Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Λοιπόν πήγα εγώ όπως είπα και πρίν. Τα παμπερσ και τα βαβυλινο και τα λιμπερο τα ειχαν ολα με προσφορά. Αλλά δεν είχε 5+ στα παμπερσ. Γενικά είχε σε πολλά είδη 1+1. Εγω τέτοια προιόντα αγόρασα, Σαμπουαν-ψωμί τόστ, παιδικά γιαουρτακια.. Πάντως γινόταν ένας χαμός. Και μετα σου έδιναν μια σακουλίτσα με δωράκια. Κατι γκοφρέτες και κάτι χυμούς. Δεν είναι τελικά πολύ μεγάλο κατάστημα. Και με αυτοκίνητο είναι δύσκολα γιατι δεν είχε μεγάλο παρκινγ. Εγώ μενω κοντά και πήγα απο τα στενά πίσω και πάρκαρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σΤΟΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΣΤΟ χΑΙΔΑΡΙ ΣΤΗΝ λ.ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ 19,20 ΤΑ ΕΧΕΙ 15,20

σε ευχαριστω πολυ

πήγε καμία στο Χαιδάρι τελικά; αξίζει να πάμε;

μα καλα ακριβος απο πανω το λεει η κοπελα:mrgreen::lol:

Μια είδηση που αφορά την τσέπη όσων δεν θηλάζουν... Τα γάλατα 1ης βρεφικής ηλικίας θα πωλούνται πλέον και στα σουπερ μάρκετ κατα 20% φθηνότερα!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=430614&cid=4

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ναι το συζητουσαμε χτες το βραδυ....να σε πω καλυτερα!

κοριτσια μηπως ξερετε γα Θεσσαλονικη κανενα μαρκετ με προσφορες στα babylino?

Εχουμε διπλα Βασιλοπουλο, και δεν φερνει babylino!

Διαφημίσεις

Μια είδηση που αφορά την τσέπη όσων δεν θηλάζουν... Τα γάλατα 1ης βρεφικής ηλικίας θα πωλούνται πλέον και στα σουπερ μάρκετ κατα 20% φθηνότερα!

συγγνωμη για το οφφ, αλλα πουλουσαν τα φαρμακεια το 'μητρικο γάλα';!! καλο!

"Έπειτα από 23 χρόνια καταργείται το μονοπώλιο των φαρμακείων που πωλούσαν το μητρικό γάλα"

συγγνωμη για το οφφ, αλλα πουλουσαν τα φαρμακεια το 'μητρικο γάλα';!! καλο!

"Έπειτα από 23 χρόνια καταργείται το μονοπώλιο των φαρμακείων που πωλούσαν το μητρικό γάλα"

ρε τι μαθαινει κανεις!!!!!!!!!!τοσα χρονια πωλουσαν "μητρικο" γαλα και δεν ειχαμε παρει χαμπαρι.....:shock:

ειχε χτες ο σκλαβενιτης τα babylino sensitive -6ευρω κ ειχα κ κουπονι -4ευρω κ μου νγηκαν 5.30 το πακετο .........

πρωτη φορα στους 18 μηνες παιρνω babylino, επαιρνα ασυζητιτη pampers............αλλα μαλλον θα αναθεωρησω :?

88M1p3.png6KAgp2.png

OXI ομως τα ειδικα γαλατα AR, HA, για κολικους κτλ

Διαφημίσεις

Στα καρφουρ -20% σε ολα τα παιχνιδια!:D

Μεχρι το Σαββατο.

Μολις πηρε ο αντρας μου την κουζινουλα βαλιτσα της Zanussi που την ειχε απο 40 ευρωπουλακια, 32 και με το κουπονι απο το θεμα στα 28. :wink:

Διαφημίσεις

δεν ξερω δυστιχος δεν εχω παρει ποτε κατι απο εκει αλλα τωρα το σκεφτομαι πολυ,,, ε λιγικα δεν θα στελνουν? για να στελνουν τα μωρομαντιλα αρα θα στελνουν κ πανες η οχι? αλλα ποια η διαφορα ???

εντιτ μαλλον ναι επειδη εδω λεει κ ελλαδα http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=mk_sss_dp_1?ie=UTF8&nodeId=200039400&pop-up=1

Στελνουν Ελλαδα πανες?

Μεχρι και πριν 2-3 εβδομαδες, απ'οσο θυμαμαι, δεν εστελναν.

Μηνες τωρα κοιτουσα μηπως και τελικα στειλουν.

Κατι αλλαξε φαινεται και τελικα στελνουν, κι οχι μονο πανες αλλα και καθισματακια αυτοκινητου και παιδικα ρουχα, που δεν τα εστελναν.

Μωρομαντηλα παντα εστελναν κι εχω παρει πολλα.

Με εναν γρηγορο υπολογισμο που εκανα, τα Pampers Active Fit 4 (το link πιο πανω) βγαινουν καπου 16-17λεπτα η πανα!!!

Τετοια τιμη εδω ουτε για πλακα, μονο σε προσφορες του 50% που γινονται στις αλλες μαρκες βεβαια.

Στα καρφουρ -20% σε ολα τα παιχνιδια!:D

Μεχρι το Σαββατο.

Μολις πηρε ο αντρας μου την κουζινουλα βαλιτσα της Zanussi που την ειχε απο 40 ευρωπουλακια, 32 και με το κουπονι απο το θεμα στα 28. :wink:

Καλησπέρα ΠΡΟΣΟΧΗ στο καρφουρ. Πριν 2 εβδομάδες είχα ψωνίσει αρκετά παιχνίδια που είχε σε προσφορές το καρφουρ Μαρινόπουλος της πόλης μου για δωράκια.

Χτες που είδα στη σελίδα του για την έκπτωση σε χριστουγεννιάτικα και παιχνίδια είπα να πάω να πάρω μερικά ακόμα που ήθελα και κάτι χριστουγεννιάτικα καρουζέλ. Ε λοιπόν δεν πήρα ΤΊΠΟΤΑ οι τιμές ήταν τουλάχιστον διπλάσιες.

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι για την πόρτα πριν 4? χτες 6,5?.

Μουσικό καρουζελ πριν 2? χτες 9?.

Μαγνητικός πίνακας ντόρα ή μπομπ σφουγγαράκης πριν 2? χτες 5,2?.

Ηλεκτρικό κατσαβίδι και εργαλεία mickey mouse clubhouse πριν 5? χτες 15?.

Ξύλινος πίνακας που γράφεις με μαρκαδόρο ή με κιμωλία πριν 5? χτες 10?.

Φακός-προτζέκτορας Ντορα τον πήρα 10 λεπτά χτές 3,10?.

Ζωάκια little pet shop πριν 2? χτές 5?.

Δηλαδή και στη μισή τιμή να τα βάλει πάλι ακριβότερα θα είναι από τις τιμές που είχε πριν 2 εβδομάδες.

Σόρρυ για το μεγάλο μύνημα αλλά διαβάζοντας το μύνημά σου το θημήθηκα και συγχήστηκα.:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

yQPJp2.png N5FJp2.png

Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόροτου διαβόλου αλλα επειδή ψωνίζω μόνο από καρφουρ χρόνια τώρα και έχω συνηθίσει αλλο είναι το carousel με τα 2 ευρω και αλλο με τα 9. δεν ξέρω βέβαια σε ποιο κατάστημα πας και τι μπορεί να γίνεται σε αυτο και ούτε έχω κάποιο λόγο να υπερασπίστώ τα καρφουρ αλλα απειδή ειδικα αυτά τα carousel τα ξέρω γιατι αγόρασα αυτό με τα 9 και τα είχα δει και τα δύο και μάλιστα θυμάμαι ότι των 2 ευρώ δεν μου άρεσε. εγω παντως όσον αφορα τις τιμές είναι πολύ πιο φτηνά από τον βασιλόπουλο που ανοιξε πριν κανένα δίμηνο δίπλα του

Καλησπέρα ΠΡΟΣΟΧΗ στο καρφουρ. Πριν 2 εβδομάδες είχα ψωνίσει αρκετά παιχνίδια που είχε σε προσφορές το καρφουρ Μαρινόπουλος της πόλης μου για δωράκια.

Χτες που είδα στη σελίδα του για την έκπτωση σε χριστουγεννιάτικα και παιχνίδια είπα να πάω να πάρω μερικά ακόμα που ήθελα και κάτι χριστουγεννιάτικα καρουζέλ. Ε λοιπόν δεν πήρα ΤΊΠΟΤΑ οι τιμές ήταν τουλάχιστον διπλάσιες.

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι για την πόρτα πριν 4? χτες 6,5?.

Μουσικό καρουζελ πριν 2? χτες 9?.

Μαγνητικός πίνακας ντόρα ή μπομπ σφουγγαράκης πριν 2? χτες 5,2?.

Ηλεκτρικό κατσαβίδι και εργαλεία mickey mouse clubhouse πριν 5? χτες 15?.

Ξύλινος πίνακας που γράφεις με μαρκαδόρο ή με κιμωλία πριν 5? χτες 10?.

Φακός-προτζέκτορας Ντορα τον πήρα 10 λεπτά χτές 3,10?.

Ζωάκια little pet shop πριν 2? χτές 5?.

Δηλαδή και στη μισή τιμή να τα βάλει πάλι ακριβότερα θα είναι από τις τιμές που είχε πριν 2 εβδομάδες.

Σόρρυ για το μεγάλο μύνημα αλλά διαβάζοντας το μύνημά σου το θημήθηκα και συγχήστηκα.:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Κοριτσι οι τιμες στα επωνυμα γνωστα παιχνιδια της αγορας ειναι ολοιδιες με ολα τα υπολοιπα παιχνιδαδικα.

Oi τιμες που περιγραφεις ειναι εξωπραγματικες και προφανως αφορουσαν καποιο ξεπουλημα του συγκεκριμενου καταστηματος.

κοριτσια στο σκλαβενιτη σημε ειχε πανες -4 ευρω κ ειχα κ κουπονι -3 κ πηρα οικονομικη συσκευασια με 11 ευρω... παντως αυτα στο αμαζον αν θα υπαρχουν κ απο εβδομαδα θα χτυπησω μαλλον απο 2 γιατι ειναι 120+ με 18 ευρω εγω τωρα σε προσφορα πηρα 48 πανεσ με 11 ευρω κ για να παρω 120+ θελω 33 ευρω με 3 κουπονια ενω εκεμονο με 18 ευρω ...

Μεχρι και πριν 2-3 εβδομαδες, απ'οσο θυμαμαι, δεν εστελναν.

Μηνες τωρα κοιτουσα μηπως και τελικα στειλουν.

Κατι αλλαξε φαινεται και τελικα στελνουν, κι οχι μονο πανες αλλα και καθισματακια αυτοκινητου και παιδικα ρουχα, που δεν τα εστελναν.

Μωρομαντηλα παντα εστελναν κι εχω παρει πολλα.

Με εναν γρηγορο υπολογισμο που εκανα, τα Pampers Active Fit 4 (το link πιο πανω) βγαινουν καπου 16-17λεπτα η πανα!!!

Τετοια τιμη εδω ουτε για πλακα, μονο σε προσφορες του 50% που γινονται στις αλλες μαρκες βεβαια.

συμφερει λεω αλλα δεν ξερω κραταω κ μια πισινη

συμφερει λεω αλλα δεν ξερω κραταω κ μια πισινη

Εγω πηρα δυο κουτες (συνολο 272 πανες) Νο4 ετσι για αρχη.

Βγαινουν 16.5λεπτα η πανα... πιο φθηνα ακομη κι απο Libero σε 50% εκπτωση.

Νοιμιζω αξιζει απο καθε αποψη!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...