Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tzini μπες εδω και δες τι δωρακι μπορεις να παρεις, αναλογως τους ποντους που εχεις.

http://www.liberoclub.gr/Libero-online-shop/Products11/

καταξοδευονται?

ή μου φανηκε?

μονο αυτα???

για το μεγαλο δωρο τιπτα ακομη ε??

ποίο μεγαλο δωρο καλε???

γκαβη ειμαι?:shock:

δεν βλεπω τπτ αλλο.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Από την libero μέσω facebook, ανακοίνωσαν πως δώρα θα ξαναμπουν από νέο έτος τώρα.

Οπότε όσες έχετε πόντους....υπομονή!

μερσι!

δεν μου κακοπεφτει.

θα περιμενω.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

Σήμερα στο mall έχει πάλι σταντ της babylino και δίνουν κουπόνια κ δείγμα πάνας.Επίσης,τα παιδάκια ζωγραφίζουν,χορεύουν κλπ.Ηταν πολύ όμορφα!

Βρε ρεβυθάκι πόσες φορές τη βδομάδα πας mall;΅Ετσι γιατί μιλάμε για κρίση :)

Καλημέρα!Το mall είναι το αγαπημένο μου!!!Περίπου 2 φορές εβδομαδιαίως αλλά οχι απαραίτητα για ψώνια.Μου αρέσει και για καφε γιατί είναι μεγάλος χώρος,δεν καπνίζουν και έχει πάντα πολλά παιδάκια να παίξει η μικρή μου και διάφορα event;)Για ψώνια το προτιμώ γιατί δεν έχω το άγχος του δρόμου,ανέβα κατέβα πεζοδρόμια με το καρότσι κλπ και συνήθως βρίσκω τα πάντα:)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

κοριτσια καλημερα,διαφωτιστε με λιγακι...πως σας στελνουν κουπονια τα pampers?εχω γραφτει στο pampers village κ εχω στειλει mail αλλα τιποτα...επισης τα babylino για να στειλουν κουπονια πρεπει καθε μηνα να το ζηταω με την επιστολη που στελνουν?

Διαφημίσεις

Εμενα μου ηρθαν τα περιοδικα απο την pampers με τα κουπονια πριν 2 εβδομαδες.Τα κουπονια ισχυουν μεχρι 31/03/12 οποτε καλυτερα να τους στειλεις ενα email.Παντως αν εισαι καινουργια συνδρομητρια . .....χλωμο το βλεπω να προλαβεις.Αργουν πολυ να τα στειλουν και τα στελνουν 2 φορες το χρονο.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

καλημερα!

ακουσα οτι σε νέο καταστημα Σκλαβενιτη,εχουν την 1η ημερα που ανοιγει το κατάστημα, όλα τα προϊόντα 1+1 ΄δωρο.

Ισχυει άραγε? Εχετε ακουσει κάτι,γιατι φυλλάδια δεν βγάζουν.

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

κοριτσια καλημερα,διαφωτιστε με λιγακι...πως σας στελνουν κουπονια τα pampers?εχω γραφτει στο pampers village κ εχω στειλει mail αλλα τιποτα...επισης τα babylino για να στειλουν κουπονια πρεπει καθε μηνα να το ζηταω με την επιστολη που στελνουν?

Γίνε μέλος εδώ και θα σου στέλνουν βιβλιαράκι με διάφορα κουπόνια ανάμεσα τους και πάμπερς:

http://www.epithimies.gr/home.aspx

καλημερα!

ακουσα οτι σε νέο καταστημα Σκλαβενιτη,εχουν την 1η ημερα που ανοιγει το κατάστημα, όλα τα προϊόντα 1+1 ΄δωρο.

Ισχυει άραγε? Εχετε ακουσει κάτι,γιατι φυλλάδια δεν βγάζουν.

ναι ισχυει και συνηθως εχουν προσφορες για 2 εβδομαδες,οχι μονο την πρωτη μερα.που ανοιξε καινουργιος?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ναι ισχυει και συνηθως εχουν προσφορες για 2 εβδομαδες,οχι μονο την πρωτη μερα.που ανοιξε καινουργιος?

Ευχαριστω!!

τοτε θα παω σιγουρα!

Αυριο ανοιγει στο Χαϊδάρι!

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

Διαφημίσεις

Κορίτσια πήρα καμοιά σας το θέμα?Ειχε όντως κουπόνια για παιχνίδια?Ολο το Σαββατο σκεφτομουνα να σηκωθώ πρωι την Κυριακή να το πάρω και την Κυριακή το ξέχασα.

Ναι είχε. Μερικά fiscer price, barbie και κάτι ακόμα για αγοράκια. Είχε και μερικά κουπόνια των 10Ε που συνέφεραν. Πχ για το σκυλάκι της fiscer price που έχει 32 Ε είχε 10Ε κουπόνι.Τα περισσότερα όμως ήταν μικρά κουπόνια 2,3,5Ε.

Βασικά 2 νέα καταστήματα Σκλαβενίτης άνοιξαν..Το ένα μέσα στο Athens Heart που άνοιξε το Σάββατο και αύριο ανοίγει του Χαιδαρίου, που είναι επί της Λεωφόρου Αθηνών 266, λίγο μετά το Παλατάκι Χαιδαρίου και πιο κάτω από τον Βασιλόπουλο...Εγώ επειδή πηγαίνω στο μεγάλο στις Τζιτζιφιές μου το πε μια κοπέλα ταμίας που μιλάμε, ότι όντως στην αρχή θα έχουν πάρα πολλά προιόντα 1+1 δώρο..Θυμάμαι και πέρσι που είχε ανοίξει στις Τζιτζιφιές γινόταν χαμός από προσφορές, είχαμε πάει Χριστούγεννα με την μάνα μου για ψώνια και γέμισε ένα καρότσι τίγκα μέχρι πάνω με 150 ευρώ και δεν το πίστευε :shock::shock:

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Βασικά 2 νέα καταστήματα Σκλαβενίτης άνοιξαν..Το ένα μέσα στο Athens Heart που άνοιξε το Σάββατο και αύριο ανοίγει του Χαιδαρίου, που είναι επί της Λεωφόρου Αθηνών 266, λίγο μετά το Παλατάκι Χαιδαρίου και πιο κάτω από τον Βασιλόπουλο...Εγώ επειδή πηγαίνω στο μεγάλο στις Τζιτζιφιές μου το πε μια κοπέλα ταμίας που μιλάμε, ότι όντως στην αρχή θα έχουν πάρα πολλά προιόντα 1+1 δώρο..Θυμάμαι και πέρσι που είχε ανοίξει στις Τζιτζιφιές γινόταν χαμός από προσφορές, είχαμε πάει Χριστούγεννα με την μάνα μου για ψώνια και γέμισε ένα καρότσι τίγκα μέχρι πάνω με 150 ευρώ και δεν το πίστευε :shock::shock:

Σε ευχαριστω πολυ θα παμε σημερα να δουμε τι θα γεμισουμε...!!!!!!!!

qZmyp3.pngZmFZp3.png

Ναι είχε. Μερικά fiscer price, barbie και κάτι ακόμα για αγοράκια. Είχε και μερικά κουπόνια των 10Ε που συνέφεραν. Πχ για το σκυλάκι της fiscer price που έχει 32 Ε είχε 10Ε κουπόνι.Τα περισσότερα όμως ήταν μικρά κουπόνια 2,3,5Ε.

Τι κρίμα ελπίζω να τα ξανα βάλει την Κυριακή

Κορίτσια έχει κανένα σουπερ προσφορά τα παμπερσ?? Πήγα σκλαβενίτη και είχε -4 αλλά δεν είχε το 5+ που φοράμε!!

σε ποια περιοχη εχει προσφορα σε παμπερς???

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...