Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Για τις Chicco δεν γνωρίζω να σου πώ, αλλά απ' ότι κατάλαβα μεσω ιντερνετ γίνεται η παραγγελια.

Γενικότερα για τις πάνες, θα ακούσεις πολλές και διαφορετικές γνώμες. Πιστέυω ότι έχει να κάνει και με το παιδί. Δηλαδή καποια παιδάκια δεν δεχονται καποια μάρκα, τους δημιουργεί εξανθήματα ή έχουν διαρροές. Αλλά από παιδί σε παιδί διαφέρει.

Εμείς στην αρχή πήραμε πάμπερς και λιμπερο. Οι λιμπερο δεν μας βόλεψαν καθόλου. Ηταν αρκετά πιο χοντρές και δύσκαμπτες. Με τις παμπερς δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα, αν και νομίζω ότι τις διαρροές δεν τις γλυτώνεις (πολλές φορες φταιγαμε εμείς που φοβόμασταν να σφίξουμε την πάνα, με αποτελεσμα να είναι τοσο χαλαρή που έφεγαν όλα).

Τωρα πλεον χρησιμοποιούμε ό,τι πανα υπάρχει σε προσφορά,με εξαίρεση το βράδυ που βαζουμε pampers baby dry, που είναι οι μονες που μας κρατάνε όλη νύχτα.

Εγώ σου προτείνω να πειραματιστείς στην αρχή, για να δεις και τι ταιριάζει στο μωρό σου. Γραψου στα site, να σου στείλουν κουπόνια, και να ψαχνεις για προσφορές.

Με το καλό το παιδάκι σου.

έτσι θα κάνω,ναι

γι'αυτό και πήρα διαφορετικές μάρκες με κουπόνια που είχα και βλέπουμε!!

κι εσύ νά'σαι καλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

babylino από Σκλαβενίτη με στίκερ -3,5 και κουπόνι -4 βγαίνει 7,8ε η συσκευασία των 4+ με 46 πάνες εντός δηλαδή 7,8/46 = 17 λεπτά η πάνα.

Pampers από άμαζον με την πανάκριβη ισοτιμία στο 1,21 βγαίνουν 27? οι 132 πάνες 4+ δηλαδή 27/132 = 20,5 λεπτά η πάνα.

Η διαφορά τους: Στην πρώτη περίπτωση πρέπει να έχει προσφορά και να έχεις και κουπόνια και θα πάρεις μόνο ανάλογα με τον αριθμό κουπονιών (αλλιώς βγαίνει παραπάνω)

Στην δεύτερη περίπτωση απλώς εκεί που κάθεσαι στον καναπέ, κάνεις ένα κλικ και σε λίγες μέρες σου τα φέρνουν σπίτι, όσα θες χωρίς περιορισμό,χωρίς να μετράς κουπόνια και να ρωτάς δεξιά και αριστερά "μήπως περισσεύει κανα κουπονάκι?" ή να παίρνεις τηλ στην babylino και να σου λένε αφού στείλαμε, τι τα θέλετε κι άλλα? Τι να τα θέλω, σάμπως για να κάνω φρικασέ?. Το μόνο που θέλει προσοχή από άμαζον είναι ο σωστός υπολογισμός της τελικής τιμής γιατί αυτοί την ανεβοκατεβάζουν-ούτε ανδρική λίμπιντο να ήταν-όπως ανεβοκατεβαίνει και η ισοτιμία της λίρας(μάλλον προς το ανεβαίνει).

Επίσης ξέρω πολλές μαμάδες οι οποίες ουδέποτε έλαβαν κουπόνια γιατί δεν ξέρουν για το ένα το άλλο κλαμπ, ή δεν στέλνουν πάντα, ειδικά μετά από κάποια ηλικία και αναγκάζονταινα τα πληρώνουν σε κανονικές τιμές.

Οπότε ναι στην προσφορά με τα κουπόνια, αλλά επειδή αυτές οι πάνες δεν επαρκούν να με καλύψουν μέχρι την επόμενη προσφορά και με τα διαθέσιμα κουπόνια, συμπληρώνω από άμαζον. Εδώ ακόμα και οι πάνες του λίντλ βγαίνουν κοντά στα 18 λεπτά η μία. Γιατί να πάρω λίντλ κι όχι πάμπερς?

Μεγάλη προσοχή στις αγορές μας! http://www.sofokleousin.gr/archives/91923

Oh my god!

Και τα χρέωναν απλή τιμή χωρίς να έχουν πάρει χαμπάρει το σπαρταριστό εξτραδάκι? Τέτοια προσφορά και την χάσαμε?????

:-)

Μηπως μιλας για μικροτερα νουμερα οπου η τιμη ανα πανα ειναι χαμηλοτερη? Νο4 με 7λ/πανα λιγο χλωμο... Στα 10-11 ισως, κι ευτο μονο με καλη εκπτωση συν κουπονι -4. Αλλιως καπου 17-18λ/πανα παιζουν, ενω τα Pampers μου βγηκαν 15!

...

15,30 με 50% και 4 ευρω κουπονι βγαινει 7,3 λεπτα.

Την εχω παρει και φτηνοτερα. Στο Μασουτη cash & carry την εχει 14,80 και μια φορα που εβαλε στο 50% εβγαινε 6,8. Ασε που καποια στιγμη μου εστειλαν κουπονια των 8 ευρω και βγηκαν 3,8 λεπτα η πανα! :shock:

Θα μου πεις οτι θα πρεπει να κυνηγας προσφορες (κουπονια εχω παντα γιατι εχω γραψει εμενα και 2-3 φιλες οποτε στοκαρω) αλλα οπως λες κι'εσυ την τσεπη μου σκεφτομαι και δε θελω να δινω 20,5 λεπτα την μια πανα και να μενουν και τα λεφτα μας στην Αγγλια. Αφου εδω τις παιρνω φτηνοτερα. Στους Αγγλους εχω δωσει παρα πολλα λεφτα αλλα μονο οταν πραγματικα αξιζει.

Βεβαια αν εμενα στην Αθηνα και επρεπε να τρεχω μακρια για το καθε σουπερ μαρκετ, ουτε λογος! Θα τα ετρωγα στις βενζινες!

Μεγάλη προσοχή στις αγορές μας! http://www.sofokleousin.gr/archives/91923

Και φυσικά θα πρέπει να προτιμούμε ελληνικά προϊόντα και ελληνικά καταστήματα! Ξέρετε κανέναν Άγγλο να πίνει καφέ Λουμίδη? Συμφωνώ απόλυτα για τις οικονομικές αγορές αλλά φτάσαμε ως εδώ γιατί όλοι σκεφτόμαστε την τσέπη μας (βάζω κι εμένα μέσα φυσικά, μην παρεξηγηθώ) και σκεφτόμαστε βραχυπρόθεσμα. Πολλή προσοχή λοιπόν, ειδικά για τα συγκεκριμένα καταστήματα του άρθρου, καθώς εδώ μέσα έχω διαβάσει πως αλλάζουν ακόμα και τις ημερομηνίες λήξης!!! Και θέλω να σας πω πως έχω ακούσει πως τα βράδια κλείνουν και τα ψυγεία για οικονομία ρεύματος!!!

εεεεεεεεεε μααααααααααα γιαυτο κ ειχαν σοκολατες με σκουλικια το καλοκαιρι εγω ουτε εξω δεν περναω σκλαβενιτης 1000%

Διαφημίσεις

Αυτές τις μέρες που και η λίρα είναι πανάκριβη τα πάμπερς Ν4+ τα 132 τεμάχια βγαίνουν 27ευρώ από άμαζον τελική τιμή με φόρους κομπλέ. Εδώ τα ίδια ακριβώς πακέτα έχουν 50 ευρώ(και κάτι ψιλά). Το άμαζον τα φέρνει σπίτι σου, από το σουπερμάρκετ πρέπει να πας να τα πάρεις, δηλαδή να ξοδέψεις και βενζίνη.

να σε ρωτήσω στο άμαζον μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή ή πρέπει πιστωτική?

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

εεεεεεεεεε μααααααααααα γιαυτο κ ειχαν σοκολατες με σκουλικια το καλοκαιρι εγω ουτε εξω δεν περναω σκλαβενιτης 1000%

λέτε γι'αυτό να φεύγουν από εδώ βαρέθηκαν τους ελέγχους?στη Γαλλία τι γίνεται άραγε ούτε ένα παράπτωμα δεν έχουν κάνει?

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

καποια κοπελα παραπανω ειπε για δειγματα πανες chicco! πως τις βρηκε γραφτηκε σε καποιο σαιτ και της εστειλαν? θα θελα να τις δοκιμασω γιατι 28 ευρω για 164 επωνυμες πανες ειναι πολυ καλα. αλλα δε παιρνω ολοκληρη κουτα αν δε τις δοκιμασω πρωτα!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

v&a Δν παει ετσι ακριβως! 164 πανες με 28 ευρω ισχυει μονο για το νουμερο 1 που απο τη βλεπω στο στικερ σου ειναι πιο μεγαλα τα παιδια σου!

Νο1. 168 πανες -28 ευρω Ανα πανα 0,17 λεπτα

Νο2 156πανες -28ευρω Ανα πανα 0,18 λεπτα

Νο3 132πανες -38ευρω Ανα πανα 0,29 λεπτα

Νο4 120 πανες -38ευρω Ανα πανα 0,32 λεπτα

Νο5 108πανες -38 ευρω Ανα πανα 0,35 λεπτα

Νο6 90πανες -38ευρω Ανα πανα 0,42 λεπτα

http://www.paneschicco.gr/#/newborn

Διαφημίσεις

DeaLuna ευχαριστω

αυτο δε το προσεξα να σου πω την αληθεια αλλα και παλι το να στις φερνουν στη πορτα σου ειναι μια ευκολια οσο να ναι!!!!

Νο4 120 πανες -38ευρω Ανα πανα 0,32 λεπτα

εμεις εδω ειμαστε ακομα, μονο η μικρη φοραει!

Παντως αν ξερει καποια κοπελα πως μπορουμε να παρουμε δειγμα ας μας πει...

Ειναι σιγουρα πιο ευκολα απλως μου φαινεται πολλα για να δωσω παραγειλα κ εγω δωρεαν δειγμα . Σου στελνουν 2 πανες απο το νουμερο που θα διαλεξεις Πας στο λινκ που σου δινω http://www.paneschicco.gr/newborn#/maxi Εφοσον φοραει η ζουζουνα νουμερο τεσσερα . Εκει που σου λεει την τιμη κτλ απο κατω δες γραφει ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ (κατω απο την φραση ελαχιστη παραγελεια 1 κιβωτιο) το πατας κ συμπληρονεις τα στοιχεια σου αυταααα Φιλια!

Σου στελνουν 2 πανες απο το νουμερο που θα διαλεξεις Πας στο λινκ που σου δινω http://www.paneschicco.gr/newborn#/maxi Εφοσον φοραει η ζουζουνα νουμερο τεσσερα . Εκει που σου λεει την τιμη κτλ απο κατω δες γραφει ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ (κατω απο την φραση ελαχιστη παραγελεια 1 κιβωτιο) το πατας κ συμπληρονεις τα στοιχεια σου αυταααα Φιλια!

ευχαριστω και καλημερα

Μολις τις παραγγειλα!!!! για να δούμε!!!!:D

καλημερα σε ολους

πηρα κ εγω δειγμα απο chicco εχθες κ με ειδοποιησαν σημερα οτι θα τα παραλαβω εντος της ημερας, γρηγοροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πολυ!!!!!!!! το θεμα ειναι οτι κ για αγορα μεσω internet ειναι πολυ ακριβες. παντως ενα ειναι σιγουρο οτι θα συνεχισουν να προμοταρουν, να βγαζουν προσφορες αλλιως δεν επιβιωνουν οι εταιριες σημερα αλλα ουτε κ εμεις.

ηθελα να ρωτησω κ κατι, ποια ειναι η διαφορα του φυσιολογικου ορου φαρμακειου απο αυτο του σουπερμαρκετ ?

Διαφημίσεις

ηθελα να ρωτησω κ κατι, ποια ειναι η διαφορα του φυσιολογικου ορου φαρμακειου απο αυτο του σουπερμαρκετ ?

ΚΑΜΙΑ. Και εγω αυτην την απορία είχα και ρώτησα την παιδίατρο και μου είπε καμία. Μονο η τιμή . Εδω πήρε ο άντρασ μου ορους νιvea από το φαρμακείο και όταν πήγαμε σουπερ μαρκετ ήταν σχεδόν 1,5 ευρώ πιο φθηνοί ( η ίδια μάρκα οι ιδιοι οροί )Αφού είχα προβληματιστεί έλεγα δεν μπορεί κάτι διαφορετικό θα έχουν πήγα σπίτι και τσέκαρα. ΤΙΠΟΤΑ μόνο η τιμή

σε ευχαριστω πολυ, βεβαια τα αγορασα ηδη αλλα με εφαγε το αγχος, η παιδιατρος δεν ειχε ιδεα. παντως δεν ηξερα οτι το Nivea το δινουν κ στα φαρμακεια. παντως στο ΑΒ κοστιζει 3,8? κ στο βεροπουλο 4,95?. μεγαλη διαφορα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ

Για το θέμα του ορού θα ήθελα να πω επειδή εμείς χρησιμοποιούσαμε με το κιλό....και θέλαμε περίπου ένα πακέτο κάθε τρεις ημέρες (βάζαμε ορό μέχρι και 7 φορές ημερησίως – πολύ μύξα) θα ήθελα να πω ότι μετά από 2,5 χρόνια ανακάλυψα μια πολύ οικονομική λύση. Πάτε στο φαρμακείο και ζητάτε φυσιολογικό ορό πχ. 250μλ και μια σύριγγα. Αφαιρείται το προστατευτικό, βάζετε την σύριγγα, την οποία και αφήνετε μέσα (την βελόνα). Όποτε χρειάζεστε ορό τοποθετείται την σύριγγα στην βελόνα, αναποδογυρίζετε τον ορό και ΕΧΕΤΕ ΟΡΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.....σε τελείως οικονομική τιμή!!! Κάποιες μαμάδες διατηρούν τον ορό στο ψυγείο προσωπικά τον αφήνω στο δωμάτιο του παιδιού σε θερμοκρασία δωματίου 20 -22 βαθμούς.

Σαφώς ο ορός στο μπουκαλάκι μια χρήσης είναι αποστειρωμένος τελείως και απόλυτα υγιεινός αλλά προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτή την μέθοδο και δεν χρειάζομαι πλέον 30 ευρώ το μήνα για ορούς αλλά 2 ευρώ…!!

Για το θέμα του ορού θα ήθελα να πω επειδή εμείς χρησιμοποιούσαμε με το κιλό....και θέλαμε περίπου ένα πακέτο κάθε τρεις ημέρες (βάζαμε ορό μέχρι και 7 φορές ημερησίως – πολύ μύξα) θα ήθελα να πω ότι μετά από 2,5 χρόνια ανακάλυψα μια πολύ οικονομική λύση. Πάτε στο φαρμακείο και ζητάτε φυσιολογικό ορό πχ. 250μλ και μια σύριγγα. Αφαιρείται το προστατευτικό, βάζετε την σύριγγα, την οποία και αφήνετε μέσα (την βελόνα). Όποτε χρειάζεστε ορό τοποθετείται την σύριγγα στην βελόνα, αναποδογυρίζετε τον ορό και ΕΧΕΤΕ ΟΡΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.....σε τελείως οικονομική τιμή!!! Κάποιες μαμάδες διατηρούν τον ορό στο ψυγείο προσωπικά τον αφήνω στο δωμάτιο του παιδιού σε θερμοκρασία δωματίου 20 -22 βαθμούς.

Σαφώς ο ορός στο μπουκαλάκι μια χρήσης είναι αποστειρωμένος τελείως και απόλυτα υγιεινός αλλά προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτή την μέθοδο και δεν χρειάζομαι πλέον 30 ευρώ το μήνα για ορούς αλλά 2 ευρώ…!!

Εμας αυτό μας το είχαν πει στο μαιευτήριο αλλα όταν είδε η παιδίταρος στο σπίτι τον ορό με την σύριγγα μου είπε να μην το κάνω γιατι μετα από κάποιες μέρες παύει να είναι αποστειρωμένος αφού έχει τρυπόυλα έστω και μικρή.

Κορίτσια εμείς αγοράζουμε μαζικά είδη ρινικής απόφραξης από αυτό το σάιτ και γλυτώνουμε τα μεταφορικά.

Είναι η καλύτερη τιμή που βρήκα στην αγορά και επιπλέον το otrisalin μας το συνέστησε η παιδίατρος γιατί έχει κάποιο συστατικό που το καθιστά πλεονεκτικότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους φ. ορούς. Εννοείται ότι η συσκευή ρινικής απόφραξης otrisalin μας έχει σώσει!

3,08 ευρώ η συσκευασία με 30 αμπούλες και βγάζεις ένα μήνα με αποστειρωμένο ορό!!!

http://www.pharmacy4u.gr/otrisalin-plastic-cartridges-30x5-nose-cleansing-p-11350.html

Και εμένα ο παιδίατρος μου είπε ότι ο ορός στα μεγάλα μπουκάλια προκαλεί ξηρότητα στη μύτη του μωρού, ενώ αυτοί που είναι μιάς χρήσης ή σε σπρέυ έχουν μαλακτικά στοιχεία μέσα και μαλακώνουν την μυτούλα!

Οπότε δεν πήρα τελικά σε μεγάλο μπουκάλι....

Τώρα, δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει, αλλά η κάθε μανούλα ας αποφασίσει το καλύτερο για το μωράκι της!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

πόσο δίκιο έχεις. ακριβώς κι εγώ το ίδιο και μάλιστα μου το είπε η φαρμακοποειος όταν ειδε πια την απελπιστικη μου κατασταση οταν δεν μου εφταναν χρηματα να αγορασω τις αμπουλες. απο τοτε σωθηκα και αγοραζωτο μπουκαλι με τον φυσιολογικο ορο. τρομερη οικονομια.

πόσο δίκιο έχεις. ακριβώς κι εγώ το ίδιο και μάλιστα μου το είπε η φαρμακοποειος όταν ειδε πια την απελπιστικη μου κατασταση οταν δεν μου εφταναν χρηματα να αγορασω τις αμπουλες. απο τοτε σωθηκα και αγοραζωτο μπουκαλι με τον φυσιολογικο ορο. τρομερη οικονομια.

Και μεις το ίδιο κάνουμε...... αγοράζουμε ορό του λίτρου προσαρμόζουμε μία "συσκευή έγχυσης υγρών" (έτσι λέγεται..... ειναι αυτό που έχουν στα νοσοκομεία και μεταγγίζουν τον ορό στους ασθενείς) και κάθε φορά προσαρμόζουμε την σύριγγα στο σωληνάκι ανοίγουμε και γεμίζουμε. Έτσι δεν υπάρχει καμμία τρυπίτσα ανοιχτή για να μολύνεται με οποιοδήποτε τρόπο.

Χθες ο Σκλαβενίτης είχε ακόμα τις προσφορές στα babylino. Είχε ακόμα και προσφορές στα easy up της pampers -4ευρώ αν θυμάμαι καλά. Επίσης είχε -3.50ευρώ το ariel baby&soft τις 38 μεζούρες, έτσι ερχόταν κάπου στα 11ευρώ με την έκπτωση.

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Εμας αυτό μας το είχαν πει στο μαιευτήριο αλλα όταν είδε η παιδίταρος στο σπίτι τον ορό με την σύριγγα μου είπε να μην το κάνω γιατι μετα από κάποιες μέρες παύει να είναι αποστειρωμένος αφού έχει τρυπόυλα έστω και μικρή.

καλό είναι να υπάρχουν 2 συριγγες μία θα είναι μονιμα (με την βελόνα δε θα βγαίνει ποτέ) επάνω στον ορό και με αυτήν θα γεμίζετε το πλαστικό της σύρριγγας και αφού το γεμίσετε με την άλλη βελόνα θα το βάζετε σε μία άδεια αμπούλα από ορό.Ετσι η βελόνα δεν βγαίνει όταν τελειώσετε την κλείνετε με το 2 πλαστικό και έτσι δε θα περνάει ο αέρας από την βελόνα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...