Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ SOS

rena

Recommended Posts

Εμεις πήγαμε στο ΛΗΤΩ και τα είδαμε...εξάλλου τα ίδια εχει παντού.

και τα Maclaren εχω ακούσει οτι ειναι καλά. Εφόσον εχετε καθισμα αυτοκινήτου καλύτερα να πάρετε μονο το καρότσι χωρίς τα υπόλοιπα....απλα να πέφτει η πλάτη τελείως, να εχει ποδόσακο, προστασία για τη βροχή, να μαζευει με το ένα χέρι κτλ κλτ :)

ναι και τα maclaren τα έχω υπόψιν, μου πήραν κάτι γνωστοί μας...ευχαριστώ yogagirl! :wink:

ο ποδόσακος που βοηθάει? :roll:

Δεν ξέρω :) Μάλλον για να κρατάει τα πόδια ζεστά το χειμώνα!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.πηγα την τριτη στο λητω για τα επιπλακια του μωρου και για καρoτσι.ειδα ενα καροτσι της peg-perego το pliko p3 completo εχει 369Ε,μου αρεσε σαν καροτσι ειναι βρεφικο και περιπατου και ετσι οπως το ειδα πιστευω οτι θα με βολεψει.το εχει καποια κοπελα αυτο το καροτσι να μου πει την γνωμη της και αν την βολεψε? :)

Ηταν η 2η μας επιλογή μετά το Inglezina οποτε καλό θα μας φάνηκε, απλά βεβαιώσου οτι πέφτει εντελώς η πλάτη και ειναι κατάλληλο για νεογέννητα.

το ρωτησα πολλες φορες αν ειναι για νεογεννητο και μου ειπαν ναι και η πλατη πεφτει μεχρι κατω.φυσικα οταν ξαναπαω θα τα ρωτησω παλι για να ειμαι σιγουρη 100 %

Έλενα θα σε συμβούλευα να μη μένεις μόνο στις ερωτήσεις. Είναι υποχρεωμένοι οι υπάλληλοι να σου κάνουν επίδειξη του καροτσιού. Τόσα λεφτά θα δώσεις.. Εγώ πριν κάνω την αγορά από το ιντερνετ είχα πάει 5-6 φορές στο κατάστημα και δοκίμαζα τα καροτσάκια κι έβαζα τις κοπέλες να μου τα ανοιγοκλείνουν (πολύ σημαντικό το κλείσιμο και το άνοιγμα του καροτσιου). Επειδή προφορικά άκουσα πολλές μπούρδες (καθώς λένε ότι τους συμφέρει) θεώρησα πολύ σημαντικό να μου δείξουν και τη χρήση του καροτσιου.

age.png

καλημερα κοριτσια.πηγα την τριτη στο λητω για τα επιπλακια του μωρου και για καρoτσι.ειδα ενα καροτσι της peg-perego το pliko p3 completo εχει 369Ε,μου αρεσε σαν καροτσι ειναι βρεφικο και περιπατου και ετσι οπως το ειδα πιστευω οτι θα με βολεψει.το εχει καποια κοπελα αυτο το καροτσι να μου πει την γνωμη της και αν την βολεψε? :)

Ηταν η 2η μας επιλογή μετά το Inglezina οποτε καλό θα μας φάνηκε, απλά βεβαιώσου οτι πέφτει εντελώς η πλάτη και ειναι κατάλληλο για νεογέννητα.

το ρωτησα πολλες φορες αν ειναι για νεογεννητο και μου ειπαν ναι και η πλατη πεφτει μεχρι κατω.φυσικα οταν ξαναπαω θα τα ρωτησω παλι για να ειμαι σιγουρη 100 %

Έλενα θα σε συμβούλευα να μη μένεις μόνο στις ερωτήσεις. Είναι υποχρεωμένοι οι υπάλληλοι να σου κάνουν επίδειξη του καροτσιού. Τόσα λεφτά θα δώσεις.. Εγώ πριν κάνω την αγορά από το ιντερνετ είχα πάει 5-6 φορές στο κατάστημα και δοκίμαζα τα καροτσάκια κι έβαζα τις κοπέλες να μου τα ανοιγοκλείνουν (πολύ σημαντικό το κλείσιμο και το άνοιγμα του καροτσιου). Επειδή προφορικά άκουσα πολλές μπούρδες (καθώς λένε ότι τους συμφέρει) θεώρησα πολύ σημαντικό να μου δείξουν και τη χρήση του καροτσιου.

smaroula ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου.οποιο καροτσι και να εβλεπα τους ελεγα να κατεβασουν την πλατη και να δω πως κλεινει και ανοιγει, φυσικα το εκανα και μια βολτα στο μαγαζι να δω πως παει.και πανω απο ολα ρωτουσα αν ειναι καταλληλο για νεογεννητο.ευτυχως που βρηκα μια πωλητρια πολυ καλη.

Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέα στο forum και το πρώτο που έχω να πω είναι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σοτυς ανθρώπους που το δηιούργησαν.Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκύμοσύνης μου και θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας τις απόψεις μου για την αγορά του καροτσιού που μαζί με αυτή του κρεβατιού-στρώμα θεωρώ ότι είναι οι πιο σημαντικές για την σωστή ανάπτυξη των μωρών.Εγώ έχω σίγουρα καταληξει στην επιλογή ενός τρίροδου με ρόδες αέρα.Πέρα από όλα τα θετικά που διάβασα παραπάνω, το πιο σημαντικό είναι ότι αποροφούν όλους τους κραδασμούς αφού διαθέτουν και αναρτήσεις εκτός από τις ρόδες αέρα και σύμφωνα με την άποψη παιδιάτρου είναι απαραίτητο καθώς τα οστά των νεογέννητων είναι ακόμη μαλακά.Είναι πολύ κακό για το κορμάκι τους να δέχονται όλους τους κραδασμούς που δημιουργούν τα καρότσια με τις πλαστικές ρόδες.Κι αφού είστε εξικοιωμένοι με τις αγορές μέσω ιντερνετ δείτε και το site της maxi-cosi.To mura-3 για μένα είναι το ιδανικό και πανεύκολο στη χρήση!Η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα φέρνει μόνο καρεκλάκια αυτοκινήτου και τα Quinny.Όπως και να είχε απο έξω θα το παραγγείλω.Εδώ νοιώθω ότι μας κατακλέβουν,λες και είμαστε πιο πλούσιοι από όλους τους Ευρωπαίους!Ευτυχώς έχουμε αρχίσει να ξυπνάμε!

Συγνώμη για το τόσο μεγάλο κείμενο...

.png

Καλωσήρθες Κωνσταντία!!!!Με το καλό να σου έρθει το νέο μέλος!!

Τι εννοείς οταν λες ρόδες αέρα, δεν το έχω ξανακούσει και να σου πω μου ακούγεται λίγο περίεργο.Εμένα μου έδειξαν προχθές ένα καρότσι απο το chikko trio 4 me αν θυμαμαι καλά το οποίο είχε ρόδες απο καουτσούκ και ανάρτηση.Τετράροδο. Είμαστε μεταξύ αυτού και του Iglesina zippy.Εχω ακούσει πάντως απο τα κορίτσια εδω, οτι τα τρίροδα δύσκολα ελίσονται ανάμεσα σε εμπόδια.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

ροδες αερα !

οι σωτηριες κατα την γνωμη μου :D

δεν καταλαβαινεις καροτσι μαζι τους :D:D:D

ειναι αυτες πχ

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=164768&sid=f489c387608e75663ea881f70faf96e8

ροδες ποδηλατου φαντασου με τρομπα και τα σχετικα .

πας σε χωματοδρομο και το μωρο δεν καταλαβαινει τιποτα :wink:

και το καροτσι αερας

ροδες αερα !

ειναι αυτες πχ

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=164768&sid=f489c387608e75663ea881f70faf96e8

και το καροτσι αερας

Ενδιαφέρον φαίνεται! Απο βάρος τι λέει? μέγεθος όταν κλείνει?Είναι στα ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα?

cceXp3.png

pcTFp3.png

Ήρθε και μένα το καροτσάκι μου αλλα ειναι ασυναρμολόγητο και μου εχει φύγει ο πάτος!!!!

Κάτι κάνω λάθος στην πλάτη και με εχει εκνευρίσει :(

Ολο το σπίτι εχω φτιάξει απο το ΙΚΕΑ και τώρα με καθυστερεί μια λεπτομέρεια :(

Πάντως οι οδηγίες ειναι λίγο αβαβά...ευτυχώς που εχει βεβαια και στα Ελληνικά.

Α ναι, η συναρμολόγηση είναι λίγο ζόρι.. Πάνω από μια ώρα προσπαθούσε ο καήμενος ο άντρας μου να το στήσει.. Άντε με το καλό τώρα να έλθει και το μωράκι σας και να χαρείτε τις βολτούλες σας!

age.png

mama xrysa σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.Από άποψη βάρους είναι περίπου 10-12 κιλά. Δεν είναι τόσο ελαφριά όσο πχ τα Maclaren αλλά το βάρος δεν το καταλαβαίνεις γιατί δεν βρίσκουν καμία αντίσταση στο δρόμο!Μπορείς να τα κουμαντάρεις με το ένα χέρι-στρίβουν και ανεβαίνουν τα πεζοδρόμια πανεύκολα!Εδώ στην Ελλαδα απο άποψη τιμής είναι γύρω στα 600-700ευρω μαζί με το καρεκλάκι αυτοκινήτου,αλλά είπαμε εδώ είναι Ελλάδα!Αν τώρα δεν έχεις πρόβλημα χώρου, γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι λιγο ογκόδη τα θεωρώ την ιδανική λύση.

.png

Διαφημίσεις

ροδες αερα !

ειναι αυτες πχ

και το καροτσι αερας

Ενδιαφέρον φαίνεται! Απο βάρος τι λέει? μέγεθος όταν κλείνει?Είναι στα ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα?

λοιπον βαρος περιπου 10 κιλα αν θυμαμαι καλα

οταν κλεινει πιανει οσο και ενα αλλο τριροδο,

θα ου πω κατι ομως μιας και εχω και "ελαφρυ" καροτσι μακαρεν

δεν εχουν καμια σχεση.

το καροτσι της φωτο το quinny freestyle δηλαδη μπορει να ειναι τα διπλασια κιλα αλλα "ακουει" και παει πολυ καλυτερα απο το ελαφρυ μακλαρεν :wink: που απλα με εσωζει σε περιπτωσεις που αναγκαστικα χρειαζομουν μικρο κροτσι.

να ξερετε στην οδηγηση του καροτσιου δεν μετρανε τα κιλα αλλα η κατασκευη :wink:

εγω ας πουμε εχω προβλημα στην μεση,δισκοκηλη,και ομως πιο ευκολα παω το βαρυ κουινι απο το ελαφρυ μακλαρεν, μονο οταν πρεπει να σηκωσω το βαρος του για να το ανεβασω σε καποιο ψηλο πεζοδρομιο εχω προβλημα κατατα αλλα δεν το καταλαβαινεις σε χιονια αμμο σκαμενους δρομους οπου θες το χω παει :lol:

Γεια σε ολες και ολους!!! Να μην αφησω τον αντρικο πληθυσμο απ'εξω :D:D

Οπως βλεπετε ειναι πολυυυυυυ νωρις να ψαχνω για καροτσι αλλα μπηκα να διαβασω τις αποψεις για να δω τι γινεται απο τιμες κλπ κλπ και μπερδευτηκα παρα παρα παρα πολυ σε αυτες τις 25 σελιδες!!!!!!!!!!! Ετσι σκεφτηκα το εξης: γιατι δεν φτιαχνουμε μια λιστα οπως ειναι στο τοπικ "θελω να μεινω εγκυος και εμεινα εγκυος" που γραφουν ολα τα ονοματα απο τα κοριτσια σε μια λιστα και διπλα ΠΗΤ ή αναμενομενη περιοδο? Στη περιπτωση μας δηλαδη θα γραφουμε ονομα κοπελας, ζευγαριου κλπ και διπλα ποιο καροτσι αγορασαν και διπλα τιμη και διπλα απο που το αγορασαν. Θα ειναι πανευκολο για καποιον με το που μπαινει να βλεπει ποιος εχει πιο καροτσι και αν ειναι ευχαριστημενοι απο την αγορα τους.

πχ yogini - inglesina zippy - 534E - http://www.bimbomarket.it

Τι λετε?????? Εγω ειμαι προθυμη να βοηθησω!!!!! Aλλα θα χρειστει δουλεια...

WLFfp2.png XI11p2.png

Γεια σε ολες και ολους!!! Να μην αφησω τον αντρικο πληθυσμο απ'εξω :D:D

Οπως βλεπετε ειναι πολυυυυυυ νωρις να ψαχνω για καροτσι αλλα μπηκα να διαβασω τις αποψεις για να δω τι γινεται απο τιμες κλπ κλπ και μπερδευτηκα παρα παρα παρα πολυ σε αυτες τις 25 σελιδες!!!!!!!!!!! Ετσι σκεφτηκα το εξης: γιατι δεν φτιαχνουμε μια λιστα οπως ειναι στο τοπικ "θελω να μεινω εγκυος και εμεινα εγκυος" που γραφουν ολα τα ονοματα απο τα κοριτσια σε μια λιστα και διπλα ΠΗΤ ή αναμενομενη περιοδο? Στη περιπτωση μας δηλαδη θα γραφουμε ονομα κοπελας, ζευγαριου κλπ και διπλα ποιο καροτσι αγορασαν και διπλα τιμη και διπλα απο που το αγορασαν. Θα ειναι πανευκολο για καποιον με το που μπαινει να βλεπει ποιος εχει πιο καροτσι και αν ειναι ευχαριστημενοι απο την αγορα τους.

πχ yogini - inglesina zippy - 534E - http://www.bimbomarket.it

Τι λετε?????? Εγω ειμαι προθυμη να βοηθησω!!!!! Aλλα θα χρειστει δουλεια...

Γιατί βρε ιριδάκι θες να μας παιδεύεις :lol::lol:

Οταν με το καλό ερθει η ώρα θα πας στο μαγαζι θα δεις ενα καροτσάκι που σου αρέσει και μετά θα δεις αν μπορείς να το βρείς στο ιντερνετ και αυτό ειναι όλο :)

Θα πάρεις απο εδω κάποιες γενικές ιδέες για 3-ροδα κτλ αλλα δεν εχει σημασία τελικά ποιος πήρε τι.

Όταν ήθελα να αγοράσω καροτσάκι, διάβασα όλες αυτές τις σελίδες, και αρίθμησα τις επιλογές των κοριτσιών. Έτσι επέλεξα το McLaren XLR, ως από τα πιο δημοφιλέστερα στο Forum. Μετά το επιβεβαίωσα και απο τις φίλες μου, πήγα στο μαγαζί το είδα το έκανα βόλτα και το αγόρασα. Πολύ απλά. Μην αγχώνεσαι. Το θέμα είναι να βολεύει εσένα

Κοριτσια δε με καταλαβατε καλα.......... Πιο πολυ συγκριση τιμων ηθελα να κανουμε επειδη ειδα οτι ασχοληθηκατε με αγορες απο ιντερνετ γιατι κι εγω μενω κερκυρα κι εδω οι τιμες ειναι αστααααα! Οχι για το ποσο ευχαριστημενος ειναι ο καθενας απο την αγορα του. Αν δειτε και το παραδειγμα απλα θα γραφαμε απο που εγινε η αγορα και ποσο το πηραν το καροτσι......

Τελος παντων, απλα νομιζα οτι θα ενδιαφερει πολλες νεες μανουλες να εξοικονομησουν χρηματα και θα μπορουσατε οσοι εχετε ηδη αγορασει καροτσι να βοηθησετε..... Μια ιδεα ειπα...... :(

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δε με καταλαβατε καλα.......... Πιο πολυ συγκριση τιμων ηθελα να κανουμε επειδη ειδα οτι ασχοληθηκατε με αγορες απο ιντερνετ γιατι κι εγω μενω κερκυρα κι εδω οι τιμες ειναι αστααααα! Οχι για το ποσο ευχαριστημενος ειναι ο καθενας απο την αγορα του. Αν δειτε και το παραδειγμα απλα θα γραφαμε απο που εγινε η αγορα και ποσο το πηραν το καροτσι......

Τελος παντων, απλα νομιζα οτι θα ενδιαφερει πολλες νεες μανουλες να εξοικονομησουν χρηματα και θα μπορουσατε οσοι εχετε ηδη αγορασει καροτσι να βοηθησετε..... Μια ιδεα ειπα...... :(

Μα ο μόνος τρόπος να εξοικονομήσεις χρήματα ειναι απο τα sites που είπαμε :)

η ιδεα σου ειναι πολυ καλη αλλα σκεψου οτι οι τιμες τα μοντελα κτλ αλλαζουν πολυ γρηγορα και ενα καροτσι που αγορασα εγω τωρα σε 9 μηνες που θα γεννησεις εσυ θα ειναι ηδη <παλιο>η θα εχει σιγουρα αποκλειση στην τιμη του ποτε μαλλον αδικος κοπος θα ναι,καλυτερα να ενημερωνονται οι νεες μανουλες σφαιρικα δηλ τριροδα συστημα travel ομπρελες και τετοια.ασε που το καροτσι αν δεν το δεις να το πασπατεψεις μονη σου δεν το αγοραζεις οτι και να σου πουν.

Θα ήθελα να μου πείτε αν εχει κανεις καρότσι για δύδιμα αλλά όχι για δύδιμα, για δύο παιδάκια με μικρή διαφορά ηλικίας. Εχω 2 αγοράκια το ένα 2μισι χρονών και το άλλο 4 μηνών και έχω κλειστεί στο σπίτι τα απογευματα και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο μεγάλος είναι πολύ ζωηρός και ακόμα τον κυκλοφορώ με καρότσι, αλλά μόνη μου δεν μπορώ και τους δυο. Τους εχω συνιθήσει στις βόλτες και τους δυο, μιας και ο άντρας μου απο τότε που γέννησα μας έβγαζε κάθε βράδυ όλο το καλοκαίρι, τώρα όμως που αρχίζει να νυχτώνει νωρίς δεν πάμε πια και κάθομαι μέσα και έχω φρικάρει. Έχω ενα Maclaren για τον μεγάλο και ένα bugaboo για το μικρό και έιμαι πάρα πολύ ευχαριστιμένη και για τα δύο. Το μικρό μου το βγάζω έξω όλο το πρωί που ο μεγάλος μου ειναι σχολειο, αλλά θα με βόλευε να έκανα και κάποιες δουλειές, πχ σουπερμάρκετ, το απόγευμα, όταν κάθονται και τα δύο και με τρελάίνουν. Αν κάποιος ζει παρόμοια κατάσταση παρακαλώ να μου πει, για να πάρω και εγώ τέτοιο καρότσι αν ειναι τελικά βολικό.

η ιδεα σου ειναι πολυ καλη αλλα σκεψου οτι οι τιμες τα μοντελα κτλ αλλαζουν πολυ γρηγορα και ενα καροτσι που αγορασα εγω τωρα σε 9 μηνες που θα γεννησεις εσυ θα ειναι ηδη <παλιο>η θα εχει σιγουρα αποκλειση στην τιμη του ποτε μαλλον αδικος κοπος θα ναι

Σ'αυτο εχεις δικιο!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Θα ήθελα να μου πείτε αν εχει κανεις καρότσι για δύδιμα αλλά όχι για δύδιμα, για δύο παιδάκια με μικρή διαφορά ηλικίας. Εχω 2 αγοράκια το ένα 2μισι χρονών και το άλλο 4 μηνών και έχω κλειστεί στο σπίτι τα απογευματα και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο μεγάλος είναι πολύ ζωηρός και ακόμα τον κυκλοφορώ με καρότσι, αλλά μόνη μου δεν μπορώ και τους δυο. Τους εχω συνιθήσει στις βόλτες και τους δυο, μιας και ο άντρας μου απο τότε που γέννησα μας έβγαζε κάθε βράδυ όλο το καλοκαίρι, τώρα όμως που αρχίζει να νυχτώνει νωρίς δεν πάμε πια και κάθομαι μέσα και έχω φρικάρει. Έχω ενα Maclaren για τον μεγάλο και ένα bugaboo για το μικρό και έιμαι πάρα πολύ ευχαριστιμένη και για τα δύο. Το μικρό μου το βγάζω έξω όλο το πρωί που ο μεγάλος μου ειναι σχολειο, αλλά θα με βόλευε να έκανα και κάποιες δουλειές, πχ σουπερμάρκετ, το απόγευμα, όταν κάθονται και τα δύο και με τρελάίνουν. Αν κάποιος ζει παρόμοια κατάσταση παρακαλώ να μου πει, για να πάρω και εγώ τέτοιο καρότσι αν ειναι τελικά βολικό.

Έχω δει στο πάρκο ένα 'διώροφο' καρότσι που το χρησιμοποιούσαν παιδάκια με σχετικά μικρή διαφορά. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση. Δεν θυμάμαι μάρκα, αλλά το είδα στο mothercare στην Ερμού στη βιτρίνα το Σάββατο -στο site που κοίταξα δεν υπάρχει...αλλά δεν έχει και πολλά βέβαια.

Επίσης υπάρχουν κάτι εξαρτήματα-πλατφόρμες που προσαρμόζονται στο καρότσι του μωρού και το μεγαλύτερο παιδάκι στέκεται όρθιο -και εσύ σπρώχνεις :lol:

Μια άλλη ιδέα πάντως θα ήταν να πάρεις ένα sling και να φοράς το μωρό για να βγείτε όλοι μαζί :wink:

KbCJp2.pngEYukp3.png

γειά σας - γειά σας κι απο μένα!

μόλις έστειλα ένα email στην bimbomarket.it για πληροφορίες μεταφοράς σχετικά με το inglesina trio zippy system.

Στα Λητώ το βρήκαμε 785? ενώ σε αυτό το site μόλις 535?. Περιμένω την απάντησή τους για το κόστος μεταφοράς.

Για να πώ την αλήθεια, είμαστε ανάμεσα σε 2 καρότσια. Το Inglesina Trio Zippy System (biscotto) και το Maclaren XLR. Και τα 2 αυτά καρότσια μας έκαναν καλή εντύπωση για την ποιότητα και το μέγεθος και την ευελιξία στη μεταφορά. Δυστυχώς δεν βρήκα το Maclaren σε κάποιο e-shop. Το bimbomarket μας φαίνεται αξιόπιστο και μου φαίνεται οτι αν πάρουμε καλή απάντηση, θα αγοράσουμε κι άλλα προιόντα που εδώ έχουν μεγαλύτερες τιμές (π.χ σετ κρεβάτι-αλλαξιέρα της Pali).

Αφού σας ευχαριστήσω για τις χρήσιμες πληροφορίες, να σας πώ οτι θα σας ενημερώσω σχετικά με αυτές τις αγορές μας

Υπάρχουν 152 τρόποι να κρατήσεις ένα μωρό και είναι ΟΛΟΙ σωστοί!

Ntantis polu kalo to sait alla stelnei ellada giati den thn blepw?otan sou poune ta metaforika pes mas se parakalw .euxaristw polu gia thn plhroforia.

Στέλνει Ελλάδα αλλά με κούριερ. εγώ πλήρωσα 75? για όλο το σύστημα καροτσιού (ήταν 2 μεγάλες κούτες) και παρέλαβα σε 5 ημέρες. Πολύ ευχαριστημένη!

Πήρα την απάντησή τους και επιβεβαιώνω με τη σειρά μου το κόστος που αναφέρει ο/η yogini.

Υπάρχουν 152 τρόποι να κρατήσεις ένα μωρό και είναι ΟΛΟΙ σωστοί!

Παιδιά πήρα αυτό το εμαιλ σήμερα απο το bimbomarket οπότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα!!!

Καλές παραγγελίες!

Dear Customer,

We would like to inform you that from now on, you can find Greece in the country list and it's possible to select Greece ( except islands ) as coutry of destination. All orders can now be placed on our web site and we guarantee deliveries within 5 working days thanks to TNT Express Courier.

For any further information or inquiries, please don't hesitate to contact our customer service team.

Kind Regards

Sara Traversini

Bimbomarket S.r.l.

[email protected]

http://www.bimbomarket.it

Tel. 0039 06.40.04.2862

Fax 0039 06.23.32.9457

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...