άλλων μελών εκτός ενότητας στα θέματα.

 

 

Αυτό θα γινόταν μόνο κατα τύχη και αναγνώστες θα είναι μόνο αυτοί που ήδη γνωρίζουν για την ύπαρξη του θέματος, οι οποίοι απλώς διαβάζουν κάθε μέρα το ίδιο θέμα και αυξάνονται κατά αυτό το τρόπο αναγνώσεις.

Αντμίν, θέλετε να μου πείτε ότι αγνοείτε την αναζήτση που μπορεί να κάνει κάποιος μέσα στο φόρουμ και τις μηχανές αναζήτησης όπως το google?

 

ή μήπως πιστεύετε ότι τα μέλη που επισκέπτονται την ενότητα της μαγειρικής ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο;

 

ή μήπως νομίζετε ότι βάζοντας τη λεξη διατροφή στην ενότητα της μαγειρικής το σώζετε;

 

μέσα σε εκείνη την ενότητα μόνο το συγκεκριμένο θέμα έχει σχέση με τη διατροφή.

 

υπάρχει και ένα άσχετο και γεμάτο παραπληροφόρηση στίκυ, αυτό για τα συμπληρώματα που μεταφέρει τις οδηγίες του ΕΟΦ οι οποίες προστατεύουν απλώς τα συμφέροντα των ελλήνων φαρμακοποιών και γιατρών.

 

Δυστυχώς κανείς δεν έκρινε το περιεχόμενό του και τον φορέα που το δημοσίευσε.

 

Σκάνδαλα για τον ΕΟΦ έχουν βγει πολλές φορές στις εφημερίδες και το κάνετε στίκι ένα τέτοιο θέμα δείχνει ότι δεν ενημερώνεστε στοιχειωδώς.

 

Με τα ίδια κριτήρια έγινε και η μεταφορά του θέματος, είδατε έναν τίτλο διαβάσατε κάτι ελάχιστο πρόχειρα και βγάλατε επιπόλαια συμπεράσματα.

 

 

Ο αριθμός εμφανίσεων δεν λέει απολύτως τίποτα για το ποιός διαβάζει το θέμα, εαν ειναι νέοι αναγνωστες ή απλώς τα ίδια 150 μέλη τα οποία μπαίνουν κάθε μέρα και πολλαπλασιάζουν τις ανανγώσεις και συνεχίζει η ενημέρωσή τους, μεμονωμένα, αντί να μοιράζεται όπως θέλετε και εσείς η γνώση σε μέλη τα οποία δεν έχουν ξαναδιαβάσει όλα αυτά τα ενδιαφέρον στοιχεία.

ο αριθμός εμφανίσεων δεν υποδηλώνει τίποτε άλλο απο απλώς αυτό..

 

ο αριθμός των απαντήσεων μήπως δηλώνει κάτι;

 

ο αριθμός των επιτημονικών αναφορών μήπως;

 

η ποιότητα των συζητήσεων μήπως;

 

ο αριθμός των συμμετοχών και ο αριθμός των αναγνωστών που ήδη διαμαρτύρονται μήπως;

 

 

Ακόμα όπως σίγουρα ξέρετε ο αριθμός των μητέρων που θηλάζουν ειναι για παράδειγμα ένα πολύ μικρό ποσοστό , σε σχέση με το ποσοστό των μητέρων που δεν θηλάζουν.

Άρα ένα πολύ μικρό ποσοστό των συνολικών αναγνωστών-γονέων, θα μπεί στην ενότητα του θηλασμού για να ψάξει τα άρθρα αυτά.

Οι μητέρες που θηλάζουν ρωτούσαν πολύ συχνά για τη διατροφή του παιδιού τους και τη δική τους. Οι απαντήσεις ήταν σκόρπιες και χάνονταν μέσα στα τόπικ γράφοντας συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Μέλη της ενότητας πρότειναν να δημιουργηθεί ένα αυτόνομο τόπικ, το τόπικ το δημιούργησαν τα μέλη που είχαν παρόμοιες απορίες για να έχουν συγκεντρωμένες τις απαντήσεις.

 

 

Εάν θέλετε πραγματικά να υποστηρίξετε διάφορες εναλλακτικές λύσεις θα πρέπει αυτές να έρχονται σε επαφή με αναγνώστες που ΔΕΝ είναι ενήμεροι για αυτά τα θέματα, και θα ψάξουν για ένα άλλο θέμα σε σχετική ενότητα (διατροφή για μια υγεινή συνταγή) και τυχαία θα πέσουν πάνω σε αυτές τις τόσο ενδιαφέρουσες συζητήσεις (πχ υγειινή διατροφή).

 

Για να στηριχθεί η επιστημονικά τεκμηριωμένη γνώση χρειάζονται μερικά τουλάχιστον μέλη που γνωρίζουν τι σημαίνει επιστημονική τεκμηρίωση για να πλαισιώσουν ένα ανάλογο τόπικ.

 

Για να υπάρχουν αναγνώστες πρέπει να υπάρχουν συγγραφείς.

 

Με τον ίδιο τρόπο που εάν κάποιος δεν ψάχνεται ήδη, δεν θα ψάξει πληροφορίες σε ένα φόρουμ για εναλλακτικές λύσεις (δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει κάτι τέτοιο), ένα μέλος γονέας που δεν είναι υποψιασμένος ή δεν έχει ενημερωθεί δεν θα ψάξει πληροφορίες που δεν ξέρει σε ενότητες που θεωρεί ότι δεν τον αφορούν αφού δεν έχει ενημερωθεί για αυτές.

σας υπενθυμίζω ότι στο φόρουμ υπάρχει η αναζήτηση

 

η διατροφή και η μαγειρική, είναι εντελώς αλληλένδετα στοιχεία. Οι γνώσεις μας για την υγειινή διατροφή μας κάνουν να επιλέγουμε τι θα μαγειρέψουμε.

 

Αν ίσχυε αυτό που λέτε η ενότητα της μαγειρικής θα ήταν γεμάτη με διατροφικές ανησυχίες και η αγορά θα ήταν γεμάτη με βιβλία που εκτός από συνταγές θα είχαν και το θεωρητικό υπόβαθρο της διατροφής.

 

Αγνοείτε την πραγματικότητα ή δεν έχετε την ικανότητα να την κατανοήσετε.

 

 

Τι νόημα έχει μια συζήτηση για υγειινή διατροφή εάν γίνεται απλώς για συζήτηση και δεν υπάρχει σύνδεση με την πρακτική της εφαρμογή?

Και για ποιό λόγο κάποιος που ψάχνει κάτι σε μια ενότητα διατροφής, να στερηθεί απο αυτές τις πληροφορίες απλώς επειδή θα ονομάζονται "εναλλακτικές" ?

 

Η ορθογραφία είναι υγιεινός. :?

 

Τα μέλη που συμμετείχαν στη συζήτηση γνωρίζουν το νόημα. Για τα μέλη που συμμετέχουν στην ενότητα της μαγειρικής προφανώς δεν υπάρχει κανένα νόημα και γι αυτό δεν συζητούν καν για τη διατροφή.

 

Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε την απλή πραγματικότητα δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.

 

Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν μπορείτε να κατανοήσετε πως το συγκεκριμένο τόπικ δεν έχει καν σχέση με τη διατροφή όπως την προτείνουν οι κλινικοί διατροφολόγοι και διαιτολόγοι.

 

Εφ όσον είναι κάτι επιστημονικό, και αποδεδειγμένο, δεν είναι εναλλακτικό, είναι πραγματικό και θα έπρεπε να είναι mainstream και όχι να καταχωνιαστεί σε μια ενότητα "εναλλακτικών" λύσεων και συζητήσεων.

:shock:

Με αυτό που γράψατε εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.

 

Δεν έχετε διαβάσει το τόπικ ή έχετε τέτοια άγνοια για τα συγκεκριμένα θέματα που δεν καταλαβαίνετε τίποτα από αυτά που γράφει.

 

1. Στην επιστημονική τεκμηρίωση σπάνια υπάρχουν αποδείξεις, συνήθως υπάρχουν ενδείξεις. Πολύ φοβάμαι ότι αγνοείτε ακόμη και την έννοια της επιστημονικής τεκμηρίωσης.

 

2. Η διατροφολογία και η διαιτολογία δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες επιστήμες και το συγκεκριμένο τόπικ δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις επιστήμες. Το αντίθετο!

 

Δεν συμφωνούμε με συγκρίσεις του Ελληνικού πληθυσμού σε σχέση με τους πλυθησμούς άλλων χωρών και οποιεσδήποτε υποθέσεις που υποδεικνύουν ότι οι Έλληνες/Ελληνίδες, συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο όπως οι Αμερικανοί/ίδες. Σε κάθε χώρα ισχύουν άλλες συνθήκες νοοτροπίας αλλά και γνώσεων.

 

Δεν είναι δυνατόν οι διαχειριση του φόρουμ μας να βασίζεται σε κάποια έρευνα που έγινε σε άλλη χώρα σε πληθυσμό με άλλα χαρακτηριστικά απο ότι ο Ελληνικός.

Είναι προφανές ότι δεν γνωρίζετε την ελληνική πραγματικότητα και οποιαδήποτε συζήτηση επί του θέματος δεν έχει κανένα νόημα γιατί μιλάτε υποθετικά και θεωρητικά.

 

Έχω υποστηρίξει πάνω από 1500 μητέρες στην Ελλάδα και το δείγμα μου είναι αρκετά μεγάλο για να ξέρω τι γίνεται ακόμη και χωρίς επίσημα στατιστικά στοιχεία, που για την Ελλάδα δεν υπάρχουν γιατί κανείς φορέας δεν κρατά στατιστικά στοιχεία για το θηλασμό.

 

Επίσης μια έρευνα δείχνει μόνο το τι συμβαίνει στο παρόν την στιγμή που έγινε η έρευνα με τις δεδομένες ιστορικές και χρονικές συνθήκες σχετικά με την πληροφόρηση κ ενημέρωση όσων πήραν μέρος.

:roll:

Η στατιστική πληθυσμών είναι μέρος του μεταπτυχιακού μου.

Ειδικότερα για το θηλασμό έχω μελετήσει την κοινωνική του πορεία τους τελευταίους 25 αιώνες από όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και μπορώ να έχω πιο σφαιρική αντίληψη. Μέρος αυτής της μελέτης είναι στην υποχρεωτική ύλη των εξετάσεων που έδωσα.

 

 

Ο χρόνος όλων μας ειναι περιορισμένος,

προφανώς δεν θέλετε να πιστέψετε ότι οι προθέσεις μας είναι οι καλύτερες.

και ο δικός μας χρόνος είναι περιρισμένος και καθόλου δεν το σεβαστήκατε.

 

Οι καλές προθέσεις δεν αρκούν για να γίνει κάτι καλό. Στο θηλασμό όλοι έχουν καλές προθέσεις και εξαιτίας της άγνοιας εξακολουθούν να κάνουν βλακείες και τραγικά λάθη.

 

Το ίδιο κι εσείς και λυπάμαι πολύ...

 

 

Είναι προφανές για μάς ότι πιστεύετε ότι δεν γνωρίζουμε τι κάνουμε, ειδικά μετά το προηγούμενό σας σχόλιο σε πμ - δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε την άποψή σας οπότε παρακαλούμε για περισσότερες διευκρινήσεις, να επικοινωνήσετε με τους υπευθυνους της εταιρείας, καθώς η διαφωνία σας με εμάς δεν έχει να κάνει με το ρόλο μας σαν διαχειριστές αλλά περισσότερο ίσως με τον τρόπο που λειτουργεί το φόρουμ σε θέμα ύλης και ενημέρωσης απέναντι σε όλους τους γονείς.

 

Απο τα όσα γράφετε, τόσο η διαχείριση όσο και οι υπεύθυνοι της εταιρείας ή δεν διαβασαν το περιεχόμενο των τόπικ που μεταφέρθηκαν ή δεν κατάλαβαν το περιεχόμενό τους.

 

Από εδώ και στο εξής θα απαντω αυστηρά και μόνο σε θέματα θηλασμού στην ενότητα θηλασμού.

 

Κάθε φορά που μια μητέρα ρωτά κάτι για τη διατροφή του μωρού ή τη δική της θα την παραπέμπω σε εσάς διευκρινίζοντας ότι αδυνατώ να επαναλαμβάνω τα όσα γράφτηκαν από πολλά μέλη σε ένα τόπικ που η διαχείριση έκρινε ότι πρέπει α μεταφερθεί.

 

Ελπίζω να έχετε πρόχειρο και να τους παραπέμπετε.

Κι ελπίζω να βρεθούν κάποια μέλη να μπορέσουν να το στηρίξουν και κυρίως να το κρατήσουν χωρίς παραπληροφόρηση.

 

Δυστυχώς λόγω άγνοιας η παραπληροφόρηση είναι διάχυτη τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και μέσα στο φόρουμ.

 

Για να περιορίζεται η παραπληροφόρηση θα πρέπει να υπάρχουν πολλά μέλη με πολύ καλές γνώσεις σε διαφορα θέματα και να τα στηρίζουν. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται και ο κανόνας είναι να επικρατεί η παραπληροφόρηση.

 

Με τη στάση σας αφήνετε εκτεθημένα στην παραπληροφόρηση αυτά τα τόπικ που με τόσο κόπο στήθηκαν.

 

Λυπάμαι πολύ που δεν έχετε το χρόνο ή την ικανότητα να κατανοήσετε τη δουλειά μας.

 

Αυτά τα τόπικ αποτελούν τον κόπο κάποιων μελών που μερικές φορές αφιέρωναν ώρες έρευνας για να παραθέσουν ένα απλό ποστ με μία επιστημονική αναφορά.

 

Εύχομαι να καταφέρετε να στηρίξετε αυτά τα τόπικ αν και δυστυχώς από τα όσα γράφετε είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.

 

Λυπάμαι πολύ που αφιερώσαμε τόσο χρόνο για να δημιουργηθούν τόσο αξιόλογα τόπικ που θα θαφτούν.

 

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνω.

 

Αγλαΐα Παπαδήμα

IBCLC

Δασολόγος MSc

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

δυστυχως Αγλαια μου......αυτο μονο για μας ειναι το πληγμα η ζωη στο φορουμ συνεχιζεται παραθετωντας συνταγες, αντι- attachment Συμβουλες και crying sleep solutions.

 

 

Λυπαμαι...απλα λυπαμαι....γιατι τπτ δεν γινεται.....η φωνη των λιγων δυστυχως δεν ακουγεται....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καταλαβαίνω, οτι μπορεί κάποιοι γονείς, που δε θηλάζουν, να μη δουν τα θέματα. Αν και όπως λες και συ Αγλαΐα, όσοι ενδιαφέρονται θα κάνουν μιά αναζήτηση, και σίγουρα θα τα βρουν (άλλωστε κι εγώ έτσι βρήκα το πάρεντς). Όμως δε θα μπορούσαμε απλά να βάλουμε λινκς σε άλλες ενότητες γι'αυτές τις συζητήσεις? Έτσι για να μη τις στερηθούν και οι μητέρες που θηλάζουν, που συνήθως έχουν 1002 ερωτήσεις για το τι πρέπει να τρώνε, να φοράνε, να πίνουν...

 

Πολλές φορές αναφέραμε τα λινκς ως λύση, αλλά δεν πήραμε απάντηση.

 

Όπως είπαμε πολλές φορές, κατανοώ την ανάγκη να υπάρχει τάξη και οργάνωση στο φόρουμ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την ουσία προσπαθώντας να τηρήσουμε τους κανόνες. Δεν ξέρω πιά τι άλλο να πω. Κρίμα... :(

Link to comment
Share on other sites

Η διαχειριση θεωρει πως οι συγραφεις των τοπικ οφειλουν περα απο το να καταγραφουν τεκμηριωμενες πληροφοριες, να κοβουν και βολτες σε ολες τις ενοτητες, ωστε να εξυπηρετειται κατα αυτον τον τροπο η διευθετηση των θεματων κατα την γνωμη τους παντα( κατα τη δικη μας μπορει να μην ειναι ετσι)....αρα αυτοι που "δουλευουν" να κανουν διπλο και τριπλο κοπο προς οφελος οσων δεν θελουν να μπαινουν σε ενοτητες που δεν τους ενδιαφερουν.......ειναι μια αποψη κι αυτη, αλλα ας εχουν υποψη οτι εχουν το δικαιωμα και να μη γραφουν τιποτα.......

 

Δε φθανει που μας κανουν τη χαρη και σπαταλουν τον χρονο τους για τη δικη μας ενημερωση, πρεπει να το κανουν και με τον τροπο που οριζουν αλλοι........ :roll:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Link to comment
Share on other sites

όταν οπως λέτε τόσα ενδιαφέρον θέματα είναι στην ενότητα του θηλασμού εκεί είναι που είναι απομονωμένα και περιθωριοποιημένα καθώς κανένα άλλο μέλος που πχ δεν εχει θηλάσει δε θα τα έψαχνε ή θα τα εβρισκε εκεί.

 

ΟΥΟΟΥ!!!!! :shock: Για μισό λεπτό.....

 

Εδώ φαίνεται να υπάρχει πραγματικό πρόβλημα από μέρους της διαχείρισης με την ενότητα του θηλασμού. Τέτοια επίθεση για "μεταφορά θέματος" -αδυνατώ να πειστώ ότι πρόκειται μόνο γι'αυτό- δεν έχει δεχτεί κανείς σε καμία ενότητα απ'όσο γνωρίζω..

 

Κύριε/α ανώνυμε/η διαχειριστή/στρια τι σας ενοχλεί τόσο επιτέλους;Και καλά λέει η Χλόη ότι ξεχνάμε την ουσία...αν επιμένετε τόσο με τη μεταφορά και την ταξινόμηση, γιατί δεν ασχολείστε και με τις άλλες ενότητες ;

 

Υ.Γ και έλεος πια, το ενδιαφέρον θέμα, τα ενδιαφέροντα θέματα-προσέχετε το λόγο σας σάς παρακαλώ...

 

Υ.Γ2. ναι, είμαι περιθωριακό στοιχείο, συχνάζω στο θηλασμό και νιώθω καλά! :roll:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να παρεξηγηθώ από την πλήρη απαξίωση της διαχείρησης προς το πρόσωπό μου μια και ήμουν μόνο μια αναγνώστρια....χωρίς αξία όπως φαίνεται..... :?

 

κι άλλη μία εγώ... κάνουμε 2 αναγνώστριες καθώς φαίνεται... :roll::roll:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Link to comment
Share on other sites

όταν οπως λέτε τόσα ενδιαφέρον θέματα είναι στην ενότητα του θηλασμού εκεί είναι που είναι απομονωμένα και περιθωριοποιημένα καθώς κανένα άλλο μέλος που πχ δεν εχει θηλάσει δε θα τα έψαχνε ή θα τα εβρισκε εκεί.

 

ΟΥΟΟΥ!!!!! :shock: Για μισό λεπτό.....

 

Εδώ φαίνεται να υπάρχει πραγματικό πρόβλημα από μέρους της διαχείρισης με την ενότητα του θηλασμού. Τέτοια επίθεση για "μεταφορά θέματος" -αδυνατώ να πειστώ ότι πρόκειται μόνο γι'αυτό- δεν έχει δεχτεί κανείς σε καμία ενότητα απ'όσο γνωρίζω..

 

Κύριε/α ανώνυμε/η διαχειριστή/στρια τι σας ενοχλεί τόσο επιτέλους;Και καλά λέει η Χλόη ότι ξεχνάμε την ουσία...αν επιμένετε τόσο με τη μεταφορά και την ταξινόμηση, γιατί δεν ασχολείστε και με τις άλλες ενότητες ;

 

Υ.Γ και έλεος πια, το ενδιαφέρον θέμα, τα ενδιαφέροντα θέματα-προσέχετε το λόγο σας σάς παρακαλώ...

 

Υ.Γ2. ναι, είμαι περιθωριακό στοιχείο, συχνάζω στο θηλασμό και νιώθω καλά! :roll:

 

Ελα ντε.......υπαρχει περιπτωση δλδ να ψαξει καποιος στην ενοτητα βαφτισης για διαιτες εξπρες?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Link to comment
Share on other sites

Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΜ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ,

 

ΓΙΑΤΙ τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΜ.

 

επίσης τα πμ είναι απάντηση του διαχειριστή που γράφει την εκάστοτε στιγμή και δεν εκπροσωπούν κατά λέξη όλη την ομάδα.

 

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ απο μια ΣΕΙΡΑ ΠΜ

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

 

ΤΑ ΠΜ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ.

 

Εάν θέλει το μέλος Αγλαία, να δημοσιευτεί ολόκληρη η σειρά των πμ, μεταξύ διαχείρισης και εκείνης,

 

ευχαρίστως να δημοσιεύσουμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ όπου τα μέλη θα μπορέσουν να ενημερωθούν ΠΛΗΡΩΣ για ΟΛΗ την συζήτηση

 

και όχι μόνο ΜΕΡΗ ΑΥΤΗΣ τα οποία δημοσιεύτηκαν εδώ

 

ΧΩΡΙΣ την άδεια της διαχείρισης.

 

το θέμα κλειδώνεται.

 

η συζήτηση για το θέμα θα επιτραπεί μόνο εάν δημοσιευτεί ολόκληρη η συζήτηση,

με την άδεια του μέλους Aglaia.

 

 

Πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να παραθέσουμε και εμείς για τα όσα κατηγορηθήκαμε σαν ομάδα διαχειριστών απο το μέλος Aglaia, ή και άλλες απόψεις οι οποίες πιθανώς να σοκάρουν τα μέλη, αλλά δεν θα το κάνουμε σεβόμενοι τον χώρο και τις αξίες που τον /μας διέπουν.

 

 

Θα παραθέσουμε αυτό που έχουμε δικαίωμα να παραθέσουμε,

δηλαδή όλες τις απαντήσεις που εστάλησαν απο το λογαριασμό του administrator προς το μέλος aglaia, αφαιρώντας απο τις παραθέσεις τα κείμενα του μέλους, στα οποία απαντήσαμε.

 

 

 

1ο πμ

 

 

παρακαλούμε να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να τελειοποιηθούν οι αλλαγές και μεταφορές που θα γίνουν. ?!?

 

Δεν υπάρχουν ΣΕ ΟΛΟ το φόρουμ χλευασμοί!

 

Δεν έχουμε κάνει αυτές τις αλλαγές για κακό, και εάν δεν δείξετε εμπιστοσύνη στις αλλαγές που κάνουμε, δεν μας βοηθάτε.

 

Το φόρουμ έχει σαν στόχο την ενημέρωση ΟΛΩΝ τον γονέων και όχι μόνο όσων έχουν πτυχία και όχι μόνο την ενημέρωση των μητέρων που θηλάζουν.

 

Εάν η ιστοσελίδα ήταν για γονείς μόνο πτυχιούχους ή με καριέρα κτλ.

δεν θα χρειαζόταν ίσως καν η ενημέρωση καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, εκείνοι έχουν ήδη το χρόνο για να ενημερωθούν και τα εργαλεία να ψάξουν. !

 

Η ιστοσελίδα, ειναι προφανές ότι δεν εχει δημιουργηθεί μόνο για αυτό το κοινό ούτε μόνο για αυτό το πληθυσμό, αλλά ίσα ίσα έχει δημιουργηθεί για όλο τον άλλο πληθυσμό που δεν διαθέτει τα μέσα ή τον χρόνο.

 

Με το ίδιο σκεπτικό ακριβώς επειδή κάποιος ΔΕΝ εχει τα μέσα ή τον χρόνο, είναι σημαντικό να μην υπάρχει ΕΠΙΚΡΙΣΗ του ή διαχωρισμός του, ή διαφορετική αντιμετώπισή του ή περιθωριοποίησή του με οποιεσδήποτε δηλώσεις....

 

 

Η διαχείριση έχει πάντοτε υποστηρίξει τις προσπάθειές σας,

 

θα παρακαλέσουμε εκ νέου, να έχετε λίγη υπομονή και εμπιστοσύνη και να μην κρίνετε προκαταβολικά το τι θα γίνει στο μέλλον απλώς εξαιτίας κάποιων θεμάτων που μπορεί να παρατηρήσατε,

 

που στο κάτω κάτω,

συμβαίνουν σε κάποιο ποσοστό σε ΟΛΑ τα φόρουμ τα οποία είναι ανοιχτά για την ενημέρωση όλων και δεν έχουν περιορισμένο αριθμό μελών ή αναγνωστών.

 

αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί τα κείμενά σας να είναι φορτισμένα εξαιτίας του ότι δεν έχετε δει όλες τις αλλαγές ακόμα όπως θα είναι ολοκληρωμένες.

 

Θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα καθώς και κατά την διάρκεια των διακοπών του πάσχα.

 

 

 

2ο πμ

γειά σας

 

απο αυτά που γράφετε φαίνεται ότι δεν έχετε διαβάσει τα όσα γράφουμε.

 

Οι μεταφορές ΔΕΝ έχουν ολοκληρωθεί. Δείτε και εδώ για να εχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=685701#685701

 

επίσης, για κάποιο λόγο προσβάλετε το έργο μάς με το να υποθέτετε ότι δεν έχουμε δεί άλλα φόρουμ και την διάταξή τους?

 

Δηλαδή τι περιμένετε σαν απάντηση σε τέτοιου είδους σχόλιο?

 

 

Πιστεύουμε ότι εμείς δεν σας εχουμε προσβάλει με τα κείμενά μας, όσον αφορά την ιδιότητά σας... εσείς γιατί προσβάλετε με τέτοιο τρόπο όταν δεν έχετε καμία μα καμία ιδέα για τα σχέδια που υπάρχουν?

 

γνωρίζουμε την προσπάθειά σας, θα μπορούσατε να περιμένετε λίγο, να δείτε τι θα γίνει, έστω,

 

πριν προτρέξετε με άκρως προσβλητικά σχόλια να διαβάζουμε πριν μεταφέρουμε τις ενότητες και να δούμε κανένα άλλο φόρουμ για να μαθουμε την διάταξη των θεμάτων...

 

ρωτήστε αν είναι, την εμπειρία μας, εάν έχετε αυτή την απορία.

 

 

(....) (!) ......

 

 

 

3ο πμ

 

 

Γραπτά του μέλους aglaia

 

όταν οπως λέτε τόσα ενδιαφέρον θέματα είναι στην ενότητα του θηλασμού εκεί είναι που είναι απομονωμένα και περιθωριοποιημένα καθώς κανένα άλλο μέλος που πχ δεν εχει θηλάσει δε θα τα έψαχνε ή θα τα εβρισκε εκεί.

 

Αυτό θα γινόταν μόνο κατα τύχη και αναγνώστες θα είναι μόνο αυτοί που ήδη γνωρίζουν για την ύπαρξη του θέματος, οι οποίοι απλώς διαβάζουν κάθε μέρα το ίδιο θέμα και αυξάνονται κατά αυτό το τρόπο αναγνώσεις.

Ο αριθμός εμφανίσεων δεν λέει απολύτως τίποτα για το ποιός διαβάζει το θέμα, εαν ειναι νέοι αναγνωστες ή απλώς τα ίδια 150 μέλη τα οποία μπαίνουν κάθε μέρα και πολλαπλασιάζουν τις ανανγώσεις και συνεχίζει η ενημέρωσή τους, μεμονωμένα, αντί να μοιράζεται όπως θέλετε και εσείς η γνώση σε μέλη τα οποία δεν έχουν ξαναδιαβάσει όλα αυτά τα ενδιαφέρον στοιχεία.

ο αριθμός εμφανίσεων δεν υποδηλώνει τίποτε άλλο απο απλώς αυτό..

 

Ακόμα όπως σίγουρα ξέρετε ο αριθμός των μητέρων που θηλάζουν ειναι για παράδειγμα ένα πολύ μικρό ποσοστό , σε σχέση με το ποσοστό των μητέρων που δεν θηλάζουν.

Άρα ένα πολύ μικρό ποσοστό των συνολικών αναγνωστών-γονέων, θα μπεί στην ενότητα του θηλασμού για να ψάξει τα άρθρα αυτά.

 

Επίσης ένα άλλο πολύ θετικό στοιχείο -

Η ύπαρξη δημοσιεύσεών σας σε άλλες ενότητες, αλλά και η εμφάνιση όλων των τίκερ των μητέρων που θηλάζουν/θήλασαν στις ενότητες αυτές στις οποίες μεταφέρθηκαν θα δείξει μια πολύ μεγάλη δυναμικότητα των μητέρων που θηλάζουν και την διάθεσή τους για ενημέρωση η οποία εάν θεωρήσουμε απο τα λεγόμενά σας σε σχέση με το φόρουμ και την υποτιθέμενη μεγαλύτερη ενασχόληση με τέτοια θέματα, ότι όντως είναι πιο δραστήριες στην αναζήτηση τέτοιων πληροφορίων, είναι το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση, για τις άλλες μητέρες.

 

Εάν θέλετε πραγματικά να υποστηρίξετε διάφορες εναλλακτικές λύσεις θα πρέπει αυτές να έρχονται σε επαφή με αναγνώστες που ΔΕΝ είναι ενήμεροι για αυτά τα θέματα, και θα ψάξουν για ένα άλλο θέμα σε σχετική ενότητα (διατροφή για μια υγεινή συνταγή) και τυχαία θα πέσουν πάνω σε αυτές τις τόσο ενδιαφέρουσες συζητήσεις (πχ υγειινή διατροφή).

 

Με τον ίδιο τρόπο που εάν κάποιος δεν ψάχνεται ήδη, δεν θα ψάξει πληροφορίες σε ένα φόρουμ για εναλλακτικές λύσεις (δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει κάτι τέτοιο), ένα μέλος γονέας που δεν είναι υποψιασμένος ή δεν έχει ενημερωθεί δεν θα ψάξει πληροφορίες που δεν ξέρει σε ενότητες που θεωρεί ότι δεν τον αφορούν αφού δεν έχει ενημερωθεί για αυτές.

 

Ακόμα και το παράδειγμα της διατροφής, πού είναι το καλύτερο μέρος για προώθηση υγειινού τρόπου διατροφής απο ότι την στιγμή που η μητέρα θα ψάξει την συνταγή για το τι θα φτιάξει, και θα της είναι αυτά τα θέματα μια διαρκής υπενθύμιση ότι η διατροφή και η μαγειρική, είναι εντελώς αλληλένδετα στοιχεία. Οι γνώσεις μας για την υγειινή διατροφή μας κάνουν να επιλέγουμε τι θα μαγειρέψουμε.

Τι νόημα έχει μια συζήτηση για υγειινή διατροφή εάν γίνεται απλώς για συζήτηση και δεν υπάρχει σύνδεση με την πρακτική της εφαρμογή?

Και για ποιό λόγο κάποιος που ψάχνει κάτι σε μια ενότητα διατροφής, να στερηθεί απο αυτές τις πληροφορίες απλώς επειδή θα ονομάζονται "εναλλακτικές" ?

 

Εφ όσον είναι κάτι επιστημονικό, και αποδεδειγμένο, δεν είναι εναλλακτικό, είναι πραγματικό και θα έπρεπε να είναι mainstream και όχι να καταχωνιαστεί σε μια ενότητα "εναλλακτικών" λύσεων και συζητήσεων.

 

Με αυτό το τρόπο η πληροφορία για εναλλακτικές λύσεις γίνεται συνήθεια και όχι απλώς μια διακοσμητική πληροφορία που βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο μέρος με τίτλο χρησιμες εναλλακτικές λύσεις και συζητήσεις, την οποία μόνο τα μέλη με διαθέσιμο χρόνο και όρεξη θα ψάξουν και όχι η μεγαλύτερη πλειοψηφία όλων των γονέων.

 

 

Το τι κάνετε στο σπίτι σας, για την καλύτερη οργάνωση και προστασία των βιβλίων σας, δεν βλέπουμε τι σχέση έχει με την καλύτερη οργάνωση ενός ψηφιακού κόσμου τον οποίο επισκέπτονται 10.000 πραγματικοί γονείς καθημερινά.

Στο σπίτι σας προφανώς δεν αφήνετε να μπαίνουν κάθε μέρα χιλιάδες ανθρώπων οι οποίοι έχουν ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους επειδή μπαίνουν απο την εργασία τους για 2 λεπτά.

Εάν θέλετε θα ειδοποιήσουμε τους υπευθύνους να σας στείλουν αναλυτικά στοιχεία όσον αφορά τους επισκέπτες του φόρουμ για την καλύτερή σας ενημέρωση.

 

 

Επίσης αναφέρατε σε προηγούμενο πμ για την έρευνα περι πτυχίων και καριέρας και μητέρων που θηλάζουν- Δεν συμφωνούμε με συγκρίσεις του Ελληνικού πληθυσμού σε σχέση με τους πλυθησμούς άλλων χωρών και οποιεσδήποτε υποθέσεις που υποδεικνύουν ότι οι Έλληνες/Ελληνίδες, συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο όπως οι Αμερικανοί/ίδες. Σε κάθε χώρα ισχύουν άλλες συνθήκες νοοτροπίας αλλά και γνώσεων.

 

Δεν είναι δυνατόν οι διαχειριση του φόρουμ μας να βασίζεται σε κάποια έρευνα που έγινε σε άλλη χώρα σε πληθυσμό με άλλα χαρακτηριστικά απο ότι ο Ελληνικός.

 

Επίσης μια έρευνα δείχνει μόνο το τι συμβαίνει στο παρόν την στιγμή που έγινε η έρευνα με τις δεδομένες ιστορικές και χρονικές συνθήκες σχετικά με την πληροφόρηση κ ενημέρωση όσων πήραν μέρος.

 

Εάν μεταφέρουμε το παράδειγμα του θηλασμού στο θέμα των βιολογικών προιόντων - Δεν υποδηλώνει τι θα συνέβαινε εάν υπήρχε διαφορετική πολιτική όσον αφορά τον χαρακτηρισμό, "εναλλακτικές" χρήσεις, ή "βιολογικά" προιόντα.

 

Εάν απο το κράτος υπήρχε εξαρχής ο χαρακτηρισμός των προιόντων που καλλιεργούνται με φυτοφάρμακα, σαν

 

"προιόντα που καλλιεργήθηκαν με φυτοφάρμακα και χημικά λιπάσματα"

αντί να ονομάζονται τα άλλα σαν "βιολογικά"και χωρίς συντηριτικά, λές και η επιλογή σίτισης με βιολογικά προιόντα είναι κάτι ιδιαίτερο, (τη στιγμή που θα έπρεπε αυτό να είναι το φυσιολογικό, και το άλλο να είναι το "διαφορετικό")

 

τότε σίγουρα η στάση όλων για τα βιολογικά προιόντα θα ήταν εντελώς διαφορετική.

 

Η στρατηγική στην ενημέρωση είναι αυτή που διαμορφώνει το πως θα πράξουν οι αναγνώστες και εμείς σαν ομάδα διαφωνούμε με την στρατηγική ενημέρωσης διαχωρισμού των βιολογικών και υγειινών θεμάτων με τα άλλα "μη υγειινά".

 

 

γραπτά μέλους aglaia

 

 

Δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτό που λέτε.

 

Αν υπήρχε, θα μπορούσαμε νακάνουμε και αυτό που λέτε.

Ο χρόνος όλων μας ειναι περιορισμένος,

προφανώς δεν θέλετε να πιστέψετε ότι οι προθέσεις μας είναι οι καλύτερες.

 

Το γεγονός ότι γνωρίζετε πως λειτουργεί ένα άλλο φόρουμ ή δέκα άλλα φόρουμ, δεν έχει κάποια σχέση με το πως λειτουργεί αυτό το φόρουμ το οποίο συνδέεται με μια εταιρεία.

 

Οι διαδικασίες είναι διαφορετικές - Εάν δεν θέλετε να το λάβετε υπόψη δε μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο για αυτό, και ελπίζουμε να έρθετε σε επαφή με τους υπευθύνους έτσι ώστε ίσως να πληροφορηθείτε καλύτερα και να σταματήσετε να μας κάνετε υποδείξεις του πως να δημιουργήσουμε μια νέα ενότητα (?) λες και δεν και δεν ξέρουμε πως γίνεται αυτό. ( ? )

 

Είναι προφανές για μάς ότι πιστεύετε ότι δεν γνωρίζουμε τι κάνουμε, ειδικά μετά το προηγούμενό σας σχόλιο σε πμ - δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε την άποψή σας οπότε παρακαλούμε για περισσότερες διευκρινήσεις, να επικοινωνήσετε με τους υπευθυνους της εταιρείας, καθώς η διαφωνία σας με εμάς δεν έχει να κάνει με το ρόλο μας σαν διαχειριστές αλλά περισσότερο ίσως με τον τρόπο που λειτουργεί το φόρουμ σε θέμα ύλης και ενημέρωσης απέναντι σε όλους τους γονείς.

 

Link to comment
Share on other sites

Θα σχολιάσουμε σε αυτό το τόπικ άλλες δημοσιεύσεις που βρίσκονται και στα άλλα θέματα τα οποία έχουν ανοιχθεί και συζητείται το παρόν θέμα.

 

 

 

Αυτό που κάνει η διαχείριση είναι να αφαιρεί από τις μητέρες που ρωτάνε για τη διατροφή τους και τη διατροφή του παιδιού τους να έχουν πρόσβαση στην επιστημονική τεκμηρίωση των όσων λέμε. Δυστυχώς δεν γίνεται να κάνουμε παραθέσεις σε επιστημονικά άρθρα σε κάθε απάντηση προσωπικη σε ποστ. Γι αυτό δημιουργήθηκε το τόπικ για περισσότερη επιστημονική τεκμηρίωση.

 

Προσωπικά αρνούμαι να απαντώ χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση για σημαντικά θέματα και με τη μεταφορά του τόπικ μου στερείτε αυτή η δυνατότητα. Ουστιαστικά στερείτε από τις μητέρες τη δυνατότητα να έχουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις γαι τη διατροφή τους στη διάρκεια του θηλασμού και για τη διατροφή των παιδιών τους.

 

Αν επιθυμία σας είναι να περιοριστεί η υποτήριξη του θηλασμού στο πρώτο εξάμηνο και στην παραπληροφόρηση που δέχονται οι μητέρες από τους γιατρούς το καφέρνετε πολύ καλά.

 

Θα φροντίσω να ενημερώσω τις μητέρες της ενότητας ότι υιοθετείτε τις απόψεις της Νεστλέ για να ξέρουν τι είδους υποστήριξη μπορούν να περιμένουν εδώ μέσα.

 

 

Με ποιό τρόπο "αφαιρείται η πρόσβαση σε επιστημονική γνώση" (!!) την στιγμή που η ενότητα αυτή είναι ακριβώς η ίδια, δεν έχει χαλάσει ή αλλοιωθεί,

και για την παράθεση των επιστημονικών κειμένων και παραθέσεων,

 

θα χρειαστεί να κάνει ένα μέλος ακριβώς την ίδια κίνηση, για να βρεί τα κείμενα και να παραθέσει έναν σύνδεσμο ή να κάνει copy paste.

 

Δεν αλλάζει τίποτα στον τρόπο που το κάθε μέλος απο τα όσα έχουν σημειώσει εδώ την άποψή τους, θα βρεί αυτές τις πληροφορίες,

 

απο την στιγμή που ήδη γνωρίζουν που βρίσκεται αυτό το θέμα.

 

 

Η δυσκολία βρίσκεται σε μέλη τα οποία δεν γνωρίζουν για την ύπαρξη τέτοιων συζητήσεων και δεν θα ψάξουν ανάμεσα σε άλλους 10 χρήσιμους συνδέσμους και ΔΕΝ γνωρίζουν πως να κάνουν αναζήτηση όπως ακριβώς τα περισσότερα μέλη τα οποία είναι νέοι χρήστες του διαδικτύου,

και ακριβώς για τον λόγο του ότι η ενότητα θηλασμός είναι μια ενότητα η οποια έχει μια δική της πολύ καλή οργάνωση,

θα είναι πολύ πιο εύκολο για τα μέλη τα οποία ήδη γνωρίζουν για την ύπαρξη αυτών των πληροφοριών, να βρούν και να παραθέσουν αυτές τις πληροφορίες

 

απο ότι τα άλλα μέλη τα οποία δεν είναι μέρος μιας ομάδας την οποία ενώνει ένας κοινός στόχος όπως τα περισσότερα μέλη στην ενότητα του θηλασμού,

οπότε δεν έχουν κάποιο συνομιλητή να τους καθοδηγήσει στα όσα θέλουν να πετύχουν.

 

Μας κάνει εντύπωση η συγκεκριμένη (οχι γενική) αδιαφορία για μέλη τα οποία πραγματικά στην ζωή τους μπορεί να μην έχει τύχει να έχουν έρθει σε επαφή με πληροφορίες όπως ίσως κάποια μέλη αυτής της ενότητας,

 

και η αποδοκιμασία τους και ορισμένες φορές ο χλευασμός τους

(εξαιτίας των απόψεών τους οι οποίες μπορεί να μην είναι σωστές ή να είναι μισές αλήθειες τις οποίες αναδημοσιεύουν χωρίς να γνωρίζουν τα πραγματικά στοιχεία)

απλώς επειδή δεν τυχαίνει να γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες.

 

Αυτή η άποψη είναι το τέλος κάθε προσπάθειας για ενημέρωση χωρίς περιορισμούς ή διακρίσεις απέναντι σε όλα τα μέλη -

 

εφόσον τα μέλη που έχουν τις παραπάνω απόψεις, θεωρούν σωστό, να αποφεύγουν τα μέλη τα οποία αγνοούν σημαντικά θέματα, με το να γράφουν για αυτά τα θέματα σε ενοτητα στην οποία συχνάζουν μόνο ένα κομμάτι όλων των αναγνωστών του φόρουμ.

 

Η σωστή διατροφή και όλες οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις για αυτό το θέμα, δεν απασχολούν μόνο τις θηλάζουσες μητέρες, και η τοποθέτηση απλώς ενός συνδέσμου σε κάποιο υπόμνημα,

δεν θα βοηθήσει όλα τα άλλα μέλη και αναγνώστες που δεν είναι ενημερωμένοι για αυτό το θέμα, να αναζητήσουν αυτές τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες.

 

 

Αν επιθυμία σας είναι να περιοριστεί η υποτήριξη του θηλασμού στο πρώτο εξάμηνο και στην παραπληροφόρηση που δέχονται οι μητέρες από τους γιατρούς το καφέρνετε πολύ καλά

 

Εάν η διαχείριση ήθελε αυτό που λέτε,

 

δεν θα είχε βοηθήσει στην συλλογή ιδιαίτερα σημαντικών στοιχείων και την τοποθέτησή τους σε υπομνήματα και κατηγοριοποίησεις

ούτε θα είχε τοποθετήσει καν ενότητα θηλασμού στο φόρουμ.

 

θα είχε δεχτεί πολλαπλές προσφορές πολλών χιλιάδων ευρώ απο εταιρείες

που παράγουν γάλατα δεύτερης βρεφικής ηλικίας, απο τις εταιρείες που ξανά και ξανά έχουν το ίδιο ενδιαφέρον, να προβληθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΕΓ,

 

τα οποία και θα έλυναν τα πολλά προβλήματα απο έλλειψη προσωπικού που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην εταιρεία,

ΑΜΕΣΑ

 

διασφαλίζοντάς μας ότι επιτέλους πια δεν θα ξαγρυπνάμε για να κάνουμε ανακοινώσεις και να είμαστε με το άγχος το τι θα προλάβουμε σήμερα,

 

γιατί καθε πρωί θα είχαμε μια γραμματέα που θα ασχολείται με τέτοια θέματα, που θα γράφει ανακοινώσεις και όλη μέρα θα κλειδώνει μεταφέρει και απαντάει και παραθέτει, της οποίας ο μισθός θα είναι πληρωμένος χάρη στα όμορφα και καλοσχεδιασμένα banner που να προτείνουν στις μητέρες να δώσουν γάλα σκόνη στα παιδιά τους αφού πέρασε το όποιο διάστημα των χ (6 πχ) μηνών στο οποίο "υποτίθεται" είναι καλο να θηλάζουν οι μητέρες.

 

Αυτή η γραμματέας θα μπορούσε άμεσα να βάζει σε τάξη όσους εμποδίζουν την ομαλή συνέχιση θεμάτων που είναι ενδιαφέρον και να διασφαλίσει πολύ γρήγορα, την πολυπόθητη απο διάφορα μέλη του φόρουμ,

ηρεμία στο φόρουμ. Με ένα μισθό και λίγα banner που θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα.

 

Η διαχείριση της εταιρείας έχει προτιμήσει να αφήσει την κατάσταση ως έχει και να αρνηθεί άλλες προτάσεις οι οποίες θα έδιναν τις άμεσα αναγκαίες λύσεις ακριβώς για να διασφαλίσει να μήν γίνει αυτό που την κατηγορείτε εσείς ότι πάει να προωθήσει ("να περιοριστεί η υποτήριξη του θηλασμού στο πρώτο εξάμηνο") .

 

Είναι άκρως υποτιμητικά τα σχόλια που δημοσιεύετε, για την προσπάθεια όλων όσων έχουν θυσιάσει άπειρες ώρες χρόνου, όσες σίγουρα έχετε θυσιάσει και εσείς, για την ύπαρξη αυτής της ιστοσελίδας και για την ενημέρωση των γονέων.

 

Θα φροντίσω να ενημερώσω τις μητέρες της ενότητας ότι υιοθετείτε τις απόψεις της Νεστλέ για να ξέρουν τι είδους υποστήριξη μπορούν να περιμένουν εδώ μέσα

 

αυτό, είναι επίσης ιδιαίτερα υποτιμητικό στην πιο ευγενική έκφραση, και δεν καταλαβαίνουμε απο που προέρχεται τέτοιου είδους ειρωνία, ιδιαίτερα την στιγμή που γνωρίζετε μετά απο ενημέρωση των υπευθύνων στο παρελθόν, για το θέμα του ότι η εταιρεία αρνείται προσφορές απο τέτοιες εταιρείες και μάλιστα στο παρελθόν είχε ζητηθεί η βοήθειά σας απο ότι γνωρίζουμε για να υπάρξει μια όσο δυνατόν πιο σωστή αντιμετώπιση!

 

Δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο αυτής της επίθεσης κατ αυτό το τρόπο,

 

με την κατηγορία ότι ενθαρρύνουμε με αυτό το τρόπο τις μητέρες να σταματούν το θηλασμό μετά τους 6 μήνες,

με δημοσίευση σε άλλα σημεία ότι οι συντονιστές έχουν "διαταραγμένες" συμπεριφορές!

με δημοσίευση αποσπασμάτων απο προσωπικά μυνήματα, (κάτι που είναι κατακριτέο για τον οποιοδήποτε λόγο απλώς επειδή πραγματικά τα προσωπικά μυνήματα είναι προσωπικά!)

 

με αποστολή τόσων πμ και άκρως επιθετικό και ειρωνικό σχολιασμό σε τόσα θέματα

 

απλώς και μόνο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ κάποιων τόπικ......!!!!!! τα οποία ούτε εξαφανίστηκαν ούτε εμποδίζονται τα μέλη να τα βρούν ή ούτε θα χαθούν (αφού είναι σε υπόμνημα!)

 

την στιγμή που για εσάς αλλά και για τα άλλα μέλη, δεν θα έχει απολύτως καμία διαφορά στο πως θα πράξουν και τι κουμπί θα πατήσουν για να παραθέσουν σε κάποιο νέο μέλος ένα κείμενο το οποίο γνωρίζουν που βρίσκεται.

 

Προσωπικά αρνούμαι να απαντώ χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση για σημαντικά θέματα και με τη μεταφορά του τόπικ μου στερείτε αυτή η δυνατότητα

 

Δηλαδή πώς σας στερείται αυτή η δυνατότητα? Με το να είναι ένα τόπικ σε σημείο το οποίο ήδη γνωρίζετε? Με το να χρειάζεται να πατήσετε άλλο σύνδεσμο ενότητας? Ποιός έγραψε οτι πρέπει να δημοσιεύετε τις απόψεις σας χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση??

Η διαχείριση επανειλημένα έχει παρέμβει για να υποστηρίξει ακριβώς αυτό το πράγμα στο παρελθόν και συγκεκριμένα εσάς!

Πώς τόσο εύκολα προβαίνετε σε τέτοιου είδους σχόλια? Για ποιό λόγο?!

Πώς σε μια μέρα, αποφασίζετε ότι σαν διαχείριση είμαστε αντίθετοι στον τρόπο που γράφετε ή δημοσιεύετε τα κείμενά σας? Με την μεταφορά μερικών τόπικ?

 

Απο ότι γνωρίζουμε (δεν γνωρίζουμε εάν έχετε ειδοποιηθεί) έχει δρομολογηθεί μια διαδικασία δημιουργίας banner τα οποία θα ευαισθητοποιούν τα μέλη και θα υποστηρίζουν τον θηλασμό και θα εμφανίζονται σε άλλες ενότητες πχ Τοκετός και μαιευτήριο και Κατά την διάρκεια της εγκυμοσυνης και απο ότι γνωρίζουμε υπήρχε η διάθεση απο τους υπευθύνους στο να έχετε συνεργασία για αυτό το θέμα.

 

Με τις αλλαγές που έγιναν και θα γίνουν θα βοηθηθούν νέα μέλη και νέοι αναγνώστες, αλλά και η έννοια του θηλασμού θα αποκτήσει μεγαλύτερη οικειότητα για τα υπόλοιπα μέλη, καθώς θα κληθούν να διαβάσουν τόσα ενδιαφέρον θέματα βλέποντας παντού αυτά τα πολύ ομορφα τίκερ τα οποία δηλώνουν τους μήνες τους οποίους οι μητέρες θήλασαν.

 

Επιθυμούμε ένα "άνοιγμα" των θεμάτων που περιλαμβάνουν τις απόψεις μητέρων που θηλάζουν και στο υπόλοιπο φόρουμ όχι μόνο στην ενότητα του Θηλασμού.

Αυτό μόνο τιμά όλες τις μητέρες που θηλάζουν ή δημοσίευσαν θέματα και με την δική μας λογική θα περιμέναμε να είναι εξαιρετικά υπερήφανες για την δουλειά αυτή και για το γεγονός ότι επιλέχθηκε ένα θέμα να μπει σε ένα εξαιρετικά κεντρικό σημείο με το κριτήριο να βρισκεται πιο εύκολα αυτό απο τα μέλη αλλά και επειδή θα δείχνει στα άλλα μέλη έναν πολύ ωραίο τρόπο χρήσης του φόρουμ..

 

ΠΩΣ αυτό υπονομεύει, τα μέλη που έχουν γράψει εκεί άρθρα? Αυτό αναδεικνύει τα άρθρα και σε άλλους αναγνώστες! Τα μέλη που ήδη γνωρίζουν για τα θέματα αυτά απλώς θα πατήσουν ένα άλλο κουμπί. ... ? Αυτό είναι που ενοχλεί ?

 

Όλη η προηγούμενη εργασία της διαχείρισης θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη στον όποιο ειρμό σκέψεων οδήγησε στα παραπάνω ιδιαιτέρως προσβλητικά συμπεράσματα.

 

Όπως σημειώσαμε ΤΟΣΕΣ πολλές φορές, δεν φαινεται ακόμα το τελικό αποτέλεσμα όλων των μεταφορών.

 

για ποιόν λόγο να έχει υπαρξει όλο αυτό το υπόβαθρο δουλειάς,

για να γίνει κάτι τώρα απο την διαχείριση που να υπονομεύει την προσπάθεια παράθεσης επιστημονικών απόψεων και κειμένων ?

 

Επειδή υπάρχει "διαταραγμένος" συντονιστής ή σύμβουλος? ( ? !) (μήπως υπάρχει σχετική παραπληροφόρηση για αυτό το θέμα που δεν γνωρίζουμε?)

 

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥ (να προλάβει τον τεράστιο όγκο πληροφοριών) ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ για το οποίο κατηγορήθηκε οτι έχει βαλθεί ενάντια στον θηλασμό επειδή κλείδωσε ένα θέμα, ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο Λ Α ΤΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ στην ενότητα του θηλασμου και έχει ταξινομήσει τα θέματα.

ΌΛΑ!, ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ βάζοντας κάθε φορά τίτλο για να είναι η εμφάνιση και πιο έντονη.... !!....

 

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ και εσείς και ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ που πανεύκολα απευθύνουν κατηγορίες χωρίς να έχουν τεκμηρίωση, καμία...?...

με τον ίδιο τρόπο που κατηγορείτε σε κάποιες σας δημοσιεύσεις εσείς και άλλα μέλη, λογαριασμούς που γράφουν κάτι χωρίς "επιστημονική" η τεκμηριωμένη άποψη!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ, στην οποία επιμένετε μέχρι σημείο προσβολής απέναντι σε άλλα μέλη ?

 

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την έκβαση αυτής της συζήτησης, αλλά δεν ευθύνεται η δική μας στάση για τα δικά σας όποια συναισθήματα αυτή τη στιγμή.

Είναι προφανές ότι τα επιχειρήματά σας βασιζονται σε ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ πληροφορίες και υποθέσεις.

 

Ελπίζουμε να ανακαλέσετε έτσι ώστε να υπάρξει τέλος και λήξη αυτού του θέματος.

 

Το έργο της διαχείρισης συνεχίζεται, εάν θέλετε να μας βοηθήσετε, είμαστε εδώ.

 

Δεν θέλουμε να έχουμε πλέον μια κλειστή ενότητα Θηλασμού όπου μόνο εκεί συζητούνται θέματα τα οποία αφορούν όλους τους γονείς.

Θέλουμε τα μέλη της ενότητας του Θηλασμού,

να ανοιχτούν προς τα έξω και να δεχτούν και να συζητήσουν και με μέλη τα οποία δεν είναι ενημερωμένα, έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη ανταλλαγή απόψεων.

 

Εάν τα μέλη το βρίσκουν αυτό ΤΟΣΟ δύσκολο και θέλουν αποκλειστικά μια δική τους ενότητα στην οποία να ανοίγουν όλα τα θέματα που επιθυμούν, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους και τα άλλα μέλη του φόρουμ τα οποία έχουν ανάγκη την πληροφόρηση και την υποδοχή απο μέλη που θηλάζουν, όχι μόνο στην ενότητα του Θηλασμού αλλά σε όλο το φόρουμ...

μας λυπεί αυτό ιδιαίτερα.

 

 

 

απάντηση σε άλλα ερωτήματα

 

απο μια θηλαζουσα ο προβληματισμος για το αγελαδινο γαλα στην διατροφή μας, είναι αυτονοητο να τον δημοσιεύσει στην ενότητα του θηλασμου...πού αλλού δλδ να προβληματιστεί όταν το ξένο γάλα είναι αγελαδινό?

 

δεν είναι αυτονόητο αυτό, καθώς ένα τέτοιο θέμα ενδιαφέρει όλες τις μητέρες που νοιάζονται για τα παιδιά τους και μπορεί να δίνουν ξένο γάλα, και όχι μόνο τις μητέρες που θηλάζουν ή προσπαθούν να θηλάσουν και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να είσαστε σίγουρη για το ότι μια μητέρα που ΔΕΝ θηλάζει ΔΕΝ θα έχει τις σωστές πληροφορίες είτε για να σας απαντήσει, είτε για το ότι τα όσα θα διαβάσει εκεί, θα την επηρεάσουν στις αποφάσεις της ή όχι.

 

 

Οφείλουμε να συμπεριλαμβάνουμε και αυτή την άποψη και προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για αυτό καθώς αυτό μας δόθηκε σαν στόχος απο την στιγμή που το φόρουμ το διαβάζουν γονείς ανεξαιρέτως του αν θηλάζουν ή όχι αλλά όλοι νοιάζονται για τα παιδιά τους και θέλουν να ενημερωθούν.

 

Οι παρατηρήσεις αυτές ακούγονται εξαιρετικά άδικες για τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ,

Σαν αυτά τα μέλη να μην αναζητούν ή να μην γνωρίζουν περισσότερες πληροφορίες ή να μην τα ενδιαφέρει το γάλα που δίνουν στα παιδιά τους???

 

Το ότι το δεδομένο χρονικό διάστημα μπορεί στην ενότητα του Θηλασμού να έχουν συγκεντρωθεί εξαιρετικά καλές και πολλές πληροφορίες δεν σημαίνει ότι αυτό δεν θα συμβεί στο μέλλον παράλληλα και με μια ή πολλές άλλες ενότητες, εάν η συγκυρία φέρει επίσης αξιόλογα μέλη τα οποία θα θέλουν να παραθέσουν τις απόψεις τους, αλλά και εάν τα ήδη πολύ αξιόλογα μέλη τα οποία γράφουν στην ενότητα του Θηλασμού για ενδιαφέρον θέματα σημειώνουν τις απόψεις τους και σε άλλες ενότητες που είναι σχετικές και όχι μόνο σε μια ενότητα την οποία δεν διαβάζουν τα υπόλοιπα μέλη.

 

 

Όλα αυτά τα θεματα ξεκινησαν απο θηλαζουσες μαμαδες, είναι κακό να το πούμε κ αυτό? Αυτές προβληματίστηκαν αρχικά, αυτές συζητούσαν καθημερινά, από αυτές προέκυψε η ανάγκη προβληματισμού και εν πάσει περιπτώσει με τις υπόλοιπες θηλάζουσες μητέρες, που γνώριζαν ήδη απο πρότερες συζητήσεις, ήθελαν να ανταλλάξουν απόψεις. Το γεγονός τούτο δεν αποκλείει καμία άλλη μαμά- ή μπαμπά-άπό τη συζήτηση, αυτό εννοείται...

 

δεν διαφωνεί κανένας με τα όσα λέτε. Κανενας δεν υποτίμησε την προσφορά γνώσεων και πολύωρη αναζήτηση θεμάτων ίσα ίσα η διαχέιριση θέλει να αναδείξει αυτή τη προσφορά γνώσεων προσφέροντάς την και σε μέλη τα οποία δεν θα μπορέσουν να την βρούν αλλιώς και ίσως να μην επιδιώξουν να την βρούν αλλιώς εάν δεν βρίσκεται αυτή σε σημείο άμεσα ορατό.

Και επίσης το να γινουν μερικά λάθη σε μια μεταφορά και εν πασει περιπτώσει όταν μια προσπάθεια δεν έχει ακόμα ξεκινήσει καλά καλά, και εκτοξεύονται τέτοιου είδους κατηγορίες, με όλους τους τρόπους που έγιναν αυτές, είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άδικο !

 

Η όλη τοποθέτηση, αδικεί παντελώς όλες τις προσπάθειες της διαχείρισης, πριν καν έχει καλά καλά αρχίσει το έργο της.

 

Θεωρούμε κρίμα το γεγονός οτι κάποια μέλη προτρέχουν και προβαίνουν σε προσβλητικές δηλώσεις.

 

χίλια άλλα θέματα στο φόρουμ είναι αλληλένδετα και βρίσκονται σε διαφορετικές ενότητες, αυτό δεν έχει ενοχλήσει τα μέλη στο να χρησιμοποιούν τα θέματα αυτά όταν είναι αυτό απαραίτητο, με παράθεση ή αλλου είδους παραπομπή ενός μέλους σε αυτά....

Πώς αυτό δηλώνει κάποια «υποβάθμιση» ενός θέματος ή προσβάλει τα μέλη τα οποία γράφουν σε ένα τέτοιο θέμα..!!! ......

 

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την έκβαση αυτής της συζήτησης ,

την στιγμή που ποτέ άλλοτε η διαχείριση έχει δείξει να μην πράττει με γνώμονα την υποστήριξη του θηλασμού και των μητέρων που θηλάζουν.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...