Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Συγχαρητήρια για το topic, έχω ταράξει τα babylino κυνηγώντας προσφορές που διάβασα εδώ πέρα! Να προσθέσω κι εγώ ότι στα Carrefour Μαρινόπουλος (άρα ίσως γενικώς στα Carrefour) έχει κουπόνια -1 ευρώ στις βρεφικές κρέμες Νουνού μέχρι 17/12/2011. Πχ η κρέμα βανίλια ρυζάλευρο των 400g από 5,92 πάει 4,92 ευρώ.

Επεξεργάστηκαν by tourtitsa
Ασάφεια

8He6p3.png

CYQKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στα mymarket εχει πολυ καλη προσφορρα στα ariel...το υγρο στις 66πλυσεις (καπου 5lt περιπου) το εχει 9,90 ενω η κανονικη του τιμη ειναι κοντα στα 17ευρω...περνουν και κουπονια...εστειλα το συζυγο σημερα και πηρε 2 μπουκαλια στα 13,80 καθως ειχα 2 κουπονια -3ευρω...

Εχει και στη σκονη αντιστοιχη προσφορα αλλα δεν θυμαμαι τις τιμες...:rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

κοριτσια επειδη ο πεθερος εχει καρτα πηγε χτες! ειχαν τελειωσει ολα τα babylino!!

σημερα θα καναν νεα παραλαβη και θα ξαναπαει! μακαρι να τα φερουν ,γιατι βγαινει τζαμπα !

Στο καρρφουρ απο αυριο παρασκευη εως κ την κυριακη εχει προσφορα στα παμπερς.Αγοραζοντας δυο ιδιες συσκευασιες η δευτερη εχει εκπτωση 60%.Ουσιαστικα -30% η καθε συσκευασια.Το θεμα ειναι θα δεχονται κουπονια;Αν παει καμμια κοπελα αυριο ας μας πει

Στο καρρφουρ απο αυριο παρασκευη εως κ την κυριακη εχει προσφορα στα παμπερς.Αγοραζοντας δυο ιδιες συσκευασιες η δευτερη εχει εκπτωση 60%.Ουσιαστικα -30% η καθε συσκευασια.Το θεμα ειναι θα δεχονται κουπονια;Αν παει καμμια κοπελα αυριο ας μας πει

μπα τα κουπόνια δεν τα δέχονται πλέον όταν κάνουν έκπτωση ,το γράφουν και στις διαφημίσεις τους μεταξύ 2 προωθητικών ενεργειών θα ισχύει η φθηνότερη και όχι και 2 ταυτόχρονα.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

Ναι πρεπει να εχεις καρτα αλλιως δεν μπορεις να κανεις αγορες...

Δεν υπαρχει καρτα ημερας...δυστυχως...

Εμείς σήμερα μπήκαμε με κάρτα ημέρας στα μάκρο...στην Κρήτη (αν έχει καμιά σημασία δεν ξέρω). Φυσικά είχαν εξαφανιστεί όλα τα babylino :(:(

Αν ξαναφέρουν.... να έχουμε το νου μας να το γράψουμε κι εδώ...

a9X0p3.pngmrSbp3.png

http://www.masoutis.gr/swift.jsp?CMCCode=0302&extLang=

δείτε ο μασούτης τι προσφορές βγάζει από 15/12 έως 17/12.

στην ιδια σελίδα δείτε και το φυλλάδιο έχει καλύτερες τιμές στα παιχνίδια από το carefour π.χ το παιχνίδι μνήμης του macqueen το δίνει 1+1 το ίδιο και τις πριγκήπισσες θέλει λίγο προσοχή για να έχουμε όντως κέρδος.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

μπα τα κουπόνια δεν τα δέχονται πλέον όταν κάνουν έκπτωση ,το γράφουν και στις διαφημίσεις τους μεταξύ 2 προωθητικών ενεργειών θα ισχύει η φθηνότερη και όχι και 2 ταυτόχρονα.

Το εχω δει αυτο που λες αλλα λεω μπας κ αλλαξει κατι.Θα τα φυλαξω τοτε τα κουπονια για σκλαβενιτη η αβ που τα δεχονται

Το εχω δει αυτο που λες αλλα λεω μπας κ αλλαξει κατι.Θα τα φυλαξω τοτε τα κουπονια για σκλαβενιτη η αβ που τα δεχονται

σε αυτούς έχεις πιο πολύ έκπτωση και τα χρήματα σου μένουν εδώ και όχι στην πολυεθνική.

Τις προηγουμενες εβδομαδες που ειχε -45% στα babylino, δεχτηκαν κουπονια κανονικοτατα. Οτι νά'ναι!!! :roll:

Λοιπον. Για οσους μενουν Καβαλα-Δραμα, τρεξτε στα σουπερ μαρκετ Γουντσιδη! Πρωτα απ'όλα ειναι Ελληνικα. Δειτε τιμες με κουπονια:

Αφρος ξυρισματος Gilette, μιση τιμη και με κουπονι, 12 λεπτα!!!

Fairy για τα πιατα 900ml, 24 λεπτα!!!

Αlways διπλη συσκευασια jumbo pack (20 σερβιετες) 59 ΄λεπτα. Αριελ Actilift (μοναδικο, το δοκιμασατε; ) 70 μεζουρες 10,5

Εσεξ σκονη 60 μεζουρες 5,90! Βιακαλ 85 λεπτα. Κοκα-κολα 1,5 λιτρο 87,5 λεπτα!

Και επισης πολυ μεγαλες προσφορες σε τροφιμα. Γινοταν λαϊκο προσκυνημα. Νά'ναι καλα οι ανθρωποι. Θα κανει ο κοσμος Χριστουγεννα.

Διαφημίσεις

Εμείς σήμερα μπήκαμε με κάρτα ημέρας στα μάκρο...στην Κρήτη (αν έχει καμιά σημασία δεν ξέρω)

Στην Αθηνα εχει δυο καταστηματα ενα στην Παλληνη και ενα στον Κηφισο.Σε κανενα απο τα 2 δεν εχουν καρτες ημερας.

Τωρα σχετικα με την Κρητη εσεις βγαλατε καρτα ημερας γιατι ή εσυ η ο σύζυγος ανήκετε στα σώματα ασφαλείας ή είστε φοιτητές???ϊσχύει κάτι απο τα 2?

Στα mymarket εχει πολυ καλη προσφορρα στα ariel...το υγρο στις 66πλυσεις (καπου 5lt περιπου) το εχει 9,90 ενω η κανονικη του τιμη ειναι κοντα στα 17ευρω...περνουν και κουπονια...εστειλα το συζυγο σημερα και πηρε 2 μπουκαλια στα 13,80 καθως ειχα 2 κουπονια -3ευρω...

Εχει και στη σκονη αντιστοιχη προσφορα αλλα δεν θυμαμαι τις τιμες...:rolleyes:

εννοεις το παιδικο? μεχρι ποτε ειναι? δεν βρηκα τπτ στο φυλλαδιο:(

Στο εντυπο της προμηθευτικης που ισχυει 15/12-07/01 εχει τις λιμπερο 25% για ολες τις συσκευασιες κ τα babylino sensitive -30, απο 6,96 σε 4,87?.

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

εννοεις το παιδικο? μεχρι ποτε ειναι? δεν βρηκα τπτ στο φυλλαδιο:(

Οχι το παιδικο καλε...το κανονικο! Το ειδα σε διαφημιση προχθες και χθες τον εστειλα αρον αρον και οντως ετσι ηταν...τωρα ποτε ληγει δεν ξερω αλλα αυριο θα τον στειλω ξανα γιατι θελει και η μητερα μου...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

μαρινοπουλος -40 στα παιχνιδια!!! μολις γυρισα. ρωτηστε με ενα τηλ μηπως ειναι τοπικο αλλα δε νομιζω

μέχρι και την Κυριακή ισχύει το -40% στα παιχνίδια, πλην των ηλεκτρονικών.

Ηλεκτρονικά δεν εννοούν αυτά με την μπαταρία, αλλά ακόμα κι αν έχετε αμφιβολίες, πάρτε το ως το ταμείο και στην τελικά αν δεν έχει έκπτωση το αφήνετε εκεί.

Γι αυτό σήμερα στα τζάμπο κανείς δεν έπαιρνε παιχνίδι της φίσερ πράις! Όλοι σπεύδαν στο καρφούρ.

Και κάποια πάμπερς έχει το δεύτερο ίδιο μεγάλο πακέτο -60% (τώρα που τα ακρίβυναν και στο άμαζον...)

Τον πάτησα τον όρκο μου, τον πάτησα!!!! (αλλά έβγαλα πολλά δωράκια που δεν προνόησα να πάρω από άμαζον)

Προσοχη γιατι στα makro αφαιρουν πρωτα το κουπονι και μετα κάνουν την έκπτωση 40%, οπότε ετσι χάνουμε χρηματα. Ειναι προβλημα της μηχανοργάνωσής τους μου είπαν.

Κι αν το παρατηρήσεις σου αφαιρούν μόνο την καθαρή αξία του κουπονιού υπολογίζοντας και αφαιρώντας το φπα. Σε κουπόνι ?4,00 μου πέρασαν σαν ποσό έκπτωσης μόνο ?3,08. Μαγικό?????????

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Προσοχη γιατι στα makro αφαιρουν πρωτα το κουπονι και μετα κάνουν την έκπτωση 40%, οπότε ετσι χάνουμε χρηματα. Ειναι προβλημα της μηχανοργάνωσής τους μου είπαν.

κι εγώ πήγα σήμερα και πράγματι έτσι κάνανε. Πήρα το απόγευμα τηλέφωνο στο makro και μου είπανε θα με πάρουν τηλέφωνο τη δευτέρα, αφού εξετάσουν το ζήτημα. Τους είπα ότι για το ίδιο θέμα έκανα καταγγελία στη Γ.Γραμματεία καταναλωτή για το carrefur και βάση νομοθεσίας αυτό που κάνουν είναι παράνομο, διότι το makro θα εισπράξει από τη Babylino 4 ευρώ για κάθε κουπόνι που τους έδωσα, ενώ αυτοί μου έκαναν έκπτωση για το κάθε κουπόνι κάτι λιγότερο από 2,5 ευρώ!

Για να δούμε τι θα γίνει τη δευτέρα. Κανονικά περιμένω να μου επιστρέψουν τη διαφορά...

κι εγώ πήγα σήμερα και πράγματι έτσι κάνανε. Πήρα το απόγευμα τηλέφωνο στο makro και μου είπανε θα με πάρουν τηλέφωνο τη δευτέρα, αφού εξετάσουν το ζήτημα. Τους είπα ότι για το ίδιο θέμα έκανα καταγγελία στη Γ.Γραμματεία καταναλωτή για το carrefur και βάση νομοθεσίας αυτό που κάνουν είναι παράνομο, διότι το makro θα εισπράξει από τη Babylino 4 ευρώ για κάθε κουπόνι που τους έδωσα, ενώ αυτοί μου έκαναν έκπτωση για το κάθε κουπόνι κάτι λιγότερο από 2,5 ευρώ!

Για να δούμε τι θα γίνει τη δευτέρα. Κανονικά περιμένω να μου επιστρέψουν τη διαφορά...

κατι αναλογο κανει και σκλαβενιτης.οταν αγοραζω κατι που ειναι 1+1 δωρο και δινω και κουπονι π.χ -2 ευρω δεν μου αφαιρει 2 ευρω αλλα το μισο ποσο :evil:.και η απαντηση στην υποδοχη ηταν να μην χρησιμοποιω κουπονια οταν ειναι 1+1 δωρο.ωραια απαντηση.......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Μηπως να ενημερωνες και τη ΜΕΓΑ γι'αυτο???

Τελικα ποσο βγαινει η συσκευασια με κουπονι -4 ευρω?

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ενημερωσα εγω τη ΜΕΓΑ και μου ειπαν οτι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι μια συσταση στην εταιρεια.

Δηλαδη δεν τους απασχολει που τους κλεβουν??? Μωρε μπραβο!!! Πολυ υπερανω ειναι...:rolleyes::rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!Και εγώ το ίδιο έπαθα με τα Μάκρο , πήγε ο άντρας μου και ψώνισε Νο 4+ και γράφει στην απόδειξη τιμή μονάδας 7.57 απόπου έχει αφαιρεθεί καθαρή αξία του κουπονιού 3.25 και έχω μπερδευτεί αφου στο φυλλάδιο γράφει από 10.82 τιμή με 40% 6.49 χωρις ΦΠΑ και μετά διάβασα και εδώ τα post και κατάλαβα .............. μάλλον πρέπει να τους πάρω και εγώ αύριο τηλέφωνο να τους κράξω .

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...