Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Μου ηρθανε και μενα τα δειγματα απο chicco.Ειναι καλη πανα ποιοτικα αλλα πολυ ακριβη.

Ειναι σχεδον ιδιες με τις babylino.Εξαλλου η ιδια εταιρεια τις βγαζει.Οποτε θα συνεχισω να προτιμω τις babylino!

xceZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ

Για το θέμα του ορού θα ήθελα να πω επειδή εμείς χρησιμοποιούσαμε με το κιλό....και θέλαμε περίπου ένα πακέτο κάθε τρεις ημέρες (βάζαμε ορό μέχρι και 7 φορές ημερησίως – πολύ μύξα) θα ήθελα να πω ότι μετά από 2,5 χρόνια ανακάλυψα μια πολύ οικονομική λύση. Πάτε στο φαρμακείο και ζητάτε φυσιολογικό ορό πχ. 250μλ και μια σύριγγα. Αφαιρείται το προστατευτικό, βάζετε την σύριγγα, την οποία και αφήνετε μέσα (την βελόνα). Όποτε χρειάζεστε ορό τοποθετείται την σύριγγα στην βελόνα, αναποδογυρίζετε τον ορό και ΕΧΕΤΕ ΟΡΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.....σε τελείως οικονομική τιμή!!! Κάποιες μαμάδες διατηρούν τον ορό στο ψυγείο προσωπικά τον αφήνω στο δωμάτιο του παιδιού σε θερμοκρασία δωματίου 20 -22 βαθμούς.

Σαφώς ο ορός στο μπουκαλάκι μια χρήσης είναι αποστειρωμένος τελείως και απόλυτα υγιεινός αλλά προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτή την μέθοδο και δεν χρειάζομαι πλέον 30 ευρώ το μήνα για ορούς αλλά 2 ευρώ…!!

Το αναφέρεις λες κι ανακάλυψες την Αμερική !!!!! Πλάκα κάνω. Εννοείται ότι αγοράζουμε φυσιολογικό 250 μλ με σύριγγα. Εγώ με δύο παιδιά θέλω 15 μπουκάλια το μήνα και δίνω 1,16 το τεμ και όχι 5,50 τις αμπούλες. Αν διαβάσεις και άλλα τοπικ θα δεις ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές το θέμα με τα μπουκάλια και τις σύριγγες ότι είναι πιο οικονομικά. Γι αυτό τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά !!!!!

την ιδια προσφορα στα babylino την ειδα χθες και στον βεροπουλο. -3,5 η μεγαλη συσκευασια και -1,5 η μικρη!!!δεν θυμαμαι ομως τελικη τιμη γιατι ξερω οτι ο σκλαβενιτης την αρχικη τιμη την εχει πιο φθηνη!!!!!

την ιδια προσφορα στα babylino την ειδα χθες και στον βεροπουλο. -3,5 η μεγαλη συσκευασια και -1,5 η μικρη!!!δεν θυμαμαι ομως τελικη τιμη γιατι ξερω οτι ο σκλαβενιτης την αρχικη τιμη την εχει πιο φθηνη!!!!!

νομιζω 17,30 εχει ο βεροπουλος την οικονομικη και 7,40 την μικρη....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμείς αγοράζουμε μαζικά είδη ρινικής απόφραξης από αυτό το σάιτ και γλυτώνουμε τα μεταφορικά.

Είναι η καλύτερη τιμή που βρήκα στην αγορά και επιπλέον το otrisalin μας το συνέστησε η παιδίατρος γιατί έχει κάποιο συστατικό που το καθιστά πλεονεκτικότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους φ. ορούς. Εννοείται ότι η συσκευή ρινικής απόφραξης otrisalin μας έχει σώσει!

3,08 ευρώ η συσκευασία με 30 αμπούλες και βγάζεις ένα μήνα με αποστειρωμένο ορό!!!

http://www.pharmacy4u.gr/otrisalin-plastic-cartridges-30x5-nose-cleansing-p-11350.html

Απο το εν λογω site εχω βαλει παραγγελια απο 06/01 και ακομα περιμενω...σε σχετικο mail που τους εστειλα δεν εκαναν τον κοπο να απαντησουν...εδω και 20 μερες διπλα στην παραγγελια μου λεει gathering products...δηλαδη ποσο καιρο θελουν να gather 5 κουτια φυσιολογικου ορου και 1 οδοντοκρεμα????? Απλα αφηνω την παραγγελια για να δω ποσο καιρο θα κανουν, ευτυχως εχω επιλεξει να πληρωσω με αντικαταβολη και οταν μου ερθει το δεμα με courrier θα αρνηθω την παραλαβη...ελεος δηλαδη!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Απο το εν λογω site εχω βαλει παραγγελια απο 06/01 και ακομα περιμενω...σε σχετικο mail που τους εστειλα δεν εκαναν τον κοπο να απαντησουν...εδω και 20 μερες διπλα στην παραγγελια μου λεει gathering products...δηλαδη ποσο καιρο θελουν να gather 5 κουτια φυσιολογικου ορου και 1 οδοντοκρεμα????? Απλα αφηνω την παραγγελια για να δω ποσο καιρο θα κανουν, ευτυχως εχω επιλεξει να πληρωσω με αντικαταβολη και οταν μου ερθει το δεμα με courrier θα αρνηθω την παραλαβη...ελεος δηλαδη!!!!

επισης πριν τα πληρωσεις να ανοιξεις και να δεις εαν ειναι ολα τα προιοντα μεσα γιατι το συνηθιζουν ΚΑΙ αυτο:evil:

μια φορα παραγγειλα απο αυτους και ηταν και η τελευταια.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Αν πάω σήμερα στο Σκλαβενίτη ισχύει ακόμα η προσφορά στα μπειμπιλίνο??Η τζάμπα θα πάω?Και πιά είναι η αρχική τους τιμή?

H αρχική τους τιμή είναι 15.30. Ήταν στίκερ πάνω στις συσκευασίες και απότι είδα είχε αρκετές... εγώ πήγα στης Κασταμονής το Σκλαβενίτη.

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Αν πάω σήμερα στο Σκλαβενίτη ισχύει ακόμα η προσφορά στα μπειμπιλίνο??Η τζάμπα θα πάω?Και πιά είναι η αρχική τους τιμή?

Iσχύει, μόλις ήρθα από εκεί.

Επίσης ΑΡΙΕΛ υγρό για το πλυντήριο 40 μεζούρες -3,5 ευρώ.

Κουπόνι -2ευρώ για αγορά δύο συσκευασιών ΤΑΣΙΜΟ

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

επισης πριν τα πληρωσεις να ανοιξεις και να δεις εαν ειναι ολα τα προιοντα μεσα γιατι το συνηθιζουν ΚΑΙ αυτο:evil:

μια φορα παραγγειλα απο αυτους και ηταν και η τελευταια.

Αααα καλα και εγω εδωσα παραγγελια 9/1 και ακομη ερχεται:evil:

Πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα με παρουν πισω.....ακομη περιμενω για αυτο τους εστειλα μνμ οτι την ακυρωνω την παραγγελια!!!!

cYXLp2.png

Διαφημίσεις

αγοράζουμε ορό του λίτρου προσαρμόζουμε μία "συσκευή έγχυσης υγρών"

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις απο που προμηθευεσαι αυτη την "συσκευση" γιατι και εγω ορους μπουκαλι περνω αλλα χρησιμοποιω βελονα :roll:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ

Για το θέμα του ορού θα ήθελα να πω επειδή εμείς χρησιμοποιούσαμε με το κιλό....και θέλαμε περίπου ένα πακέτο κάθε τρεις ημέρες (βάζαμε ορό μέχρι και 7 φορές ημερησίως – πολύ μύξα) θα ήθελα να πω ότι μετά από 2,5 χρόνια ανακάλυψα μια πολύ οικονομική λύση. Πάτε στο φαρμακείο και ζητάτε φυσιολογικό ορό πχ. 250μλ και μια σύριγγα. Αφαιρείται το προστατευτικό, βάζετε την σύριγγα, την οποία και αφήνετε μέσα (την βελόνα). Όποτε χρειάζεστε ορό τοποθετείται την σύριγγα στην βελόνα, αναποδογυρίζετε τον ορό και ΕΧΕΤΕ ΟΡΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.....σε τελείως οικονομική τιμή!!! Κάποιες μαμάδες διατηρούν τον ορό στο ψυγείο προσωπικά τον αφήνω στο δωμάτιο του παιδιού σε θερμοκρασία δωματίου 20 -22 βαθμούς.

Σαφώς ο ορός στο μπουκαλάκι μια χρήσης είναι αποστειρωμένος τελείως και απόλυτα υγιεινός αλλά προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτή την μέθοδο και δεν χρειάζομαι πλέον 30 ευρώ το μήνα για ορούς αλλά 2 ευρώ…!!

Εμας αυτό μας το είχαν πει στο μαιευτήριο αλλα όταν είδε η παιδίταρος στο σπίτι τον ορό με την σύριγγα μου είπε να μην το κάνω γιατι μετα από κάποιες μέρες παύει να είναι αποστειρωμένος αφού έχει τρυπόυλα έστω και μικρή.

Koριτσια ο ορος που λετε παυει να ειναι αποστειρωμενος μετα το ανοιγμα του. Επισης βρισκω τη συριγγα πολυ κακη λυση για τα δικα μου τα παιδια που αντιδρουν πολυ και χτυπιουνται οποτε τους βαζω ορο. Με τη συριγγα φοβαμαι μην τα τραυματισω ενω το στομιο απο τους ειδικους ορους ειναι μαλακο και ευκαμπτο και δεν υπαρχει τετοιος φοβος.

Εγω αγοραζω αυτους του καρφουρ που εχουν μεσα 40 τεμαχια και κανουν αν θυμαμαι καλα κοντα στα 3 ευρω αλλα δεν παιρνω και ορκο γιατι εχω καιρο να παρω. Εχω πολυ στοκ απο τοτε που εβαλε 20% στα καλλυντικα και μου βγαινουν ακομα φτηνοτεροι.

Ας κανει η καθε μανουλα οτι τη συμβουλεψει ο παιδιατρος.

Επισης η διατηρηση στο ψυγειο ειναι ακομα μεγαλυτερο λαθος. Οι 4 βαθμοι που εχει ο ορος στον βλενογονο της μυτης μονο καλο δεν κανουν.

Και ναι, θα συμφωνησω. Το pharmacy4u εχει γινει απαραδεκτο. Κι'εγω ακυρωσα παραγγελια μετα απο 1 μηνα!!!

Αυριο εχει 70% σε ολα τα παιδικα ρουχα του καρφουρ.

Κι εγώ παίρνω από τον Βασιλόπουλο τη μάρκα Care σε φυσιολογικό ορό και τα 50τεμ. κάνουν 3,00?. Νομίζω καλά είναι για να είμαστε και ασφαλείς ότι κάνουμε το σωστό...:)

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις απο που προμηθευεσαι αυτη την "συσκευση" γιατι και εγω ορους μπουκαλι περνω αλλα χρησιμοποιω βελονα :roll:

Kαλημέρα.! Από το οποιοδήποτε φαρμακείο...... είναι πολύ φτηνή.... 1 ευρώ?? Λιγότερο?? Δεν θυμάμαι καλά... Είναι πάντως πολύ πρακτικό εμείς κιόλας έχουμε κρεμάσει τον ορό στο μπάνιο με το σύστημα αυτό και τα παιδιά πια (τα μεγάλα) μόνα τους το χρησιμοποιούν. 4 μύτες που τρέχουν χειμώνα-καλοκαίρι δεν βγαίνει αλλιώς...........!! Άσε που επειδή το κάνουν πολύ συχνά ξεπερνάμε τις απλές ιώσεις χωρίς να προχωράει το θέμα και να φτάνουμε σε αντιβίωση.

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

καλημερα σε ολες!τελικα ο βεροπουλος εχει προσφορα σε babylino κ αν ναι τι ακριβως?παντως σε μασουτη που πηγαεχει -40% μονο στις μικρες συσκευασιες.(θεσ/νικη)

Διαφημίσεις

• ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ 20% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ MAS CARD
  • ΠΑΝΕΣ PAMPERS ACTIVE FIT Ή EASY UP ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΟΝΟ 12,70?
  • ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ PAMPERS 56/64Τ 2+1 ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ 3,80? ΤΟ ΣΕΤ

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 26/01 ΕΩΣ 28/01 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Γαλαξιας Babylino μειον τρια και πενηντα κ με κουπονι μου βγηκε η μεγαλη συσκευασια νουμ πεντε ΜΟΝΟ 7,7Ο:shock::shock::shock::shock:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Το αναφέρεις λες κι ανακάλυψες την Αμερική !!!!! Πλάκα κάνω. Εννοείται ότι αγοράζουμε φυσιολογικό 250 μλ με σύριγγα. Εγώ με δύο παιδιά θέλω 15 μπουκάλια το μήνα και δίνω 1,16 το τεμ και όχι 5,50 τις αμπούλες. Αν διαβάσεις και άλλα τοπικ θα δεις ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές το θέμα με τα μπουκάλια και τις σύριγγες ότι είναι πιο οικονομικά. Γι αυτό τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά !!!!!

Κι εμείς το ίδιο κάνουμε, αλλά να τώρα τελευταία αγοράζουμε ορό των 500 ml. Είναι διπλάσιος από τα 250 και κοστίζει ?1,30!!!!

Επίσης να πω ότι για να "τραβήξουμε" ορό δεν έχουμε μόνιμη σύριγγα μέσα, αλλά βάζουμε τη σύριγγα από πάνω, σπάζοντας το ένα από τα δύο πλαστικάκια που έχει πάνω. Κάτω από το πλαστικάκι έχει ένα υλικό σαν λάστιχο. Εκεί βυθίζουμε τη βελόνα της σύριγγας κάθε φορά που θέλουμε να πάρουμε ορό και μετά την ξαναβγάζουμε.

Εννοείται ότι έχουμε διαφορετικές σύριγγες για το κάθε παιδί.

Κι εμείς το ίδιο κάνουμε, αλλά να τώρα τελευταία αγοράζουμε ορό των 500 ml. Είναι διπλάσιος από τα 250 και κοστίζει ?1,30!!!!

Επίσης να πω ότι για να "τραβήξουμε" ορό δεν έχουμε μόνιμη σύριγγα μέσα, αλλά βάζουμε τη σύριγγα από πάνω, σπάζοντας το ένα από τα δύο πλαστικάκια που έχει πάνω. Κάτω από το πλαστικάκι έχει ένα υλικό σαν λάστιχο. Εκεί βυθίζουμε τη βελόνα της σύριγγας κάθε φορά που θέλουμε να πάρουμε ορό και μετά την ξαναβγάζουμε.

Koριτσια αν κ ειμαι εκτος ...αυτο με συριγγα δε κανει να το κανουμε..το εκανα κ εγω κ μου ειπε ο παιδιατρος οτι μπορει να τραυματισει το τυμπανο γιατι η μυτη συνδεεται με τα αυτια κ η πιεση μπορει να κανει ζημια...Προσεξτε το λιγακι..Εγω πηρα ενα προιον σα το φυσιομερ ,αλλο ομως, που κανει εκνεφωμα κ ειναι πολυ καλυτερο ,δεν παει πισω με πιεση...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Ετσι ακριβως το κάνουμε κι εμείς. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πάρει 500μλ γιατί δεν ήξερα αν σε μέγεθος θα με βολεψει επειδή είναι βαρύ να γυρίζω να τραβάω με τη σύριγγα. Την επόμενη φορά θα πάρω ένα να δοκιμάσω. Πάντως οι αμπούλες δεν συμφέρουν καθόλου. Τις προάλλες ψιλοσυναχώθηκε η μικρή και ήταν φοβερά μπουκωμένη. Της βάζαμε πριν από κάθε γεύμα σύριγγα στο κάθε ρουθούνι. Τώρα είναι πάλι μπουκωμένη μια από τα ίδια. Εχουμε και τον μεγάλο που του βάζω μια φορά το βράδυ μετά το μπάνιο και έχουμε πουληθεί στους ορούς.

την τελευταία φορά και γω ορο μπουκάλι πήρα και συριγγα. οταν ήταν νεογέννητο στο μαιευτήριο μου είχαν δώσει να του κάνω πλύσεις με ορο και σύριγγα επειδή ρουθούνιζε. αλλοι παιδιατροι λένε καλύτερα με την συριγγα άλλοι καλύτερα με τις αμπούλες. έχω ακούσει και τις δυο απόψεις.

στον γαλαξία πόσο είναι η αρχικη τιμη για της babylino;

Και μεις το ίδιο κάνουμε...... αγοράζουμε ορό του λίτρου προσαρμόζουμε μία "συσκευή έγχυσης υγρών" (έτσι λέγεται..... ειναι αυτό που έχουν στα νοσοκομεία και μεταγγίζουν τον ορό στους ασθενείς) και κάθε φορά προσαρμόζουμε την σύριγγα στο σωληνάκι ανοίγουμε και γεμίζουμε. Έτσι δεν υπάρχει καμμία τρυπίτσα ανοιχτή για να μολύνεται με οποιοδήποτε τρόπο.

Αυτό δεν το ήξερα!! ευχαριστώ.

Κι εγώ παίρνω από τον Βασιλόπουλο τη μάρκα Care σε φυσιολογικό ορό και τα 50τεμ. κάνουν 3,00?. Νομίζω καλά είναι για να είμαστε και ασφαλείς ότι κάνουμε το σωστό...:)

Καλά που το έγραψες γιατί για τον παιδικό αγοράζω ορούς ξεχωριστά. Μήπως μπορείς να δεις την χώρα παρασκευείς. και να μας πεις.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...