Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ SOS

rena

Recommended Posts

λοιπον να σου πω και εγω την γνωμη μου? :D

δεν εχω το συγκεκριμενο καροτσι αλλα ολα τα καροτσια που εχω εχουν μπαρα γιατι ο μικρος μου απο 11 μηνων και μετα δεν ηθελε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να ειναι δεμενος ....... μονο πολυ χαλαρα.....σκεψου και αυτη την περιπτωση-παραξενια :lol: επισης στην μπαρα εχω βαλει αυτο

http://cgi.ebay.com/NEW-STROLLER-SNACK-TRAY-CUP-HOLDER-PHIL-AND-TED-STOKKE_W0QQitemZ180246526400QQihZ008QQcategoryZ117038QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

και απο 12 μηνων ειχε την ανεξαρτησια του :lol: το νερακι του το τοστακι του το παιχνιδακι του.....

Να διαφωνήσω;

Καμία μπάρα προστασίας δεν παρέχει ασφάλεια σε ένα παιδάκι που δεν είναι δεμένο κανονικά στο καρότσι του.

Ανέβα κατέβα τα πεζοδρόμια, πέσε και σε καμιά λακούβα, τράκαρε και σε κανένα σκαλοπάτι που προεξέχει στο πεζοδρόμιο, εε κάποια στιγμή θα το δεις ιπτάμενο το πιτσιρίκι :?:?

Είναι σαν να βάζουμε το παιδί στο καθισμα του αυτοκινήτου και να θεωρούμε ότι είναι ασφαλές χωρίς να το δέσουμε.

Όσο για την ανεξαρτησία...ο δικός μου πάλι τα πετάει όλα κάτω οπότε θα του ήταν άχρηστη :lol::lol:

Κάθε παιδάκι τα δικά του :D:cool:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

οοοοοοχι :D δεν ειπα οτι δεν ειναι δεμενος, δεν θελει θελει να ναι χαλαρα να μπορει να πηγαινει μπροστα ανετα,οποτε η μπαρα ειναι δευτερη προστασια :wink:

δεν ξερω αν με καταλαβατε.... και αυτο φυσικα απο 11 μηνων και μετα που αποφασισαι να χει αποψη :lol:

οσο για τα πραγματα, ξεκινησα με το νερο, το οποιο ηταν δεμενο, το περνε,επινε το ξαναβαζε στην θεση του....ετσι εμαθε και τα χει ολα εκει και δεν πεταει τιποτα και ολα οκ :wink:

εγω βρε κοριτσια εχω δει σε ορισμενα καροτσια που εχουν θεση για ποτηρι για την μαμα,για καφε κλπ.αυτο υπαρχει καπου σαν εξαρτημα που να εφαρμοζει σε ολα τα καροτσια?θα μας διευκολυνε αρκετα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

εγω βρε κοριτσια εχω δει σε ορισμενα καροτσια που εχουν θεση για ποτηρι για την μαμα,για καφε κλπ.αυτο υπαρχει καπου σαν εξαρτημα που να εφαρμοζει σε ολα τα καροτσια?θα μας διευκολυνε αρκετα!

http://cgi.ebay.com/STROLLER-CUPHOLDER-4-QUINNY-BUZZ-UPPA-BABY-PLANET-ZAPP_W0QQitemZ230254610641QQihZ013QQcategoryZ117038QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/NEW-STROLLER-SNACK-TRAY-STROLLER-CADDY-4-BUGABOO-ETC_W0QQitemZ170222548623QQihZ007QQcategoryZ117038QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

τα χω και τα δυο :D απιθανα :wink:

Διαφημίσεις

ευχαριστω απλα νομιζω οτι κανενα απο τα δυο δεν θα εφαρμοζει στο maclaren techno xlr.κανω λαθος?στην αγορα δεν πουλανε τετοια?μονο μεσω internet μπορουμε να τα προμηθευτουμε?

http://cgi.ebay.com/STROLLER-CUPHOLDER-PEG-PEREGO-PHIL-TED-BOB-UPPA-BABY_W0QQitemZ370053997380QQihZ024QQcategoryZ117038QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

η απλη λυση :wink:

για καταστηματα δεν γνωριζω.....αλλα δεν νομιζω....ειναι ποοοοολυ πισω κατα την γνωμη μου ......οταν ειχα παρει το pegperego καροτσι ηταν 100% σιγουροι οτι δεν υπαρχει ομπελα που να ταιριαζει (τα pegperego εχουν πιο χοντρο μπρατσο απο τα αλλα καροτσια τουλαχιστον καποια μοντελα και το uno που ειχα με αποτελεσμα οι ομπρελες να μην κουμπωνουν καλα και να φερνουν σβουρες) υπαρχει ομπρελα για pegperego :wink:

τι θελω να πω, μην τους ακουτε.....

αυτο μαλιστα!απ'οτι βλεπω εφαρμοζει!κ πως το προμηθευομαι μεσω ιντερνδτ.που πληρωνω,κ πως το φερνουν εδω?αχ βρε Βικυ με τις ιντερνεταγορες σου?μας κομπλαρεις εμας τις ασχετες!

ειναι στο ebay γραφεσαι εκει οπως εχει γραφτει εδω, πας σε μια τραπεζα βγαζεις μια προπληρωμενη καρτα για να ψωνιζεις με την ησυχια σου :wink: γραφεσαι στο paypal μετα και ψωνιζεις τα παντα

και σε καλυτερες τιμες καροτσια ας πουμε....

και μικροπραγματα που δεν βρικεις

οτι θες πες μου

Λοιπόν μετα απο μια μικρή έρευνα κατέληξα στο maclaren xlr. Το mothercare το έχει σε καφέ/μπλε και καφέ/ροζ, αλλά στον κατάλογό του έχει διαφήμιση ο αποκλειστικός εισαγωγέας http://www.kafounis.gr όπου είδα συνδυασμό σε μπλέ γαλάζιο και καφέ/ πορτοκαλί (μάλλον αυτό θα προτιμήσω). Επίσης συνδυάζεται με το κάθισμα αυτοκινήτου recaro profi plus σε αντίστοιχα χρώματα. Έχει αγοράσει καμμία και το καθισμα να μας πει εντυπώσεις? Θα παρω τηλ στον Καφούνη (210 5232605)να μάθω που πουλάνε το καφέ πορτοκαλί.

Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα που δημοσιεύω τη διεύθυνση και το τηλ??? δεν το κάνω για διαφήμιση...

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Διαφημίσεις

εγω ειχα το recaro profi plus και λεω ειχα γιατι τωρα μεγαλωσαμε και εχουμε το young expert plus :D κοιτα εγω ειμαι ευχαριστημενη με την recaro στα καθησματα απο ασφαλεια πιστευω η δουλεια τους ειναι, απο ανεση ο μικρος μια χαρα :D και στα δυο τα καροτσια τους δεν μου

αρεσουν αλλα αλλο θεμα και καθαρα προσωπικο γουστο :wink:

• 2 εβδομάδες μετά...

Μια ερωτησούλα σας εσάς που το θέμα 'καρότσι" το κατέχετε:

Για το τριπλό της chicco, 3 ρόδες ή 4 πιστεύετε οτι είναι καλύτερα;

Πείτε μου, γιατί έχω πελαγώσει..

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

τα καροτσια με 3 ροδες που ειναι και τεραστιες δεν χωρανε στα πορτ μπαγαζ των περισσοτερων αυτοκινητων.. νομιζω οτι περα απο το θεμα χωριτικοτητα, κατα τα αλλα δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα.. προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αυτα των 4 ροδων ειναι πιο σταθερα.. αυτα με τις 3 δεν μου γεμισαν το ματι!

τα καροτσια με 3 ροδες που ειναι και τεραστιες δεν χωρανε στα πορτ μπαγαζ των περισσοτερων αυτοκινητων.. νομιζω οτι περα απο το θεμα χωριτικοτητα, κατα τα αλλα δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα.. προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αυτα των 4 ροδων ειναι πιο σταθερα.. αυτα με τις 3 δεν μου γεμισαν το ματι!

εξαρτάται που μένεις! εμείς που για να βγούμε σε ασφαλτο περνάμε μέσα από χαλίκια με τέσσερις ρόδες όλο και κάπου σκαλώσει το καρότσι με αποτέλεσμα την περισσότερη ώρα να το κουβαλάς αγκαλιά!!!!! οι τρεις ρόδες είναι πιο βολικές για επαρχία! τώρα όσο για το μέγεθος αν είναι μόνο ο σκελετός μια χαρά χωράει και μάλιστα όταν το αγόρασα το δικό μου χώρεσε σε κια pride!

EPLX.jpg.png

.png

Μια ερωτησούλα σας εσάς που το θέμα 'καρότσι" το κατέχετε:

Για το τριπλό της chicco, 3 ρόδες ή 4 πιστεύετε οτι είναι καλύτερα;

Πείτε μου, γιατί έχω πελαγώσει..

δεν ξερω να σου πω συγκεκριμενα για το κικο αλλα μιας και εχω και 3ροδο και 4ροδο θα σου πω οτι το 3ροδο ειναι αλλη φαση :wink: αν ειναι σωστο βεβαια....... παει παντου,δεν κολαει σε λακουβες ανεβαινει-κατεβαινει πεζοδρομια και δεν καταλαβαινεις τιποτα εγω εχω παει σε χιονια σε παραλια σε χωματοδρομο ........ τα 2 4ροδα που εχω ουτε κατα διανοια... :lol:

το βασικο ειναι να ξεκαθαρισεις τι ζητας απο ενα καροτσι :wink:

Διαφημίσεις

Ανάμεσα σε PlicoSwitch και Uno, της Peg Perego και τα δύο,τι προτείνετε?

Το PlicoSwitch ξαπλώνει τελείως?

Το Uno έχει λέτε άβολες ρόδες.Για χωματόδρομο ή γενικά ειναι άβολες ακόμη και στο πεζοδρόμιο?

Νομίζω είναι στην ίδια τιμή,390 ευρώ..

Α και πως μπορώ να βρω πόσο θα τα έπαιρνα από ιντερνετ?

Τι λέτε?

ξαπλώνει τελέιως...εμείς πήραμε το p3 είμαι πολύ ευχαριστημένη, αν το είχα δει νωρίτερα το swicth θα έπερνα....

δεν κι εδώ

http://www.pegperego.com/pegcatalogue/juvenile/video/videoswitch.php

eNeap2.pngNziDp2.png

ξαπλώνει τελέιως...εμείς πήραμε το p3 είμαι πολύ ευχαριστημένη, αν το είχα δει νωρίτερα το swicth θα έπερνα....

δεν κι εδώ

Εντυπωσιακό!!

Και εμάς το πρώτο μας καρότσι ήταν Pliko.

Αλλά τώρα σαφώς και το έχουνε βελτιώσει ΠΑΡΑ πολύ!!

Το μειονέκτημά του θα έλεγα ήταν ότι δεν έβλεπες το παιδί...τώρα με αυτό λύνεται το πρόβλημα! :wink:

Φιλοθέη 9χρ,Κωνσταντίνα 7χρ., Άγγελος 3χρ.

δεν κι εδώ

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ PLIKO P3 ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! :shock::shock:

Κορίτσια μία ερώτηση κι από εμένα. Ξέρω ότι έχει συζητηθεί αρκετά το chicco trio for me. Γενικώς το έχω ψάξει, έχοντας εντοπίσει τα + και -. Υπάρχει όμως καμία κοπέλα η οποία το έχει αγοράσει να μας πει από την εμπειρία της τελικά πως το βρίσκει?? Ευχαριστώ.

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Κορίτσια μία ερώτηση κι από εμένα. Ξέρω ότι έχει συζητηθεί αρκετά το chicco trio for me. Γενικώς το έχω ψάξει, έχοντας εντοπίσει τα + και -. Υπάρχει όμως καμία κοπέλα η οποία το έχει αγοράσει να μας πει από την εμπειρία της τελικά πως το βρίσκει?? Ευχαριστώ.

babies, εγώ αγόρασα το chicco για δυο λόγους. Πρώτον από όλα τα καρότσια για νεογέννητα είναι το μοναδικό που διπλώνει και μαζεύεται τόσο ώστε να χωράει σε μικρό αυτοκίνητο όπως είχαμε εμείς όταν το αγοράσαμε. Και δεύτερον σαν μάρκα είναι τόσα χρόνια γνωστή και την εμπιστεύονται πολλοί. Με το καρότσι αυτο έχουμε κάνει απιστευτα χιλιομετρα σε πολλά μέρη.Τώρα πλέον που έκανα και δεύτερο μωράκι το ξαναχρησιμοποιώ (και το κάθισμα αυτοκινήτου)και για τη μεγάλη μου κόρη αγόρασα chicco μπαστούνι-καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου για μεγαλύτερα παιδιά.

babies, εγώ αγόρασα το chicco για δυο λόγους. Πρώτον από όλα τα καρότσια για νεογέννητα είναι το μοναδικό που διπλώνει και μαζεύεται τόσο ώστε να χωράει σε μικρό αυτοκίνητο όπως είχαμε εμείς όταν το αγοράσαμε. Και δεύτερον σαν μάρκα είναι τόσα χρόνια γνωστή και την εμπιστεύονται πολλοί. Με το καρότσι αυτο έχουμε κάνει απιστευτα χιλιομετρα σε πολλά μέρη.Τώρα πλέον που έκανα και δεύτερο μωράκι το ξαναχρησιμοποιώ (και το κάθισμα αυτοκινήτου)και για τη μεγάλη μου κόρη αγόρασα chicco μπαστούνι-καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου για μεγαλύτερα παιδιά.

Σε ευχαριστώ agapi6 για την απάντησή σου. Δεν σε κουράζει με το βάρος του? Θα προτιμούσες ίσως κάποιο πιο ελαφρύ? Ευχαριστώ αν δε σε κουράζω

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Τώρα για να είμαστε ακριβείς , εάν ήθελες να αγοράσεις με βάση του τι είναι πιο γνωστό θα έπρεπε να πάρεις BRITAX. H chicco είναι ψιλο-άγνωστη εταιρεία , μόνο στην Ελλάδα κάνει μπούγιο , λόγω γείτονος χώρας.

Γενικά η Ιταλομανία στην Ελλάδα δεν είναι κάτι νέον. Η εμμονή με τα chicco (που την είχα και εγώ πριν κάνω εντατική θεραπεία :lol: ) είναι κάτι σαν την δεκαετία του 80 που όλοι νομίζαμε ότι ο Μπαντ Σπένσερ και ο Τέρενς Χιλ ήταν γνωστοί ηθοποιοί ενώ μόνο εμείς και οι Ιταλοί τους ξέραμε (παρόμοια βίτσια : "Τα παπάκια" και καπάκι "Φελιτσιτά" , ο Αλ Μπάνο και η Ρομίνα Πάουερ , οι radiorama, η ρούλα και τα show της )

(*σημείωση : Ο Μπαντ Σπένσερ και ο Τέρενς Χιλ ΕΙΝΑΙ Ιταλοί με Αμερικανιζέ Ψευδώνυμα!!!)

(**σημείωση: Εάν τα παραπάνω δεν σας λένε τίποτε ειστε στα ΑΛΗΘΕΙΑ νέοι γονείς :cool::cool::cool: )

Μπηκα στο site της Britax και εχει ενα συστημα που βαζεις τα χαρακτηρηστικα του αυτοκινητου σου και σου λεει πιο καθισμα ειναι πιο ιδανικο και σε ποια θεση μεσα στο αυτοκινητο.

.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...