Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι και εμεις χρειαζομαστε αμεσως προσφορα για babylino αλλα η εταιρια μας εχει ξεχασει και δεν στελνει πια κουπονακια ..... ¨(

καλησπέρα μήπως το παιδάκι σου έχει μεγαλώσει ποια;;; Εμένα μου είπαν ότι μετά από μια ηλικία τα σταματάνε τα κουπόνια γιατί το παιδάκι είναι αρκετά μεγάλο και υποτίθεται ότι κόβει την πάνα. (εμείς είμαστε 2,5 και δεν βλέπω να την κόβουμε σύντομα). Μου είπαν ότι εάν θέλω κουπόνια τότε πρέπει να καλώ κάθε μήνα και να ζητάω να μου στείλουν.

Σημερα έχουν προσφορα τα Careffour στα Pampers -30%. Εγώ προσωπικά παίρνω Libero (18 λεπτα ανα πάνα) ή Babylino (20 λεπτά ανά πάνα). Τα pampers με την έκπτωση βγαινουν 23λεπτά η πάνα.

Έχει και στα libero για όλη την εβδομάδα -30%.

Το αναφέρει μέσα στο φυλλάδιο προσφορών.

Διαφημίσεις

Koριτσάκια καλησπέρα! Όσον αφορά τα babylino για τον Σλαβενίτη στο ATHENS HEART οι προσφορές τελείωσαν πήρα σήμερα το πρωί τηλ στο κατάστημα!:cry:

Αναμένουμε καμία νεώτερη προσφορά γιατί τα αποθέματα τελείωνουν!:mrgreen:

Σημερα έχουν προσφορα τα Careffour στα Pampers -30%. Εγώ προσωπικά παίρνω Libero (18 λεπτα ανα πάνα) ή Babylino (20 λεπτά ανά πάνα). Τα pampers με την έκπτωση βγαινουν 23λεπτά η πάνα.

Έχει και στα Libero -30% και στα μωρομαντηλα pampers και δέχονται κουπόνια αλλά ακυρώνουν την έκπτωση της προσφοράς, αφαιρούν μετα το κουπόνι και με την απόδειξη σου επιστρέφουν απο τη ρεσεψιον το -30%. Σε 2 καταστήματα της θεσσαλονικης που πήγα σήμερα το έκαναν.

Μήπως ξέρετε αν στα ΑΒ που έχουν έκπτωση -30% στα λίμπερο πέρνουν κουπόνια?

εχω καιρο να χρησιμοποιησω κουπονια....

ποτε ομως στο παρελθον δεν ειχα προβλημα... παντα τα περνανε!

Διαφημίσεις

Οι λίμπερο στον Σκλαβενίτη έχουν έκπτωση -30% όλες οι συσκευασίες, μικρές και μεγάλες.

Για τις μαμάδες που χρησιμοποιούν το Νο 2 η συσκευασία έχει και δώρο ένα πακέτο μωρομάντηλα.

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια οι εκπτωσεις οι κανονικες ποτε αρχιζουν;

σε μερικα ηδη υπαρχουν ειχα παει ζαρα λ ειναι ηδη σε κλιμα εκπτωσεων αλλα κανονικα 15 ιανουαριου!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...