Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παίρνουν κ κουπόνια μήπως ξέρεις?

ναι παντα επισεις μπορω να πω οτι μια φορα ειχαν κουπονι εκπτωσεις -15 ευρω κ εγω ειχα κ κουπονι -4 ευρω κ μου το πηραν νκ τοτε,,, ποσο μαλλον τωρα που ειναι απλα -4ευρω προσφορα...δεν ειχα ποτε προβλημα με κουπονια παλι καλα

Και εμεις το ιδιο! Πηγαμε σε babylino και ειμαστε οκ!!

Και ειναι και πιο φτηνα!

Καλε μεχρι το λαιμο μουσκεμα καθε μερα ! Φανελακι, φορμακι, υπνοσακος, πανα , σεντονι και το υποσεντονο!

μα καθε μερα!!

Πηρα τηλ προχτες στα παμπερς και τους εκραξα! Κανονικοτατα!!:mad:

Ε να ειδες? Πως θα καθησει σε καθε μωρακι η πανα!Εμεις δοκιμασαμε ολα τα παμπερς! active fit, baby dy,dry max, sleep night αλλα μουσκεμα!:shock:

κοριτσια μηπως να παιρνατε μεγαλυτερο νουμερο, εμεις το παθαινουμε αυτο οταν μας ειναι μικρη η πανα η δεν την φορεσω σωστα δηλαδη αν παει το μεγαλητερο μερος στην πλατη, δεν ξερω αν με καταλαβατε ετσι οπως το εξηγησα:rolleyes:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.το ιδιο και εμεις εδω και ενα μηνα που πηραμε τα παμπερς

με την προσφορα μας βγαινουν τα τσισα μας(baby dry n6)...

μεγαλυτερο απο τo ν6 δεν υπαρχει...τι θα κανω δεν ξερω...

σκεφτηκα να παρω babylino.εχει μεγαλυτερο νουμερο απο το

παμπερς?εμεις φοραμε μονο την νυχτα την πανα οποτε θελουμε

κατι πολυ απορροφητικο.μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα

με το που πηρα της προσφορας τα τσισα δεν τα κραταει...

σκεφτομουν μηπως ειναι ελαττωματικα γιαυτο τα δινουν με εκπτωση?

εσεις τι λετε?ευχαριστω πολυ. :)

ΜΠΕΤΤΥ

Δεν είναι θέμα ελλατωματικού αλλά προώθησης πωλήσεων.

Μάλλον δεν σας κάνουν τα πάμπερς οπότε δοκιμάζεις κάτι άλλο. Πάντως είναι πολύ απορροφητικά, ειδικά τα baby dry, τα βρίσκω καλύτερα από άλλα και τα χρησιμοποιώ ειδικά για τον ύπνο.

Δοκιμάζεις, κι εμάς κατά καιρούς την μία δεν μας 'εκαναν τα πάμπερς, την άλλη οι λίμπερο, την άλλη οι μπειμπιλίνο. Μήπως πίνει πολλά υγρά πριν κοιμηθεί οπότε καμία πάνα δεν μπορεί να συγκρατήσει την μεγάλη ποσότητα ούρων?

Πήρα κι εγω παμπερς με την έκπτωση τώρα αλλά της τα φοράω μόνο ημέρα και έχω το νου μου να την αλλάζω πιο συχνά.Δεν θα ξαναπάρω πάντως...είναι λεπτά και ελαστικά αλλά απο απορροφητικότητα...:(αμέσως γεμίζουν και φουσκώνουν και αν ξεχαστείς λιγάκι βγαίνουν τα τσισακια...με τα babylino και τα libero δεν είχα ποτέ πρόβλημα

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Στα simply dry που είναι η οικονομική σειρά των Pampers.....όταν τα δοκίμασα παρατήρησα ότι δεν είχαν μέσα αρκετό υλικό ώστε να κρατάσει όντως το μωράκι στεγνό. Ύποτίθεται ότι είναι η γνωστή ποιότητα Pampers....αλλά καμία σχέση. Πρόβλημα με τα Pampers είχαμε όταν παίρναμε τα active fit. Τώρα για της προσφοράς δεν ξέρω, μήπως όμως δεν έχουν αρκετό υλικό ώστε να απορροφά τα τσισάκια.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.το ιδιο και εμεις εδω και ενα μηνα που πηραμε τα παμπερς

με την προσφορα μας βγαινουν τα τσισα μας(baby dry n6)...

μεγαλυτερο απο τo ν6 δεν υπαρχει...τι θα κανω δεν ξερω...

σκεφτηκα να παρω babylino.εχει μεγαλυτερο νουμερο απο το

παμπερς?εμεις φοραμε μονο την νυχτα την πανα οποτε θελουμε

κατι πολυ απορροφητικο.μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα

με το που πηρα της προσφορας τα τσισα δεν τα κραταει...

σκεφτομουν μηπως ειναι ελαττωματικα γιαυτο τα δινουν με εκπτωση?

εσεις τι λετε?ευχαριστω πολυ. :)

Τσέκαρε μήπως το 6 είναι μεγάλο και γι αυτό έχετε διαρροές. Αν τυχόν λόγω μεγέθους αφήνει κενά στα μπουτάκια, ίσως φεύγουν από εκεί τα τσίσα....

Ανεξάρτητα από την πάνα, θα μπορούσες να μην δίνεις πολλά υγρά στο παιδί κοντά στην ώρα του ύπνου και επίσης να το ξυπνάς τουλάχιστον μία φορά τη νύχτα για τσίσα, ώστε να βγάλει σιγά σιγά και τη βραδυνή πάνα.

εμείς ήμασταν παλιά φανατικοί της πάμπερς, μέχρι που στοκάραμε σε περίοδο προσφοράς με babylino. Τώρα, μας φαίνονται καλύτερες οι babylino. Βλέπω στις πάμπερς ότι το υλικό τους μέσα δεν είναι και πολύ πυκνό. Τουλάχιστον προς τον ποπό βλέπεις σαν μαδημένο μαξιλάρι (αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω :-) ).

Ισως είναι θέμα συνήθειας, ή άραγε κατεβάσανε την ποιότητά τους?

πηρα το φύλλαδιο του γαλαξια και εχει 40% μονο τα babygo και οχι και τα babylino. πηρα και τηλ και το διευκρινισα. γκαντεμια...:evil:

αλλα εχει τα παμπερς τα μωρομαντηλα 2+1 4,27.

Διαφημίσεις

μπα δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλο το ν6 baby dry.ισα ισα νομιζω δεν φτανει να το κλεισω στην μεσουλα(δεν ξερω εαν καταλαβατε τι εννοω).μου φαινεται πολυ χαλαρο το λαστιχο ψηλα στα ποδαρακια...λες να τον ξυπναω μεσα στη νυχτα?να του βαζω νεα πανα?

ΜΠΕΤΤΥ

μπα δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλο το ν6 baby dry.ισα ισα νομιζω δεν φτανει να το κλεισω στην μεσουλα(δεν ξερω εαν καταλαβατε τι εννοω).μου φαινεται πολυ χαλαρο το λαστιχο ψηλα στα ποδαρακια...λες να τον ξυπναω μεσα στη νυχτα?να του βαζω νεα πανα?

Αυτό ακριβώς εννοώ! Τα αγόρια έχουν και λεπτά μπουτάκια, οπότε ίσως από εκεί φεύγουν.

Εμείς στα 2 παιδιά μας είχαμε εφαρμόσει το παρακάτω για το σταμάτημα της πάνας (και να σου πω ότι δεν βάλαμε σχεδόν καθόλου πάνα το βράδυ, 3-4 μέρες μόνο):

- Το γάλα όσο μπορούσαμε με πιο μεγάλη απόσταση από τον ύπνο

- Τσίσα πριν τον ύπνο

- Τσίσα πριν κοιμηθούμε εμείς (σήκωμα το παιδί και όσο το δυνατόν να ξυπνήσει, ώστε να καταλάβει ότι πάει τουαλέτα)

- τσίσα μέσα στη νύχτα. Ο ένας από εμάς σηκωνόταν να βάλει το παιδί για τσίσα (πάλι όχι αγκαλιά, αλλά να περπατάει το παιδί).

Στο σάιτ http://www.liberoclub.gr/Libero-online-shop/Libero-Baby-Soft/Standard/?ProdId=2743 έχουν τις 140 πάνες για 2-4 κιλά 27,31 ευρώ, δηλαδή 0,20 η πάνα

Επίσης βρήκα και την εταιρεία http://www.linette.gr/babyswish.html που έχει τις πάνες Nannnys Baby's Wish Mini 50 τμχ 2-5 kgr 9,81 ευρώ, τα

παραδίδουν εντός Αττικής σε 2 εργάσιμες ημέρες και τα έξοδα αποστολής είναι 1 ευρώ

Έχει δοκιμάσει κανείς τις παραπάνω πάνες; Αξίζουν;

Δεν έχω αγοράσει ακόμη καμία πάνα αλλά ετοιμάζομαι και εγώ σιγά-σιγά να το ψάχνω... έχω ακούσει ότι μπορεί να έχει και 2 ευρώ η πάνα, αν όντως ισχύει αυτό μου φαίνεται ότι δεν θα του φοράμε πάνες:-P

Στο σάιτ http://www.liberoclub.gr/Libero-online-shop/Libero-Baby-Soft/Standard/?ProdId=2743 έχουν τις 140 πάνες για 2-4 κιλά 27,31 ευρώ, δηλαδή 0,20 η πάνα

Επίσης βρήκα και την εταιρεία http://www.linette.gr/babyswish.html που έχει τις πάνες Nannnys Baby's Wish Mini 50 τμχ 2-5 kgr 9,81 ευρώ, τα

παραδίδουν εντός Αττικής σε 2 εργάσιμες ημέρες και τα έξοδα αποστολής είναι 1 ευρώ

Έχει δοκιμάσει κανείς τις παραπάνω πάνες; Αξίζουν;

Δεν έχω αγοράσει ακόμη καμία πάνα αλλά ετοιμάζομαι και εγώ σιγά-σιγά να το ψάχνω... έχω ακούσει ότι μπορεί να έχει και 2 ευρώ η πάνα, αν όντως ισχύει αυτό μου φαίνεται ότι δεν θα του φοράμε πάνες:-P

OXIIIIIIIIIIIIII.............

NANNYS, OOOOOOOOOXIIIIIIIII,

Πηρα μια φορα ετσι απλα για να δοσκιμασω απο τα τζαμπω.

πολυ χαλια ειναι!!!

καθολου ελαστικες, θεοσκληρες, ακαμπτες και καθολου απορροφητικες. τελειως χαλια.

ευτυχως ειχα παρει ενα μικρο πακετακι και της εβαζα μονο μια την ημερα απο αυτες για να τελειωσουνε. Ασε που δεν βγαινουνε και φθηνα. τα 3,4,5 νουμερο βγαινουνε 5ευρω τα 22 τεμαχια. ε τοσο βγαινουνε και τα babylino οταν εχουνε προσφρορα και αν παρουνε και το κουπονι ακομη πιο φθηνα!!!!!

Εμείς στα 2 παιδιά μας είχαμε εφαρμόσει το παρακάτω για το σταμάτημα της πάνας (και να σου πω ότι δεν βάλαμε σχεδόν καθόλου πάνα το βράδυ, 3-4 μέρες μόνο):

- Το γάλα όσο μπορούσαμε με πιο μεγάλη απόσταση από τον ύπνο

- Τσίσα πριν τον ύπνο

- Τσίσα πριν κοιμηθούμε εμείς (σήκωμα το παιδί και όσο το δυνατόν να ξυπνήσει, ώστε να καταλάβει ότι πάει τουαλέτα)

- τσίσα μέσα στη νύχτα. Ο ένας από εμάς σηκωνόταν να βάλει το παιδί για τσίσα (πάλι όχι αγκαλιά, αλλά να περπατάει το παιδί).

Και τώρα? Δεν ξυπνάνε το βράδυ για να πάνε τουαλέτα? Κοιμούνται σερί μέχρι το πρωί?

χρησιμοποιώ τα ναννυς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, τοσο που σκεφτομαι να μην ξαναπαρω παμπερς (ασε που ειναι και ΕΛΛΗΝΙΚΑ).

Συμφωνω οτι οταν ειναι πολυ μωρα τα παιδια, δεν βολευει γιατι ειναι λιγο πιο 'σκληρες' απο τα παμπερς, και ισως τους φυγουν τα τσισακια τους.

ΑΛΛΑ, τωρα που μεγαλωσαν και ειναι 10, 11 και 14 κιλα, τους τα φοραω εδω και μηνες και ειναι τελεια!

ασε που δεν τρεχω να τις αγορασω και μου τις φερνουν σπιτι...

ΑΑ, και παντα ζηταω να μου κανουν δωρο μωρομαντηλακια, και παντα μου στελνουν, οποτε και παλι με συμφέρει!! Μυριζουν υπεροχα και ειναι πολυ ******.

xx

SM

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...